- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Lehet furcsa kérdés,de lehet attól baja a telefonnak ha állandóan USB-n lóg?Mert momentán a készüléket használom modemként,és folyamatosan csatlakoztatva van...
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Sikeresen begyűjtöttem egy apróbb karcot a kijelzőn...Kérdésem az lenne,hogyha veszek rá egy fóliát,eltakarja e a karcot?
Illetve másik kérdés hogy maga az öveg mennyibe kerülhet cserével együtt? -
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Olyan problémával fordulnék hozzátok hogy SD kártyát cseréltem a telefonomban,kimásoltam az előzőről mindent,rá az újra és..
Ha megnyitom a Galériát nem látja a fotókat!
Minden más rendesen működik,pl a játékokat se kellett újratelepítenem,és ha fáljkezelőből nézem akkor megvannak a fotóim is..
MIért nem tudom akkor a galériából megtekinteni ezeket vajon? -
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Mostanság olyan problémával szembesülök hogy a gyári rádió véletlenszerüen kikapcsol hallgatás közben..
Sőt,néha a zenelejátszó is csinál ilyet..
Találkozott már valaki ilyen problémával? -
BeerBier
senior tag
válasz
szabeska #12368 üzenetére
Értem én amit írsz,engem is meglepett elsőre hogy pl böngészőt félretéve más programot betöltve a böngésző voltaképp ujratölt..
De gondolj bele,én pl egy SE Xperia X8-ról váltottam erre a készülékre,ott már a böngésző önmagában is leakasztotta a telefont..
Nomeg ezért az árért amit ezért a készülékért kérnek,sokkal többet nem várhatunk.. -
BeerBier
senior tag
válasz
valentine2 #12284 üzenetére
Érdekes,nekem semmi bajom a gyári laucherrel,pedig az előző Sony telefonomon Holo Launcher volt...De már anyira belaktam a huawei gyári cuccát hogy amikor feltettem egy Holo-t,3 perc mulva töröltem is
-
BeerBier
senior tag
válasz
valentine2 #12282 üzenetére
Közben sikerült,végül a SuperSU eltávolitotta a kínai bizbazt másodszorra...köszi a linkeket mégegyszer
-
BeerBier
senior tag
válasz
valentine2 #12277 üzenetére
Köszi,a módszer félig működik a rootolást sikeresen elvégeztem az ajánlott program segítségével pár perc alatt..
De a kínai root program eltávolitása nekem sehogy se sikerült -
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Gondolom nem csak én használom a BatteryBot nevü programot...
Szerintetek miért lehet az hogy az utolsó töltéstől számított időt másképp jelzi,mint a Beállitások-->Akkumlátor használat?
Ráadásul ahogy észrevettem a BatteryBot irja a valósat... -
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Olyan kérdésem lenne hogy Ti mivel/milyen módszerrel tisztítjátok a képernyő felületét?
-
BeerBier
senior tag
válasz
Viktor0610 #11639 üzenetére
Eddig értem,de a szolgáltatói adatforgalom mérése mennyire számit valósnak?
Mármint amit a telefon mér... -
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
A telefon által megadott "adathasználat" mennyire valós érték?
Gondolom csak a mobil adatforgalmat számolja bele a wifit nem... -
BeerBier
senior tag
válasz
veronica75 #11552 üzenetére
Tehát hivatalos gyári frissitést tettél rá...
Szolgáltatón keresztül tetted(online)?
Mert akkor ők tudnak majd segiteni... -
BeerBier
senior tag
válasz
veronica75 #11545 üzenetére
Melyik vagy milyen frissitést tettél fel egyáltalán?ÉS honnan?
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak ismét!
Érdeklődnék hogy milyen microSD kártyát ajánlanátok ebbe a telefonba?
Olyan 4 vagy 8 Gb-st szeretnék beletenni a jelenlegi 2Gb-s helyett,de a sokféle márka illetve elnevezés miatt nem tudok dönteni..
Esetleg lenne valakinek ajánlata ilyen ügyben,vagy tanácsa?Megköszönném.. -
BeerBier
senior tag
válasz
Leito92 #11159 üzenetére
Próbáltam restartot is,sd kártya leválasztását is,de nem jöttek vissza a lejátszási listák.
Pár napja egy alkalmazás tünt el hirtelen,de ezt egy natúr restart megoldotta,ezért nem értem a dolgot..
Amúgy ha médiaeszközként látja a számitógép a telefont,akkor is létezik "leválasztás"? -
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Miért van az hogy akárhányszor összekötöm a telefont a számitógéppel,azonnal törli minden zenelejátszóból a lejátszási listákat?
Már végignyálaztam a fórumot amennyire tudtam,de akárhogy is ismertetem fel a telefont,mindig ugyanez a hiba jön elő..
Van erre valami megoldás,vagy törődjek bele a dologba? -
BeerBier
senior tag
Urak!
Nekem is lenne egy kérdésem a készülékkel kapcsolatban..
Igaz csak 2 napja van nálam de egy bosszantó apróságot észrevettem...
Bármelyik beépitett zenelejátszó programban létrehozok egy vagy több lejátszási listát,a telefon számitógépre csatlakoztatása után eltűnik a lejátszási lista..
Én csinálok valamit rosszul,vagy ez általános probléma lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest