- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
válasz
Moszuke #16474 üzenetére
Igen, nagyjabol jol ertetted.
Annyi, hogy eloszor kell a ROM-t flashelni aztan a kernelt. A gyarihoz a moddingg33k-fele "Stock" (synopsis) kernelt, a CM(10/10.1)-hez a CeXstel kerneleket szoktak ajanlani.
ROMok kozul en az AOSP MODot preferalom, gyari 4.1 alapu, stabil, jo aksiidovel.
-
mttssz
senior tag
válasz
0xmilan #16307 üzenetére
Nem, a synopsis az amit moddingg33k fejleszt, asszem Stock Huawei néven fut a topikok közt.
Én elég sokat használom, folyamatos internet, zene, ilyesmi. Majd rápróbálok megint a CeXstel-re. Milyen appot használsz a governor/scheduler piszkálásra? PerfControl nekem kicsit overkill.
(#16306) kaposznyak: OsmAnd.
-
mttssz
senior tag
válasz
kaposznyak #16301 üzenetére
Nem tudom az mi, de szerintem 100% hogy nem offline navi.
-
mttssz
senior tag
válasz
kaposznyak #16286 üzenetére
És milyen appban próbálod használni?
-
mttssz
senior tag
válasz
kaposznyak #16284 üzenetére
Biztos nem hálózat alapú helymeghatározást akar használni?
-
mttssz
senior tag
válasz
kaposznyak #16281 üzenetére
Igen, az offline.
-
mttssz
senior tag
válasz
fcrhs30 #16268 üzenetére
"modifications in the source directory have not been committed"
annyit tesz hogy a verziókezelőbe nem lettek elküldve a kernelen levő módosítások. Nem lehet tőle semmi baja elvileg.
De próbáld meg feltenni a kérdésed az Android szakmai topikban is, hátha ők jobban értenek hozzá.
-
mttssz
senior tag
Használ valaki 16/32GB-s (C10) SD kártyát az Y300-zal? Nincs vele semmi gond?
-
mttssz
senior tag
Eleg sok bajom lett most az AOSP-vel hogy eroltetik a GPU rendert a felhasznaloi feluletre, konkretan legalabb masfel oraval kevesebb az uzemido mint azelott, azonos hasznalat mellett akar CM-n, olyan akadasok jelentkeznek, amiknek nem kellene.
Szoval most igy valtas elott a nagy kerdes: CarbonROM(luca) vagy CM10.1(fonz)? Mindket ROMot szerettem, es most nem tudok valasztani, hatha valaki segit elmozdulni egyik vagy masik iranyba. -
mttssz
senior tag
válasz
Leito92 #16157 üzenetére
Nem kéne.
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
-
mttssz
senior tag
válasz
KamuMazsola #15987 üzenetére
Szoftverfuggo, nekem nem pl. De meg gyarin is csak felhozza hogy "Connected as installer", arra ranyomsz, kivalasztod hogy MTP, es kesz.
-
mttssz
senior tag
Nem olvastam vissza teljesen, nem tudom hogy irtatok-e mar, de azt probaltatok hogy nem UMS modban hanem MTP-ben csatlakoztok a gephez?
-
mttssz
senior tag
-
mttssz
senior tag
válasz
monalala #15917 üzenetére
Nem hasznalok swapot, es a gyariak kozul egyedul az AOSP volt porgos, foleg az utolso update ota, de meg azt is veri a CM. Ez viszont most akarhogy probalom, lassu. Masodpercek alatt valtogat az appok kozt, bezarja a billentyuzetet (pedig a recents szerint van elerheto memoria boven, hiszen alig vannak appok fenn).
-
mttssz
senior tag
Na, nyomogatom ezt a Carbon-t, tetszik, sok a feature, tenyleg annyira testre lehet szabni, hogy az mar szinte tul sok, de erezhetoen lassabb mint az AOSP vagy a CM10.1, meg smartmax+sioplus komboval is.
-
mttssz
senior tag
válasz
Storms #15885 üzenetére
Van zseblampa.
Viper: equalizer.
Xposed+GravityBox: xposed keretrendszer es a gravitybox egy hasznos kis rendszermoddolo program, nezz bele a GB-be, meglatod.
Nova a gyari launcher.
Firewall az alkalmazasok netelereset tudja korlatozni.
Nem kell visszaallitani. Miert kellene? -
mttssz
senior tag
CarbonROM: hat, furcsa. CM alapu, de tok masok a beallitasok meg minden, picit bugos par dolog (nem jol erzekeli a beallitasokat eloszor, kell ki-be kapcsolgatni), a status bar ikonok furcsak, eleg lassucska volt ahogy probalgattam, meg a YourZGappsXS amivel hasznalom ezeket nem mukodott, a Play megnyitas utan rogton crashelt. Jo nagy csalodas volt, valtottam is fonz-fele CM10.1-re.
-
mttssz
senior tag
válasz
PioDVD #15814 üzenetére
Minden ROMhoz sajat kernel tartozik, barmit telepitesz az felulirja az elozo kernelt, ami lenyegeben a boot.img a telepito zip-ben. Ez stock ROMoknal nagyjabol ugyanaz, de pl. ha egy CM rom kernelet akarod egy stockhoz rakni (vagy akar egy masik verzioju CM-hez, akkor nem dog mukodni. Jobb esetben csak a Force Close-ok miatt lesz hasznalhatatlan a telefonod.)
-
mttssz
senior tag
Kipróbálom ezt a CarbonROM-t, amit luca020400 fejleszt, állítólag ez is egész jó, bár maga a srác elég zavaró, de majd meglátjuk.
Jó a feature list, foglalkozik is vele, és elvileg a fonz-féle CM az alapja, úgyhogy ami ott jó az itt is. Ha valakit még érdekel: [link]
-
mttssz
senior tag
Most a fonz93-fele CM10.1 van fenn, sajat kernellel (ennel nem is lehet valtoztatni!). Sebessegben, akkuidoben hozza az AOSP meg a kitakaritott stock szinvonalat, de testreszabhatobb, frissebb. Nekem eddig bejott, meg tesztelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest