- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Értem, szerintem ezt fogjuk venni. Igazából nem lesz kihasználva, barátnőm húga fogja kapni, 15 éves, tehát főképp facebook, net, zene és játék lesz rajta, ezek az elsődlegesek, tehát jobb választás lehet, mint a Blade, mert jobban futtatja ezeket.
Gyári romon lehet maradni, vagy érdemes rá felrakni valami egyebet? A romolás nem ismeretlen fogalom, a sajátommal már 2 éve csinálom.
-
Alex_
tag
persil: irtám privátot.
igen, kevés a memória. rootolva, gyári appokat kidobálva, és link2sd-t használva viszont el lehet használgatni. bár ugye nincs két egyforma használat.
nekem 61 feltelepített app, 11 futó task 31 mb szabad memória, s a music volume eq appot szokta bezárni ha memóriaéhes app indul. s ritkán a menüből visszatérve a launcherbe a betöltés képernyő fogad egy pár másodpercig. 512 tényleg jobb lenne, nem vitás. ár/érték aránya viszont nem rossz. az alcatel 918d-t tudom felhozni még példának, a 650mhz-s proci 256 mb rammal gyászos paraméter, mégis korrektül használható optimalizált rendszer, és rootolva, takarítva "elviselhető, kezelhető" szabad memória. de jöhetne az experia x8, annak a belső memóriája 128 mega? mégis mint a cukrot úgy szerették az emberek? hja hogy direkt ráhúzott főzött rommal? igen.
vannak emberek akik nem akarnak 100 megás játékokkal játszani mobilon, full hd-s filmeket nézni, s mindenféleképpen csicsás memóriazabáló de használati értékkel nem bíró appokat kirakni a launcherre, azoknak az ilyen belépő szintű telefonok megfelelőek lehetnek, az armv7-es proci meg elviselhetően teljesít ebben a huaweiben.szóval ahogy persil irta: helyén kell kezelni a telót.
-
Alex_
tag
ghost commander: törlés előtt újramountoltad a systemet írható módban? menüsorban a vége felé van. (remount /system a 0 kilép után)
a ghost sommandernek csak ez az egy hátránya a root explorerrel szemben hogy a ghost csak a systemet tudja írásra újramountolni. de ezt a lépést mindegyikben meg kell tenni. -
Alex_
tag
Szia
milyen appal nem tudsz törölni? mert a gyári csomagkezelőjébe be lehet égetve az apk helye, s van pár app (ami ha jól rémlik) a cust/tmobile/hu/app alatt van amiket én is csak úgy tudtam leszedni, hogy root fájlkezelővel letöröltem(átmozgattam backup mappába) az apk-t, a teló ujraindításánál pedig a huawei launcher észlelte hogy nincs, s lekapta az ikont.
-
-
DS39
nagyúr
ha kicsit visszaolvasol a topicban, arra szerintem még senki nem panaszkodott hogy maga a rendszer ne lenne gyors. a kevés ram hátulütője inkább a komolyabb 3D-s játékoknál jön el, de hát nem is arra van ez kitalálva. ill. amit sokan negatívumaként említenek a kevés belső tárhely, ami akkor okoz gondot ha nincs SD kártyád.
-
DS39
nagyúr
és ezt a videón látottakból ítéled meg vagy a kezedben van egy? mert ha előbbi, az csalóka kicsit, mert a kijelző fps-e nincs szinkronban a videóéval. a valóságban sokkal folyamatosabb a rendszer, és tényleg baromi gyors, főleg annak tudatában hogy csak 256 MB RAM van benne. más ilyen kevés ramos ketyere használata egy szenvedés. szóval ezt a jelzőt nyilván nem egy S2-höz képest értik hanem a kategóriájában.
btw a mérnöki bravúr inkább az hogy megoldották hogy ténylegesen kikapcsolt állapotban (aksit kiveszed visszateszed) is ébresszen. más gyártó telefonjai, még a csúcs Samsungok se tudják ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Apple TV+
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest