- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #692 üzenetére
persze, a film hossza nem mérvadó, max annyiból hogy egy kétórás film sokat eszik majd az aksiból. 480p-ig simán akadás-mentesen nézhető, a 720p-s már akadozik. (az még a nagytesón is ahogy olvastam -G300-)
-
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #678 üzenetére
egyébként a mostanában kapható olcsó okosok összehasonlító táblázata segíthet a döntésben:
[link] -
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #676 üzenetére
hát a Pocket szerintem kritikán aluli, a Samsung gyár szégyenfoltja, olyan mintha a régi Samsung Champ-emre rátoltak volna egy androidot.
ha függetlenül veszed még szívsz is mert microSIM kell bele, és azt a szolgáltató nem cseréli ingyen, csak ha náluk veszed a telót. -
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #673 üzenetére
hát nálam egyik sincs, de az ilyen pl hogy a kijelző félreérzékel nem gond, mert simán gariba cserélik. kis millió telefon kerül ki hibás kijelzővel, soknál pixel hiba is van, és a nagy Samsungok közül is nem egynél, ez pusztán a tömeggyártásnak köszönhető.
-
Eman Kcin
csendes tag
válasz
bognarandras #645 üzenetére
Bár én nagyon jól megvagyok a kis Y200-assal, ez esetben mégsem ajánlanám neked. Amikor megvettem, rögtön elkezdtem rá telepítgetni meg frissíteni a gyári alkalmazásokat, és 1 nap alatt elfogyott a belső tárhelyem. 2 év úgy, hogy mindent frissítesz, telepítesz saját alkalmazásokat és nem rootolod... Szerintem necces.
Én rootoltam, így kigyomláltam néhány fölösleges dolgot; mindent, amit tudtam, áttettem SD-kártyára, a gyári alkalmazásokat pedig nem frissítem. Így túl lehet élni. A leggyengébb pont azonban szerintem egyértelműen nem a tárhely (mert hisz ezzel lehet ügyeskedni) hanem a RAM. Ugyanis, tudomásom szerint, ezen semmit nem lehet változtatni. -
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #645 üzenetére
hát két évig biztos nem elég, amilyen ütemben a google frissíti a szarjait és egyre nagyobbak lesznek. pl nemrég frissítették a play áruház szoftverét, vagy 4 MB-tal lett nagyobb, nem tudom mire, és ezt még csak nem is tudom megakadályozni hogy frissítse magát, mert ha törlöm, újra letölti a legfrissebbet ahogy elindítom. persze most nem azt mondom hogy nem fér el, csak felesleges, appokat letölteni és telepíteni a gyárilag telepített 2,83 MB-os is tud kiválóan, minek nekem 8,75 MB belőle, csak hogy Google Play-nek hívják
és az a szánalmas az egészben hogy úgy odavannak hogy az Androidtól hogy egyedire szabható, közben a google mindent lekorlátozott, a gyári szoftverekhez legálisan nem is lehet nyúlni, még ha nem is rendszer szoftver.
-
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #642 üzenetére
ha csak pár alkalmazást teszel fel, meg frissíted a gyáriakat, akkor elég lehet egy ideig, de ha folyton az ember kíváncsiságból kipróbálgat egy-egy újabb appot (és meg is tartja őket), SD nélkül esélytelen, mert hamar elfogy. (de ugyanez a helyzet a népszerűbb modellekkel is Gio, Ace)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest