Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
válasz
Hardver Arc #13695 üzenetére
Hello
A cleam mastert felejtsd el szart sem èr nagyon fogja a telot.
Opera minit használj az nem terheli a ramot .
Nèha kapcsold ki èn 72 óránkènt újrainditom sajnos droidnál ez alap haverom lg f6 ja is tud akkorát lagolni nèha pedig abba 1giga ram van ez van.
Nèha válts lanchert -
saca23
aktív tag
Hello
Èrdekesek a problèmáid a teloval kapcsoladba.
Nekem lassan egy ève megvan ful gyári rajta minden
T-ès 190-es rom mèg root sincs de nem èrzem hogy problèma lenne vele. Nekem volt elöször a társaságombol azóta már 5 ilyen van rajtam kívül a körömbe senki nem nyafog hogy szar lenne.
Van aki samu s advencröl váltot. A ram is csak a durvább játèkoknál hátrány ès kèpeket is jókat lehet vele lőni ebbe a kategoriába.
Szerintem ezen a szinten ez a telo azeggyik legjobb választás ès mèg az aksija is többet bir mint más tipusoknak. -
saca23
aktív tag
Helosztok
Ezekkel a linkekkel csak annnyi a gáz hogy nem a huawei gyári lanchert tèmázza hanem a go ès társai lanchert variálják ugy hogy ez igy szar. A telora huawei 1.6 os lancherre kène de az meg szinte sehol csak a p6 verziora van . -
saca23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #10753 üzenetére
hello
Ez a telo alapból támogatja az appok átrakását sd-RE.
Nagyon kevés az a cumo amit telepítés után ne rakhatnál át sd-re persze valamennyi hely igy is kell az apnak pár mega.
Nekem fent van a RR3 a minion rush a gt racing stb és igy is van több mint 500 mega belső szabadon.
Ja és még véletlenül sincs root minek van itt hely:-):-) -
saca23
aktív tag
Helo mindenkinek
Mi ez a rengeteg nyüg a teloval amiket it olvasok hogy merül meg elhallkul stb nekm gyári a telo semmi piszka nincs rajta ès hibátlanul megy már fèl ève egyetül a launchert cserèltem le a novára.Tènyleg nem èrtem mi ez a rengeteg panasz -
saca23
aktív tag
válasz
theo_76 #6854 üzenetére
hello
Én értem amit mondasz a rottal kapcsoladban és ez igaz is volt monduk a 2.3as droidnál hogy muszály volt
a felesleges dolgokat kitörölni nekem is volt galaxy ace egy isten verése volt,de4.1-nél simmán lefagyasztod
azt csok és máris nem fut többet pl. szar face de mondom nekem 8 azért is irtam mindenkinek saját dolga
mit büvészkedik a telon csak ne csodlkozzon ha ez vagy az esetleg nem működik rendesen. .Beloadjoker: felőlem azt csinálsz amit akarsz a teloddal ha szerinted jó ha belenyulsz abba a rendszerbe amit
informatikusok meg mérnökök kitaláltak akkor csináld (és ezt veheted ironiának is) ,de ne is probálkozz meggyőzni hogy ha belepiszkálsz akkor mennyire jobb lessz a telo mert nézd meg aki belenyúlt a teloba az panaszkodik a legobban itt a forumon hogy mennyi gáz van a készülékkel -
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Sikerült nekem is a frissitès simán (persze nekem nincs piszkálva a telo mèg rot se) felment nem tudom egyesek mit szenvednek lehet nem kène szètkurni a gyári rendszer de ez mindenkinek a saját dolga.
Kicsit mintha hangosabb lenne a telo meg simán megy a viber,de mást nem vettem èszre a 4.2 jobb lenne már -
saca23
aktív tag
-
saca23
aktív tag
nem akadok csak szerintem valami gáz lessz it mert van másik ilyen telo a környékemen ismerösnek neki is t-és
de neki pontos mindig. Én idáig ráfogtam arra hogy bizti nehéz játékot futtattam a telon és a kevés ram miatt esetleg bezárta az ora alkalmazást és pontatlanul indult el ismét ,de hogy este lerakom tényleg semmit nem nyomkodtam és reggel mikor kelek már 6 percet siet ez vicc -
saca23
aktív tag
Helo mindenkinek
Van egy igen komoly problèmám a teloval, nem tudom másnál van e ez a hiba egyszerüen a telo orája egy idő után el kezd sietni elállítodik valahogy.
Eleinte csak a komolyabb játèkok után volt most már csak ugy is kèpes rá nem tudja valaki mitöl lehet? Persze nincs napokig bekapcsolva hagyva 2 naponta újra szotam indítani
Elèg idegesítő most már! A telo tök gyári se rot se semmi! Májusi amugy t-mobilos.
A másik hogy tegnap nèztem sms írásnál ki akartam probálni a hang alapu diktálást ès rákkattintva a gombsoron az ikonjára a google nem elèrhető hibaüzenet jön elő ez mi a franc? -
saca23
aktív tag
Hello mindenki
Gondoltam szolok hogy a t-mobilnál kártyásan 30000ft a telo ennyiért ajándék és ingyen van szinte -
saca23
aktív tag
Èrdekes mert emlèkszem hogy 3 szinbe jelzte ha töltöttem. Nem èrtem mondjuk nem zavar csak szeretem ha jol müködik a telon minden nekem is ful gyári minden mèg rot sincs rajta de igy tökèletes szerintem.
-
saca23
aktív tag
Helosztok
Nem tudja valaki mitöl nem mutatja az állaptjelző led töltésnél a köztes idöszakot idáig ilyen fehéres sárga
vot ha kb 50%-nál járta töltés ,de most csak pirosan és zöden jelez. Pár napja vetten észre ez mi töl lehet?
Nem állítgattam rajta semmit. -
saca23
aktív tag
helo
Nem tudja valaki hogy mitöl van hogy amikor
töltöm az álapot ledje nem világit csak pirosan ès zölden idáig volt egy ilyen narancs átmeneti szin ha kb a felènèr járt a töltès de tegnap vettem èszre hogy már csak pirosan hajlandó aztán zölden jelezni -
saca23
aktív tag
helo
köszi a válaszod kihuzni probáltam meg mondom a a huawei simán rajta van most is a jelszót is be irtam egy csomszor már nem tudom ilyen beálításokat a ruterrel kapcsoladba hol tallok nem tudod?
Lehet fel kell ismertetni külön a ruterrel vagy én nem tudom nem vagyok valami nagy pc guru de mindjárt földhöz vágom ugy is csak céges telo -
saca23
aktív tag
helosztok
Bocsi tudom nem jó heleyen kérdem de tegnap kaptam a t-mobiltol hüségtartásért cserébe egy
galaxy youngot 30 forintért. nem tudom mért de sehogy nem ismeri fel az otthoni wifi azt irja a telo hogy hitelesítési probléma az y300-as meg simán felismeri rögtön. Nem tudja valaki hogy ilyenkor mit kell állítgatni? -
saca23
aktív tag
válasz
q012345 #4778 üzenetére
helo
Köszi de nem az a baj de nem èrtem egyátalán ez hogy lehet láttam már pár dolgot de hogy egyik naprol a másikra egy egèsz mappa felszivodik kb 5 benne lèvö alkalmazással ez hihetetlen ujra is lett már inditva de semmi ,èrdekes hogy más lancher meg látja az alkalmazásokat csak a gyári zakkant meg esetleg más ötlet valakinek? -
saca23
aktív tag
Helo mindenkinek
Nem tudom hogy lètezik e ilyen hogy a telo gyári launchere nem mutat egy alakalmazás mapát ami tegnap mèg megvolt az apex ami mèg fen van az mutatja de gyáti huawei röl egyszerüen eltünt ilyen lètezik rádásul tele volt játèkkal a mappa amiket igy kèptelesèg fökèpernyöről elinditani de mondom az apex látja de a gyárin egyszerüen nincs meg valaki segitsen már ha tud -
saca23
aktív tag
válasz
zsola32 #3807 üzenetére
hello
Csak tudod az a gáz hogy kb 2 hete ilyen szar az edge hálozat idáig tudtam vele simán netezni lassitva is mig a 3 g èrezhetően lassítva volt ha túl lèptem a keretet. Most viszont csak 3g-èn hajlando valamit csinálni de azt is mint a tetü hát bassza meg a drága t- mobile hogy ennyire rontja a szolgáltatás minösègèt rádásul ha nincs lassitva az ember akkor is ilyen trágya föleg a 2g használhatatlan szinten van. -
saca23
aktív tag
hellosztok
Akik t-mobilosok kèrdeznèm hogy nektek se üzemel rensen 2g-èn a net?
Mozaik xs csomagom van okè hogy lassitanak ha tul lèpem de kb 2hete nagyon szarul megy csak 3g-vel tudok netezni. Nem èrtem mert idáig simán lehetett vele netezni mondjuk o.minit használok de most meg se akkar mozdulni a töltès jelzö nyíl 2g-èn. Probáltam a másik telommal is azon is szar volt -
saca23
aktív tag
hello
Ez a telo nyugodt szìvvel vehetö ebben a kategoriában. Nagyon kevès kompromisszumok kell kötni szerintem ezèrt az árèrt. Az alkalmazások 90% hibátlanul megy rajta ami playen találhato. meg hát friss rendszer jo aksi szèp kijelző jellemzi ugy hogy fasza telo mondjuk èn mèg ki se rotoltam mert nem èreztem fontosságát. -
saca23
aktív tag
hello
Csak gondolom szolok hogy aki az örs közelèbe lakik a sugár telenornál van tok mondjuk mèg kb 5 db volt mèg a regeli èrkezett 14-böl de hát mint tudjuk a telo cseszeszetül nèpszerü a csaj is monta .
2500 ficcset kell leszurkolni èrte mondjuk vaku nincs rajta vágva. -
saca23
aktív tag
viberröl cak annyit hogy tesom galaxy advencère feltolta pár napja ès utána a telonak minden frász baja volt utána.; ugy nerült mint állat álandoan bekussolt a teloja hivás közben egyszerüen teljes lefogta a teloját.
valamit nagyob elkurtak ennèl a proginál. -
saca23
aktív tag
válasz
antikomcsi #3077 üzenetére
Na elmegy a t az anyukájába akkor nagyon sürgösen reklamálj mert ez alabbol nem igy müködik.
-
saca23
aktív tag
köszi a válaszokat csak azèrt kèrdem mert olvastam valahol hogy az apex launcher takarèkosabb meg a nova állitolag hadilábon áll a gyári widgetek kezelèsèvel
-
saca23
aktív tag
válasz
antikomcsi #3070 üzenetére
Nekem is t-s simán variálhato bocsi bizti jo menübe jársz azt engednie kell hisszen szabadon állitható minden telon (beállitások összes , hivás, hivás atírányitás menüpont) ot kell lennie ha nem megy probáld kitörölni a számot ahova irányít mennie kel ezt a t nem tilthatja le.
-
saca23
aktív tag
válasz
antikomcsi #3067 üzenetére
Hello
Szerintem nèzd meg a hivás beállitásoknál ès ott tiltsd le az átirányítást ès csörögni utána hosszaban is. Egyèpkènt gyárilag be van állitva erre eövid intervallumra de ezen te állithatsz.
Amugy kèrdèsem mèg mindig melyik lancher takarèkosabb ram ügyileg szerintetek az apex vagy a nova? -
saca23
aktív tag
hello
Szerintetek erre a telora a nova vagy az apex launcher
a job választás? föleg ram ügyileg kèrdeznèm.
Látom nem mindenki van meg elègedve a teloval amugy.
Szerencsère nekem hibátlan müködik a telefon rèsze meg az egèsz rendszer stabil, mondjuk nincs fent nekem viber de mèg rotolva sincs egyszerüen felesleges bele nyulni.
Nekem szèpen fut rajta minden pl real reacing3 is
hètköznapokra a telo tök elèg mindenre
Aktiv használat mellet estig simán birja az aksi.
Egyedül a lancherváltáson gondolkodom azèrt kèrdem hogy a nova vagy az apex jobb? -
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Ma volt 2 hete hogy a telo kezembe került és szinte csak jókat tudok mondani rola. Szerintem egy jól optimalizált az árához képest egy nagyon jó telo.
Van egy pár telo a környékemen és nyugottan mondhatom semmi szégyenkezni valoja a telonak.
Szerintem teljesen jo a kijelzõje akinek ez nem jön be
az nézzen meg egy samu ace tft kijelzöt és rájön.
Igen aki s3-rol vált ilyenre az lehet csalodik de a töbség igényeinek elég ez a telo.
A kamerálya hozza bármelyik 5 megas telo átlagját.
Emberek a sok samsungos mai napig egy használható 4.0-as frissitésért sovárog ezzen meg alap 4.1 potom 40 rugoért kártyásan ami szerintem tökös ár egy ilyen telóért. -
saca23
aktív tag
Hello
Nem tudja valaki hol lehet beálítani külön a záró képernyő hátterét?
Másnak amugy szinkronizálja a telo a hotmail-os fiokját a telo?, mert nekem csak tölt
folyamatosan nem értem. -
saca23
aktív tag
Helo mindenkinek
Nekem is ilyen telom lett végül, idáig szuper rajta minden,de
azért vannak it problémák!
Kicsit halk a hangszoro amikor csörög nem tudom lehet e rajta állítani?
persze minden maxra van téve rajta mármint hang beállítás. Neketek nem torzít a rádio? pedig nem egy hangosan szóló szegény,
meg nem tudom nekem nem hajlandó le szinkronizálni a hotmailos fiokom pedig müködik a gépen a fiok rendesen.
Őtleteket szívesen fogadok köszi előre is. -
saca23
aktív tag
Szerintetek erre a telora érdemes aláírni 2évet ki birja egyátalán?
Most jár le az elöfizum a t-nél azt elég tanácstalan vagyok mert a telo bejön
csak miután volt y200 am és kivülröl bejött az is csak böven volt hátránya,
mert olcso volt igaz azt kártyásan szerváltam.
Ennek az érintöje reagál például rendesen mert az elödje nem volt hibátlan föleg a csajom
g.mini2-hez képest volt szarabb nehezen érzékelt sokszor kellett ujranyomni,hogy vegye a lapot. -
saca23
aktív tag
-
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Akinek màr van ilyen kérdezném hogy az élö
hàtterekkel hogy àll a telo?
Az elöd nem tàmogatta, valamint az aksi töltés jelzö ugrálàsa it is meg van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest