- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #448 üzenetére
Akkor jó, megnyugodtam
-
trouble
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #415 üzenetére
Az E-mail értesítések kipipálva.
De ennek dacára sem működik? -
royalka
őstag
válasz
HuaweiU8500 #343 üzenetére
Elég szomorú. Átolvastam mindent hszt, de sokkal okosabb nem lettem.
remélem lessz valami jó kotyvasztás mert kár lenne egy ilyen telót ennyibe hagyni. Nekem ACE van de nagyon bejön ez a teló. Az tetszik hogy alapból engedi az alkalmazásokat SD re pakolni. Nah meg az akuidő..
-
scyllarus
veterán
válasz
HuaweiU8500 #317 üzenetére
Szemezek egy G300-zal, de várok még, amíg lesz rá választék főzött romból. Nem igazán tetszenek a gyári romok, még "nevesebb" gyártóknál sem
Ez is mutatja, mennyi lehetőséget hagynak kihasználatlanul a gyártók.
-
Andi-74
tag
válasz
HuaweiU8500 #308 üzenetére
Annyi kellemetlen, hogy ennyire béna vagyok
Megjelenési beállítások.... kiklikkeltem a telefont és a SIM-et. alatta van a yx@gmail.com az van bejelölve( azon bellül is az összes Group). Rámegyek a mentésre -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #305 üzenetére
nekem mutatja
-
Andi-74
tag
válasz
HuaweiU8500 #305 üzenetére
Most mindent töröltem már csak a SIM-en van rajta, egyszer a számok. Na törölni már nagyon tudok, meg átmásolni a telcsire, hogy ne a SIMet lássa
-
Andi-74
tag
válasz
HuaweiU8500 #303 üzenetére
De-de eddig stimmel, meg is jelenik a kép a listában de amikor felhívom akihez tettem a képet akkor ott már nincs kép.
Szerintem nekem a contact-nál hibádzik a dolog. Igen azt használom, vagyis igen ott vannak az e-mail címeim, de azaz igazság többet nem tudok róla.
-
törölt tag
válasz
HuaweiU8500 #291 üzenetére
Köszi, csak mert a tesztben nem ez van.
-
KTU
addikt
válasz
HuaweiU8500 #286 üzenetére
őőő, most Dominóban Webshop ár 17% kedvezménnyel: 24 990 Ft
rabságot semelyik készüléké nem vállalok -
Andi-74
tag
válasz
HuaweiU8500 #282 üzenetére
Igen a fotókat amit a telcsivel csináltam azt el is tudtam távolítani de amit a Google+ ról leszedett vagy 8-10 mappát tele mindenfélével azt sehogysem tudom törölni..Nem vettem még memóriát, így gondolom az böcsülettel foglalja a helyet... No lehet csak zümmög a fejem a sok újdonságtól és holnap sikerül
-
Giot
addikt
válasz
HuaweiU8500 #271 üzenetére
De remélem nem is túl távoli jövőben.
Nem akarnék mókolni a függetlenítéssel, és már a tesztben is jónak tűnt, a Voda 845-ömet simán jó lenne lecserélni erre.
Egyébként a GPS mennyire pontos benne? Könnyen talál jelet?
Én meglepődtem hogy a 845-ben elég jól funkcionál a GPS. Bár kicsit lassan talál jelet,de utána nem ereszti. -
Giot
addikt
válasz
HuaweiU8500 #268 üzenetére
Ezen kijelentésed alapján várható hogy más szolgáltatónál is meg fog jelenni? Pld Voda?
-
ferke170
tag
válasz
HuaweiU8500 #268 üzenetére
Szerintem még máshol is alig kapható!!
-
NoMagix
addikt
válasz
HuaweiU8500 #243 üzenetére
nálam is 1400-as volt az aksi!
időközben elváltak az útjaink a telefonnal, de annyira megtetszett, hogy lesz még Huawei telefonom! -
BigT
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #244 üzenetére
hopp
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #228 üzenetére
Hopp
-
BigT
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #241 üzenetére
-
DS39
nagyúr
válasz
HuaweiU8500 #232 üzenetére
köszönöm, akkor ez okés, nem zavar csak nem tudtam hogy mi.
és az normális hogy a RAM-nál kevesebb látszik (foglalt+szabad) mint a névleges RAM (256), ennyit eszik tisztán az Android OS?
-
maggi1886076
addikt
válasz
HuaweiU8500 #140 üzenetére
remélem délután még fent lesz, amire haza érek
-
NoMagix
addikt
válasz
HuaweiU8500 #116 üzenetére
Köszi, de sajnos nem tudok elmenni.
-
blueMerle
veterán
válasz
HuaweiU8500 #85 üzenetére
Nézegetted mostanában a Huawei FB oldalát? A TÖBB EZER elégedetlen vásárló panaszát? Hogy egyáltalán nem frissítik az oprendszert a telefonjaikon? Hogy tojnak rá, hogy a hivatalos download centerjük nem müködik (tehát ha ki is adnak updatet, azt se tudod letölteni, mert 404 error, ez VICC)? Egyszerüen nem érdekli őket a user miután megvette a telefont. Ha ezen változtatnak, akkor majd talán egyszer újra veszek Huaweit. Mert a készülékek bizony nagyon jók
Egyébként nem azt mondtam, hogy nem lehet őket elérni, épp ezért ez a felsorolás nem értem hogy jön ide.
Az már csak hab a tortán, hogy nekem vagy 10 e-mailre a mai napig nem válaszoltak. Persze, biztos válaszoltak volna, ha nem egy kínos kérdést tettem volna fel.
Persze a Huawei így is sikeres, hiszen a legtöbb vásárlójuknak gondolom fingjuk sincs arról, hogy egyáltalán mi az az Android, nem hogy frissíteni szeretné a készülékét (2.3-ra, LOL, 2012-ben.....)
-
kaller1
veterán
válasz
HuaweiU8500 #92 üzenetére
Csak pár appot/widgetet kell megnyitni, és máris leesik 30-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest