- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
Mindig kiírja, hogy nincs szolgáltatás, és negyedóránként kb. kikapcsol. (a mellette lévő telcsin van szolgáltatás is) Szerintetek a frissítés segíthet? (Y200) Melyik fajta frissítést javasoljátok? (magyarul)
Köszi a válaszokat -
Andi-74
tag
Sziasztok! Milyen időjárás jelentő progit használtok - ami jó is?
-
Andi-74
tag
Sziasztok! Gondoltam felteszem a - B898-et, de valahogy nem sikerül. Elkezdi vagyis kiírja ugye, hogy mit ne csináljak közben, majd egyszer csak megjelenik Unpacking ... Update failed. Most mit tudok tenni? Miért nem csinálja?
töltöttség OK, Net Ok -
Andi-74
tag
A GP mindig kidob, amikor elkezdenék leszedni valamit. Ti honnan töltötök le? Vagy a szgépről teszitek át?
Másik kérdés: milyen zenelejátszót használtok? -
Andi-74
tag
Segítség!!!!! Elrontottam!
Minden szépen ment, már a legvégén a zöld kis android figura mellett meg is jelent egy nagy OK!...... Erre lefagyott..... próbáltam rátenni a gépre, de illesztőprogramot sem talál a neten, hiába keresi "Android adapter"-hezKivettem az aksit, most újraindult..... lett ebből a fagyásból kára, sérülése? Kezdjem előlről?
-
Andi-74
tag
Ennyire birka csak nem lehetek, vagy mégis??
"A frissítési csomag nem található. Ellenőrizze....."
Nálam úgy van, hogy az F meghajtóhoz írja ki - Mobile Partner és van ezen kívül még két cserélhető lemez (G és H meghajtó) Egyedül csak az egyik cserélhetős meghajtóra fért rá, mert a többinél helyhiányért kiabált, így ide feltettem.... Próbáltam a load mappát és próbáltam csak a load mappa tartalmát, de egyik sem tetszett neki. Mit bénázok? -
Andi-74
tag
Itt akkor ezt válasszam?:
Gyári Rom-ok
- V100R001C185B889Hogyan rakjuk vissza a gyári ROM-ot ?
- B898
1. A letöltött .zip filet csomagoljuk ki.
2. A dload mappát másoljuk az SD gyökerébe.
3. Menü - Tárhely - Szoftverfrissítés SD-ről.
4. Teló magától újraindul, fogad a gyári rendszer. -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Na most kicsit belezavarodtam, ha nem akarom rootolni, csak frissíteni, akkor mit is kell csinálni? Egyszerűen csak a Superuser-t kell feltenni a SD-re? -
Andi-74
tag
U-8655-1 a verziója.
A frissítést mennyiért csinálják meg ? 2012 májusában vettem... Vagy nagy ördöngösség frissíteni?
Még egy kérdés: Nem sok időm van az összes hozzászólást végigolvasni, kb. milyen arányban jeleznek vissza, hogy megéri e a frissítés? .....és hányas verzióra? -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Ha frissíteni szeretném a telefont azt csak a szervizben kérhetem vagy én is megbírom csinálni? -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam itt... Ennek azaz oka, hogy eddig teljesen tökéletesen működött a telcsi
Jelenleg viszont valami galiba van
Rengetegszer, szinte tegnap este óta folyamatosan fél percekig kell várni, hogy észrevegye, hogy arrébb akarok lapozni, vagy bármi üzenetet adok neki. Ekkor vagy azt írja ki, hogy a folyamat nem válaszol, várok vagy kilépek kérdéssel, vagy pedig ezt:
A com.huawei.launcher3 folyamatban lévő HUAWEI indítóprogram alkalmazás nem válaszol.Mit tudok tenni? Már leszedtem mindent, gondolván hátha valami megbolondította, de nem...
Előre is köszi a segítséget!
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
Minden frissítéskor megtelik a telefonom. Egyesével ha eltávolítom a frissítéseket akkor onnantól megint csendben van, és nem kiabál hely miatt. Hogyan tudnám eltávolítani, kilőni, hogy ne frissítsen? Ha lehet részletesen írjátok le a menetét...
Örök hála!
Köszi a segítséget! -
Andi-74
tag
sziasztok!
Teljesen elfelejtettem, hogyan kell a képet kimenteni az mms-bőlKérlek segítsetek! Köszi!
Andi -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Értem, akkor lehet a 2Gb nem volt túl jó vétel méretileg.. na de most egy kis takarítás és lám van 1,7Gb hely
Érdeklődnék, hogy van olyan ébresztőóra, ahol az ébresztés zenéjét én állítom be? és milyen témákat próbálgattatok? -
Andi-74
tag
Bocsánat lejárt az 5 perc, amin belül még lehet hozzászerkeszteni az előző hozzászóláshoz. Viszont most találtam meg ami nagyon piszkálja az orromat:
A menüknél van egy olyan hogy AppInstaller, abban van jó pár nagyobbacska/cucc, amiről azt hittem eltávolítottam. Ezek mégis benn vannak a telcsiben és foglalják a helyet? (rendesen eltávolítottam és sehol máshol nincsenek csak itt) Bár ez sem lehet az ok, mert ezek akkor már régóta itt vannak....
--
Ti hányas/Gb SD kártyával bővítettétek a telcsiteket? -
Andi-74
tag
sziasztok!
Régen jártam itt, ami annyit jelent nagyon megszerettem a telefont, és minden rendben vele... egy dolog kivételével -> memória
Sokat beszéltek a rootolásról meg mindenféle dologról, amihez én meg nem értek, így ahhoz nem is nyúlok. Viszont egyre jobban érdekelne, hogy hogyan lehetne azokat a programok frissítését letiltani amiket nem használok, ill. feleslegesek. Nem telepítettem most sem vagy 2 hete semmit, de ma amikor rámentem a wifire sikítozott hogy kevés a memória. Gondolom ezt az automatikus frissítések okozzák.
Köszönöm ha ötletekkel javaslatokkal elláttok
Andi -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: mitől van az hogy időközönként kivilágosodik teljesen magától a telcsi? Mozgás nincs előtte... Ez normális, vagy beállításfüggvénye? Ha gyagyiságot kérdezek, bocsi.. -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Rég jártam ittValahol régebben valaki kérdezte már ami most engem is érdekel, de nem tudom hol van
- Meg lehet változtatni a lezáró részt, mármint hogy másképp, másmilyen legyen a zár?
- Ki lehet tenni a hanglezáró, lenémító gombot az asztalra?
- Tudtok valami normális témát? Tudom ez relatív, hogy kinek mi a normálisValami szép nem túl csicsás, de mégis átlátható ...
- Ja és ha találtatok jó kis pókert vagy mozgatásra irányíthatós játékot az továbbra is érdekel (labirintus és láva van)Hajrá Huawei Y200!
Igen - igen nekem is első androidos telcsim
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
Milyen levél megtekintő van, ami kicsi helyet foglal? és milyen mozgásra érzékelő játék van?Még mindig klassz a telcsi
-
Andi-74
tag
sziasztok! Segítsetek!
Eltűntek az ikonjaim rajzolata. 90% csak a sablonos androidos figura van.... Bár még nem néztem meg, lehet hogy csak a parancsikonok... de az is fura. Elég sok ikon van kint, így ebben aaz állapotban elég zavaró.A másik:
kaptam egy képüzenetet és sehogy sem tudom lementeni. Hogy kell?Köszi!
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Rádió hallgatáskor bizonyos idő után automatikusan leáll. Ez beállítás miatt van? Ha igen hol? Mobile Radio Live-t használom.
- Van, illetve létezik olyan program ami diktafonként működik és akár másfél órás anyagot is felvesz? -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Miért van az - és mit lehet ellene tenni? -, hogy beszélgetés közben ne tegyem le a telefont.. Na jó belátom ezt így elég gagyin fogalmaztam meg.Szóval most már sokadszorra veszem észre hogy beszélgetés közben hozzáérek a telefonhoz a fülemmel és hallom is hogy megnyomódik és megszakad a vonal. Most már határozottan tudom, hogy nem az újjammal nyomom meg , mert már nagyon figyelek rá. Ennyire érzékeny??
Másik:
Használ valaki pl. az sms íráshoz tollat?Nálam a nagyítás minden írányban tökéletesen működik
-
Andi-74
tag
Eszembejutott még pár kérdés amin szoktam filózni.
- Sokszor és sokhelyen olvasom ill. ti is írtátok már, hogy vannak olyan programok amiket "kilövitek", hogy ne frissítsen, hogy ne növelje a frissítésekkel a helyet. Ezt hogyan csináljátok és mondanátok rá példát, hogy melyek ezek a progik, amiket "nem érdemes " frissíteni?
- Másik a facebook... Ami fenn van a telcsin, vagy én tettem fel, már nem is tudom... azon nem lehet csicseregni/csetelni, mint a PC-s facén... ott alul, hogy kiválasztom aki ott van és írok privátban neki online... Rosszat tettem fel, vagy azt telcsin ne is várjam, hogy lehessen?
- Aldiko Book Reader-t használja valaki?Na ezt jól megmagyaráztam..
Ha valamelyikőtök értette amit én itt összehoztam kérdésekként, annak előre is megköszönöm a megtisztelő válaszát
-
Andi-74
tag
Nektek melyik időjárásjelentő van fenn? Amit alapba feltettek az valahogy totál nem jön be.... többször napsütést jelzett amikor kinn ömlött az eső, és nem csak futózápor volt
Másik: Valószínű buta kérdés, de ennél a kijelzőnél csak az újbeggyel lehet írni? Mármint azzal a tollacskával amit némelyikhez árulnak azzal nem szabad, mert kárt okozunk vele?
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
Megnéztem egy pdf. fájlt - gmailról lementve -. Hol találom meg ha legközelebb is megakarom nézni a tartalmát? .... lehet vaksi vagyok, de nem találom ... -
Andi-74
tag
jajaj megint én
Mit tettem? Leszedtem egy játékot, na jó 3at..az egyiknél totál lefagyott a telcsi, most meg nem érzékeli a SIM kártyát sem, bekapcsolni betudtam, de azt írja " csak segélyhívásokra" oda ahova eddig a szolgáltató neve volt írva... Jaaaj
újraindítottam, most jó. Minden kezdő ilyen vagy csak én vagyok túl betoji, h elrontom?
Amúgy hogyan veszem észre ha bevírusozik? Ugyanúgy mint a PC-n?
-
Andi-74
tag
wááá, nem találom ahová rámásoltam
Amikor a fájlkezelőre vagy mire rámegyek ott sem találom, ráadásul azt írja nincs SD kártya... akkor én hova másolta egy halom számot? Lehet, hogy vezavarja, hogy a gépen van még és ott töltöm?
Jaa, és a zene gyári mappában sem találmeg semmit .. elrontottam valamit? -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Zenét akarok rátenni a telefonra. A TC-t kinyitom és ott van két meghajtó a h és i (tudom mindenkinél más, de így könnyebb elmagyaráznom) Az "i" meghajtón talátam egy media mappát, gondolom ide kellene tenni, igen ám de itt csak 108kb van, így a h-ra akarom tenni mert ott még van 1.88GB. De ott melyikbe másolhatom? Van itt ugye 6 mappa alapból. (android_secure, .dataviz, Android, DCIM, Download, LOST.DIR )
Ugye az jó, vagyis nem baj, ha mindent - már amit engedett azt átteszek a kártyára?
-
Andi-74
tag
Oksa akkor inkább onnan keresek csak.
Valami jó kis logikait akartam keresni, meg egy normális pókert amihez nem kell a neten lenni állandóan.
Programokat még csak nézegetem, hogy olyant szedjek le amit használok is. -
Andi-74
tag
Végre vettem memóriát
Érdeklődnék hogy ha a neten keresgélek akkor milyen kitrjesztést kell nézni? *.apk?? -
Andi-74
tag
Egy kérdés: Nekem mindig kilép az msn-ből, melyiket kell leszedni, hogy belépve maradjon?
- Nekem elég jó a hangereje -
Andi-74
tag
Nekem úgy bírta bő 2 napig, hogy egész nap wifin voltam
-
Andi-74
tag
MMS-t az külön engedélyeztetni kellett volna - vagy be kell állítani valahol? Nem tudok küldeni..
-
Andi-74
tag
válasz
HuaweiU8500 #308 üzenetére
Annyi kellemetlen, hogy ennyire béna vagyok
Megjelenési beállítások.... kiklikkeltem a telefont és a SIM-et. alatta van a yx@gmail.com az van bejelölve( azon bellül is az összes Group). Rámegyek a mentésre -
Andi-74
tag
válasz
HuaweiU8500 #305 üzenetére
Most mindent töröltem már csak a SIM-en van rajta, egyszer a számok. Na törölni már nagyon tudok, meg átmásolni a telcsire, hogy ne a SIMet lássa
-
Andi-74
tag
válasz
HuaweiU8500 #303 üzenetére
De-de eddig stimmel, meg is jelenik a kép a listában de amikor felhívom akihez tettem a képet akkor ott már nincs kép.
Szerintem nekem a contact-nál hibádzik a dolog. Igen azt használom, vagyis igen ott vannak az e-mail címeim, de azaz igazság többet nem tudok róla.
-
Andi-74
tag
Na azt hiszem lehet ez kifog rajtam... elméletben értem, de gyakorlatban nem sikerül.
Végülis nem történik semmi, ha nem lesz kép, csak hát bosszant kicsit, de amúgy már minden sikerül
-
Andi-74
tag
Két "komoly" problémám van:
1.:
Nem tudom sehogysem megcsinálni, hogy a híváskor a fotós kép legyen. Már totál KO vagyok.. 65ezerszer töröltem, mert ide-oda másoltam és már minden névből 6db lett és semmi. Addig eljutottam, hogy ne a SIM-en legyen a név, na akkor látszik is a kép a listában a neveknél, de híváskor akkor sem.
2.:
A másik bajom a galéria.
Minden okés volt addig amíg nem szinkronizáltam a gmail fiokommal. Most az összes albumot amit oda feltettem - picassa talán - nem tudom eltávolítani. Kitörlök mindent majd pár perc és újból kiírja: "Új fotók és albumok betöltése..." mindezt úgy hogy nem is vagyok a Neten. több 100 képről van szó..Próbáltam máshol segítséget kérni, de nem igazán mentem semmire, gondoltam nektek a kezetekban van a telcsi így tudtok használható ötletet adni.. Ha ez a forum nem ilyen beállításra jött létre, akkor bocsánat. Szépen kérek valakit ...nagyon-nagyon szépen, hogy pü.-ben vagy inkább e-mailon lépésről lépésre magyarázza el, mit tegyek.
Örök hálám üldözni fog benneteket ha ezt a két problémámat megsegítitek oldani!! -
Andi-74
tag
válasz
HuaweiU8500 #282 üzenetére
Igen a fotókat amit a telcsivel csináltam azt el is tudtam távolítani de amit a Google+ ról leszedett vagy 8-10 mappát tele mindenfélével azt sehogysem tudom törölni..Nem vettem még memóriát, így gondolom az böcsülettel foglalja a helyet... No lehet csak zümmög a fejem a sok újdonságtól és holnap sikerül
-
Andi-74
tag
Nagyon tetszik
Azt szeretném megkérdezni, hogy amik a galériába kerültek albumok/képek a google szinkronizálása után azt hogyan lehet eltűntetni? -
Andi-74
tag
Megvan a telcsim!
Egyenlőre nagyon béna vagyok hozzá, de nagyon tetszik
-
Andi-74
tag
Szuper! remélem én is az leszek
Memóriát mindjárt bővítettétek vásárláskor, vagy csak ha jelez, hogy kevés? -
Andi-74
tag
Holnap megyek a telcsiért!
Jaj, úgy várom! Ugye még mindig meg vagytok vele elégedve?
-
Andi-74
tag
Azt hiszem döntöttem.. Egy uccsó kérdéssor azért: a hívásnál is minkétfél jól hall ill. a "lapozgatással" egy kezdő is boldogul, tényleg gördülékeny ahogy írják? a w585 SE telcsimbe vett memória bővítést át lehet ide tenni?
-
Andi-74
tag
Mi a tapasztalat gyakorlatban - már aki használta is -?
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
Én most gondolkodom,h veszek egy érintőképernyős okostelcsit. 3 példányt jelőltem be magamnak, az egyik ez a fajta, ezért kimondottan érdekelne, hogy a nagyon jó és pozitív csalódás az mit takar?
Érdekelne a kezelhetőség, wifire csatlakozása, sms/e-mail írása, na és a játszás rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest