- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognarandras
csendes tag
Nekem is lenne egy kérdésem:
Bár nem ezen akarom majd végignézni a Gyűrűk Ura trilógiát, de az MX, Mobo, VLC (vagy valami más) lejátszók gond nélkül letudnak játszani mondjuk egy szokásos 40 perces, nem HD-s sorozatepizódot? Hasznos lenne utazás közben, ha előtte nem maradna elég idő otthon megnézni. -
bognarandras
csendes tag
Tudom, már nem parázok.
Átgondoltam, utánanéztem és meg lettem győzve. Amúgy nekem csak a Gmail, Google+ és a Play a fontos, a többit nem fogom frissíteni, amit pedig én telepítek az SD-re megy.
-
bognarandras
csendes tag
Lehet, hogy mégis ez lesz... Ha a független és feltöltőkártyásokat nézem, akkor 30-ért (ennyit tudok rááldozni) csak egy olyan készülék van, aminek jóval több a belső tárhelye, ez pedig a Galaxy Pocket (1 GB az alkalmazásoknak, 2.2 a fájloknak), viszont ha ezt venném meg, akkor gyakorlatilag mindent be kellene áldoznom a jobb tárhely miatt.
-
bognarandras
csendes tag
Na látom előjöttek egyéb problémák is. Jól tettem, hogy nem egy szart vettem
-
bognarandras
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos ha tényleg nem elég a belső memória arra, hogy frissíthessem a gyári alkalmazásokat, akkor tényleg kénytelen vagyok elállni a készülék vásárlásától. Mondjuk már arra is gondoltam, hogy max. 1 évre tervezek a telóval, 1-2 plusz app és zenék szigorúan csak SD-re + gyári app frissítések és semmi több, de az alapján, amit írtatok így sem bírná sokáig. Gondolom ha vásárlást és első bekapcsolást követően rögtön frissíteni akarnám már nyafogna is a tárhely miatt.
Sajnálom nagyon, de hát ez van...
-
bognarandras
csendes tag
Még nem tudom, hogy megvegyem-e, főleg most, hogy felment az ára. Igazság szerint ennyiért már van jóval több memóriával is másik készülék, csak annál QVGA kijelző van (és még pár dologban picit gyengébb, de azok számomra nem annyira fontosak). Még mindig tetszik az Y200, csak ez a memória dolog necces számomra. Nem telepítenék fel túl sok alkalmazást, ha azt mondom lenne 10, akkor még sokat is mondtam, ráadásul ezek is SD-re mennének. Viszont - ahogy írtam is - én rendesen frissíteni szeretném a rendszert/gyári appokat (mert többségüket használnám is) és nem szeretnék néhány hónap vagy fél év után úgy járni, hogy elfogy a belső tárhely, azért, mert rendesen használom a készüléket. Rootolni sem szeretném emiatt.
Szóval ha mondjuk tudnám, hogy nagyjából 10 SD-re telepített alkalmazással, illetve rendszeres frissítésekkel (mindent frissítenék) 2 évig elég a belső tárhely, akkor lecsapnék rá. De ha nagyon kockázatos így a dolog (ami azért vicces lenne) és egy idő után csak a gyári appok frissítésének visszatartásával/törlésével lehet elegendő tárhelyet felszabadítani, ami elég a normális működéshez is, akkor inkább bámulok egy QVGA kijelzőt, vagy gyűjtögetek még a Galaxy Mini 2-re, hosszú távra egyikkel se tervezek (1-2 év). Őszintén szólva én már attól is félek, hogy ha megvenném és nyomnék egy frissítést, azután csak pár MB maradna a belső tárhelyből. Még nem tudom mi legyen... -
bognarandras
csendes tag
Sziasztok!
Gyorsan végigpörgettem a fórumot és lenne pár kérdésem: Amennyiben én rendszeresen frissíteni szeretném a rendszert/gyári alkalmazásokat, akkor meddig elég a 160 MB-os belső tárhely (ami ha jól olvastam már alapból kevesebb)? Az egyszerűség kedvéért most vegyük úgy, hogy nincs memóriakártya és alkalmazásokat sem telepítek sehova. Vásárlást és első frissítést követően már durván lemenne belőle vagy esetleg X hónap után fogyna el? Ennél a készüléknél a (nem használt) gyári alkalmazások frissítésének letiltása lenne a kompromisszum?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest