- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz
- = Zk = - #16333 üzenetére
Ha nem segít az adatok törlése sem, akkor használj másikat! Szerintem pl az időkép widgetje sokkal részletesebben állítható, már akár átlátszóság is, és biztosan pontosabb, mint a gyári. Vagy Omsz meteora, cronus, csak az ingyeneseket említve.
-
0xmilan
addikt
válasz
- = Zk = - #16333 üzenetére
A beállításokban próbáld meg törölni az app adatait.
-
0xmilan
addikt
válasz
- = Zk = - #16330 üzenetére
Nem telepítetted véletlenül külső SD-re?Most nézem, hogy a gyári... -
sgergi
veterán
válasz
- = Zk = - #16328 üzenetére
Újraindítás, vagy widget újra kirakása.
-
mttssz
senior tag
válasz
- = Zk = - #15420 üzenetére
En igen.
istvan47: szerintem ugyanannak a modszernek mukodnie kene mint amit a tobbihez is irnak az osszefoglaloban. Ha nem, rakd fel az AOSP MODot, az is B209, csak a felesleges crapware nelkul.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15062 üzenetére
Nos hát akkor irány a:
system/media/audio/ui
...mappa. Itt vannak a kamera hangok. ezeket kell kicserélni egy-egy néma hangra és elhallgat!
De NEhogy töröld őket, mert arra nincs felkészítve a gyári rom...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15060 üzenetére
Root mindenképpen kell hozzá. Utána egy néma hangot kell tenni a meglévő gyári helyére...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #14817 üzenetére
erre vki?!
más.
kamerahang kikapcsolható valahogy?! -
0xmilan
addikt
válasz
- = Zk = - #14753 üzenetére
BL nyitáskor már minden törlődik, szóval előtte érdemes mentést csinálni a fontos adatokról.
-
monalala
aktív tag
válasz
- = Zk = - #14751 üzenetére
Ezek az összefoglalóban lépésről lépésre le vannak írva, ezt neked kell megcsinálnod.
-
monalala
aktív tag
válasz
- = Zk = - #14749 üzenetére
Ha nyitsz Bl.- t és felteszed a Twrp- t, akkor én megcsinálok neked egy romot beállítva mindent rajta, felteszem "felhőbe", neked annyi dolgod lesz vele, hogy letöltöd, felteszed sd-re, restore és használhatod is miután beállitottad a google fiókodat.
-
sgergi
veterán
válasz
- = Zk = - #14746 üzenetére
Ott az összefoglaló.
De, ha gondolod, akkor segítek szívesen.
-
monalala
aktív tag
válasz
- = Zk = - #14746 üzenetére
A leírás szerint tuti meg tudja csinálni bárki aki PC-t használ és tisztában van az alapjaival.
-
MaxTorque
tag
válasz
- = Zk = - #14733 üzenetére
Apex Launcher ilyesmi. De ez 4.4 android
-
Zolio3
senior tag
válasz
- = Zk = - #14705 üzenetére
-
Zolio3
senior tag
válasz
- = Zk = - #14700 üzenetére
Igen, de a Nova az harmada adatmennyiség! Nova 4 mega körül van, a Next 12 mega körül. Ha kevés a hely, akkor pláne érdemes egy kisebbel próbálkozni, és azt hiszem fagyasztani a gyári rommal is lehet, hiszen a 4.x-es verziókban ez már benne volt. Tehát az Emotion UI helyet foglal az eszközön, de nem fut, tehát memóriát nem eszik. Nován állítható az oszlopok, és sorok száma, a mappa ikonja, hány oldal legyen, melyik az alapértelmezett, a dokkokba hány ikon legyen, lhány dokk legyen, lehessen gördíteni, a dokkokba is lehet mappázni, stb. Plusz, az Emotion UI-ban nincs alkalmaástár, tehát mindent kitesz a kijelzőre, a Novában van alkalmazástár, csak azt teszel ki, amit akarsz, és használsz. A többi maradhat a közösben, és ha két hétben egyszer meg akarod nyitni, akkor megkeresed, és megnyitod. Bár még mindig jobban megtalálható, mint azt kitalálni, hogy melyik mappába is tettem a kevésbé használt appot?
-
Zolio3
senior tag
válasz
- = Zk = - #14685 üzenetére
Nekem van jó pár app a telefonon, a belső tárhelyre már nem fér el pár dolog, így maradt az sd kártya. A memória még így is elegendő. Nyilván a kisebb memória miatt nem tárol ott adatokat a rendszer, így egy app betöltésekor újból kell írni. Valamelyest lassabb lesz a telefon, de használható marad. Én a Nova Prime-et használom. Az alkalmazásadatok alapján 4.24 mega helyet foglal a személyes beállítás adataival együtt, maga a launcher másfél mega helyet sem eszik. Mindenkinek más a prioritása, én úgy vagyok vele, hogy egy telefonon első körben minden ott legyen, ahogy én akarom, és ne a launcher mondja meg, hogy akarjam! Az összes többi dolog és app másodlagos számomra. Ez nem név szerint rendez, hanem minden abban a sorrendben jelenít meg, ahová az ikont húztam. Nem muszáj egyből go launchert letölteni, aminek a telepítője is 10 mega felett van emlékeim szerint, és még töltsd le a kinézetet... Ha nem gyári romot használsz, akkor tölts le valami jobb fajta kernelt, és máris nyersz vele jó pár mega RAMot saját célra. Nem utolsó célban custom romon bármit le lehet szedni a telefonról, vagy eleve fel sem kell telepíteni, ha úgysem használod. Lásd pl. Gmail. Jó dolog, de minek, ha úgyis van jól bejáratott leveleződ, az is gond nélkül küld és fogad gmailes levelet. Lehetne sorolni.
-
Zolio3
senior tag
válasz
- = Zk = - #14682 üzenetére
A "fagyasztás" művelet annyit jelent, hogy bár a system appban megtalálható az adott app, de nem futtatható, így memóriát nem fogyaszt, és az alkalmazástárban nem látható. A beállítások menü alkalmazások alatt találod meg ezeket, melyek kiolvaszthatók. Az Emotion UI launcherben nem állítható, hogy a kijelzőn hány oszlop, és sor jelenjen meg, abban eredetileg 4x4 áll rendelkezésre. A mappába is ennyi fér, hiszen így már kitölti a kijelzőt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #14681 üzenetére
megvan, semmi
csak a jegelt cuccokat nem mappázzaszerk.
mi az, hogy egy mappa megtelik 16 fájlnál?! -
ANDROID???
addikt
válasz
- = Zk = - #8284 üzenetére
Nem hazsnálok, azt sem tudom mi a fene az...
-
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #8234 üzenetére
mondjuk most pont lehalt teljesen a viber
de ha jól látom facebook-on, akkor tudnak róla, és dolgoznak rajta.... -
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #8228 üzenetére
Laptop is wifivel kapcsolódik?
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #8226 üzenetére
Mindegy hogy az antenna kilóg vagy belóg, így is úgy is orr lóg
Laptop itt is csak G és azon is max 20Mbit a letöltés. Közben az N es Mobilon meg megy a wifi 30Mbit sebességgel is.
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #8224 üzenetére
Akkor valszeg azért. Laptop vezetékesen megy a routerről ugye?
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #8221 üzenetére
Routered N es?
-
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #8178 üzenetére
Nekem hibátlan a 2.3.2.61 viber, nem indulgat újra.
Nekem felment a frissítés, de nem tettem fel az vibert....gondolom több ramot eszik a több funkció miatt... -
Dani811
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8055 üzenetére
Ha csak rootolva van, nyomsz egy unrootot és kész. Szerintem.
-
Dani811
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8051 üzenetére
Most nem tudom hogy mi van ezzel a garis dologgal
, most azt mondjátok hogy ugrik ha nyitjuk a BL-t, de régen azt írták hogy nem. [link] Nekem múltkor bevették szervizbe, úgy hogy már mókolva volt.
-
Bass
addikt
válasz
- = Zk = - #7983 üzenetére
Kinyitottam,felraktam a B196-t es elvezem ,amit eddig eszrevettem,jobb memoria kezeles,gordulekenyebben nyilnak a progik ,uc browser eddig is gyors volt ha belassitottak a nezem de most még jobb lett :-D A tobbi majd kiderul
-
joestone
addikt
válasz
- = Zk = - #7987 üzenetére
Arra való , hogy custom kernelt , recovery-t vagy romot tudjál a telefonra felrakni.
Ha a gyári rendszer alá felteszel egy custom kernelt , úgy , hogy nincs nyitva a bootloader akkor nem indul a telefon , mert zárt BL esetében ellenőrzi a digitális aláírását a boot.img-nek.
Gyári rom telepítéséhez nem kell nyitni a BL -t , és nem kell root a dloados installhoz sem. -
q012345
tag
válasz
- = Zk = - #7985 üzenetére
bl nyitásakor kell megadni, enélkül nem lehet kinyitni a telót.
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #7531 üzenetére
Az milyen ? A kezdőképernyő opció
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #7529 üzenetére
Gyári launcher ez is.
Csak frissebb kiadás. -
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #7510 üzenetére
A samu észek anno folyton eldobálták a 2gb os mem.kártyákat.
De ehhez nem adnak vásárláskor!!!
Valószínű,hogy a kollégának is megoldja a problémáját egy új kártya. Nekem pl a blade 3am sem szerette a régi 2 gigás kártyámat. Az csinálta mindig hogy hol látta hol nem. A csere megoldotta. -
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #7499 üzenetére
Adtak hozzá ?
-
whiskeys
őstag
válasz
- = Zk = - #7494 üzenetére
hallgatnám a zenét erre mindig bekapcsol hogy inditsam el a felvételt....
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #7494 üzenetére
Gyári? Ezt ,hogy érted
-
whiskeys
őstag
válasz
- = Zk = - #7448 üzenetére
ezt a google hangrögzitöt ki lehet kapcsolni valahol?
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #7429 üzenetére
Milyen 96 megás frissítés??
-
TonyIsBack
csendes tag
válasz
- = Zk = - #7426 üzenetére
Mit töröltél
x1port: Úgy láttam, hogy van egy program (Huawei Update Extractor), aminek a segítségével a gyári update.app ROM-ból ki lehet nyerni a TWRP-s update.zip-ekhez szükséges fájlokat (az előzőleg linkelt cseh oldalon ezek a TWRP-s zip képek is letölthetők a hivatalos ROM-okhoz). Ezek alapján úgy tűnik, hogy frissítésnek/visszaállításnak két esete/módja van (javítsatok ki, ha tévedek):
1. Zárt bootloader, OTA frissítések, garancia, hivatalos update alkalmazás és "3 gombos módszer". A kártyán egyetlen hivatalos ROM lehet amit szükség esetén vissza lehet állítani. Oké, ha a rendszer még használható, vagy van gép a közelben át lehet nevezni/másolni egy másik ROM mappáját dload-ra, és így lehet több is, de ennek nem sok értelme van, hiszen a kommentek alapján ezzel a módszerrel nem lehet downgrade-elni (régebbi verziót felrakni). Kérdés: lehet-e ugyanazt a verziót felrakni - ha pl. nem indulna, vagy valamilyen más probléma miatt kéne újratelepíteni ?
Nagyon nincs mit elrontani, hiszen nem moddolod a telefont, ha mégis sikerül, akkor még mindig ott van a garancia.
2. Nyitott bootloader, nincsenek OTA frissítések, garanciavesztés, TWRP. A kártyán akárhány ROM lehet, ezeket a TWRP-ből lehet feltenni. Ezek a ROM-ok lehetnek hivatalosak (a gyári rom-ok zip formátumban) és moddoltak is.
Ha valamit annyira elszúrsz, hogy a TWRP (recovery) sem elérhető, akkor a garanciavesztés miatt gondban vagy.
-
TonyIsBack
csendes tag
válasz
- = Zk = - #7422 üzenetére
OK, de a pdf-et szerintem olvasd el előtte. Feltöltöttem ide (a B196-hoz van, de mindegyiknél ugyanaz a folyamat).
-
TonyIsBack
csendes tag
válasz
- = Zk = - #7415 üzenetére
1 letöltött update.app bemásolása az SD/dload mappába
2a Helyi frissítés (Update via SD card) a hivatalos programban vagy
2b "Force upgrade": hangerő fel + hangerő le + bekapcsolás.Elnézést, ha nem voltam eléggé érthető, ezeket a hivatalos Upgrade Guideline pdf-ben láttam.
-
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #7392 üzenetére
kár volt rootolni....elöbb utána kellett volna olvasni....csak itt le lett írva már vagy 20szor....
-
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #7390 üzenetére
pedig pofon egyszerű
bemész az alkalmazásokba, minden alkalmazás, rányomsz arra amit jegelni akarsz és jobb felső gomb: letiltás
ha helyette az van hogy frissítések eltávolítása, akkor először le kell szedni a frisítéseket ezzel a gombbal,és utána lesz letiltás gombletiltás=jegelés=nem indul el=nem foglal RAM-ot
maga a program a tárhelyből foglal csak, amiből meg van 1GB -
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #7387 üzenetére
már sokszor leírtuk, hogy nincsen értelme a root-os link2sd-nek, hiszen a gyári 4.x.x android is tud jegelni, és törléssel meg nem nyersz RAM-ot, tárhely meg van bőven
tehát ezért felesleges root-olni -
tigipuf
senior tag
válasz
- = Zk = - #7387 üzenetére
Oké igazad van,de én amíg stabil mókolt romot nem látok nem bántom a gyárit az biztos,nem is rootolom..(a Link2sd-t értem,mondom volt y200-om)
Annó "megfáztam" a kistesó y200-al is ,rootoltam,utána meg hónapokig nem ment fel rá semmilyen gyári room,tuti,hogy a szolgáltatók belepiszkálnak valamit ,csak a szolgáltatói újabb rom ment fel rá. -
tigipuf
senior tag
válasz
- = Zk = - #7382 üzenetére
Én nem bántottam a gyári romot ,nem rootoltam a telót nem éreztem szükségét (az elődjét az y200-t azt rootoltam stb, persze de ott volt is értelme.
Egyelőre úgy látom igaza van x1port fórumtársnak,semmi pluszt nem adnak a mókolt romok,launchert változtatni én is meg bárki tud
Tehát amíg nem tudnak plussz dolgot adni a rendszerhez a házi sufnituningosak MINEK basztatni??? -
Mr X
veterán
válasz
- = Zk = - #7378 üzenetére
Például MP3Gain. De szinte bármilyen audio szerkesztő jó rá.
-
donmackó
addikt
válasz
- = Zk = - #7337 üzenetére
Attól függetlenül a viber még mindig nem müxik rendesen.
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #7337 üzenetére
Örülj neki
-
donmackó
addikt
válasz
- = Zk = - #7334 üzenetére
Nekem felment. Csak rootolt telenoros. Nincs mókolva sem a system, sem a build.prop, sem a rendszer alkalmazások. Elsőre felment, és nem sírt semmiért a teló, és a root is megmaradt.
-
xKRIPAPAx
csendes tag
válasz
- = Zk = - #5882 üzenetére
a link to sdhez azt olvastam, hogy külön kártyaolvasóval kell particionálni a kártyát. ez nálam felejtős. egy pöpec kis app kéne nekem, de személyes ajánlás nélkül időpocsékolásnak tartom több 10 app kipróbálását...
-
szabonagyur
félisten
válasz
- = Zk = - #5777 üzenetére
Én értem mire gondol a kolléga. Szerintem ha egyszer rányomsz a dologra akkor utána a 3ból 1 mindig ki lesz jelölve megnéztem nekem is így van, és emlékeim szerint amikor leges leg először rádugtam akkor nem volt egy sem kijelölve. Az SD-kártya dolog nem tudom, hogy ilyen e nekem nincs benne most, de nem hisze, hogy véletlen, hogy leválasztja a telefon mivel ha gépre van dugva úgy gondolja, hogy te gépen használod szerkeszted. Ez így logikus szerintem, hogy egyszerre 1 helyen tudod használni ez minden telefonnál így van, nekem ACE2 esetében is ha gépre van dugva az SD kártyára nem tudok telepíteni.
-
x1port
addikt
válasz
Kb arra gondolok,hogy amikor rádugod a gépre akkor leválassza az sd kártyádat.
És ez Neked nem jó.
De akkor miért teszed gépre?
Csak ölteni szeretnéd onnan ? -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Ha az a kép fogad és egyszer már az USB-re nyomtál onnantól azon marad de akármikor változtathatsz vagy most nem értem a problémád.
-
x1port
addikt
válasz
Én frankón nem értem.
De nem baj
Vannak itt okosabbak ,majd ők választ adnak rá -
szabonagyur
félisten
válasz
- = Zk = - #5771 üzenetére
De olyan nincs, hogy ha gépre rádugod és nem indul el valami, pl alapértelmezetten a driver rész ugrik fel, tehát valaminek fel kell ugrania. Ha azt akarod, hogy ne használjon a sz.gép semmi adatot véletlenül sem a telóról akkor állítsd be ezt a módot amit a már írt mindig kérdezzen rá bepipálásával kell behozni. Ez nem olyan rákérdezést jelent mint mondjuk egy fényképezőnél itt csak annyi, hogy a driver telepítő jön be.
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #5771 üzenetére
De amikor bedugod a kábelt és ráböksz ott a 3 lehetőség.
Viszont alul ott van az opció hogy " mindig kérdezzen rá.
Vedd ki onnan a pipát és úgy bökj arra amit alapból szeretnél,hogy legyen amikor csatlakoztatod. -
szabonagyur
félisten
válasz
- = Zk = - #5767 üzenetére
Lehúzod a felső sávot, ráböksz a módválasztásra és kiválasztod ami kell. Ha jól értelmezem a kérdésed, bár nem túl egyértelmű.
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #5761 üzenetére
Ugyanabba teszi akkor is.
(#5761) - = Zk = : Lehet hogy a fényerő ikonját nyomkodod . Az nem csinál képernyőképet
-
NoMagix
addikt
válasz
- = Zk = - #5758 üzenetére
nálam tökéletesen működik!
Lehúzod a sávot, megnyomod és éppen ahol vagy a telefonban azt a képet lekapja, ennyi -
NoMagix
addikt
válasz
- = Zk = - #5756 üzenetére
a lehúzható értesítési sávban is van egy képernyőikon, azzal is megy
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #5754 üzenetére
Hang le+ power kicsit hosszabban . ja és egyszerre
-
kopee75
csendes tag
válasz
- = Zk = - #5711 üzenetére
Szia, ezt úgy gondolod, hogy a csengőhangok "mappát" rakjuk be egy általunk létre hozott ÚJ mappába...ha jól értem? Vagy hogy érted pontosan, illetve ez véleményed szerint miért tudná megoldani ezt a jellegű problémát? (csak érdeklődöm, én abszolút CSAK felhasználó vagyok, nem értek a telefonokhoz)
-
Bass
addikt
válasz
- = Zk = - #5695 üzenetére
Az am es folia nelkul remekul,birta,vigyazok a dolgaimra de volt hogy megfeletkezrem rola es beraktam a zsebembe a kulcsok melle,de ha a neten megnezed talalsz rola jo tesztvideokat,kessel,kulcsal tesztelik es semmi baja,egy csoda ez az uveg,normal hasznalat eseteben lehetetlen hogy karcolodjon :-D
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #5686 üzenetére
ííí az gáz
-
fikusz68
csendes tag
válasz
- = Zk = - #5653 üzenetére
Ok köszi,
-
fikusz68
csendes tag
válasz
- = Zk = - #5642 üzenetére
Nekem egy g300-om volt most cseréltem le 510-re de ezzel a problémával nem találkoztam
-
sgergi
veterán
válasz
- = Zk = - #5646 üzenetére
Mert?
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #5616 üzenetére
Vicc volt ám.
Nekem a cégesem dízel.
De a lényeg.. v8 as ba nem dobjuk össze a naftára valót :-) -
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #5614 üzenetére
Dízel motor bömibe ??? Rosszabb párosítás mint az android meg a cyanogen....;-)
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #5559 üzenetére
én se
x1port: miért van az hogy az MX Playeren elül példa bemegyek a beállításokba és visszalép 3-4 másodperc múlva mintha megnyomtam volna a visszát??
És ezt csinálja videó közben is.... -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #5505 üzenetére
Nincs mobil netem
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #5503 üzenetére
Hát én általában gamelek meg youtube-ozok.
3G-n van mióta megjött.
Aksi nekem bírja 2 napig terhelés mellett de akkor már 1-2%-os töltöttséggel dugom fel "csardzsolni" xD -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #5501 üzenetére
Kíiváncsi vagyok mennyi ha semmi nem fut+2G+minden kilőve a háttérből szinte csak a system nem
meg ilyenek.. -
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #5293 üzenetére
dual simes szolgáltatótól???
te nem ezen a bolygón élsz....de legalábis nem ebben az évezredben -
randrew
csendes tag
válasz
- = Zk = - #5291 üzenetére
Honnan vetted, hogy kétkártyás Y300-at árul a Telenor? Mindkét szolgáltató -a Telekom és a Telenor is- a sima egy sim-es típust forgalmazza.
-
theo_76
aktív tag
válasz
- = Zk = - #5212 üzenetére
nem volt rá semmi... illetve talán egy kicsit, valaki feltett egy DSP managert... én nem próbáltam mert jó nekem ez a hangerő... Bár a B173-as romnál volt, hogy önállósította magát, és visszavette a hangerőt, a B190-el ezt nem tapasztalatam
-
theo_76
aktív tag
válasz
- = Zk = - #5210 üzenetére
pár oldallal előrébb már volt tárgyalva ez
-
PioDVD
senior tag
válasz
- = Zk = - #5204 üzenetére
Várj egy kicsit, nemsokára megkapod, hogy nem halk, csak a füled rossz.
Tényleg nem tudom, hogy ennyire szórna a hangszóró vagy mi, de a közelemben van 4 féle telefon (Nokia 5230, ZTE Blade 1, Samu buta, másik Samu buta) és mind sokkal hangosabb.
Van olyan vélemény is, hogy talán le van korlátozva a hangszóró, de ez még nem bizonyosodott be, pláne nem jött rá megoldás, ha így is van. -
colonell
senior tag
válasz
- = Zk = - #5104 üzenetére
Mindenki hülyének születik,csak van aki változtat rajta
-
colonell
senior tag
válasz
- = Zk = - #5098 üzenetére
Már bocsi de aki tudja mit akar,és megvan hozzá minden forrása és végül nem kezdő androidos és ennél tovább tart neki az ne mókolgasson romokkal használja a gyárit oszt punktum,vagy kérje ki egy tapasztaltabb ember véleményét.Direkt úgy írtam,hogy senki nem úgy születik,hogy tudja ezért NE magából induljon ki...
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #5098 üzenetére
Simán lehet, én is lg-n anno 10 percenként cserélgettem mert megtudtam mondani már rengeteg tapasztalat után hogy ez mivel jobb ez mivel több ez miért hibás stb.
-
colonell
senior tag
válasz
- = Zk = - #5091 üzenetére
Mivel én imádok mókolgatni már csak hobbi szinten is,annyit csináltam már,hogy 20 perc alatt belakok egy romot,pár éve még nekem is hetekbe került most már nem
Ja és az új CM 10.1-ről csak annyit,hogy rosszab mint a tegnapi,többször ril bugos,míg az előző semennyire nem volt az
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #5091 üzenetére
Ezt mondom én is
Mire belakná az ember jön a következő...következő...következő........ -
sgergi
veterán
válasz
- = Zk = - #4939 üzenetére
Viber verzióival vannak gondok, azt kell használni, ami működik.
-
x1port
addikt
válasz
- = Zk = - #4925 üzenetére
Igen , felajánlotta,hogy bekapcsolom-e , ekkor nyomtam,hogy mégse de a felvétel leállt :-(
-
colonell
senior tag
válasz
- = Zk = - #4808 üzenetére
Rakd be neki, hogy ne legyen alapértelmezett, ha úgyis csatolja akkor factory reset, volt már róla szó megoldás azóta sem született.
-
colonell
senior tag
válasz
- = Zk = - #4774 üzenetére
-
theo_76
aktív tag
válasz
- = Zk = - #4764 üzenetére
Ha letakarod a fényérzékelőjét akkor sem? Mert világosban nem szokott nekem sem világítani...
-
colonell
senior tag
válasz
- = Zk = - #4772 üzenetére
fel kell telepítve legyen nem a superusernek. Supersun belül pesig van ez az opt.
-
colonell
senior tag
válasz
- = Zk = - #4766 üzenetére
Semmi gáz nem lesz,csak a rootot igénylő alapokat nem tudod majd használni.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #4766 üzenetére
Azt nem tudom sajna..
Én még nem ROOT-oltam az Y300-amat -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #4764 üzenetére
Haveromnak ugyan ez volt a gondja és neki személy szerint egy unroot-root megoldotta.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #730 üzenetére
Lehet hamarabb lesz, mint gondolnád
-
0xmilan
addikt
válasz
- = Zk = - #668 üzenetére
Nincs ebben semmi fura, szerintem 38k-t én se adtam volna érte, de 32k-ért megérte.
OT-990-ről váltottam, ami most a szervizben csücsül, szóval megvárhattam volna, amíg visszajön, de ennyiért ez nagyon megérte. Ha megérkezik az alcatel a javításból, akkor meg max. családban marad.Ha valaki rendelni szeretne független, dual-SIM-es Y300-at Kínából, amin nincs vaku meg előlapi kamera és csak 1730mAh-es az aksija, az ITT megteheti.
Az előlapi kamerában nem vagyok biztos, mert a képen van, de a csávó Review-ba azt írta, hogy nincs.
Mindenesetre 140$-ért nem rossz, csak ne fogják meg vámon, mert akkor már majdnem annyi lesz, mint itthon függetlenül. -
DS39
nagyúr
válasz
- = Zk = - #666 üzenetére
Kártyás árat írtam, kedvezmény nélkül. Ha nem telik rá, nem kell okosteló szvsz, vagy használt piacot kell megnézni.
És mi baj a Telenor Webshop árral. Bárki rendelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Star Trek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest