- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
szoszo1973 #16530 üzenetére
Hirtelen ötlettől vezérelve újra kipróbáltam az Xposed Additions modult és működik a hangerő gombra ébredés (B209 AOSP MOD + CeXstel v0.62)! Valószínűleg rosszul állítottam be valamit elsőre. Viszont a vakut lámpaként nem kapcsolja fel, de ez megy továbbra is az Xposed Torch modullal. Hogy véletlenül se akadjon össze a két dolog, az ébredést csak a hangerő fel egy gombnyomására tettem (Volume Up > Screen Off > Click > Power), mivel a lámpa a hangerő fel hosszú gombnyomásra indul lezárt képernyőnél, egy hangerő le nyomásra pedig kikapcsol.
-
kicsizee
aktív tag
válasz
szoszo1973 #16648 üzenetére
root
sehogy. frissítéstől vártam anno, de nem oldotta meg, úgyhogy ezzel együtt kel tudni élni, sajnos -
kicsizee
aktív tag
válasz
szoszo1973 #16632 üzenetére
volt fent, de nem javított, sőt jobban merült, úgyhogy kuka
-
Nestor16
senior tag
válasz
szoszo1973 #16632 üzenetére
Érdekes alkalmazás, valaki tudja, hogy egyáltalán létezhet ilyen avagy hogyan működik?
Arról már hallottam, hogy lehet kalibrálni az akksit, de laikusként sem tudom elhinni, hogy az a táblázatos izé valósághűen reprezentálja az akksi fizikai létét... -
St3ven
addikt
válasz
szoszo1973 #16543 üzenetére
Köszi. Egyelőre nem akarok mókolni, de az EmotionUI és a kernelverzióra kíváncsi lennék, már csak a miheztartás végett.
-
törölt tag
válasz
szoszo1973 #16527 üzenetére
Amíg megy az alapértelmezett ki-bekapcsoló gomb, addig nem zavar, hogy a hangerővel nem tudom felébreszteni. A vol- gombra egy másik, nekem nagyon fontos és hasznos funkciót állítottam be, a LED lámpa ki/bekapcsolását. Ez működik rendesen, valós használati értéke van, és emellett még vagány is kikapcsolt kijelzőnél lámpázgatni, mikor mások a menüt böködik emiatt.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nálam a BlackRomnál működik.
-
faki_
senior tag
válasz
Nincs tapasztalatom más rommal (még ezzel sem sok, nemrég "maradt rám" ez a telefon) és csak ez miatt valószínűleg nem is lesz mostanában.
-
faki_
senior tag
válasz
szoszo1973 #16527 üzenetére
Segíteni nem tudok, de nem egyedi a problémád, feltételezem, hogy a rom szintjén van gond. Kipróbáltam az összes Xposed modult, amiben erre utaló dolgot találtam és a Play-ről sok hasonló funkciót ígérő programot. A legjobb eredmény az volt, hogy kb. fél másodpercre felvillant a kijelző, de ez még a feloldó minta elkezdéséhez is kevés volt. Alternatívának a proximity szenzoros megoldások működnek, de azok meg az akksit eszik. Egyelőre letettem a dologról.
-
Nestor16
senior tag
válasz
szoszo1973 #16448 üzenetére
Próbálj ki másik kábelt hozzá, ha még nem próbáltad. Én tablettel szenvedek ilyesmivel, csak bizonyos pozícióban töltött, ez persze usb fej hiba volt, ahogy a kolléga is mondja, én szét szedtem és a foglalatot igazítottam meg (leejtés miatt sérült meg).
Nekem egy olyan kérésem lenne, hogy a black romra szeretnék kérni egy jó linket, SlimKat csere lesz. (meg hozzá egy jó kernel is kéne)
Köszönöm! -
janeszgol
félisten
válasz
szoszo1973 #16448 üzenetére
MicroUSB cserés lehet. (CorbyPronál volt olyan ,hogy jelezte a töltést, szépen animálta, de nem töltötte.)
Illetőleg az alaplapon is érdemes szétnézni egy szakembernek, hátha csak egy elektronika, ami kell a töltéshez elsült. (Ehhez már nem értek.) -
Nestor16
senior tag
válasz
szoszo1973 #15416 üzenetére
Nemrég voltam én is a frissítéses dilemmába, itt topikban is és akár wipe nélkül is fel lehet tenni (egy biztonsági mentés legyen azért), de én szakszerű wipe mellett csináltam és úgy is maradt minden
-
mttssz
senior tag
válasz
szoszo1973 #15287 üzenetére
-
mttssz
senior tag
válasz
szoszo1973 #15285 üzenetére
Letoltod a zipes installert a legfrissebbrol, kicsereled benn a recovery.img-t a 2.6.3.3-s twrp .img-vel. Persze elotte nevezd at a zipben levo fajlnevre.
-
mttssz
senior tag
válasz
szoszo1973 #15275 üzenetére
4.3+ ROMokhoz kell SELinux support, ez a legujabb CWM-ben, es a 2.6.3.3+ TWRP-ben van. Ha frissitesz, akkor a 2.6.3.3-t javaslom, a frissebbek problemaztak nekem.
-
q012345
tag
válasz
szoszo1973 #15275 üzenetére
Ugyan úgy mint a romot, letöltöd a twrpés verziót és a twrpből felrakod.
-
monalala
aktív tag
válasz
szoszo1973 #14797 üzenetére
Nem értem, hogy a stock kernel miért volna jó Miui-hoz, amikor a rom alapja CM10.1? Bocsi, kifutottam az időből.
-
v.attis
őstag
válasz
szoszo1973 #14797 üzenetére
Szerintem nem a kernel tehet róla. Én eddig három rom alatt használtam a Cexstel kernelt, most is az van és megy minden rendesen. Miui romot viszont sosem próbáltam, szóval erre majd a törpiek reagálnak.
-
Zolio3
senior tag
válasz
szoszo1973 #14680 üzenetére
A Miui CM10, és 10.1 alapokon fut, melyek eleve rootoltak. A beállítások menüben van olyan elem, hogy superuser, vagy rendszergazda. Ezzel nincs további teendő.
-
Zolio3
senior tag
válasz
szoszo1973 #14669 üzenetére
Igen, lehet használni! A kernel letöltési oldalán szokott lenni egy changelog, amiben el tudod olvasni, hogy az előző verzióhoz képest milyen változtatásokat hajtottak végre. Nem emlékszem pontosan, mert régen próbáltam, de talán a Miui romban volt állandó navigációs sáv. De lehet keverem valamelyik másikkal. A slimkatnál is előjön a navibár, de ott csak gravitybox használata esetén. Ezt még a legújabb slimbe sem módosították.
-
cigam
titán
válasz
szoszo1973 #13563 üzenetére
Gyári állapotban nekem használhatatlan volt a telefon.
Oszt rajtam élcelódtök, mert nem tetszik amit gyárilag tud?!
Viszont rom cserével, xposed-el, build.prop szerkesztéssel és a megfelelő programok telepítésével nagyon jó telefont tudtam csinálni belőle.
Na pont ezért tamagocsi.
-
donmackó
addikt
válasz
szoszo1973 #12863 üzenetére
Az ébresztőóra vezérlője.
-
Szakáczki
csendes tag
válasz
szoszo1973 #12786 üzenetére
Szia!
Van valami látható és érezhető különbség a 197 és a 199 közt? Annál is működik a hangerő gombra felodás, és százalékos az akkukijelzés? Érezhetően jobb az akkuidő?
Én most nyitottam a t-s telómat és raktam fel az Illusion 197-et, egyébként 64bites win7-ek csináltam és minden ment elsőre hiba nélkül, de gondolkodom, hogy 199-re cserélem, csak sok nyűg újra belakni ezért nem szánom rá magam könnyen. -
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12790 üzenetére
Nálam minden 64 bites WIN7-en ment, eddig semmivel nem volt gondom, pedig kb. kipróbáltam mindent, ami itt elhangzott.
-
peestike
senior tag
válasz
szoszo1973 #12786 üzenetére
próbáltam a módszert, de sajna hibát ír ki. 2 géppel próbálkoztam, mindkettő sikertelen.
bár 8.1 van rajtuk. korábban is szívtam már a 8.1-y300 kombóval más dologgal. -
peestike
senior tag
válasz
szoszo1973 #12782 üzenetére
na, beboot-olt nagynehezen!
product ID-t lekérdeztem, elküldtem a kérvényt kódért.
melyik rom esetleg ami:
-stabil
-van azért használható memória is maradékban.
gyári esetleg?
vagy valami custom?
köszönöm! -
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12753 üzenetére
a 10%-ot meg meg nehanyat ugy fog jelezni mint a kepen. amugy xposed modullal lehet varialni a kinezetet
gravitybox-al tuti
-
podeeg
csendes tag
válasz
szoszo1973 #12750 üzenetére
Nekem is összejött egy xp-s gépen seperc alatt. Minden szép és jó csak azóta nincs 3G
Nem hiszem el,hogy ennyit sz@rakszik nálam.
Mi lehet a baja?? -
horika1
csendes tag
válasz
szoszo1973 #12700 üzenetére
Soha semmilyen appot nem telepítettem, aminek köze lehet a fotózáshoz / kamerához / galériához / filekezeléshez. Mindenből a gyári van, nem pimpeltem semmit a telefonon. ROM: szerintem B178 - legalábbis ez a Rendszerfrissítés menüpontnál az aktuális verzió száma erre végződik.
Egyébként mindig akkor írja újra magát ez a rohadék file, amikor belepörgetek a fotókba és/vagy csinálok egy képet. Tehát ha egy hétig nem nézek fotókat, nem fotózok, akkor nem jelenik meg. Ja, és a telefon belső memóriájában egy db kép sincs, csak az SD kártyán. Így aztán pláne nem értem, hogy mit akar a thumbnailekkel, amikor nincs kép.
Hasonló esetekre külföldi fórum:
http://www.modaco.com/topic/358961-massive-thumbdata-files-in-the-sdcarddcimthumbnails-folder/
Itt javasolták azt, hogy egy kis méretű file-t át kell nevezni erre a thumb-lófüttyre, de nekem ugyanúgy felszalad 1 GB-ra. Valami olyasmi kéne, hogy nem tudjon létrehozni file-t vagy mappát vagy ilyesmi. Hogyan lehet egy mappában letiltani az almappák / file-ok létrehozását?
SD kártyás megoldás: nem tudom, hogy melyik progi csinálja, így nem azt sem tudom, hogy mit kéne átdobni az SD-re.
Köszönöm a válaszokat.
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12690 üzenetére
Kinyomoztam, el kell nevezni a mentést, és nem automatán hagyni a névadást. Valamint 2x kell flashelnem a zip-et telepítésnél hogy felmenjen, mert első körben "unable to mount system" üzenettel elrontja. erről a TWRP tehet, másik verzió vagy cwm megoldja.
-
Armi5
tag
válasz
szoszo1973 #12678 üzenetére
Wakelock detector és az általad ajánlott program is a Google szolgáltatásokat dobta ki.. kikapcsoltam a Google Now dolgot, lehet így helyreáll az élet rendje
-
q012345
tag
válasz
szoszo1973 #12678 üzenetére
4.4.2 alatt nekem sem volt probléma, csak ennél a verziónál.
-
v.attis
őstag
válasz
szoszo1973 #12587 üzenetére
Miért vissza lehet? Ami a huawei oldalán van B189 nem megy fel. Gondolom egyéb romok sem a dload-os módszerrel. Twrp-s romokat meg nem kerestem gyáriban.
Nekem nem jelzett az akku 29%-nál. Szerencsére. Ebben a 199-esben nincs benne ez a fícsör? Nem baj, sőt! Örülök neki!
-
v.attis
őstag
válasz
szoszo1973 #12585 üzenetére
Csakhogy én már B199-en vagyok, innen nem könnyű visszalépni. Apex-el szemezgetek egy ideje magam is.
-
v.attis
őstag
válasz
szoszo1973 #12526 üzenetére
Nos! Full wipe, dload-al teljesen új B199. Eredmény: "probléma történt a modul betöltésekor". Abszolut semmi nincs még telepítve, nincs rootolva, szűz rendszer.
Mi a sz@r van mááár? Miért nem működik rendesen a nova ezen a telefonon?
-
v.attis
őstag
válasz
szoszo1973 #12520 üzenetére
Így nekem is működik, kérdés meddig. A G300 elfelejtette az első hívásnál is.
Handcent sms-t akartam használni és jegeltem a gyárit, emiatt nem tudtam csengőhangot keresni az üzenetek számára. Fura ez így...
-
kokokka
addikt
válasz
szoszo1973 #12481 üzenetére
Köszi a részletes választ! Jónak tűnik, ha eldöntöttem a cserét mindenképpen kipróbálom majd.
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12483 üzenetére
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12481 üzenetére
Ez a mennyit bír olyan hülyeség, nekem is az van fent, a mobilnet szívja, képes fél óra böngészés alatt 10%-ot leszívni minimum. Ha használod ugyanúgy merül, ha nem, akkor meg minek okostelefon? Ha leteszem és nem nyúlok hozzá, egy hétig is bírja, na?
-
kokokka
addikt
válasz
szoszo1973 #12473 üzenetére
Minden apró részlete hibátlan? Azt olvastam róla, hogy a képek szerkesztése/törlése nem működik, ez valóban így van? A kamerája is hibátlan? Medialejátszás, FM rádió és úgy általában minden a helyén van és működik? Azt látom, hogy a CM-nél vagy 100Mb-al több, ennyivel több is van benne? Esetleg szabad RAM mérete? Csere előtt állok, így meg kell gondolnom hogy melyik lesz az áldozat
Köszi a válaszokat!
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12470 üzenetére
U8833-1(B197)(V1)(Illusion) ?
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12470 üzenetére
Hát, ha mindent wipe-olok, installalas utan azt irja unable to mount system... ugyanaz....eddig minden mas rom felment szo nelkil
Ahh ugy tunik megis sikerult, feltettem egyszer,aztan megegyszer, akkor mar nem irta hogy unable to mount
Remelem igy mukodni fog
Nem tudom mi okozza ezt :S
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12468 üzenetére
Érdekes, feltettem, előtte wipe-oltam mindent, installalom, erre kiirja a twrp hogy nincs fent OS, biztos ujrainditom-e a telot... ujrainditom es a logonal megall minden. Hogy kell ezt feltenni??
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12465 üzenetére
Ez 197-re épül, ugye?
-
Bass
addikt
válasz
szoszo1973 #12433 üzenetére
Fusion x marha jo akkuban viszont sok a hiba benne,nalam tobbszor elofordult hogy lassan ujrajalzolra az ikonokat illetve a widgeteket plusz tobbszor elofordult h eltunt a hatter es az ertesitesi sav.
Ilusion egyszeru,mukodik es stabil alap rom(nincs benne xposed de ez potolhato) jo rom,nalam hibat nem produkalt.
Cm 11 nincs kikialtva h stabil de mukodik a jan 20 tuti most frissitettem a jan 31-re 31-n :-) azota hasznalom es galibat meg nem csinalt 4.4.2 alap,gyors es ha elkeszul tuti lesz,mindenfele gyari vacak progitol mentes,gyors ,sok cm tema talalhato ra amivel szemelyre szabhato ha valakinek fontos,trebuched launchert ajanlatos lecserelni(en novat hasznalok mindenen)akku ido rendben,naponta frissul ha valakinek kell a kaland :-) Ha valaki szeretne az art modot hasznalni azt rogton az elso app telepitese illetve rom belakasa elott tegye mert nemely app nem viseli jol az atallast. Ezek az en szemelyes tapasztalataim! -
DeniL
tag
válasz
szoszo1973 #12433 üzenetére
Nem volt vele bajom. B197-re épül. Akkuidőben remek volt, nincs hwa. Ezen kívül semmi gond nem volt vele, csak szerintem, aki "romokkal szórakozik", az sosem tud nyugton maradni. Mert kijött a B199-es, akkor nézzünk meg más alapú romokat (4.2.x, 4.3.x, 4.4.x stb...)
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12362 üzenetére
Egy zip-et tettem fel twrp-ből, ami dload-ból lett kicsomagolva. [link]
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
szoszo1973 #12318 üzenetére
Nem is fogod megtalálni, mert nincs benne. 4.2 alatt nincs...
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12304 üzenetére
Gond nélkül elindul a letöltés. Opera alól nézem.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12302 üzenetére
Én is csak a modaco-t tudnám linkelni. [link]
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12296 üzenetére
Tudtommal nincs, mert itt az SD az alap.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12294 üzenetére
Nálad van valami gebasz, nálam egyik sem jelentkezik.
1. Ez tényleg nincs benne alapból.
2. Ezért van a Play, mindenki használja, amit akar.
3. Nálam alapból a SD-re rakja a DCIM mappába
4. Soha nem kerestem ilyet, minek kéne leválasztani?
5. Akkor sajnos valszeg rosszul van fenn az Xposed, ezzel nekem nem volt gondom.
6. Nem találkoztam ilyennel. -
DeniL
tag
válasz
szoszo1973 #12296 üzenetére
Most tettem fel. Gravitybox elszáll. Ezt a tárhelydolgot ennél én sem értem.....
-
Leito92
tag
válasz
szoszo1973 #12294 üzenetére
A tárhelynél be van állítva h a külső sd az alapértelmezett? Mert amíg ez nincs, addig bizony belső sdre pakol
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12257 üzenetére
Megy, persze
Ma tettem fel
Eddig rendben
-
szabeska
addikt
válasz
szoszo1973 #12251 üzenetére
Szia! Nálad működik a google szinkronizáció a beállításokmenüpontban? Nekem hibát dob, szinkronizálási hiba néven :S
-
joestone
addikt
válasz
szoszo1973 #12184 üzenetére
A sárga felkiáltójeles eszköznél engedd a windowsnak ,hogy a windowsupdate webhelyen is keressen drivert . Onnan fel kell rakja a fastboot interface driverét , ez ugyanis nincsen benne a gyári drivercsomagban.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12181 üzenetére
Várjál még. Simán lehet 20 perc is, akár többre is volt már példa.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12154 üzenetére
Arra gondolsz, amit előtted linkeltek pár hozzászólással? Nem tudom, nem olvastam végig még a metódust.
-
donmackó
addikt
válasz
szoszo1973 #12116 üzenetére
+ 1 a fusionx-nek. Van már belőle v1.0 is -> [link] Nem mellesleg B199-es.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12116 üzenetére
És a FusionX-et használom jó ideje, ha már nyitsz BL-t én ezt ajánlom. Itt a topikban is volt linkelve, illetve modacon megtalálható.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12025 üzenetére
Dload-dal elvileg nem.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #12023 üzenetére
Ha a dload-os módszerrel nem megy, (failed-et ír ki), akkor nincs semmi, a következő újraindításnál a régi rendszer bootol.
-
Puro
aktív tag
válasz
szoszo1973 #12003 üzenetére
Ismerem, de nem tudni fake-e.
-
Puro
aktív tag
válasz
szoszo1973 #11995 üzenetére
Szoftvert lehet rajta frissíteni, de csak is a szolgáltató által kiadottat.
Téglásítás úgy nézett ki, hogy CM11, twrp recovery, és felraktam rá a swapper 2 alkalmazást, ami kért egy restartot. Azután beállt a kernel és kék képernyő. Mivel a kernel partíció sem megy, nincs recovery, fastboot. Megoldás csak is kizárólag az eredeti T-Mobile-os rom, ami HUAWEI_Y300_firmware(Y300-0100,Android4.1,Emotion_UI,V100R001HUNC150B190,Hungary-T-Mobile,05011NDS) néven fut és erőltetett frissítéssel rá menne gond nélkül, csak nincs publikálvaSemmilyen más régiójú romot nem fogad el az imei ellenőrzés miatt, hiába van B190-es máshonnan vagy B173-as. Marad a szerviz, aki majd kemény összegekért rádobja vagy boxon keresztül átírja a flash-t. Amúgy unbranded telefonok elfogadnak bármilyen régiójú frissebb romot
-
Puro
aktív tag
válasz
szoszo1973 #11989 üzenetére
Én is keresem már több napja a gyári dloados t-mobile romot, mert brickeltem a telót
Semmilyen más rom nem megy fel rá, mert imei számot ellenőriz. Megoldás lenne az imei nullázás, csak nincs fastboot mód sem.
Esetleg nem lehet valahogy twrps mentésből dloados updatet készíteni? -
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #11955 üzenetére
Meg kell próbálni, hátha a dload-os módszerrel felmegy, Ha igen, akkor jól jártál, ha nem akkor csak BL nyitással tudsz rá másik romot felrakni.
-
kerxy
őstag
válasz
szoszo1973 #11817 üzenetére
Na közben a lila képernyőig eljutottam, azonban valami baja van a driverekkel, mert ezt írja:
"unknown error (231)DBAadapter reserved Interface driver ver. 2.0.6.601 required, please download and install (download link: http://www.dc-unlocker.com/download/Huawei_usb_driver_2.0.6.601.zip)"
Mi lehet a gond? Felraktam, újraindítottam. de ezt írja.
-
kerxy
őstag
válasz
szoszo1973 #11817 üzenetére
Valamiért driver se megy fel, a "driversetup" 80%-ig elmegy, ott vár 1 percet kb aztán eltűnik az ablak. De attól függetlenül próbáltam hogy legalább ez a lila képernyő bejöjjön de az se megy... Nem értem...
-
kerxy
őstag
válasz
szoszo1973 #11815 üzenetére
Így próbálom egyébként, de a lilás képernyő helyett, nekem azt írja hogy Firmware update, pedig memóriakártya sincs benne, szóval nem is értem...
-
fricy81
tag
válasz
szoszo1973 #11805 üzenetére
Fagyasztást nem javaslok, legjobb esetben is buksz minden értesítést ha hibernálod a G Play szolgáltatást, legrosszabb esetben meg nem fog elindulni a rendszer. (asszem
)
Viszont "Google Play Szolgáltatások" frissítését mindenképpen érdemes megnézni, most volt egy nagyobb javítás amivel észrevehetően kevesebbet eszik. Nézd meg a verziószámot, nálam most 4.1.32 van, előtte 4.0.valami volt fent. Ha automatikusan nem frissít nálad, akkor itt találsz egy 4.1.31-et, ez már jó.
http://www.modaco.com/topic/368214-google-play-services-update-fixes-battery-drain/
Ja: és com.google.process.location gyanús nekem. Nincs bekapcsolva a GPS nálad? Google Now telepítve van? - ez az ami helyfüggő kártyákkal bombáz- Gyilkos tud lenni, első körben ezt nézd meg.
-
törölt tag
válasz
szoszo1973 #11707 üzenetére
Igen, jól látod. [link]
@ (#11708) bostone:
Dehogynem! Változtasd meg a témát ("Témák" ikon), és megváltozik az is. -
gkawka
tag
válasz
szoszo1973 #11675 üzenetére
Teljes mentés akár root nélkül: ITT
Ez szép és jó, de ha vmit elrontasz, akkor nem tudsz vele mit kezdeni, mert BL nyitás nélkül nem tudsz superuser jogokat szerezni a telefonon kívülről (pl. adb-ben). Ha soft brickeled a telefont, akkor marad a BL nyitás...
-
0xmilan
addikt
válasz
szoszo1973 #11643 üzenetére
"A gombok fényerejét pedig build.prop-ban lehet variálni?"
Nem, ehhez Xposed + GravityBox a megoldás. A GravityBox modult le tudod tölteni az xposed framework-ből is. Elvileg utóbbi is megtalálható Google Play-en, szóval nem feltétlenül kell hozzá XDA.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #11643 üzenetére
Összefoglalóból idézek:
"Kis kitérő a hangokra: /system/media/audio elérési útvonalon található, amelyiket nem használod, vagy nem tetszik törölhető, cserélhető (/ui-ban van a kamera hang, AF hangot én sem találtam) A hangok .ogg kiterjesztéssel vannak a rendszerben, ha valamelyiket nem találod, keress rá a kiterjesztésre."A fényerőt és időt build.prop-ban tudod szerintem szerkeszteni, de pontosan nem tudom melyik érték az, nekem is utána kéne keresnek. Szerkesztésnél nagyon figyelj, hogy mindent jól csinálj, különben a teló nem biztos, hogy elindul utána. Olvasd el az összefoglalót.
-
sgergi
veterán
válasz
szoszo1973 #11605 üzenetére
1. Pár nap alatt megszokod a gombok elrendezését. Egyébként azt hogy gondolod, hogy össze van cserélve? minden gyártó úgy variálja a gombokat, ahogy akarja, erre nincsen megkötés. Ha hosszabb világítást akarsz, akkor azt csak buherával tudod megoldani, gyárilag nem.
2. Ezt is csak buherálással lehet megoldani, root joggal kivehetőek a hangok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest