- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
Weather #4827 üzenetére
Nálam is van 2db.
Szerintem elnyűhetetlen készülék.Igaz már csak netrádióként funkcionálnak, 10 órát simán tudnak egyfolytában, és tényleg jó a hangszórója, még nem találtam hasonló telefont ami magában ennyire "szól".
Bár nemrég vettem hozzájuk Bluetooth hangszórót, evvel is jól üzemelnek.Az egyikbe van SIM kártya, gyalogláshoz ezt viszem.
Van még 2db ZTE Kis Plus, az egyikbe a kijelző tönkrement, pedig sokkal-sokkal kíméletesebb bánásmódban részesült, mint az Y200.
-
b0bcat
addikt
válasz
Weather #1582 üzenetére
Nekem most végül 8 és fél nap után kellett töltőre tennem (5%-on állt), de az azt megelőző bő fél napban nem keveset telefonáltam (magamhoz képest), ráadásul többnyire kihangosítva, úgyhogy elszállt kb. 25%-nyi akkuidő... De azért a bő 8 nap sem sz*r.
(És szerintem nekem is kibírt volna még legalább további egy napot...
)
-
St3ven
addikt
Nekem nincs gond a hangerővel, legalábbis eddig senki sem panaszkodott, akivel beszéltem.
Én visszavinném. De ne lepődj meg, ha rögtön kifogáskereséssel indítanak (mint általában minden ügyben, amikor valakinek csinálnia kell valamit, ami mellesleg a munkája), és arra törekszenek, hogy még te érezd magad hülyének, amiért ilyennel jössz; ragaszkodj hozzá, hogy átvegyék, mert ez a mindennapi használatot befolyásoló jelenség.
-
DS39
nagyúr
a kérdés jogos, nem láma, de alapból az android rendszerből nem lehet kikapcsolni, itt úgy tűnik a kijelző kikapcsolása=a képernyőzárral. nekem is furcsa volt elsőre mert a korábbi telóm is érintős, azon meg állítható volt. bár így több mint egy hónap használat után már rutinból megy és van is értelme, kivéve egyet, böngészés közben nagy hülyeség hogy nincs egy ilyen olvasó mód, hogy ha böngésző fut, akkor mondjuk egy perc letelte után nem kikapcsol, csak minimum fényerőre kapcsol. előző telómon ezt szerettem, kényelmes volt, csodálom hogy ezt sem a rendszer, sem egy böngésző nem támogatja.
két dolgot tudsz tenni ez ellen:
1. magasabbra veszed a percek számát.
2. ha csak kis időre rakod félre, akkor rákattintasz az Óra ikonra, akkor ilyen kijelzőkímélő módba kerül, alacsony fényerő, óra/dátum látszik, majd ugyan kikapcsol a kijelző a beállított idő után, DE a képernyőzár nem fog bekapcsolni. -
KTU
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest