- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonyIsBack
csendes tag
válasz
saca23 #10445 üzenetére
Szerintem a tulajdonosok nagy része elégedett a telefonnal (én is az vagyok), csak ha előkerül valami probléma, akkor lesz egy időre ez a téma a fórumon.
Akinek valamilyen problémája van a készülékkel, ezt tudom javasolni (a sorrend is fontos):
1. Összefoglaló (első hozzászólás) elolvasása
2. Visszaolvasás a fórumon (másnál is előfordulhatott, lehet rá megoldás)
3. Gyári beállítások visszaállítása
4. B196 vagy B199 frissítés telepítése (olvass vissza)
5. SzervizHa szoftveres a probléma, akkor az első négy lépés biztosan megoldást nyújt.
Amennyiben hardveres a probléma, a szerviz legyen az első - erre ez a fórum úgysem tud megoldást nyújtani. -
beloadjoker
őstag
Grat ehhez a hozzászólásodhoz ;-) /ja és ehhez képzelj egy jó nagy adag iróniát/ ..... nem csak ennél a készüléknél de még a csúcskészülékeknél /4 mag 1/2Gb RAM/ is sokat számít a rom illetve a kernel csere amihez kell root jog, /pár telónál kell bl nyitás is hozzá/ ez általában sokkal gyorsabb működést eredményez, jobb optimalizáltságot, órajel állítási lehetőséget, és sokkal tovább bírja egy töltéssel a telefon hogyha az ember még állítgatja egy kicsit, szóval amit te leszarozol az igazából a maximomot hozza ki a készülékből......
ja és az csak hab a tortán hogy root joggal szinte minden gyári felesleges hulladék appot le lehet törölni amit egyébként az életben nem használnál de foglalják a helyet ... -
theo_76
aktív tag
nem hinném, hogy egy BL nyitás (amit mellesleg a Huawei támogat is) illetve rootlás miért a rendszer "szétkúrása"... Egybként a rootolás azért kell, mert a felesleges appokat csak úgy lehet törölni... Pl engem halálra idegesít, hogy nem használom a facebookot, de folyamat ott eszi a fene a memóriába, és nem csak a memóriát de az aksit is eszi... ugyan így a google maps, ami betelepszik, és nem engedi, hogy más GPS navigációs program rendesen működjön, továbbá jelentősen lerövidíti a készenléti időt... (ZTE Skate-n is bekavart a google maps, ott sem engedte csatlakozni a műholdhoz a másik navigációs szoftvert).
-
kerxy
őstag
Nem, személyes, már csak azért is, mert számhordozást akar... egyrészt ezt se értem, hogy neten mért nem lehet intézni a rendelésnél a számhordozást, mármint, hogy ott megrendelem és az üzletbe elintézzük a papírokat... Tehát mindenképp személyesen kéne megvenni és az allee, árkád és aréna üzleteiben is azt mondták hogy nincs egy darab sem, azt hiszem az alleeban mondtak egy ilyet, hogy karácsonyra lesz, de ezt tényleg viccnek veszem
-
vmaxter
tag
Én a Telenortól ingyen kaptam
(#6428) imcsoo Szerintem nem a kijelzőt kéne cserélni, hanem az egész telót, ha három napon belül vagy. Egyébként meg az előző telefonommal, egy LG Optimus One-al hasonlóan jártam. Azon a bal felső sarokban volt (van) három fehér pixel, visszavittem másnap és cserélték is volna, de az eladó csajszi nem volt hajlandó, bemenni vele egy sötét helyiségbe, így nem látta, én meg hiába magyaráztam. Úgyhogy maradt, de simán együtt tudtam élni a problémával. Nyilván, ha a képernyő közepén lett volna akkor más a szitu.
-
-
zsola32
őstag
2g-én nekem is fostalicska a net a T-nél.
jellemző, mielőtt szerződést váltottunk a páromnak - hogy legyen net is a telóján, a T-pontos csóka megnézte, hogy ahol használnánk hétvégenként (Orfűn) van 3g-s net.
(bemondtuk az utca, illetve hászszámot is természetesen)
a 3g úgy néz ki (orfűn) jelenleg, hogy néha láttam a logóját a telón, hogy ilyen is van... -
vond
MODERÁTOR
Én is a Nova-t használom... Ahogy nézem, most épp 18 MB-ot kér a memóriából... Persze ez bármelyik pillanatban változhat, főleg ismerve az Android memóriakezelését és kijelzését... De tényleg elég "szmúsz" a rendszer nekem is, és eddig semmi gondom nem volt a Nova Launcher-rel (sem)...
-
DS39
nagyúr
Telenornál ezeken nem szabad kiakadni, aki az oldalukat kezeli tartalmilag általában nincs a helyzet magaslatán, időnként eltűnnek dolgok. az S Advance-t is vagy 2-3 hete amikor már forgalmazták, a webshop-ból akkor sem volt elérhető (csak ha tudtad a direkt linkjét).
De az is lehet hogy most készlethiány van, ezért vették le inkább.
(djuice-on sincs egyébként) -
Habib[HUN]
senior tag
-
kareszm
tag
Szia, a másik topikban volt már erről szó. Lehet.
Aksi töltés jelző ugrálásán mit értesz? Töltés közben nem mozog az indikátor csak egy villám jel van benne.
Itt egy fogyasztási tesztem wifivel gsm-el. Most csak GSM módban járatom, eddig 2 teljes nap alatt 10% esés
Az XXL Gsm-ben a minimáláron általában nem magyar menüs készülékeket adnak doboz és tartozék nélkül. Kb +3-4e Ft a dobozos, de ezt meg kell kérdezni tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest