- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cbumi28
csendes tag
Rootolatlan, telenoros teló, vasárnap még neteztem róla, tegnap óta viszont valamiért az istennek se akarja elindítani a mobilnetet. Minden beállítás maradt uaz. Mitől lehetséges ez?
-
Cbumi28
csendes tag
Az állapotsávban megjelent a térerő mellett 1 villanykörte alakú, villámjeles kis ikon. Az mi lenne?
-
-
Cbumi28
csendes tag
Vettem egy nagyobb memória kártyát.
Kérdés:
Hogyan tudom a már telepített programokat az új kártyára áttenni & működésre bírni a legegyszerűbben?
Van valami mód rá, hogy a telefon ne szórja tele a memória kártyát különböző mappákkal? (Az előző kártyát igen bőszen pakolta tele különféle mappákkal, amik miatt számomra kissé nehézkes volt a navigálás a fájlkezelőben.) -
Cbumi28
csendes tag
-
Cbumi28
csendes tag
Az általam említett programmal tesztelve több színben is világíthat a LED(fehér, világos kék, piros, sárga, zöld, sötét kék...). Lehet vele játszani
-
Cbumi28
csendes tag
Egy ki-be kapcsolás után magához tért. Még nem értem teljesen, h milyen rendszer szerint miket érzékel (pl a marketről letöltött dolgokra nem reagál).
A friendcaster-ben pl már +találtam, h hol lehet állítani a leden. Így lehet kék is. Alapból szvsz piros-sárga-zöld-kék színek elérhetők. Ha jól hámoztam ki, akkor elvileg a Light Flow-LED Control nevű app ezeket állítaná, de vhogy én nem tudtam rendesen beállítani.
Ha vki tud rá vmi jól működő app-ot, az kérem szóljon! -
Cbumi28
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta vok boldog tulaja egy ilyen készüléknek.
A Telenoros-on is 2.3.6 android fut.
Nekem a *.avi file-okat is vitte a gyári lejátszó, de az mx player tényleg hasznos.
Viszont Kérdés:
Az értesítő LED-et hogyan lehet beállítani, mert vmiért elhagyta magát és nem akar villogni (vmi értelmes app-ot tudtok rá?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest