Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
Sziasztok! Erősen gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán, ez lenne az első Androidosom
(15k ért kapnám Telenoros előfizetéssel.)
Egy dolog miatt vacilálok (lehet, hogy hülye kérdés) beállítható-e már az első bekapcsoláskor,
hogy BÁRMILYEN net forgalom csak úgy működjön, ha WiFi kapcsolata van.
Tehát a háttérben ne növelgesse a (bármilyen) fizetendő számlámat.
Van itthon is meg a munkahelyemen is free WiFi, az elég lenne.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
sziasztok, én is belépek a népes nemes társaságba. 2 napja van meg a picike elég nehéz szülés volt, mert flottás vagyok és a mi boltunkban nem volt, állítólag hiány van. De szereztek egyet (Telenor)
Jövök majd kérdésekkel, tök kezdő Androidos vagyok.
Első: A SIM kártyát tegnap tettem bele, voltak (vannak?) rajta SMS-ek és nem mutatja! Ma jött egy, azt igen Egyáltalán, hogy lehet áthelyezni telefonról SIM-re vagy vissza?na máskor meggoldolom és nem írok mindenért azonnal. Már megvannak
[ Szerkesztve ]
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
Hello! Új Andriodos vagyok és van egy(?) nagy gondom. A telón töröltem az SD kártyát mert előtte egy Samsungban volt,(tökéletes) de gondoltam, csinálja meg magának a file strukturát. Hát meg is csinálta,
azóta nem kezeli az XP. Nem látja a lemezkezelő sem csak két meghajtót betüjelekkel és szürke.
A CD drive-je ott van és olvasható.
Semmilyen partició kezelő nem látja, még Linux live CD-s sem. Egyedül a HD Sentinel mutat
valami Linux File CD gadget izét, de azzal nem sokra megyek.
A teló fájlkezelője és a My Phone explorer látja de ezen kivül semmit nem tudok rámásolni USB-vel mert aszongya, tegyek bele lemezt!. Hiába kapcsolom ki-be az USB hibakaresést. ilyenkor mi van? Már tiszta ideg vagyok vele, kivágom a csukott ablakon ha ha sok más hülyeségen kivül még az SD kártyámat is elqrta![ Szerkesztve ]
-
-
-Zerg-
tag
válasz donmackó #12131 üzenetére
Hát a helyzet változatlan. Drivert ujratelepítettem, leszedte a régit, mert látta, hogy már fent van
újra rakta felismerte a cuccokat újra (örülés), de a végén megint 2x Linux file CD Gadget jött és nem tudom kezelni semmivel. A lemezkezelő se látja particiónak és mint írtam, Linuxus part editorok sem.
Turkáltam a neten, de nemigazán találtam megoldást. nem hiszem el. Egy Samsung Star II-ben volt a kártya
és tökéletes, minden testhelyzetben minden buherálás nélkül.Már bánom, hogy megvettem.
Egy "telefonálós" telóm van (Samsung MonteSlider) A Star II meg jó lett volna média buzulásra kidobtam 15k-t az ablakon vén nyögdíjas létemre.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
válasz SJaika #12135 üzenetére
Köszi a válaszokat, a kártyaolvasóm régi és nem olvassa a uSD-ket. De sikerült valami, mert a telónál eccer előjött egy menű, amiben választani lehet az USB-k között. Volt egy MPT (nem tommiaz egyelőre), egy Fényképezőgép, és egy USB háttértár, Itt az utóbbit választva megjelentek a PC-n a meghajtók. (Fat 32 a partició típus)
Most viszont, ha csatalkoztatva van USB-n akkor a teló Fájlkezelője nem látja a meghajtóit. Ha lehúzom akkor igen. Hogy lehet előbányászni ezt a menüt. Egyébként it, ha Fényképezőt választom megjelenik az XP-ben mint fényképezőgép.
Egy újabb fajta kártyaolvasóra amúgy is be kell ruháznom[ Szerkesztve ]
-
-Zerg-
tag
Erről mia véleményetek?
[link]
Működik? Nekem csak a fényerő növeléshez kéne a build.prop fájl szereksztéséhez,mert az elég siralmas, pláne szabadban.[ Szerkesztve ]
-
-Zerg-
tag
No megtaláltam hol lehet az USB kapcsolat fajták közt váltani. Amikor megvan a kapcsolat, le kell húzni az értesítő panelt és ott
-
-Zerg-
tag
Lehet kezdő kérdés is?
Mondjatok valami okosat! Van a beállításokban ez az Alkalmazások menü.
Ott összegzi, mi mennyi RAM-ot használ.Namost a teló RAM-ja ugye 512MB
Itt viszont nekem azt írja alul, hogy most éppen 377 MB foglalt és 16 (!) MB szabad.
Akkor hogy is van ez? Hova lett úgy 100 MB?
Hiába söpröm ki a háttérben levőket 50MB szabad az már csúcs.
Tegnap még előfordult 100-130MB szabad is.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-
-Zerg-
tag
Hát éppen ez az, hogy nem vagyok elájulva a sebességtől. Ha kilépek valamiből és söprök utána (mert azt muszáj) eltelik 10-15 másodperc amig összeáll a kezdőképernyő az ikonjaival. Telenoros B194-es, 2 hetes, gyári szűz állapot.
Ja meg az is, hogy söprés után néha kevesebb a RAM mint előtte.[ Szerkesztve ]
-
-Zerg-
tag
Hát már megint megőrjít ez a teló. A Google drivemről letöltöttem egy videócsát rá, sikerült is, bevarázsolta a Telefon Downloads mappájába. Na mondom, itt nem jó helyen van, áttenném az SD kártya - Movies-be.
Rányomok a nevére, kiválasztom hogy áthelyezés, kéri a célmappát, megkeresem, beillesztés és semmi.
Nem rakja át és a régi helyen is megmarad. Semmi hibaüzenet, vagy okA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
Hello! Valamelyik alkalmazásnál olvastam, hogy ext4-es particiót kiván a működéshez a memóriakártyán. Lehet a telóval is particiót késziteni megadott méretre, vagy PC-vel kell?
Rendeltem egy 8GB-os uSD kártyát, azon már megtehetnémA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
Néhány hasznos Google link:
[link]A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
Szasztok!
Mitől van, hogy telepítek appo(ka)t és nincs sehol az ikonja? Csak úgy tudom elindítani, hogy megkeresem a Play-on és a futtatást választom. Ezután a bezárom és a futó appok listájában meghagyom ,oonnan futtatható megint. Eredeti Telenoros rendszer. Már nagyon tele a hócipőm az Androiddal Pláne 1 GB RAM alatt )A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
válasz wookie #17498 üzenetére
Kösz, de ha helygondja lenne, fel se tenné. Pedig fent vannak, már 3-4 app is amiknek nem látszanak ikonjai sehol és csak a leírt kerülőúton tom megnyitni. Egy e-book reader és az ES File Explorer például.
Van egy uninstallálló appom annak a listáján is ott vannak és onnan indíthatók.
A kukárahúzós uninstall nem működik, mert nincs ikon.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
válasz kefe13 #17500 üzenetére
Felraktam egy Holo Launcher nevű izét, ez teljesen átrendezte az ikonokat, csoportosította a a saját izlése szerint, de így megvan mind!
Másik kérdés: eredetileg az E-book olvasóhoz rendelte az e-könyv típusokat, de most nem. Ha file kezelőből nyomok rá, nem tudja megnyitni, csak ha a readerben megkeresem. Lehet ezeket a hozzárendeléseket változtatni?A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
-
-Zerg-
tag
Kb másfél éves a telóm és elővettem a rootolás témát mert már nem garis.
Az összefoglalóban írt unlockroot módszerrel kezdtem, de nem jött össze.Bemásoltam az sd-re a dload mappát, indítottam a leírt módon és kaptam egy listát a lehetőségekről egy hanyatt esett droiddal a háttérben.
Kiválasztottam a firmware frissítés sd kártyáról ott a dload mappában levő update.app-ot s azt kaptam, hogy update package's ext name error és nem telepítette. Aztán az Unlockroot persze nem működött.
Viszont megvolt a Superflash program, ami csont nélkül megcsinálta, mindenféle másolgatás meg mókolás nélkül. Semmi fátyolosodás, kamerahiba meg kinaiság. Az ADB driver már fent volt. Csak a MSE vírusirtó visított, meg a tűzfalban kellett engedélyezni a hozzáférését.
És rootolva lett. Ha valaki nem ismerné: http://logout.hu/bejegyzes/lasy/root_jog_megszerzese_superflash_programmal.htmlA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
-Zerg-
tag
Sziasztok! Be lehet állítani ebben a telefonban, hogy külföldi hívást ne fogadjon, csak magyart?
Hívtak a Közép Afrikai Köztársaságból, de ott nincs senkimA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Formula-1 humoros
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest