- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Igen most formáztam le. Na az lehet, hogy valami relikvia már.
Múgy ha a telefonon az értesítésre nyomok, akkor mondja, hogy formázza nekem, de hiába nyomok 'OK'-ot, ugyanezt írja ki.
A Storage settings-ben is azt írja a SD kártyára, hogy total space unavailabe.Há' akkor veszek egy 8GB-os kártyát, elég olcsóság mostanában.
-
St3ven
addikt
Nem rossz, de az ilyenfajta akksi-kijelzőkkel csak az a bajom, hogy az állapotsor bal oldalára teszik ki az ikonjukat, ami normál esetben a különböző események értesítési területeként funkcionál. Azaz én ott inkább új email esetén kis borítékra, új üzenet esetén kis buborékra, nem fogadott hívás esetén nyilacskára stb. számítok, így engem csak zavar az az akksiszázalék-érték.
Mivel a jobb oldalra nem lehet tenni őket a gyári romban, én inkább a Battery Widget-et használom, ezt kitehetem akárhova a kezdőképernyőn.
Én ezt használom már több mint egy éve, gyakorlatilag semmit sem fogyaszt, feltelepítve 160 kB tárhelyet, és folyamatosan futva mindössze 1,9 MB RAM-ot foglal.
-
eszra
csendes tag
-
jaxer
tag
De a kedvemért azért kinyithattak volna ma is....
Hogy valami használhatót is írjak. Sokan panaszkodtak a kevés memóriára főleg a multitask esetén. Erre a blogomon van megoldás. Igaz ehhez Custom rom, vagy legalább rootolt telefon kell. A custom rom azért jó, mert azokban szokott lenni init.d támogatás és lehet automatizálni a dolgot, ha csak simán rootolva van a teló, akkor viszont a leírásban szereplő parancsokat minden egyes alkalommal a teló újraindítása vagy bekapcsolása után újra be kell pötyögni egy terminálba. A leírást itt megtaláljátok.
-
persil
nagyúr
"mert ha előbbi, az csalóka kicsit"
Ebben én is biztos vagyok. A videó alapján kifejezetten röcögős, de még a hardveréhez képest is. Azért sem értettem, hogy mire föl írják a "megdöbbentő gyorsaságot".
Valójában szívesen érdekelne, hogy "élőben" mennyire gyors, ha azt mondod, hogy ennyi a különbség videó és valóság közt, akkor lehet utánajárok, mert épp valami olcsóságot keresek barátnőmnek.
-
Vesztor87
senior tag
De ha szinkronizálom, tele pakolja minden vacakkal... olyan nevek vannak benne, akinek 2 éve írtam mailt, és fogalmam sincs ki az.... mondjuk most a gmail címtárat kipucoltam, remélem változik, csak még nem tudtam megnézni. A gmailban kellene ezentúl a tel.könyv helyett az adatokat felvinni, és akkor mindig csak szinkronizálást nyomni? Ugyanis történt az ma éjszaka, hogy neten megnéztem még vmit a telón, egyszer csak újraindult... ez még nem is lenne baj, de egyik alkalmazásomat (amit én telepítettem playről) sem tudtam használni, ha rákattintottam, csak kiírta hogy érvénytelen, és eltüntette az ikonját... az alkalmazások menüben látszott hogy ott van, de érdekes mód ugyanolyan fura ikonja lett az összesnek...
Nem tudom mitől volt, toltam egy full gyárira vissza állítást, mindent feltettem ami kell (Igo my way 8.4, Smart City, Flash, Opera Mini, Avast, meg talán 1-2 apróság, és láss csodát, még valami 50-60mb szabad helyem van is, pedig ezekkel előtte 30 se volt... érdekes...SZERK: ma voltunk állatkertben, így leteszteltem a fényképezőjét, mindjárt tolom a gépre, és megnézem hogy a 22-es monitoron mit látni belőle
-
Cbumi28
csendes tag
Egy ki-be kapcsolás után magához tért. Még nem értem teljesen, h milyen rendszer szerint miket érzékel (pl a marketről letöltött dolgokra nem reagál).
A friendcaster-ben pl már +találtam, h hol lehet állítani a leden. Így lehet kék is. Alapból szvsz piros-sárga-zöld-kék színek elérhetők. Ha jól hámoztam ki, akkor elvileg a Light Flow-LED Control nevű app ezeket állítaná, de vhogy én nem tudtam rendesen beállítani.
Ha vki tud rá vmi jól működő app-ot, az kérem szóljon! -
gab0r0
csendes tag
SD-re volt pakolva minden, ráadásul root-olva is volt a teló, kiírtottam sok mindent, de nem volt neki elég. Az meg hogy 1-2 évvel ezelőtt elég lett volna ennyi, már más téma... ma már ez kevés. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, mert nagyon jól néz ki, jól össze van rakva, szép a kijelző, jó a vas, gyors a rendszer, de akár tetszik, akár nem a ram/rom így 2012-ben már igenis kevés. Ha az ember 30-ért akar telót venni akkor kompromisszumokat kell kötnie: vagy jobb kijelzőset vesz, vagy olyat amiben van elég memória és tárhely, de béna qvga kijelző van (pl.: Galaxy Pocket). Én eladtam az Y200-at és utóbbi lehetőséget választottam és nem bántam meg (sőt). Persze ez is gáz 2012-ben, de legalább nem nyafog a teló, nyugodtan használhatom. Ettől függetlenül volt akinek az Y200-at ajánlottam és nagyon jól el is van vele a mai napig, szóval kinek-hogy. Mondom, embere válogatja, kinek mi a fontosabb.
A widgetes dologról nem tudtam, lefordíthatták volna normálisan. -
-
Vesztor87
senior tag
Ahogy elnézem a T árlistáját jelenleg, most is az. Kár hogy a kamera ennyire trágya:S Egy auto fókuszos kamera meg meg egy villanó és tökéletes lenne ez a teló (na jó, meg 256 ram még).
Kolléga most vett egy Galaxy S3-at a szolgáltatónál részletre, azt hittem lehidalok.... nem áll anyagilag jól, de mindig drága telói vannak... mondtam neki hogy ezt a hüvelyt annyiból megvehette volna kártyásan, amennyiből az előfizuval megvan -
littlebuddha
csendes tag
Szerintem ez ízlés kérdése is.
Sok böngészőt próbáltam már, de nekem a dolphin az, amit a legjobban tudok használni. A multitouch-os dolgot leszámítva a kezelésével se volt soha semmi gondom. Bár Opera-t rég használtam, akkor nem tetszett, de lehet hogy azóta fejlődött már, lehet hogy teszek vele egy próbát.
-
Alex_
tag
igen. a google + az amit először jegeltem le, és tuti nem kell (mármint nekem), a maps az más tészta, annak utána olvastam, hogy ha programozok, s meghívok egy rutinkönyvtárat amivel lehet gps adatokat lekérni akár geologiai statisztikához, saját részemre, a progi betöltődésénél automatikusan elindul a maps, attól független, hogy a program nem kéri.
vagyis azt csak akkor lehetne jegelni, törölni, hogyha semikor nem szeretnéd használni. -
Alex_
tag
nem keverem max slendriánul fogalmazok. bocsánat.
link2sd vel a belső tárhelynek nevezett memóriaterületről szabadítok, az appok automatikus indításból való kiszedésésvel pedig a RAM ból szabadítok fel.számomra nehezen értelmezhető pl hogy van a hopdice kis egyszerű logikai játék, annak miért kellene automatikusan elindulnia. persze a programozója nem véletlen írta így meg, de nekem ez így nem kell, így több memória marad az appok futására.
még egy droidwall kell, s lassan ok. -
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
Látod, azt szerintem nem lehet beállítani, hogy ne tegyen szóközt.
De ez még mindig jobb, mint a GO Keyboard-nál, amit eddig használtam.
Ott nem elég, hogy vissza kellett törölni a szóközt, emellett még újra kijelölte a már egyszer jóváhagyott szót, és visszaállította az eredetileg begépeltre (amit minimum ékezetek nélkül, de lehet, hogy éppen totál félregépelve adtál meg).
Csak úgy tudtál továbblépni, ha újra kiválasztottad a felkínált lehetőségek közül az egyszer már kiválasztottat, ami után megint berakta szóközt, és azt megint ki nem törölted. Csak ezután folytathattad az összetett szót, mert csak a második visszatörlést követően nem jelölte ki és alakította vissza az első szót. -
St3ven
addikt
Nem esküszöm meg, de a MyPhoneExplorer mintha be tudná hozni a teló kijelzőjének a képét, onnan meg már csak egy lépés a screenshot, bár elég áttételes a dolog, és igazából nem is app, amit eredetileg kértél.
Root viszont nem kell hozzá.
-
St3ven
addikt
Köszi a válaszokat.
Reméltem, hogy jobban testre szabható a gyári launcher, de végülis nagyon tetszik, úgyhogy valahogy együtt tudok majd élni a 4 ikonos dock-kal is.
Az 5 képernyő meg ha tényleg nem csökkenthető le 3-ra, akkor majd valamivel kitöltöm a szélső kettőt.A factory reset első használatbavétel előtt történő alkalmazását azért kérdeztem, hogy tényleg biztosan 0-ról, alapállapotról induljon a használat, azaz mindenféle szemét nélkül, vagy éppen a gyárban történt szúrópróbaszerű vizsgálatnál elkövetett egy-két beállítás megváltoztatása, ilyenekre gondolok.
A deep sleep alatt meg egyfajta energiatakarékos állapotot értettem (nem a hot reboot-ot), amikor is a lehető legalacsonyabb frekvenciára veszi a procit, nekem így az LG-m szinte nem fogyasztott semmit. Átlagos használattal 80-90% szokott lenni a deep sleep állapot, és a CPU Spy-jal tudod követni.
A fenti képen pl. nincs deep sleep állapot, az lenne a legalsó sorban, a 100 MHz alatt.
-
St3ven
addikt
Látod, annyit nem szánok rá...
A becsukogatás alatt azt értem, hogy mondjuk küldtem egy sms-t, elkezdek chatelni gTalk-on, megnyitok egy linket Opera Mini-vel, és utána az Operáról a kezdőképernyőre lépve majd be az sms appba újra el kell indítania azt. Majd amikor végeztem ismét Opera, de nem a félbehagyott oldalt hozza be, hanem újra betölti a böngészőt a kezdőlappal.
Tehát hogy mennyire alkalmas a teló a multitask-ra.
-
St3ven
addikt
&Med1on:
Akkor ha a 60-hoz hozzáadjuk a 40 mega szabad helyet, kb. 100 megára jön ki a felhasználható terület. Az azért necces, még ha tud is alapból az SD-re telepíteni.
Az LG-men is ez volt egyébként a helyzet, ott 138-at írtak, aztán valójában 100-ról indult. Sajnos ott nem segített a gyári appok törlése, mert más partíción voltak. A felhasználói progikat a data partícióra tette, a gyáriak pedig a system-en voltak. Utóbbiról meg hiába töröltél, arra nem tudtál telepíteni, max. csengőhangot pakolni rá, de az meg az SD-n is elfért...
A system meg ráadásul tök feleslegesen 240 megás volt, de szerencsére joestone fórumtárs csinált olyan 2.3-at, amiben fel volt cserélve szoftveresen a két partíció. Így a rendszer ráment a 138-asra, és ott volt 240 mega a progiknak, amiből 200-ra tudtál is telepíteni. Nomeg az SD.
-
Darknoise
csendes tag
Jó köszi, persze jellemző a többire is, csak hátha segítek azoknak akik nem szeretnének belefutni ilyen hibákba. Mi meg meglátogatjuk a szervizt!
Ja és senki ne értsen félre, tényleg nem fikázni akarom, azért is írtam le a pozitívumokat is, amik jók benne azok tényleg jók! Vitát sem szeretnék, pusztán mint felhasználó véleményeztem.
-
P.mini
aktív tag
elolvastam mindent, de a pulse mininél is szabvány 3.5-ös van mégis csak 4 portossal ment. és arra nem találtam választ, hogy mennyire hangos, a tesztben nem nagyon volt említve, csak h dobozhang van. és inkább csak azért kérdeztem ezeket, hogy mennyire tudjátok ajánlani a készüléket, mivel ti már "régóta" használjátok.
-
ConCord
csendes tag
Ennyiért akármilyen szar is lehet benne a wifi... Kicsit furi az árazási politikája mostanában a T-nek Amikor megjelent a One X meg is rendeltem aztán 10 nap múlva dobtak rá 20% kedvezményt. Ez lehet, hogy most valami elszúrás megint, vettem én már tőlük laptopot listaáron 16.500.-ért, igaz csak 3-at sikerült, mert észrevették a hibát.
One X akku hibával szervízben, 2 hét mire megjön az akku, így ez póttelefonnak jó lesz. Tehát ha marad az ára két hét múlva 15-ért , ha ez is elírás akkor 20.000-ért eladó lesz egy kéthetes Ascend Y200..... -
scyllarus
veterán
Hivatalosan nem valószínű, bár a ZTE egy csomó modelljére bevállalta a frissítést, amikben nincs 1GHz-es proci.
Főzött ROM valószínűleg lesz rá, ha elég népszerű lesz a modell, az ARMv7-es proci és a 256 MB RAM is (hivatalosan) elég. Az más kérdés, hogy mennyire lesz használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fogyjunk le!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest