- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab0r0
csendes tag
SD-re volt pakolva minden, ráadásul root-olva is volt a teló, kiírtottam sok mindent, de nem volt neki elég. Az meg hogy 1-2 évvel ezelőtt elég lett volna ennyi, már más téma... ma már ez kevés. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, mert nagyon jól néz ki, jól össze van rakva, szép a kijelző, jó a vas, gyors a rendszer, de akár tetszik, akár nem a ram/rom így 2012-ben már igenis kevés. Ha az ember 30-ért akar telót venni akkor kompromisszumokat kell kötnie: vagy jobb kijelzőset vesz, vagy olyat amiben van elég memória és tárhely, de béna qvga kijelző van (pl.: Galaxy Pocket). Én eladtam az Y200-at és utóbbi lehetőséget választottam és nem bántam meg (sőt). Persze ez is gáz 2012-ben, de legalább nem nyafog a teló, nyugodtan használhatom. Ettől függetlenül volt akinek az Y200-at ajánlottam és nagyon jól el is van vele a mai napig, szóval kinek-hogy. Mondom, embere válogatja, kinek mi a fontosabb.
A widgetes dologról nem tudtam, lefordíthatták volna normálisan. -
gab0r0
csendes tag
válasz
Robertó79 #785 üzenetére
A következő miatt bántam meg, hogy megvettem: belső SD kártya 17,96MB; belső tárhely 165MB (az alapok már első bekapcsoláskor 137-et elfoglalnak); 135MB RAM (az alap futó programok 117-et elfoglalnak). Bár mindenhol 256MB RAM-ot írnak, bizony ez csak 135MB. Egy widget elindítására is azt írja, hogy nincs elég memória, hát még a netezésre! Pár megás szoftverekre is kiírja, ha telepíteni akarom, hogy nincs elég hely. Egy rakás katyvasz, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest