- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
descence #12669 üzenetére
MI nem megy?
"Beállítások lekérése SMS-ben
Egyszerűen lekérheted SMS-ben a Telenor Magyarország hálózatán nyújtott szolgáltatások beállítására vonatkozó információt.
A beállítás lekéréséhez küldd el SMS–ben a BEA szót a +36 20 900 0749-es számra. Az SMS díjmentes.
A szolgáltatás automatikusan érzékeli a készüléked típusát, (amelyről az SMS-t küldted), majd elküldi a helyes beállításokat." -
Melack
veterán
válasz
Ace Ventura #12263 üzenetére
Időszakos gond, már jeleztem a Telenornak. Mások is jelezték itt, a fórumon. A válaszom: passz. Az SMS nem megy ki a készülékről 3Gn, csak 2Gn.
(#12265) fricy81: nálam random. Alapesetben gond nélkül megy 3Gn, majd gondol egyet.
-
Melack
veterán
válasz
Ace Ventura #12261 üzenetére
Először válts 2G-re, és úgy nézd meg az SMS küldést.
-
Melack
veterán
válasz
szszkata #11889 üzenetére
Nyomj egy hard resetet rá, és amikor a rendszer megkérdi, hogy állítsa e vissza a dolgaidat a régi mentésből, mondj nemet (tiszta drogellenes kampányszöveg), és úgy használd egy-két napot. Ha akkor nincs gond, akkor egy progi okozta a gondot. Ha előjön ismét, akkor maga a teló a ludas. Akkor viszont gariban javítás.
-
Melack
veterán
válasz
Gebriel #11885 üzenetére
Keress rá a topicban, én is ezzel cummantottam egy nagyot. Telenornak jeleztem, ők a benti készüléken még nem tudták generálni a hibát, de egy elég pontos leírást adtam nekik róla. Az biztos, hogy a telefont nem hagyja el az SMS, mert egy darab SMS nem ment el a központ felé. Valami a beállításokban lesz. Mondom, 2G-n azonnal elmegy.
-
Melack
veterán
válasz
kisskaresz21 #11572 üzenetére
Milyen téren? Szolgáltató általi?
-
Melack
veterán
válasz
Hardver Arc #11336 üzenetére
Felolvassa vagy megnyitja?
(#11335) Vangelis: tiltsd le a nem szükséges appokat, és mindjárt felugrik 100-120 Mbra.
-
Melack
veterán
Ha valakinek kell képernyővédő fólia, írjon rám. Van 4 db feleslegben.
-
Melack
veterán
válasz
kaposznyak #10586 üzenetére
Ma már ne igyál többet szerintem. Jobban jársz
-
Melack
veterán
válasz
kaposznyak #10580 üzenetére
Az Google saját közösségi siteja. Nekem pl van oda regem, nem tart sokból, de nem is ad sokat. FB után maga a nyugalom szigete, meg kell mondjam őszintén.
(#10584) kaposznyak: ember, azt ne töröld. Az 'Az Áruház'. Ami ott nincs,az warez.
-
Melack
veterán
válasz
Biggeszkij #10562 üzenetére
Miért nem írtok a Huaweinek, hogy van e nekik itthon független készülékük?
-
Melack
veterán
válasz
kaposznyak #10324 üzenetére
Igen.
Nekem semmi macera vele, és megy rendesen. Többet nem is várok el egy telefontól. -
Melack
veterán
válasz
Emberkeman81 #10290 üzenetére
Megnéztem, nekem egyből fagyott, amint meg akartam változtatni a képek mentési helyét. Nekem ez mondjuk fontos feature. Amúgy nem rossz, tényleg jó, hogy ennyire alap a kinézete.
-
Melack
veterán
válasz
x1port #10202 üzenetére
Nah ez a valami, ami nagyon idegesíteni fog. Amúgy bejött a telefon, mert normálisan megy, és nem tudom hogy, de most épp 130Mb körül a szabad ram (e-penis meter on
), a kijelző jól látható, kellemes a telefon fogása (hátlap recézése nekem pont megfelel). De ez, ez ki fog készíteni....
-
Melack
veterán
Van itt Telenoros user stock rommal? Lenne pár kérdésem. SMS küldése hibája továbbra is fennáll :S
-
Melack
veterán
Y300-100, Telenoros, Stock ROM.
A hiba az alábbi: Hangouts SMS küldés/Gyári SMS app. Nálam alkalmasint feljön az a hiba, hogy az üzenet nem küldhető el. Nem tudom miért. Előtte gond nélkül elmegy, aztán egyszercsak megáll. Más is tapasztalt ilyet? Ilyenkor csak a restart után tudok küldeni SMSt.
Valami ötlet? -
Melack
veterán
Xabber. Próbáld meg akkor őt/azt. Nekem anno bevált. Nem tudom, hogy a FB Messenger bevezetésével változott e valami a program körül.
(#9929) x1port: az SMS támogatás bevezetésével szerintem nem nagyon kellene tovább növelni a méretét. Inkább fogyasztani kelle. 26Mb? A GTalkom volt vagy 4? A mostani DB frissítéssel ez megoldható lesz szerintem - tudsz nevekne küldeni linket. Vagy nem így gondoltad a fájlküldést egészen?
-
Melack
veterán
A rootolás bootoloader nyitás nélkül felteszi a Superuser/SupuerSU programot?
-
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
válasz
Dj.Kütyü #9643 üzenetére
Ha mindenki egy véleményen van, csak egy ember nem, el kellene azon gondolkodni, hogy akkor kinek rossz az elképzelése a dolgokról....
Ne támadásnak vedd, de a root lényege, hogy adott eszközből a legtöbbet kihozni úgy, hogy a gyár nem támogatja már (lásd Alcatol OT-995 esete). Te dimenzióugrást szeretnél, olyat, amire az esély erősen 0,1%. Ha összejön, mindenki boldog lesz.
-
Melack
veterán
A Huaweies beviteli módszernél nem lehet valahol beállítani, hogy ha "hétfő" szót akarnám beírni, írhassam a "het" szót, és az ékezetes változatokat is hozza? Anno a TouchPal billentyűzetben ez jól működött.
-
Melack
veterán
Nah, mostmár jó a GO widget.
A memóriám viszont nem lett több.
Reméletem, hogy ezt a telót nem kell rootolnom, de ezek szerint ez sem menekül meg ettől -
Melack
veterán
Hogy tudok másik launchert feltenni? Reggel próbáltam a GO-t (3.0.5) feltenni, fel is ment, de a Home gombra visszajött ez a saját launcher (amivel nem is lenne gondom, csak szerintem sokat eszik RAMból).
-
Melack
veterán
Kérdés: ahogy látom, sok esetben a gyári fájlkezelő a belső (sdcard0) memóriát veszi alapértelmezettnek. Át lehet ezt tenni valahogy a rendes SDre? (sdcard1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest