- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
válasz
Vesztor87 #2576 üzenetére
Sztem attól függetlenül van elméletileg a szoftver a free rajta csak a maga a telefon garos ha valami szoftver ment el rajta és vissza viszed elhejtanak mint a magzatvizet amúgy meg 3 év a garancia rá ...ki mondja meg majd azt neked a szervízben hogy azt te tetted fel , de ha nem akarsz problémát tedd vissza gyárira ...alól van egy unroot lehetőség is a leírásban
-
Alex_
tag
válasz
Vesztor87 #2004 üzenetére
a root után, én ezeket csináltam
sd kártyát megparticionálni a link2sd-hez,
tényleg stabil jó kártya használata,
link2sd majd minden appra
fájlok takarítása (én a totalcmd-t tudom ajánlani, ingyenes, célra megfelel, s a nem használt apk-kon kívül én fontot is takarítottam meg az értesítési hangokból csak azok vannak meg amik használatban vannak. (ezt saját felelősségre, hogy mit)
droidwall, amivel az iptablest lehet szerkeszteni egyszerűen (feleslegesen ne fogyasszon senki)
és autorun manager, s igen az ingyenes 4 progit tud csak, a pro 4 dollár, s lehet hogy van más progi is rá, én nem találtam még hasonlót, hogy pl a jorte naptárnál azt meg tudom adni, hogy automatikusan ne induljon csak az adott méretű widget, amit használok.
bár 64 mega szabad helynél több így se jött még össze a futtatandó memóriaterületen.
s amíg ez elég addig nincs swap, mert az mindenképpen lassabb lesz mint a beépített memóriaterület, s mivel eltávolítható eszközként viselkedik, pláne fontos a kártya helyes gyors működése (s itt a stabil elérés fontosabb, mint a max írható sebesség) -
Alex_
tag
válasz
Vesztor87 #2002 üzenetére
az sns. apk a huawei közösségi szoftvercsomag része, s ha ezt törlöd, akkor nem csak a tárhely szabadul fel, hanem a szabad memória is, mert nem indul el. persze ez nem több mega, de sok kicsi...
én még gyári rommal használom, a swap csak akkor fog érdekelni ha másképp már nem megy, s egyenlőre még elvagyok, s a root utáni lassulást nem vettem észre. de ha biztosra akarsz menni hogy a rootolás miatt van, unrootold a supersu appal.
amúgy hogy atomerős azt sajna senki nem állította, csak annyit, hogy a felület korrektül megy a hardverhez képest. -
-
jaxer
tag
-
DS39
nagyúr
válasz
Vesztor87 #1492 üzenetére
energiatakarékos mód
Andi-74: ha csak Te nem rendelkeztél úgy, a felhasználói programok nem frissülnek automatikusan, csak a Google Play, de az mocskos módon. ill. felerőszakolja a Google Play szolgáltatások nevű kémprogramját is. utóbbit net nélkül törölni lehet, utána kilőni google play-t hogy ne tudjon róla jelenteni. ezt követően addig nem egerészi vissza magát, amíg nem telepítesz újabb dolgot, vagy használod a Play-t.
a Play-en kívül minden gyári program frissítése eltávolítható és azok úgy is maradnak. ezzel a fránya Play-jel vannak csak ilyen gondok hogy visszakúszik a legfrissebbre. ezt pedig csak root jogokkal tudnád megakadályozni. -
St3ven
addikt
válasz
Vesztor87 #1262 üzenetére
Írtam már korábban, hogy mire is képes a kis telónk kímélő üzemmódban:
(#1264) DS39
Én a netet (2G-n) leginkább csak a naptár- és gmail-szinkronizálásra használom, illetve naponta talán egyszer-kétszer, ha gyorsan meg kell nézni valamit, akkor is Opera Minivel.Plusz beszéd és sms napi átlag fél-fél óra.
-
roly0226
csendes tag
válasz
Vesztor87 #796 üzenetére
Hellósztok , a barátnőm tegnap kapott egy ilyen telefont nekem G300-asom van , és ott pl én nem tapasztaltam ezt .
Másokkal is volt már az hogy a játék még szaggatni se szaggatott a telefonon , csak fogta magát és egyszer megállította a játékot , és belépett a játék menüjébe , 2 játéknál is előfordult , és egyikse az a nagy igényű játék , csak a telefon megfogja magát és megállítja a játékot .
Megoldás , vagy ötlet a problémára ?? -
-
St3ven
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest