- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #15896 üzenetére
Nyúzósabb használathoz nem elegendő a telefon eredeti hardwere a jelenlegi appoknál. Akár eredeti rom alatt, vagy slim romnál is javasolt valami kernel, amitől stabilabb lehet a készülék, több memória, és nagyobb órajel csavarható belőle. A fél giga memóriából nem kell nagy dolgokat várni. Sokan ódzkodnak a swaptől, és egyébként megeszi a kártyát, stb, de nem kis különbség lesz érezhető, plusz a cpu viselkedést (governor) állítva egész jól muzsikál a masina. Az eredeti verzióhoz képest nem lehet egy lapon említeni a készüléket, a gyorsasága, stabilitása igen jónak mondható. Akár gyári rommal is, másik (jobb) kernellel, jó beállításokkal, swappel.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #15892 üzenetére
Ha összességében tetszik a slim rom, akkor ne próbálkozz mással, hiszen az lesz a mérce. A rádió app módosítható a rom telepítése előtt. Kicsomagolod, vagy megnyitod a rom .zip fájlát, törlöd a rádió appot, és teszel bele pl. fm2.apk-t. Mented, ha kicsomagoltad, akkor nyilván vissza is tömöríted zipbe, másolod kártyára, recoveryben telepíted a módosított romot, és más rádió lesz benne.
Igazából egy swapot is megtehetnél előtte... Nyúzod, memória elfogy, egyenes út az app leállására. Maga a player pro is eszik némi memóriát, a chrome böngésző pedig kifejezetten zabálja. A gyári romoknál egyébként zene lejátszó terén nem volt túl jó tapasztalatom: vagy leálltak, vagy újraindult a telefon. Deezer, playerpro, xialive, ezek általában meghaltak. -
Exian
addikt
válasz
v.attis #15785 üzenetére
Namost, tisztázzunk valamit gyorsan
A lemerüléshez ennek semmi köze, amennyiben minden esetben 100%-ra töltöd. Tehát, azt a részét ne is nézzük, olyan nincs, hogy ezzel a kábellel feltöltve hamarabb merül, a másik kábellel meg kevésbé hamar
Ismétlem, amennyiben fullra töltöd mindegyik kábellel. Ha nem, akkor persze lehet különbség lemerülésben, hiszen nem egy forma szintről indul a "leszívás". De ha minden esetben fullra töltöd, akkor nem lehet (ELVILEG) különbség.
A töltők és kábelek között viszont már lehet óriási különbség, ami a töltési időt illeti. De az csak a töltési időt befolyásolja, ismétlem, a lemerülést nem!
Szóval persze, hogy lehet különbség. Nem mindegy, hogy pl. egy 500mAh töltővel vagy egy 2A-ssal töltöd. A kábel minőségében is közrejátszhat, egy kevésbé árnyékolt, vacak kábel lehet, hogy veszít annyit már akár 1 méteres kábelhosszon is, hogy lassabban tölt, mivel kevesebb amper megy át rajta ugyanazon idő alatt. Főleg, ha nincs rajta "zajszűrő" sem (kábel két végén 1-1 bumszli hengeres izé).
-
vadkörte
addikt
válasz
v.attis #15533 üzenetére
A stabil SlimKat az 4.4.4-es.
Gyors, ha nem használsz sok és memóriaéhes app-ot akkor a swap sem létkérdés.Ha nem ragaszkodsz a csokoládéhoz, ez a ROM sem lehet rossz. Igaz csak CM10, de ha lehet még gyorsabb vele a telefon, ugyanazokkal az app-okkal is kevesebb a memóriafoglalás.
-
-
q012345
tag
válasz
v.attis #15513 üzenetére
Én a SlimKat 4.4.4 -et használom alapból amennyire lehet szerintem próbál
optimalizáltan gazdálkódni a memóriával, a swap használatát én a
ROEHSOFT RAM-EXPANDER (SWAP) programmal oldottam meg. Itt kiválasztható a
swap partíció helye (én csináltam Ext4 -et és oda állítottam), tapasztalatom szerint gyors
és jól működik. -
nyisziati
veterán
válasz
v.attis #15446 üzenetére
Számítástechnikában (és telekommunikációban) semmi sem biztos, főleg a 8 bites gépek utáni időszakban. Utoljára kb. akkor lehetett tervezni fixen egy rendszerre (bár már akkor is volt kockázat, csak a maihoz képest elenyésző).
.
A swapolás nem mindig indul automatikusan, kb. 30% az esélye, hogy kézzel kell indítani, ezért is javallott a swapcheck. Szerintem inkább ezt favorizáld, ne rakd kényelmi szempontok miatt a belsőre. Kerüljük a felesleges kockázatot, mégha ez pluszmunkával jár is. Olcsóbb, mint félévente telót cserélni. Nem is beszélve a sok bosszúságról, újratelepítésről, adatmentésről, belakásról stb. -
nyisziati
veterán
válasz
v.attis #15443 üzenetére
Nah, nah. Lassabban.
.
Először is: érzékeny adatokról nyilván érdemes biztonsági másolatot készíteni.
Másodszor: ha be van kapcsolva a Google+ alatt a képfeltöltés, akkor a Google drive-ra automatikusan feltölti a képeidet, videókat. Persze ehhez a Drive appot is fel kell rakni. Azt is be tudod állítani, hogy csak wifivel töltse fel, vagy mobilnettel is, ha bőven el vagy eresztve.
Harmadszor: általában egy kártya nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre, annak vannak előjelei. Legalábbis az általam tapasztalt esetekben (régebben) volt. És általában egy kártyaolvasóval akkor is hozzá lehetett még férni a tartalomhoz. Úgyhogy nem eszik olyan forrón a kását, nem halálugrás a swap használata. -
mttssz
senior tag
válasz
v.attis #15443 üzenetére
GravityBoxban beallitottam atlatszo statusbart, de mikor lepnek be valami appba akkor egy kicsit "gondolkodik" a telefon, es egy ideig meg atlatszo de alatta mar ott van az app feher szutyka, es elegge csunya/idegesito. Van valakinek otlete hogy mivel tudom kicsit megsegiteni? AOSP + CeXstel 0.62 van fenn.
Nem valasz akart lenni.
-
vadkörte
addikt
válasz
v.attis #15379 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek Veled. Tökéletes ROM nincs. Én nem piszkálom a build.prop-.ot, meg a policy.jar-t, mert nincs rá sem tudásom, sem igényem. Igényem viszont van egy jól működő stabil ROM-ra.
A gyári nekem alapvetően tetszett, legalábbis a nagybratyó G700-on, az Y300-on annyira nem jött be, hogy üresen is laggolt. Így mennie kellett.
Mint írtam, most SlimKat van rajt, érdekes, ez a néhány naponkénti OTA update lehetősége is, de valahogy hiányzik a MIUI.
Hamár MIUI. Melyik verziót ajálanátok? A 4.1.x alapú v5-öt, vagy a 4.s.x alapút? Előbbiből több verzió is van, de valami működőképes kellene. -
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14884 üzenetére
A superuser, és a supersu az ugyanaz. Régen superusernek hívták, amit átneveztek supersunak. Aki régebben használta az észrevette, hogy frissítés után más lett a neve. Szerintem nem jó helyen akartad kikapcsolni! Nem a beállítások menüben superuser almenü alatt kell nézni, hanem az alkalmazások között kell a supersu-t megnyitni, és ott letiltani az értesítést. Minden appot külön, egyesével kell állítani, hogy értesítsen az adott app root jogáról, naplózza e hozzáférést, stb. Minden app mellett egy kettőskereszt jel van, amire kattintva tudod módosítani az értesítést, naplózást, stb, majd ezt el kell menteni.
-
nyisziati
veterán
válasz
v.attis #14870 üzenetére
Én stock (B199) alapú fusionX reborn-t tettem föl swapperrel /+256 mega RAM/ és jól működik. Az üzemidő szinte ugyanannyi, mint piszkálás nélkül, nem fagy, nem inkompatibilis semmivel, amit használok és több alkalmazást bír. Ahol lassulást tapasztalok, azt stockon is tapasztaltam (jóval erősebben persze). Ezek többnyire a 20-30 mega fölötti appok, ha más is van a memóriában. Időnként törlök pár dolgot és ennyi a karbantartás.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14864 üzenetére
A CeXstel-ből volt egy kernel, ami nem működött jól, az expert romba is az volt integrálva. De mint írtam: ez biztos nem a kernelen múlik, kernel nélkül is így merülne. Mióta áttértél a black romra, azóta bajod van vele, nem jó ez, nem jó az. Továbbra is azt javaslom, hogy térj vissza a stockra! Csak egy negatívumot írtál a Stockról, a blackről sokkal többet. A helyedbe nem gondolkodnék, hogy egy negatívumot próbáljak e meg elfogadni, vagy ötöt, tízet... Ha kikapcsolom a telefonon az adatkapcsolatot, és wifit, akkor órákig nem ír ki egy százalék fogyasztást sem. De ha megy a kijelző, akkor fogyaszt.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14855 üzenetére
Ez számomra hihetetlen! Írtad: 40+45% a kijelzőre, és az alkalmazásokra. Ez az egészhez képest 85%. Csak a maradék 15% ment el üresjáratra, cellára, oprendszerre, stb. Matematikailag értelmezhetetlen, hogy 15% rendszer energiafogyasztás az egészhez képest, hogy tudja megduplázni a készenléti időt?! Minden bizonnyal ugyanakkora energiát fogyaszt az ugyanakkorára állított fényerő stockon, és a hangerővel is ez lehet a helyzet. Majdnem a fele energia a kijelzőre ment el, ami teljesen kizárt, hogy stockon ne annyit fogyasszon. Két 60 Wattos villanykörte 24 óra alatt minden bizonnyal ugyanannyi KWh áramot enne pl. Szegeden, és Szombatröhelyen is, nem lehet különbség. Én csak a gyári romhoz tudok viszonyítani, és ezt bőven felülmúlja a black, mindezt nagyobb hangerőn, és nagyobb teljesítményen teszi, és azóta már használtabb az akku is.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14853 üzenetére
Ebből azt is lehet látni, hogy az alkalmazások, és a kijelző fogyasztott 85%-ot. De elvégre is azért vettél okostelefont, hogy alkalmazásokat futtass rajta, és böngészni elég nehéz kijelző nélkül. A kijelző sokat fogyaszt, de ezt a zenelejátszásról is el lehet mondani. Ennek tükrében ez nem rossz. Egy átlagos okostelefon átlagos használat mellett kb. egy napot bír, és az egy nap alatt nem 24 órát kell érteni, hanem reggeltől-estig. Lehet játszani még fényerővel, lehet halkabban is hallgatni a telefont. De azért adtak a telefonhoz töltőt, hogy minek spóroljon vele az ember? Az utóbbi eredményben pár % volt az android rendszer, ami eddig több, mint a felét ette. Ez jó! Ebből az látszik, hogy akkor fogyasztott a telefon, amikor használod, és nem inaktív állapotban ment el a power.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14850 üzenetére
Biztos nem az kavar be! Nekem is az van feltéve. De ha próbálod egy másik cm-el és CeXstel kernellel, az máshogy merül, én ezért is maradtam a blackromnál. Ennek volt a legjobb az üzemideje ugyanazokkal az alkalmazásokkal. Nem tudom miért fogyaszthat ennyit az android rendszer, de a CeXstel kernel nélkül is enne ennyit. Én használtam pár napig CeXstel nélkül is, az üzemidő jó volt, csak újraindulgatott.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14841 üzenetére
Ha profilokat hozol létre, akkor ott Fejlesztésnél azokat az értékeket írja, melyek az adott profilba lettek állítva. A scheduler felülírja a beállításokat. Én a CPU adjustert használom, de az is kb azt tudja, mint a rom toolbox. A lényeges különbség annyi, hogy egy alert ablakban tájékoztat, ha üzemmódot váltott. De ezt leszámítva kb. ugyanaz. Azaz még lehetne a feszültség értéket is valtoztatni, de én ezt nem módosítottam, meg van benne még pár dolog. A fizetős verzióban korlátlan profil hozható létre, és van visszaállítás funkció is, esetleges újratelepítés esetére. De ha van titanium backup, akkor ennek nincs nagy jelentősége.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14826 üzenetére
Értem. Azért írtam, mert ha bekapcsolod az energiagazdálkodást, akkor a widgetek közt megjelenik egy 4x1-es energiagazdálkodás modul is, ami ugyanúgy kitehető képernyőre, mint a power togles.
Lehet nem néz ki úgy, és nem tud annyi mindent, viszont ez beépített tulajdonsága a romnak, így nem fogyaszt több helyet, és sokkal több ramot sem. Ez a systemuiban van (a system számára fenntartott partición), tehát nem vesz el helyet az alkalmazásoktól, és mivel a system ui állandóan fut, így minimális memóriával eszik többet. Persze, ezt is lehet trükkölni system/app mooverral, és fel lehet tenni még jó pár appot erre és arra. DE! Minden app vesz el teljesítményt, amitől kevesebb hely marad, kevesebb szabad ram, nagyobb processzorigény lesz, ami egyenes velejárója a rövidebb üzemidőnek. Így kell átgondolni, hogy mire van szükség, mire nem, miből tudsz engedni, és miből nem. Használtam egy ideig a gyári romot, jó ideje a blacket is, de egy lapon nem lehet említeni. Sem az appok kompatibilitása terén, sem gyorsaságba, sem.akku időben. Plussz olyanra szabom, amilyenre akarom. Nekem semmi pénzért nem kéne az emotion ui, és a gyári rom instabilitása jó pár appal azok közül, melyeket használok. -
kokokka
addikt
válasz
v.attis #14826 üzenetére
de ez sem elégíthet ki minden igényt
Igazad van. Viszont azt tudnod kell, hogy ha ennyire nem vagy kompromisszum képes egy telefonnal, vagy annak rendszerével kapcsolatban, akkor szerintem a Te igényeidet nem is fogja soha semmi kielégíteni e téren. Ez nem negatív kritika, csupán megállapítás a részemről.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14787 üzenetére
Most olvastam, hogy a power toglest használod. Eddig sikerült átsiklanom felette. Ez viszont felesleges app, ha az értesítési sávon akarsz kapcsolókat megjeleníteni. Ezt a rom tudja gyárilag. Beállítások--> Rendszer--> Értesítési sáv. Itt engedélyezni kell az energiagazdálkodást. Ezután be tudod állítani milyen kapcsolók jelenjenek meg, és a sorrendet is. Azt ne kérdezd, hogy miért energiagazdálkodás néven fut, mert nem az, de ezzel ugyanazt éred el, mint a power toglessel. És mint írtam: a gyorsbeállítások panelt ki lehet kapcsolni, ekkor jobbról lehúzva is az értesítési sáv fog látszani.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14791 üzenetére
Nem tudom mi a gond! Nekem szinte azonnal megjelenik az óra, talán 2-3 másodperc lehet, a sötétedés pedig azonnali. A gomb világítása állítható, de a kijelző gombbal való lezárásakor azonnal el kell aludnia. Én nem szoktam a hangerő állításához a kijelzőt bekapcsolni. Ha lezárt kijelzőn állítom a hangerőt, akkor nem világít a gomb, és a kijelző sem kapcsol be. Zene léptetéshez elég hosszan nyomva tartani a hangerőgombot, a lejátszó be-, és kikapcsolásához sem kell kijelző, elég csak a fülest csatlakoztatni, vagy kihúzni a készülékből, ekkor sem kapcsol be a kijelző, és a világítás, az alapértelmezett zenelejátszó automatikusan elindul. Ez is szinte azonnal történik. Nem tudom nálad milyen, és hány app van telepítve, nem eszi e valami a procit/ramot, de ezek nálam mindig gyorsan mentek. Órát nem hordok, hiszen ott a teló, és van tts-es óra is telepítve, megnézni sem muszáj az órát.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14784 üzenetére
Bevallom őszintén, nekem tetszik a csempe dolog, így a Gravityboxos megoldást nem próbáltam. Viszont a Beállítások menüben leírtat kipróbáltam, újra sem kellett indítani a telefont, és jobbról lehúzva eltűnt a csempe, csak az értesítések maradtak. Az hót sicher, hogy kikapcsolja, azaz legalábbis rejtetté teszi. Egy ikont hagy fent jobb felső sarokban, amivel meg lehet jeleníteni, de egyébként nem működik jobbról lehúzva, csak értesítés marad.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14777 üzenetére
Busyboxot telepíted, aztán a /system/app moovert. Áthelyezed normál app-ba a systemről, majd az alkalmazáskezelőben eltávolítod a novát. Ezután tudsz másikat telepíteni. Viszont ez warez, így ezt nem itt kellene megkérdezned! Ha a prime-et megvetted volna, akkor egy kulcsot telepít, így a tesla unread plugint is megkapnád, és persze működne a jelenlegi nova alkalmazás mellett.
-
Zolio3
senior tag
válasz
v.attis #14761 üzenetére
Írtuk: a Black Rom ilyen téren elég jó, a többségnek bevált. Az akku idő elég jó, fm Rádió van, felvételi lehetőséggel, RDS-sel. Kamera jó megy rajta, CeXstel kernellel elég stabil. A három betűs nekem is alap, ami szintén tökéletesen működik. Ha a belső tároló van beállítva alapértelmezett tárhelynek (tehát, ha nem módosítod a gyári beállítást), akkor nem oda pakolássza az alkalmazásokat. A beállítások alkalmazások fülön ne helyezz át appot sd kártyára, hiszen akkor létrehoz mappát. Ha sd kártyáról telepítesz valamit, akkor szintén hozhat létre mappát, pl cachenek. De ezek törölhetők. Ebben a romban integrált DSP van, amivel szépen lehet állítani hangszínt, loudness mértékét stb, a hang menüben pedig állítható hogy a DSP-n keresztül legyenek hallhatók a hangok (bár ez az alapbeállítás). Negativumnak az fm Rádió halkságát tudnám említeni, ez nem túl hangos, legalábbis playerpro, xialive, és deezerhez képest. A DSP-nem viszont van előerősítő, ami kicsit javítja az fm Rádió hangerejét. A zene appok ezen a romon jól futnak, nem fagynak, nem akadnak. A CeXstel kernelnek köszönhetően 407 mega RAMot, és 1046 megáig húzható processzort kapsz, amitől stabil marad a telefon, jó üzemidővel, és érezhetően gyorsabb futással.
-
donmackó
addikt
válasz
v.attis #13924 üzenetére
Használd ezt a progit -> ftp szerver
Együtt működik a total comanderrel és a pc-s böngészőkkel is, és ip alapján (wifin) tudsz kapcsolódni.
Beállítható hogy képernyő kikapcsoláskor nem bont kapcsolatot. Amúgy milyen romod van? -
donmackó
addikt
válasz
v.attis #13893 üzenetére
Töltsd le a Rom Toolboxot. Van benne autorun manager, és nézd meg hogy a kérdéses programok valamely összetevője nincs e letiltva. Egyébként nagyon hasznos progi.
-
fricy81
tag
válasz
v.attis #13783 üzenetére
@v.attis: Telepítés mehet egyszerre, nem kell újraindítani a romot közte, az installban hozzá tudod adni az összes .zipet ami kell, én ebben sorrendben szoktam: rom+gapps+kernel.
A Kra1o5 féle CM10.1 r20 rom is jó, de a legjobb szerintem az Expert V3, csak kapcsold ki a swapot ahogy írtam:
http://www.modaco.com/topic/370754-rom-expert-v3-cm101-422/@kokokka: Nekem össze-vissza újraindulgat a 0.62, akkor is ha nincs túlhúzva a proci.
Mások szerint stabil a kernel, lehet hogy csak valami app szivat. otg-t nem próbáltam, állítólag megy.
-
fricy81
tag
válasz
v.attis #13778 üzenetére
@v.attis: CM 10.1 szerintem a legjobb custom rom, megy az FM rádió, stabil és viszonylag bug mentes. Jobb a GPU drivere mint a 4.3 és 4.4 alapú romoknak. Bluetooth problémák vannak ugyan nálam, de arra nincs szükségem. Stocknál jobban testre szabható. Kb ezért vagy cm10.1 párti.
A cexstel kernel meg szerintem gyorsabb az eredeti kernelnél, kevesebbet fogyaszt, és + 15 mega ramot ad. 0.62-ben van USB otg támogatás is, meg overclock is, viszont nálam instabil, a 0.57 rendben van.
Kb ennyi. Volt már fent fusion, b197, b199 alapú rom, cm10.2, cm11, slimkat rom, nekem ez jön be.Most az expert rom v3 van fent (ez is cm10.1), elég jól be van állítva, javaslom. Viszont a swapet szerintem kapcsold ki benne, mert gyorsabban indít el a teló kilőtt appokat, mint hogy ahogy a swapból visszatölti.
(system/etc/init.d -ből kell törölni a swapon? nevű scriptet, majd reboot)@(#13777) monalala: nincsmit
-
cigam
titán
válasz
v.attis #13538 üzenetére
A telefon atom stabil, gyors és megbízható.
Az lehet, hogy android mércével az, de mint okostelefon még költői túlzásnak is túlzás.
- volt már hogy szó nélkül kilépet a program
- nem 1x elmélázik mit is csináljon hirtelen program indulása, működése közben.
- nemtudom pontosan mit tudnék megbízhatónak hívni rajta( talán az ébresztőórát), nem múlik el úgy hét, hogy ne találnék benne vmi kivetnivalót. Csak a 2 utolsót említem, ami
- az android hibája: Nem engedi külön állítani az üzeneteket jelző hangerőt, az ugyanaz mint a csengőhangerő. (Ez aztán a szabadság, meg testreszabhatóság, meg kitudja milyen lózungot szoknak még rámondani erre a rendszerre) Pendig pont a profilok ill. a profilt a környezethez igazító programok miatt adtam a rendszernek egy esélyt.
- a teló hibája: A gyári kamera program egy fabatkát nem ér. A készítőjét, engedéjezőjét arra kötelezném, hogy élete végéig csak ezt használja.Produkált már fekete képet, amin csak az újraindítás segít, a fókuszálás utáni pillanatokban elveszti, nekiál össze-vissza fókuszálni. Egy használható(?) program majdenm 1k a store-ban.Ha csak nem történik csoda, én menekülök vissza iOS-re, vagy WP-re.
-
Pete55555
addikt
-
SJaika
tag
válasz
v.attis #13127 üzenetére
Igen Operát használok mindenhol, és nincs vele gondom.
Az opera classic csinált nekem olyat, hogy google keresésre mikor vissza ugrottam frissítés nélkül nem volt hajlandó a következő linket megnyitni.
Asztalin mondjuk jobban fire foxot használok, de az mobilon nekem nem jött be.
Mostanában ha netezek akkor vagy a telefonról vagy a tábla gépről.[ Módosította: CoolMan ]
-
fricy81
tag
válasz
v.attis #13000 üzenetére
@v.attis: Kiváncsivá tettél, melyik Spirit-et sikerült működésre bírni. Tudomásom szerint nincs olyan verziója ami y300-on menne.
@Csakapuli: CM 10.1-ben van FM rádió, joestone-nak köszönhetően, ha egy tökös fejlesztő megoldja akkor nem lehetetlen hogy lesz CM11-hez is...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest