- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszra
csendes tag
Segítség!!! Beléptem a főmenüben az Adatfolyamokba. Azon belül bejelentkeztem a Face-ra. Na most... Nem tudok kilépni belőle!
Ha visszatérek a főmenübe és újra Adatfolyamok, akkor rögtön az fogad, ki mit frissített... Baromira nem érdekel, csak ki akartam próbálni... Igen, első androidos telefon!
Próbáltam a Beállítások-Alkalmazások-Futó szolgáltatások-Adatfolyamok-Kényszerített leállítás, de semmi. Ugyanúgy megy tovább. Megint csak segítség! Nem akarom állandóan ezt látni! Mit tegyek?
-
eszra
csendes tag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne. Láttam néhány hozzászólónál, hogy az akkumulátor állapotát (%-ban) elég pontosan adták meg. Láthatom én valahol ezt a számot kijelezve a telefonomon? Az megvan, hogy mi mennyire terheli az akksit, de hogy éppen mekkora a töltöttsége, azt nem látom. Ehhez telepítenem kellene valamilyen alkalmazást esetleg? -
eszra
csendes tag
-
eszra
csendes tag
Köszönöm szépen a választ! Sajnálom, hogy nincs magyar, de majd csak megbirkózom az angollal is. Mire kijön a mi nyelvünkön is, addigra úgysem lesz rá szükségem! :-)
-
eszra
csendes tag
Ja, igen... a felhasználói kézikönyv. Na, az nálam tartalmazza a telefon be- és kikapcsolásának módját kb. 25 nyelven, de mást nem. :-(
-
eszra
csendes tag
Sziasztok! Többé-kevésbé követem a hozzászólásokat, mégis nagy-nagy szükségem lenne egy magyar nyelvű használati utasításra! Rengeteg helyen kerestem... Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest