- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsien
csendes tag
válasz
LadaLord #1463 üzenetére
köszönöm mindketött kiprobálom bár a "3g Watchdog" -nál van pro verzio is és értelemszerüen akkor a free verzio-nál gondolom külömbözö korlátokba fogok botlani...Ma vettem egy panasonic agybadugo fülest ehezz a készülékhez, a tesco-ban 2500 forintért de nem estem hanyadt töle. Ez a telefon bir ennyit mindössze, vagy érdemesebb még komolyabb árfekvésü fülest fektetnem a zenehalgatást illetöen. ??? Tudom hogy nem egy walkan mobil de ennél még egy SE K800i is többet nyujtott zeneileg. Dobtam rá külömbözö progikat is de az sem segitett. és még annyit hogy nem szeretném hogy magátol frissitsen a marketböl, azt hol tudom lelöni,ugy hogy a netem azért ne szakadjom meg(skype-talk-térkép,stb)
-
littlebuddha
csendes tag
válasz
LadaLord #851 üzenetére
Nekem egy játék van fönt, a Tower Defense.
2 hónapja van meg a telefonom, azóta nyúzom, de még nem értem a végére. Telefonos alkalmazás létére eléggé ki van dolgozva. 7-8 fajta torony, ennél is több ellenfél, sok pálya campaign módba,némely pálya elsőre sikerül, némelyik harmincadjára is csak épphogy, upgrade-elési lehetőségek (van fizetős és ingyenes lehetőség is), pályákon achievment gyűjtések, szóval időtöltésnek tökéletes. És persze ingyenes.
Szerintem egy próbát mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest