- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Montebá #3960 üzenetére
ez a telefon napi netezésre, esetleges filmnézésre, alap játékokra megfelelő?
alkalmas ezekre. én használtam mindre már (net: gyári böngésző vagy opera mini, filmre: mx player (480p-ig), játék: logikai, kártya, egyéb kisebb gpu-t és ram-ot igénylők, 3D-sek nem annyira) - szóval ha ismered és elfogadod a határait a telefonnak, akkor jó társ lesz, ha közép/felső kategória szintjén szeretnéd használni, vagyis kihasználni azt a sok mindent amit az Android tud, akkor csalódni fogsz.de van ma már jobb ajánlat bőven, házon belül is.
-
DS39
nagyúr
válasz
papírka #3936 üzenetére
ha csak a kinézet kell, tegyél fel egy Holo Launchert. a gyárinál gyorsabb és sokkal jobban használható testre szabható. rendes ICS-hez sajnos 512 MB RAM kell, de még azt is képes megenni. ez az Android..
4.0+ rendszerekhez 1 GB RAM alatti telefont már nem érdemes venni.
-
DS39
nagyúr
válasz
dokee78 #3784 üzenetére
a teszt utolsó oldalán a specifikációban meg Qualcomm MSM7227A van írva
gsmarena-n Qualcomm MSM7225A-t írnak, bár én úgy tudom azzal a procival nem megy a Flash, míg ezzel a telefonnal igen. (a készülékhez kapott leírásban konkrétan ez nem szerepel sajnos)de igazából mindegy, ami lényeg, hogy ARMv7-es a proci és 1 GHz-ig simán húzható, ami az eredeti nagytesó G300 gyári órajele.
szerk: azt nem tudom abban milyen van, de ez ARMv7-es az biztos. Flash megy, ARMv7-es Firefox telepíthető (igaz a kevés ram miatt használhatatlan), stb.
-
DS39
nagyúr
válasz
Lacika0002 #3605 üzenetére
tökéletes időpocsékolás volt szerintem. amit az ICS tud a GB-hez képest azt ezen a hardveren úgysem lehet kihasználni.
ha felöntöm a szobám 100 liter vízzel, akkor sem lesz úszómedencém. -
DS39
nagyúr
válasz
Lacika0002 #3602 üzenetére
however there are a lot of bugs:
Camera does not work
does not work wi-fi
bluetooth is not working
HOME button is not configured
correctly
RAM free 3mb
When you lock the screen, the phone
freezes have to take out the battery.hát ehhez csak gratulálni lehet. sikerült a használhatatlanságig haxolni a ketyerét.
a Holo Launcher-rel tök ugyanígy néz ki a telóm, viszont jól működik
-
DS39
nagyúr
válasz
heidricha #3586 üzenetére
azért ennyire nem rossz a helyzet, szerintem itt az a gond hogy egy széthaxolt készüléket használtok, egy teljesen érintetlen szoftverű Y200-on használok, több mint 20 appot, SwiftKey bill., és még így is lehet netezni miközben zenét hallgatok rajta. a Blade a RAM miatt ugyan multitaskingra jobban alkalmas, de az ARMv6-os proci okán a jelenlegi play app kínálat jó ha fele telepíthető rá.
-
DS39
nagyúr
amúgy ha gyárit akarná frissíteni hátha jobb lesz.. ahogy olvastam itt, inkább bugosabb mint amivel eredetileg kiadták.. egy gyári állapotra visszaállítás és root utáni feles app eltávolítás segíthet rajta.
custom rom-ból nem nagy a kínálat, érthető okokból, de egy-kettő van linkelve itt a topikban, meg leírás is hogy lehet felrakni. (asszem CM7 van rá)
-
DS39
nagyúr
válasz
tigipuf #3536 üzenetére
hát az, de ahogy a topikot olvasom elég sok bugja is van. kamera, kijelző, szoftver, nincs alkalmazások menü, hang problémák...
közép kategóriásnak látszik, de ahhoz képest "olcsó húsnak híg a leve" jelenleg. a sebességén nem igazán látszik hogy két magos. nincs iránytű sem rds.
-
DS39
nagyúr
válasz
jakabtamas #3506 üzenetére
én ezt nem problémaképp írtam, inkább csak érdekesség, hogy bekapcsolva töltve 2 óra alatt feltölt, 15-20%-ról feltölt 90-ig 1 óra alatt, majd a maradék 10-hez kell még egy óra.
-
DS39
nagyúr
válasz
jakabtamas #3479 üzenetére
és vajon miért kell 3x kiadni ugyanazt a 4 parancsot?
-
DS39
nagyúr
A töltési bug elkerülése végett, lehet úgy rootolni a telefont hogy a gyári recovery megmarad? Tehát csak az su és a superuser.apk kerül felflashelésre.
-
DS39
nagyúr
válasz
mdani01 #3461 üzenetére
CWM csere miatt van ez úgy tudom, így nem lehet kikapcsolva tölteni. (ezért is ódzkodom a rootolástól, néztem ezt a batch fájlt, szvsz simán ki lehetne hagyni a cwm cserét, az su és superuser.apk-t akkor is fel lehetne rakni vele a telóra. bár majd jaxer vagy más hozzáértő kisegít lehet-e ilyet.)
-
DS39
nagyúr
nyilván nem jó marketing nekik, de pont ezért van a garancia, ill. ezért érdemes gyári garanciával venni telefont (vagy bármilyen más eszközt).
az LG minőségileg sokat javult szvsz, nem véletlen az sem hogy a Google velük gyártatja a Nexust. (próbáltam már a Nexus 4-et és az S4-et is, hát egyértelmű ha szánnék ennyi pénzt egy telefonra az LG-t venném, az S4 annyira "gagyi" hatású és a rendszer sem olyan pörgős rajta, viszont a kijelző nagyon baba) -
DS39
nagyúr
hát gyári állapotában azért elég jól használható a teló, de hamar el lehet érni a korlátait ha ki akarjuk használni az android appok nyújtotta lehetőségeket.
az Y300-zal sem lehet jó képeket lőni, sőt, szerintem ugyan pixelekben jobb, de amúgy rosszabb képeket csinál, mint az Y200-as. (lásd teszt fotók a tesztben)
én ezért várom az L5 II tesztet, meg hogy Telenorhoz bekerüljön, (jó lenne ha az is 40k-s áron mozogna és nem 50, mint a T-nél), az méretileg jobb, külsőre elegánsabb, és elvileg szebb képeket is csinál. (a kijelzőre jegyzetelés funkció meg külön tetszik)
-
DS39
nagyúr
vagy automatára kapcsolom vagy a gyári ezt is kezelő widgeten az első fokozatra. (4 állása van: kb. közepes fényerős, teljes, auto, és a "nulla")
tigipuf: a kamera miatt ne bánkódj, a tesztképeket elnézve, az tényleg "kínai"-s lett. a többiben persze szépen fejlődött a teló. ha kevesebb lenne a káva a kijelző körül, én is rámozdulnék (nekem így már túl nagy lett... 4,3-4,5-es kijelző simán beleférne abba a kasztniba :S)
-
DS39
nagyúr
rom-ot nem pucol, adott alkalmazást viszont igen (kivéve persze a gyárikat, ha akkor csinálod hogy nincs a gyári rom rootolva) tehát pl zengri bördsz adataival együtt kimented SD-re, gyári rom vissza, all backup-pal visszaállítod a cuccot, és a zengri bördszöt ott folytatod ahol abbahagyod. én nem látom ennek akadályát.
-
DS39
nagyúr
én rendszeresen használom azt a gyári app-ot, semmi extra nem kell hozzá, a menüjében van visszaállítás és szépen visszatolja. sajnos elég sok fejlesztő hoz ki szar frissítést ami után vissza kell toljak egy korábbit. (meg ugye itt ennek az app-nak root joga van nyilván mivel gyári, a te OS-eden is annak kell lennie hogy le tudja menteni az adatokat is, ne csak az apk-t) lényegében kapsz egy .db és egy .apk fájlt abból állítja vissza.
(visszaállításnál meg be kell pipálni mikor kérdezi hogy a meglévő alk. adatok felülírása, még akkor is ha nincs is meglévő alk. adat)
viszont custom rom-okra a Titanium Backup-ot szokták ajánlani, az ilyen univerzális cucc, minden gyártó OS-n megy. (csak fizetős asszem)
-
DS39
nagyúr
Azért ha ebből a szempontból nézzük,már nem is annyira nyílt rendszer ez az android,ha így kényszerítik az embert bizonyos dolgokra.
hát igen. meg ugye ezek az egyéb, amúgy baromi hasznos Google appok is. Youtube, Maps, Gmail, Google+, Talk, stb,, amikor elsőre néztem hogy tök jó kaptam pár extra alkalmazást, a gyári/rendszer dolgok mellé, de mi az hogy ezek nem opcionálisan törölhetőek ha épp nem kell? (De ide vehetem a gyártók/szolgáltatók által rápakoltakat is, pl FB, TouchPal, MasterCard stb) Play-ről letölthetőek ismét, tehát mit kockáztatna az ember, menne is nélkülük a rendszer. (csakhát köllött a marketing amikor elkezdték ezt a nagy android business-t a Googlenél akkortájt próbálták leverni a facebook-ot a G+-szal, amire azóta rájöhettek volna hogy esélytelen, de nem, az újabb ilyen húzásuk, hogy a Play Store-ba is csak G+ regisztrációval lehet csak értékelni véleményt írni. hát én amondó vagyok hogy akkor így jártak szegény fejlesztők, tavaly nyáron még rendszeresen értékeltem appokat, véleményeztem, december óta, viszont nem.
azóta inkább privátban írkálok a fejlesztőknek, több haszna is van. focis livescore, forma1-es livetiming appot is frissítettek/javítottak már ki úgy ahogy szerettem volna)
szóval én is nagyobb szabadságra számítottam az Android-tól alapból, hekkelgetés nélkül, mert azt még értem hogy root jogot nem adnak mint egy PC-s OS-nél, nehogy az átlag user olyat töröljön amitől többet be sem indulna, de az előbb felsoroltak nem tartoznak ezek közé. na persze az újabb rendszereken már van lehetőség tiltani őket, legalább a memóriát nem eszik, nem zavarnak, ha van elég belső tárhely. (mondjuk amin már 4.0 futkorászik gyárilag ott szokott lenni)
-
DS39
nagyúr
a Google Play alkalmazásra gondolok, ugye a telefonom alapból még Market van, vmi régi verzió, kb 2,4 MB-ot foglal, de ha elindítom szó nélkül frissíti magát a legfrissebbre, ami Play 4.2 akárhány, nem tudom, az már 10 MB felett foglal, SD-re nem áttehető, és a tetejébe még a Google Play szolgáltatások nevű cuccot is felegerészi, ami újabb kb 4 MB. pedig azzal a régi Markettel is ugyanolyan szépen tudok alkalmazást telepíteni, ez csak a rohadt marketingje a Google-nek hogy vegyél drágább telefont. hát majd veszek, addig meg PC-re szedek le progikat, Real APK Leecher-rel, és megy fel vagy wifi-n keresztül SD-re vagy SkyDrive-re, onnan meg akkor szedem le, amikor akarom. meg ugye a Play-es telepítés nagy hátránya hogy alapból amit leszed apk-t azt a belső tárhelyre tárolja, onnan installálná, de akkor már nincs hely ehhez, szóval amúgy is rosszul van kitalálva a történet. persze ők S4-eken tesztelik nyilván mert leszarják, volt kezemben olyan néztem is hogy 8 GB-nyi helyen van csak alkalmazásokat telepíteni, úgy tényleg nem zavaró hogy 3 helyett 14-15 MB-ot foglal el hivatalos letöltő progi és hova csomagolja ki telepítő fájlt stb
ezt a hivatalos rom-ot mondtam egyébként [link]
ez az oldaluk full angolul van. -
DS39
nagyúr
a huawei oldalán letölthető egy független gyári rom hozzá, amit páran kipróbáltam, a redőnyön lévő eszköztár hiánya volt amit említettek hogy negatívum, más nem rémlik.
akku kijelzés: [link] én ezt használom sokat nem eszik, és nagyon szép is a widget de ki lehet tenni csak a felső sávba a számot.
én full gyárin használom és el vagyok vele, mondjuk play-t totál nem tudom használni mert egyből leszedi az újat és akkor elfogy az a belső tárhelyen teljesen, már mint nem, de akkor már nem tudnék telepíteni szóval, ezt gépről letöltve teszem meg, apk-ból. ha még rootolnám is biztos kivágnék 20-30 MB-nyi nyári szart, akkor elférne egy light Play verzió, market updater-t meg törölném, hogy ne merjen frissíteni a szemétje
-
DS39
nagyúr
pontosan az ilyenek miatt nem cserélem le a gyári romot, az stabilan megy, egy appnak mindig van elég ram, ha widget vagy vmi ami fut amúgy, azt közben leállítja és az aktuális app bezárása után újraindítja. ezt jól megoldották vagy a Google-nél vagy a Huawei-nál, a custom rom-ot meg ki tudja hogy írták át, baszták el memória kezelés szempontjából.
ha már annyi androidos telefonod volt, miért szenvedsz ezzel?
(én ezt a gyenge hardvert első okostelóként vettem, kipróbálni milyen is ez az android rendszer, és most már tudom mire kell figyeljek a következő megvételekor, hardver és szoftver tekintetében) -
DS39
nagyúr
ha leállítod az alkalmazásokat, akkor olyanok is leállnak amik már gyorsítótárazva voltak, ekkor hirtelen megcsappan a szabad ram is.
ha elindítasz két három alkalmazást, majd bezárod őket (rendes kilépéssel), akkor azok gyorsítótárazva lesznek, a legközelebbi indításuk gyorsabb, és több szabad ramot fog mutatni a rendszer. -
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #3295 üzenetére
erre van egy megfelelő topik [link]
egyébként van már közvetlen utód, Y300 néven, kétmagos proci, 512 MB RAM, nagy aksi, és kedvező ár mind a Telenor, mind a T-Mobile-nál. mondjuk böszme nagy megint a káva a kijelző körül, nem teljesen értem a Huawei telefon építési koncepcióját.
Foose: miért ne lenne elég? alapból azt használja a teló, a TouchPal-t csak a szolgáltató tolta rá. legalábbis nekem a Tmobile mappán belül van a rádióval együtt. amúgy valószínű azért nem tudtad törölni azt, mert az nem a system/app alatt található hanem cust/tmobile/hu/app alatt.
-
DS39
nagyúr
válasz
andreina #3235 üzenetére
gondolom nincsenek rendesen megírva az mp3 fájlok id3 tagjei.
tedd rendbe ezeket egy számítógépen erre a célra szolgáló programmal (pl MP3tag), vagy leszedsz a Play-ről egy olyan appot, ami képes mappa szerint lejátszani (pl MortPlayer)egyébként a gyári zenelejátszó albumon belül tojik az tracklist szerinti sorrendre és cím szerint abc-ben játssza le a számokat, úgyhogy azt én amúgy is hanyagolnám. van rengeteg alternatívája, én a PlayerPro-t használom, korábban a Winamp-ot.
-
DS39
nagyúr
biztos hogy ugyanazzal az email címmel jelentkezel be a PC-n, mint amihez az appok vannak szinkronizálva?
ha igen, én elsőnek a Play alkalmazás adatait törölném, frissítések eltávolítása, majd újra bejelentkezés az appba, akkor frissíti is az appot persze a legújabb. aztán megint csekkold a böngészőt. ha továbbra sem jó, csinálj egy másik gmail fiókot azt megadod alapértelmezettnek a telóben, a Play alkalmazást azzal használd. akkor oda is szinkronizálja a cuccaidat. kis idő múlva nézd meg böngészőben hogy látszik-e a készülék ennél az új címnél és az appok.
-
DS39
nagyúr
mi a különbség a T-Mobile-os gyári és a Huawei oldalán lévő között? erről van vmi leírás az pontosan mit tartalmaz? a zipben lévő leírás csak a telepítésről szól. (amúgy vicces abban 2012-11-20 szerepel, de csak most pár napja rakták fel az oldalra
)
-
DS39
nagyúr
amikor Home gombot nyomsz felkínálja a választási lehetőséget, akkor alul bepipálod hogy legyen alapértelmezett, és kiválasztod a kívánt launchert. onnantól azzal fog indulni, de a launcher appnak a telefon belső tárhelyén kell helyet foglalnia, ez fontos! (nem lehet SD-re átrakva)
-
DS39
nagyúr
ha pár hsz-t visszább olvasol, pont ez volt téma hogy készül esetleg rá CM9 (nem gyári OS ICS alapokon), de hát az olyan is lesz, 256MB RAM-mal. (gyári ICS csak a G300-ra van)
amúgy miért zavar csak a gmail app? kb az meg a youtube azon hasznos appok, amiket akkor is feltennék rá, ha nem lennének telepítve.
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
Lacika0002 #2955 üzenetére
jaja vagy Titanium Backuppal fagyasztani is lehet.
a szinkronizálást egyszerűen ki lehet kapcsolni a fiókok és szinkronizálás menüben.
-
DS39
nagyúr
válasz
Lacika0002 #2951 üzenetére
mondjuk ez a Huawei Sonic-hoz van. (igaz abban is 256 MB RAM van, szóval nem lehetetlen a dolog, de gondolom jól lebutított ICS lehet az)
-
DS39
nagyúr
válasz
kelemen93 #2934 üzenetére
miért ne tudnád lementeni? ott a biztonsági mentés gyári alkalmazás, azzal még az alkalmazásadatok is menthetőek.
de ha csak az apk kell arra egy total commander is elég.amúgy az sd-vel kapcsolatban én megnézném jól illeszkedik-e, ill. egy töredezettségmentesítés sem árthat.
-
DS39
nagyúr
nézőpont kérdése, nem a játékképességet kell megfizetni, hanem azt hogy kapsz egy komplett multimédiás eszközt, amivel tudsz kommunikálni a világ bármely részén élő emberrel, telefonon és interneten keresztül, tudsz office dokumentumokat olvasni, szerkeszteni, megosztani/továbbküldeni bárkinek emailben, bluetoothon, tudsz fényképezni, zenét hallgatni, internetezni (akár kisebb flash alkalmazásokat futtatni), magyarul fel tudsz olvastatni vele e-bookot (svox) és még sorolhatnám. ezek miatt okos egy telefon, nem a játékok miatt. az csak egy plusz, melyet főleg a fiatalabb korosztály űz.
szvsz egy jó állapotú használt teló úgy 15-20 között simán megéri, annak akinek az általam felsorolt dolgokra kell, ehhez nem kell romolgatni sem. -
-
DS39
nagyúr
a play
alkalazàsok
85% ezen a telon el sem indul.
Iszonyat hogy több mint 2éves telokon
pl:g.minin több jàték indul el mint
ezenEz azért nem így van. Már csak az ARMv7 vs ARMv6 miatt sem.
Az anyaghasználat nálam patent.
Az akku átlag használattal 2,5-3 napot elmegy, ami okosteló fronton kiemelkedő.
-
DS39
nagyúr
válasz
maroskah #2908 üzenetére
ezeket kompatibilisnek írja a Play, szóval max a kevés ram miatt léphet ki, általában ez szokott lenni a hiba, az újabb Angry Birds-öknél is, hogy amint betelik a memó kidob a játékból.
erre megoldás lehet, az itt már sokat tárgyalt, ram expander, ha van egy viszonylag gyors sd-kártyád, -
DS39
nagyúr
válasz
maroskah #2906 üzenetére
ha rootolod, törlöd a felesleges appokat, amik így nem töltődnek be, nem eszik a memót, és még használsz ram expandert is, akkor jobban fognak menni, de komolyabb 3D-s játékok Adreno 200-as GPU-val, és egy max 1 GHz-re húzott procival sem lesznek csoda gyorsak, ha elindulnak.
de tényleg nem tudom mi az igény etéren, ha a te telódat nézem az SoC tekintetében még gyengébb ennél (kivéve ha lemaradt egy S a végéről), max a RAM szempontjából jobb.
-
DS39
nagyúr
válasz
maroskah #2904 üzenetére
attól függ milyen játékról van szó, elég sok játék (logikai, darts, biliárd, kártya, stb) megy rajta, de az ilyen 3d-seket/mászkálósakat felejtsd el.
(30k környékén azért lehetett volna jobb telót is választani ha játékra kell, Tipo, Mini 2 - na nem mintha ezeken GTA-zni lehetne, de a ram több bennük, van elég belső tárhelyük, igaz a CPU, GPU pont ilyen mint ebben)
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #2810 üzenetére
semmit, mert nincs rootolva a telóm.
ha neked rootolva van, akkor google+, maps, adatfolyamatok stb, amit épp feleslegesnek érzel törölheted.
(de backup-ot csinálj előtte!!)nem ismerem azt, de ha vmi webes játék, és a gyári böngészővel nem megy, próbáld ki mással: Opera Mobile, Maxthon, Boat Browser...
-
DS39
nagyúr
válasz
huaweiy200 #2808 üzenetére
a RAM mérete nem tud megnőni
max a szabad ram lesz több, de azt úgy is elérheted hogy a felesleges gyári cuccokból törölsz, és akkor azok nem töltődnek be induláskor. -
DS39
nagyúr
válasz
catattack #2666 üzenetére
az rootolás, és ha az megvan onnantól már nem lényeg hogy az a fájl ott legyen az sd-n
de egyébként ha cserélsz, minden fájlt szépen átmásolsz az újra, és kész, nem lesz gond (egy sd-re átrakott alkalmazás esetén)
a törölgetésnél igazából az a lényeg hogy legyen biztonsági mentésed belőle.
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #2658 üzenetére
az alkalmazáskezelőben kikeresed a térképet, ráböksz, akkor látod az adatlapját, ott van olyan hogy kényszerített leállítás. azzal úgy 8-12 órára lehet kilőni, de a forgalom figyelő widget frissítő mindig újra meghívja (TrafficAppWidgetUpdate a pontos neve). mondjuk az nem eszik sokat, de tény hogy hülyeség hogy mindig beindul, mikor nem is használom a forgalom figyelést, sem a widgetjét.
-
DS39
nagyúr
válasz
SzalaiG #2656 üzenetére
eltávolítani csak root joggal, de ha kényszerített leállítást csinálsz a térképen akkor egy ideig nem indul el.
amúgy mikor volt utoljára újraindítva a teló? lehet az is elég lenne, hogy rendeződjön a memóriahiány.
utána meg youtube alkalmazással próbáld nézni, szerintem jobb lesz. -
-
DS39
nagyúr
válasz
Donki Hóte #2538 üzenetére
normálisabb bill-ekben lehet ez kalibralni hogy jól lehessen gepelni,
smart keyboard pl. -
DS39
nagyúr
valtsatok at magyar qwerty-re a bill.-t
a gyárilag telepített touch pal tudja a qwertz-et is.de rengeteg más bill-t tölthettek play-ről.
a smart keyboard pro-t tudom ajánlani.
-
DS39
nagyúr
hátha te azzal akarsz foglalkozni hogy Windowsra kötöd és töredezettség-mentesíted hétről hétre akkor hajrá
persze semmi baj nincs vele ha neked 10-es van és használod, csak elmondtam az előnyeit és hátrányait, hátha segít a választásban. nekem most egy 2-es van a telóba, még a régimhez az volt de én 6-ost vennék az tuti, keveset dugom PC-re a telót.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bizsu1st #2368 üzenetére
igen, telefonba jobb megoldás a 6-os, mert bár a nyers sebessége a 10-esnek jobb, az a sebesség csak akkor él ha a kártya nem töredezett. már pedig ez egy telefonban lévő kártya esetében ahol napi szinten történik másolgatása, mentése, szerkesztése kis fájloknak ez töredezett lesz. a 6-os esetében a sebesség töredezett állapotban is fennáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest