- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weather
csendes tag
Igen, olyan kártya van benne ami másik telefonban tökéletesen működik. De további két kártyával is próbáltam már.
Azt nem írtam, hogy mikor hívom/hívják a telefont, a hívó fél a kicsengés helyett azonnal foglalt jelzést hall, és foglaltat is ír ki neki. Ezen a telefonon meg csak annyi történik, hogy ki se cseng, hanem helyette csak kiírja hogy nem fogadott hívásom volt...A tel T-mobilos. Mikor kölcsönadtam, valószínűleg svájci kártyát raktak bele mivel ő ezt nem tudta. Nem tudom ez számít-e.
-
Weather
csendes tag
Rootolt a készülékem, B882-es rom van rajta.
Kölcsönadtam, úgy kaptam vissza, hogy most hívni lehet vele mást, de felhívni a telefont nem.
Híváskorlátozásokat átnéztem, a telefon vissza lett állítva gyári alapállapotra, cache-ek wipeolva lettek utána.
Semmi.
5db ROM-ot próbáltam feltenni rá sikertelenül. (889,898,820,Clean Base ROM#5 meg valami B207Myanmar),
dload/update.app és gyökérbe update.zip módon is.
Sehogy nem települnek, vagy "failed to verify whole-file signature/signature verifiction failed" vagy "update package's ext name error/ota pre package check error" hibaüzenettel.
Tud valaki segíteni mi lehet a baj ?! -
Weather
csendes tag
Ez egy köszönet lesz a Huaweinek és tapasztalatok.
Nos, 4 éves ! már elmúlt a telefonom, és végre úgy döntöttem lecserélem.
Nem mintha rossz lenne,én sem tudom miért...
Tökéletesen működik még mindig, pedig:
-vagy 10x leejtettem, volt hogy járólapra, aszfaltra, vagy a zebrán csúszott végig.
-3x megázott az esőben, mert kint felejtettem munka után, ebből kettő teljes éjszakán át.
-Ráültem, ráfeküdtem véletlenül sokszor.
-Használtam is, igaz nem erősen, de ment.
-Soha nem volt tokban, nincs rajta fólia sem.
-Vigyáztam ugyan rá, de az utóbbi egy évben már azt sem.2x elnavigált Németországba és vissza(!!!256Mb ram emberek), fut a Viber, térképprogramok, fényképezek vele(nappal egész tűrhető képeket csinál), még mindig kb 4-6 napig bírja az eredeti akkumulátorával, úgy hogy ki sem kapcsolom, se USB (mindig teljesen lemerítem, akárki akármit mond a lítiumos akksikról, nekem ez vált be), és több kisebb egyszerűbb alkalmazás van rajta amit használok is. Szép hangja is van.
Az esésektől a kereten halvány repedések vannak(alig látszanak) de a kijelző majdnem teljesen karcmentes még most is !!! Fólia és tok nélkül! Én sem értem... Imádom ezt a műanyag kijelző előlapot ! A mai telefonokon mindenféle majom üvegek vannak és ééérdekes rommátörik mind ha nem vigyáznak rá. Ebben hányszor kellett volna már cserélnem ?! De ma már nincs műanyag, csak üveg...
Ez egy alsó kategóriás tel volt már akkor is.
De van benne:
-értesítési LED
-Dig iránytű, magnetométer
-Fény és közelségérzékelő
-A kapacitív gomboknak világítása
-Jó IPS kijelző
-Nem kell naponta tölteni.
Manapság ezek már "extra" dolgok, az alsó kategóriában max 1-1 dolog van ebből.Igaz rootoltam és kiirtottam belőle mindent ami nem kell, beállítottam úgy hogy a leggyorsabb legyen, de így már király.
A következő is Huawei ! lenne...ha a cég nem árazta volna föl a telefonjait.
...és ha nem a szokásos vérszegény 2000mah akkukat tenné bele.
...és ha nem vette volna ki a tudást, a jó kis ficsőrőket az alsókategóriából.
Szép 4,5 év volt, köszi !
De ami akkor a Huawei volt, most úgy látom a Xiaomi az.
Viszlát. -az Y200 asok egyik utolsó túlélője. -
Weather
csendes tag
Váoo, köszi, tényleg megjelentek az új ébresztési hangok !
Ezer tiszteletem a segítségért !A másik kérdésre tudja valaki ? Gondolom másnak is hasznos lehet...
A felhasználói szótárat (sms,mms) hol lehet megtalálni azaz hogyan lehet elmenteni ? Már egy csomó szót bepötyögtem és nem szeretném újra kezdeni ha valamiért alapra kellene állítani a telót.
Menüben csak megnézni engedi, menteni nem, a fájlrendszerben sem találom. -
Weather
csendes tag
A felhasználói szótárat (sms,mms) hol lehet megtalálni azaz hogyan lehet elmenteni ? Már egy csomó szót bepötyögtem és nem szeretném újra kezdeni ha valamiért alapra kellene állítani a telót.
Menüben csak megnézni engedi, menteni nem, a fájlrendszerben sem találom.2. Új ébresztési hangot csak rootolt telóra tudok tenni ? Elég gagyik a gyáriak és választás is alig.
-
Weather
csendes tag
Kis sokk... :-) Rekord ?!
Igen, 10 és fél napot ment folyamatosan, a kép 4% töltöttségnél készült.
Éjszakára NEM volt kikapcsolva, se repülő mód, mert hívhatnak.
Ebben az időszakban nem használtam sokat a telót, hívások, SMS-ek, MMS-ek voltak, na meg néha kevés netezés WIFI-n, kis Angry Birds, zenehallgatás, zseblámpa, minimális GPS.
USB kábelen sem volt, onnan sem töltődött.
Alapban természetesen wifi, bluetooth, adatkapcsolat kikapcsolva, és csak 2G, 1 perc LCD fény beállítás, auto fényerő.
Ja és az energiatakarékos módot sem használtam ! -
Weather
csendes tag
Nekem is van néha ilyen, hogy bekapcsolgat-világít magától.
Valszag valami háttérben futó folyamat piszkálgatja a telót és felébred.
Ilyenkor törlöm a gyorsítótárat, majd ujraindítom a telót (gyors bootolást felejtsd el, kapcsold ki, nincs, nem volt, nem van, nem lesz, szar... :-) )
Más: őskövület SE-m is lejátszotta az animált gif-eket, ez mééééé nem ?! -
Weather
csendes tag
A programok beállításait hol tárolja a teló?
Konkrétan IGO-kat próbálgatok és pl. idegesítő hogy nem tudom visszaállítani a mentett kedvenc helyeket. Sima navigáción egy "favorites.dat" fáljba menti, de itt androidon semmi fájl nem jön létre az alkalmazás mappájában.Válaszért cserébe vizuális élvezetet is nyújtok, hogy ilyet is tud ez a dobozka: :-)
-
Weather
csendes tag
Sziasztok !
Légyszi mondjon már valaki valamit arról hogy titeket hogy hallanak a túloldalt !
Gondolom telefonáltok is a telefonnal...
Tudnom kellene hogy mindenkinél ilyen vagy vigyem vissza gariban !
Mégegyszer a nyügöm:Nekem az a gondom vele, hogy halk a mikrofonja. Szinte mindenki mondja hogy az előző telómhoz képest halkan hall, tompábban, mintha kútból szólna...
Nem fogom be a lukat...
A hangrögzítő progija is megerősíti ezt a gyanút, alig mozdul ki a műszer mutatója ha rádumálok, visszahallgatva is tök halk.
Nektek nincsenek ilyen gondjaitok ?
Lehet ezzel valamit csinálni ?
Az Androszenzor szerint csöndes helyen is 20db a szint, rádumálva meg max 35-40db... -
Weather
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a gondom vele, hogy halk a mikrofonja. Szinte mindenki mondja hogy az előző telómhoz képest halkan hall, tompábban, mintha kútból szólna...
Nem fogom be a lukat...
A hangrögzítő progija is megerősíti ezt a gyanút, alig mozdul ki a műszer mutatója ha rádumálok, visszahallgatva is tök halk.
Nektek nincsenek ilyen gondjaitok ?
Lehet ezzel valamit csinálni ?
Az Androszenzor szerint csöndes helyen is 20db a szint, rádumálva meg max 35-40db... -
Weather
csendes tag
Bocsi, nagyon láma kérdésem lenne !
A billentyű (képernyő?)-zárat nem lehet kikapcsolni ?!
Megőrít hogy a beállított elsötétedési idő múlva 2-3mp-el le is zár a telefon !
Az már csak hab, hogy csak a bekapcsológombal jelenik meg a kioldási képernyő.
Akkor szeretném hogy lezárna, amikor én akarom. Lerakom kicsit, venném fel, zárva... :-(
Átnéztem a beállításokat, gugliztam, fórumot is néztem de nem találom hogy mi van.
Please Help !!!
Amúgy ááállat a teló, az első tapis/android fonom, ezért is vagyok lámer. -
Weather
csendes tag
Ok, köszönöm ! És a névjegyzék(kapcsolatok, mindenestől) átvitel hogy megy ?
-
Weather
csendes tag
Sziasztok.
Offline (!) navigációra és wifi netre kellene. Szerintetek az IGO 8 -van androidra- menne rajta úgy hogy azért még marad memória a netezéshez vagy 1-2 akármihez, szólal mellette használható marad ? Használ valaki IGO-t ilyenen ?
Másik: Régebbi SE telóm van, hogyan lehet erre átrakni a kapcsolatokat, hogy minden átmenjen (lakcím,megjegyzések, stb) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.