- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
Kernel csere után ne felejtsd: wipe dalvik és cache, ha kihagyod akkor lehet galiba.
-
monalala
aktív tag
válasz
Thunderbolt #16714 üzenetére
Én carbont (4.2.2) használtam, swap-el, de semmi gond nem volt, a Viber, FB Messenger, stb. simán ment.
Az FB appot felejtesd el a pároddal, mindenképp valami alternatívát keressetek rá, (böngészőből, stb....) -
monalala
aktív tag
válasz
ANDROID??? #16690 üzenetére
A gyári rom már csak ilyen. Dobj rá valami fincsi főzött cuccot. Mondjuk AOSP vagy Carbon. Én ezeket használtam és nem lassult be hónapok alatt sem. Volt 3 ilyen teló a családban.
-
monalala
aktív tag
válasz
Zolio3 #16001 üzenetére
Persze a TC is szuper, én csak annak a ringtones mappa létrehozás, fájlátnevezgetésnek nem látom értelmét, ogg vagy mp3 stb. A fájlkezelővel kitallózod a hangot azt hello. Ha pc csatlakozás után felejti a hangot mountolás után, akkor mtp- n kell csatlakozni, igaz lassabb az átvitel, de megoldás.
-
monalala
aktív tag
válasz
cssaszi #15998 üzenetére
Két napig nekem is hibátlan volt, akkor kezdte a szarakodást amikor ment az fm rádió és közbe hívtak. Onnantól teljesen megfordult a helyzet. Nincs időm most játszani, hogy mi okozza, így visszatattem a carbon 10.1- et, ez hibátlan. Sok sikert a romhoz szerintem jó fejlesztés lesz
-
monalala
aktív tag
-
monalala
aktív tag
Nem tudom mi lehetett a gond, nekem semmi ilyesmi nem volt, ment rendesen.
Viszont nem ajánlom a romot, mert ez is olyan mint a többi 4.4 rom, hivnak és nem ébred fel, nem lehet felvenni sehogy, az ideg szétb.szott. Vissza is ment a carbon 10.1 luca-tól. A 4.4- ek nincsenek kiforrva még mindig, a legstabilabbak a 10.1 romok. -
monalala
aktív tag
Eddig ez a legjobb 4.4 rom, pedig probáltam párat, egyik se jött be, mindnek volt nyűgje, de ez frankón müxik. Az fm ua. mint a többiben.
-
monalala
aktív tag
válasz
mttssz #15916 üzenetére
Hát nem tudom, nálam az AOSP kifejezzetten sokkal lassabb volt. Talán ez a legpörgősebb, de használom itt is a roehsoft ramexpandert. A sok feature-ből nem használok én se túl sokat. csak ammennyit kb a CM-nél. Próbáld smartmax-row párossal, azzal is jöl ment nálam. Az összes gyári alapú rom nekem lassabb mint a CM-ek, ezért nem használom őket.
-
monalala
aktív tag
válasz
mttssz #15904 üzenetére
Minden müxik nálam, play nem fagy és más sem. Smartmax, sioplus-al használom, akksiidő nagyon jó. Van már 10.05 verzió is, de gondolom tudod. Annyi hogy a bluetooth néha nem talál partnert, de ki be kapcs aztán megjavul. Fonz93 romjával is ez a helyzet, másik telon is próbálva, nem tudom mi lehet a gond.
-
monalala
aktív tag
A következő gps.conf fájl van a carbon 10.1- ben és kb. 5 mp alatt talál jelet a szobában is. Nem tudom csak a conf fájl miatt -e, de nagyon örülök neki.
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276 -
monalala
aktív tag
Én is kipróbáltam a Carbon 10.1- et és teljesen hibátlan. Swap-ot használok hozzá, szerintem az eddigi legjobb rom amit próbáltam.
-
monalala
aktív tag
Srácok, próbáljátok ki fonz93 CM10.1- ét, nem fogtok csalódni. Atomstabil, az akksi nagyon birja, smartmax és sioplus-al használom. A kernelhez se nyúltam, így a tuti.
-
monalala
aktív tag
-
monalala
aktív tag
válasz
Botigta #15357 üzenetére
A gugli fioknak semmi köze a kernelhez, azt a gapps telepitése után kell beállítani, viszont kernel csere után cache és dalvik wipe dukál. Install után nem kell wipe, mert akkor törlöd amit felraktál. Előtte kell wipe-olni a data cache és system particiokat. Wipe, install rom, gapps, esetleg kernel, azutan cache dalvik wipe, de csak az. Ez a sorrend kb.
-
monalala
aktív tag
Lecseréltem a kernelt synopsis modding33-ra a CyanogenMod 10.1 Build R20/ by Kra1o5 romban és még jobb lett az akksi időm. Jó párosnak tűnik, de még pár napot kap és kiderül tutira. Nagyon smooth az egész, görgetés stb.
-
monalala
aktív tag
Kipróbáltam már sok romot, de erre a telóra az aláírásomban szereplőnél jobb rom nem létezik átlag felhasználó részére. (Saját kernelével) Volt 4.1, 4.2, 4.4 alapú romok sokasága, de az aláírasomban lévő a legtutibb. Mindenki a Black-et fényezi, de tele van hibával, újraindulás stb. Persze ez csak az én véleményem.
-
monalala
aktív tag
válasz
MaxTorque #15256 üzenetére
Nem hiszem, hoyg ártalmas lenne, max a sok írás megöli hamarabb a memóriát. Használtam már swap-ot sokfélét, de ezt a 3 particiósat kipróbálnám, de mivel fizetős b box jó csak hozzá és nem biztos, hogy jó lesz, igy nem.
Amúgy köszi a válaszokat. Jelenleg a Roehsoft app-ját használom, elég jó, dobott a működésen.
-
monalala
aktív tag
egy jó gps conf fájlt nem tud valaki ami hamar talál jelet?
-
monalala
aktív tag
válasz
szoszo1973 #14797 üzenetére
Nem értem, hogy a stock kernel miért volna jó Miui-hoz, amikor a rom alapja CM10.1? Bocsi, kifutottam az időből.
-
monalala
aktív tag
válasz
- = Zk = - #14751 üzenetére
Ezek az összefoglalóban lépésről lépésre le vannak írva, ezt neked kell megcsinálnod.
-
monalala
aktív tag
válasz
- = Zk = - #14749 üzenetére
Ha nyitsz Bl.- t és felteszed a Twrp- t, akkor én megcsinálok neked egy romot beállítva mindent rajta, felteszem "felhőbe", neked annyi dolgod lesz vele, hogy letöltöd, felteszed sd-re, restore és használhatod is miután beállitottad a google fiókodat.
-
monalala
aktív tag
válasz
- = Zk = - #14746 üzenetére
A leírás szerint tuti meg tudja csinálni bárki aki PC-t használ és tisztában van az alapjaival.
-
monalala
aktív tag
válasz
csabi98 #14736 üzenetére
A ram-ot zabálja fel az fb stb. appok. Szerintem ha nem akarsz kínlódni, állandóan kilőni cuccokat, hogy menjen rendesen minden, akkor Bl nyitás és custom rom a megoldás. CM 10.1 vagy valamelyik stock alapú rom, felteszed mellé a Performance control-t, az xda lapjáról, ott be tudod állítani mennyi szabad ram maradjon és egyéb cpu- I/O beállítások is rendelkezésedre állnak. Én tuti nem kinlódnák a gari miatt egy 20k-s telóval.
-
monalala
aktív tag
válasz
MaxTorque #14664 üzenetére
Szerintem jó. Egyszer volt olyan, hogy nem tudtam írni a bilentyüzettel, restart kellett. Lassan két hete használom 1-szer volt ez a hiba, más nem. GPS/ ok, gyorsan talál jelet. Értesítési sávon lehet 2G-3G váltani, ez is jó mint a CM-ekben. Gyors és takarékos is. Igazából minden müxik frankón, jól sikerült ez a rom. Használom mellé az Xposed, Gravity box és Perfomance Control alkalmazásokat. Ha akarsz swap-ot akkor a SwapdragonX-et használhatod hozzá, TWRP-ből telepítve. (cache, dalvik wipe)
-
monalala
aktív tag
válasz
eurolac #14662 üzenetére
Akkor azt mondod ne legyen kipipálva.? Nekem engedélyezve van a rendszerhangok használata, de nem attól fekszik meg a hangerő, hanem úgy vettem észre hogy töltés közbe száll el, lehet hogy éppen viberezek közbe azt nem tudom már. Alapból mennek a redszerhangok a viberen, de nincs gond mostanában.
Nálam vibernél nem szabad engedni a rezgő csörgést, mert ha felveszem akkor is rezeg tovább amíg ki nem lövöm. Ez a rom van most fenn (AOSP MOD by H3ROS). -
-
monalala
aktív tag
válasz
eurolac #14618 üzenetére
Nekem a gyári alapú custom rom-oknál szokott "eltünni" a hangerő. Nem a viber okoza nálam, hanem amikor töltőn van és úgy nyomkodom. Ez valami gyári bug lehet, több romot is próbáltam már. Most a legújjabb 200 alapú rom van fenn, nem nyomkodom amikor töltőn van és így nem jött elő azóta. Amúgy füles bedug-kihúz és helyreáll a hangerő nálam. CM romoknál nincs ilyen csak a stock alapúaknál. Én is viberezek, de semmi gond amíg nem töltőn van. Ha muszály néha töltés közbe is használom, de nem feltétlen jön elő. Teljesen random hibázik.
-
monalala
aktív tag
Lehet kérdeztem már, de konkrét választ asszem nem kaptam még. Másnál is előfordul, hogy a stock alapú custom romoknál, gondol egyet a teló és az alap hangerő lecsökken kb. 20%-ra. Felteszek egy romot és még aznap jön is a hiba. Az érintés hangján szoktam észrevenni, ilyenkor minden hang teljesen lehalkul, a max. hangerő ilyenkor az eredeti 20%-a. Ilyenkor restart vagy füles ki-be segít. Megfigyeltem, hogy akkor jön elő általában, ha töltés közbe nyomkodom. CM alapúaknál nincs ilyen hiba. Ezért nem használok stock alapú romot, pedig vannak közte egész jók. Esetleg tapasztalat vagy gyógyír a guruktól?
-
monalala
aktív tag
válasz
lacka01 #14516 üzenetére
Melyik romot raktad fel? Mentést amivel csináltál azzal kell visszatenni
(Cwm vagy Twrp) Az androidos teló lényege szinte a google fiók, nem értem miért nem szinkronizálsz. A biztonság kedvéért lehet egyébb mentés a névjegyekről, sms-ekről stb. és azt vissza is lehet állítani a megfelelő progival. Kicsit elhamarkodtad ezt a mókolást a telóval, az alapokat tudni illene mielőtt neki látsz. A kérdéseid se konkrétak, nehéz így segíteni. -
monalala
aktív tag
válasz
lacka01 #14513 üzenetére
Wifihez csatlakozni? Mi a jelenség? Beállítások/ Wifi, beírod a jelszót és ok. Ez nem túl bonyolult. Nem is értem a kérdést. A gyári mentést egy gyári app-al csináltad gondolom, amit csak azzal a szoft-al lehet visszaállítani. A névjeket nem szoktad szinkronizálni a google fiókoddal? A gyári romot úgy tudod visszaálítani, ha csináltál mentést, mókolás előtt a rendszerről Twrp-vel.
-
monalala
aktív tag
A 11- es még nincs kiforrva, akadozik, bugos még, legalább is nálam, hetente frissítik pl. a slim romot, majd csak kiforrja magát.Az aláírásomnál lévő rom teljesen jó a kernellel együtt, takarékos és smooth. De sokan a Black-et is ajánlják, nekem állandóan eldobta a netet. Elsőre szerintem jó lesz bármelyik 10.1 alapú rom.
-
monalala
aktív tag
Ha nyitottál, akkor twrp fel és egyből csinálj egy backup-ot, hogy vissza tudd állítani ha kell. Nem kell rootolással időzni, ha úgy is új romot teszel fel. Valamelyik 10.1-et tedd fel, Black, expert, vagy az alap CM10.1-et. Visszanézel pár hozzászólást, találsz véleményeket a romokról. Én az aláírásomban lévőt használom jelenleg, nekem ez vált be, de mindhárom jó.
-
monalala
aktív tag
válasz
vzoli1987 #14448 üzenetére
Kinek mi jön be. Sokkal simább a működés, mondjuk én a gyári böngészöt nem használom. A black és az expert állandóan eldobta a netet ha wifin voltam, lehet a kernel miatt volt (cexstel), itt hagytam a kernelt amivel alapból volt és nincs ilyen problémám azóta. Kapcsolat volt, de net nem, így sok mindent később kaptam meg. Amúgy a black is ebből készült, csak kicsit felturbózta a készítő, amit te is megtehetsz egy pár app-al.
-
monalala
aktív tag
válasz
kicsizee #14445 üzenetére
Tedd fel ezt a romot és a problémáid meg fognak szünni. Teljesen hibátlan a cucc, szinte az összes 10.1- nek ez a rom az alapja. Ha szereted swap-al használni a telót akkor SwapDragonX V2 még rátolhatod majd. Ajánlom még a legfrissebb Xposed-et és a Performance Control appokat is, ezekkel teljes mértékben testreszabhatod a telót, mind kinézet mind erőforrások terén. Kernelt nem kell cserélni, hibátlanul megy az alappal, de ha szeretnél több cpu beállítást akkor cesxtel valamelyikét alá rakhatod.
-
monalala
aktív tag
válasz
dltpwnz #14385 üzenetére
Vannak gyári alapű custom romok amelyek egész jól muzsikálnak pl.a Fusionx reborn stb. Mindegyikkel van egy probléma ami elég gáz. Egyszer csak lecsökken a rendszer hangerő az eredeti kb. 20 %- ára. A csengőhangok, rendszer, gombok, stb hangereje. Ilyenkor csak restart vagy füles ki be segít. Nem tudom. hogy mi okozza és a fejlesztők, hogy nem jöttek rá eddig. Kipróbáltam vagy 7 romot és mindnél ez van. A CM-ekkel nincs ilyen gond.
-
monalala
aktív tag
válasz
Atimen33 #14372 üzenetére
Nyugodtan neki állhatsz BL-t nyitni az összefoglaló alapján. Azután tedd fel a twrp 6.... valamelyikét, mert a 7... verzióval még nem sikerült visszaállitanom semmit, mióta visszaváltottam azóta semmi gondom.
Egy mentés sem árt a gyári rendszerről. Azután mehet fel a Blacrom (elötte full wipe, első 5 tétel) a hozzávaló gapps-al, boot elött ted fel a cesxtel kernelt is Twrp- ből aztán wipe dalvik. cache és mehet a system boot. Ennek mennie kell rendesen. -
monalala
aktív tag
válasz
Zotyoo56 #14318 üzenetére
Az a 300Mb ram nekem fura kicsit
. Első induláskor is 170 körül volt. Nálam fut alapból a viber, messenger, opera és olyan 100-120 körül szokott megállni, de van hogy lemegy 100 alá is. Nem szeretem ha ki vannak lövögetve az appok amiket sűrűn használok, akkor mindig be kell töltődnie újra meg újra. Azért van a ram hogy legyen benne cucc, ne üresen álljon. Ha szabadon van olyan 75-100Mb akkor teljesen jó, nem akad meg soha.
-
monalala
aktív tag
válasz
elisha #14283 üzenetére
Vigyázz a Cwm-el régebbi rom-oknál elszáll a telepítés. (status 7 hibával) A TWRP-t preferálom a telóhoz.
Sokkal könyebb kezelni, megszokod hamar, szinte ua. csak ez érintős.Más: Kipróbáltam vagy három stock alapú custom romot, de a vibert egyikkel se tudom felvenni, tovább rezeg amíg ki nem lövöm. Nem tud valaki megoldást erre? Köszi
-
monalala
aktív tag
Gyári alapu főzött cucc van a telón ( B194) és a viber hivást nem lehet felvenni. Elhúzom a csuszkát de nincs kapcsolat és tovább rezeg amíg be nem zárom az alkalmazás kezelőben. 199-el is pont igy volt.
Nem tudtok rá valami megoldást? köszi. -
monalala
aktív tag
válasz
Zotyoo56 #14208 üzenetére
Nem tudod, hogy miért nem megy a 200- as romokkal az xposed framework. Install után engedélyezem/frissítem irja is, hogy elfogadta, csak kéri a restartot. Megadom neki de azt írja pirossal, hogy indítsam ujra, pedig engedélyezve van ötven akárhány cucc, de mégse aktiválódik, hiába indítom újra. 199- el ment rendesen.
-
monalala
aktív tag
Felraktam a 2.6.3.3.-at, de ezzel is elhasal a system partició.
-
monalala
aktív tag
Üdv, ExpertV4 van a telón. Szeretnék egy TWRP Backupot csinálni, de sajna a system-nél elszáll a mentés. Annyit ír, hogy Failed (felül pirossal). de semmi többet. Úgy néz ki a listázás alul mintha még menne a mentés, de nem.
Ha system nélkül csinálom akkor végigmegy szépen, de ha system-mel (vagy külön csak a system-et) akkor failed.Hely van elég az biztos. Valahogy a systemet nem hajlandó lementeni.
Nincs valami ötlet, valami elkerüli a figyelmem?
Köszi -
monalala
aktív tag
válasz
Zotyoo56 #14145 üzenetére
Nem tudom, én felraktam az ExpertV4 finalt a hozzavaló gapps-al, azután Cexestel 0,57 kernel fel, dalvik cache wipe. Az újjabb kernelek bugosak még (beta), mindíg van valami meglepi boot után, többek közt amit te is írtál, nekem is volt hasonló.
Az 57-el teljesen hibátlan a működése, de persze ki mire esküszik. Amíg nem "hülyül" meg addig marad. Már vagy tíz romot kipróbáltam, de ez a legjobb idáig, mindegyiknek van valami nyűgje. -
monalala
aktív tag
A slimkat-en ne váltsatok Art környezetre, mert akad vele az egész, dalvik-al megy mint a rakéta, nagyon gyorsan reagál mindenre, gyorsan nyílnak az app-ok is.
-
monalala
aktív tag
Ezen a slimkat-en nincs az értesítési sávon olyan kapcsolósor mint a 10.1-en volt? (wifi, mobilnet, stb.) Csak a gyorrsbeállítások panelt találom a csempékkel. Esetleg performance control beállítások vannak valahol, mert azt se találom? Amúgy nagyon jó kis rendszer lenne, gyors is meg minden. köszi
-
monalala
aktív tag
válasz
mttssz #14111 üzenetére
Nem értem, én már sok CM-et kipróbáltam egyéb telókon is, de az Expert V4 57-es kernellel az egyik legstabilabb rendszer.
Smartmax és sio vagy row párossal használtam. Boot után elég sokáig jár a proci magasabb frekin, de ha utánna beáll akkor nagyon takarékos, hamar visszamegy alapfrekire. Én a swapines-t visszavettem 30- ra, a Zram-ot pedig 10%-ra. Egy bajom van vele, hogy az Fm rádió nagyon halk az összes CM-en, nem hallom a vonaton és a forgalomba. Ezért most FusionX Reborn-t használom, nagyon meg vagyok vele elégedve. Szerintem jobb mint az alap FusionX. Nekem az alap verziónál elment a hang sokszor random a telóról. Füles ki-be vagy reboot oldotta meg.
-
monalala
aktív tag
válasz
mttssz #14068 üzenetére
Egy darabig ment nekem is rendesen, ezek a hibák random rebooot után jöttek elő, aztán addig restartoltam amíg el nem múlt. A performance azért van, hogy használni is lehessen ha kell. Volt olyan, hogy restore után egyszerüen nem tudtam belépni a galériába, az ébresztőm is megzavaradott, össze-vissza játszotta a csengőhangokat, mikor milyen kedve volt. Mióta 57 visszament semmi meglepi. Örülök, hogy neked megy így is, csak azért irtam, ha valakinek elkezdene behülyülni akkor ez a megoldás.
-
monalala
aktív tag
Aki expert v4- et használ az tegye vissza rá az 57- es kernelt. Ez a rom 58- as kernelt használ alapból de ez tele van bug-al. Nekem minde napra jutott valami érdekesség. Wifi csatlakozási hiba, hangok nem szóltak, háttérképet nem tudtam cserélni, performance beállítás után bootlop, stb. Mióta felraktam a stabil 57- es cesxstel kernelt azóta atomstabil a cucc. Smartmax és sio beállítással használom. Takarékos, gyors így a teló.
Kipróbáltam már vagy 10 egyéb romot de a v4 az 57- es kernellel a legjobb és leg-smoot-abb. -
monalala
aktív tag
válasz
huhuhuu... #14031 üzenetére
Ez jó tömör válasz volt
-
monalala
aktív tag
Srácok, az FM rádió hangerejét nem lehet egy kicsit feltornázni, (build.prop) vagy valami hasonló?
Cm 10.1 Expert V4 van fenn. Nagyon halk a rádió, a zenelejátszó (Apollo) az meg nagyon hangos, az jó. A rádióból is ezt szeretném kihozni ha lehet. -
monalala
aktív tag
Ha a gyári reco bejön akkor egy gyári stock romnak fel kéne menni.
Ha sikerül, egyből olvasd ki Az ID-t a telóból!Gyári ROM:
[link] Innen letölthető a Huawei által kiadott gyári rom.
Egyéb fórumokról letölthetőek ennél frissebb gyári romok is, amelyek más szolgáltatónál megjelentek. Ezek „update.app” formában szedhetőek le, ezek telepítése is megoldható az alábbi módszerekkel.Dload mappát (benne az update.app fájllal) felmásolod a frissen formázott (nem kötelező) SD-re, majd a Rendszerfrissítésben a frissítés sd-ről opciót választod. Vagy alkalmazható a force upgrade is: hangerő fel + hangerő le + bekapcsolás gomb egyidejű lenyomásával kell indítani a telefont.
Ha valaki a gyári romot frissíti egy újabb, nagyobb verziószámú gyári rommal, az készüljön fel rá, hogy a downgrade (a régebbi verzió visszarakása) nem fog menni. Ezt csak TWRP-s mentéssel lehet kikerülni, tehát először mindenki mentse el az aktuális rendszerét.
Telenornál B194, Telekomnál B190-es rom a legfrissebb, független készülékekre a B199. -
monalala
aktív tag
Joe,
Bootloader nyitva van, már 3- an kérdezték??
Szerintem nincs, azért kapod a hibaüziket. -
monalala
aktív tag
köszi az infót
-
monalala
aktív tag
Tudja valaki hogy a rendszer betütípusát, hogy lehet megváltoztatni? (CM 10.1)
-
monalala
aktív tag
Hali, nem tudjátok FusionX- re hogy kell témát rakni. Találtam hozzá témákat, de install után nem tudom kiválasztani. Kell hozzá valami mint a CM-ekben?
-
monalala
aktív tag
Van friss expertv4. Kicsit több beállítás a performance-ben.
-
monalala
aktív tag
válasz
Mobiltündér #13913 üzenetére
Nekem nem indult egyszer se újra, lehet valami app csinálja nálad. Probáld szép lassan belakni a telót, akkor rájöhetsz mi okozza.
-
monalala
aktív tag
-
monalala
aktív tag
Tudjátok, hogy lehet a slimkat romban állítani a procit, ramot, stb. (sebesség, scheduler, governor-ra) gondolok.
Az értesítési sávon se tudok beállitani kapcsolókat (wifi, adat stb) Csak a gyorsbeállítás panelt találom.(#13881) MaTMaN @ az Expert V4 jól muzsikál én is ezt használom, csak most ki akarom próbálni az új slimkat romot is.
-
monalala
aktív tag
Hali. Nem tudtok CM- re egy fm rádió appot ami nem olyan halk mint ami a romban van?
ExpertV4 CM10.1 Spirit több verzióját is próbáltam, de nem megy valamelyik, néhánynak meg csak az egyik fele szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest