Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
HuaweiU8500 #317 üzenetére
Szemezek egy G300-zal, de várok még, amíg lesz rá választék főzött romból. Nem igazán tetszenek a gyári romok, még "nevesebb" gyártóknál sem
Ez is mutatja, mennyi lehetőséget hagynak kihasználatlanul a gyártók.
-
scyllarus
veterán
válasz
AMD Power #169 üzenetére
Droidos telefonok nem nagyon barátkoznak a tsimmel... Sokan próbálták már, de általában 2 hét után feladták. A 3G-ről szinte biztos lemondhatsz, márpedig úgy nem sok értelme van. De ezen kívül hálózateldobások, meg misztikus hibák is gyakran lesznek. Sok-sok példa van erre. Én például jártam úgy, hogy full térerőm volt, tudtam is telefonálni, csak engem nem lehetett felhívni... És ugye nem is tudtam róla, hogy keresnek, csak 2 óra múlva derült ki, hogy volt 7 nem fogadott hívásom.
KTU: úgy működik, hogy bemész a szolgáltatóhoz, és kéred a függetlenítést. Lecsengetsz Dominósnál 20k-t, előfizusnál 10k-t és kifüggetlenítik neked, a garancia megtartásával.
-
scyllarus
veterán
válasz
kolosanyi #86 üzenetére
Head Moderator of CyanogenMod forum said that there are two basic requirements to run Ice Cream Sandwich
I.e. Devices must have 256 MB RAM or more and also decent GPU since Hardware-accelerated 2D drawing might be needed.Elég neki a 256 MB. Persze, az más kérdés, hogy hogy futna.
-
scyllarus
veterán
Hivatalosan nem valószínű, bár a ZTE egy csomó modelljére bevállalta a frissítést, amikben nincs 1GHz-es proci.
Főzött ROM valószínűleg lesz rá, ha elég népszerű lesz a modell, az ARMv7-es proci és a 256 MB RAM is (hivatalosan) elég. Az más kérdés, hogy mennyire lesz használható. -
scyllarus
veterán
Nekem is jobban tetszik a Gio, csak éppen nincs se a T-nél, sem a Vodánál. Függetlenül meg 40k+ az ára. A feleségemnek a Gio tetszik, de lehet, hogy ez is megfelel (fotózni amúgy sem telefonnal szokott)
A SoC-on fanyalgóknak meg a Wildfire S sem rossz telefon a 600MHz-es procijával. Igaz, ott legalább a RAM 512 MB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest