- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakabtamas
tag
-
jakabtamas
tag
Ez :
Hogyan rakjuk is vissza a gyári ROM-ot ?
1. A letöltött .zip filet csomagoljuk ki.
2. A dload mappá(kat)t másoljuk az SD gyökerébe.
3. Telón gyorsboot kikapcs és a telót kikapcsolod.
4. A [VOL -] , [VOL +] és [POWER] gombokat lenyomva elindul a teló.
5. Várd meg, míg a rózsaszín csík végigmegy és egy pipát dob ki OK! felirattal.
6. Teló magától újraindul, fogad a gyári rendszer. -
woodworm
veterán
Kicsit későn érkeztem, néhány észrevétel:
- A "Link2sd" résznél a két link gyakorlatilag ugyanazt a szöveget tartalmazza.
- A "Processzor húzása" és az "oc kernel, setcpu, ramexpander" rész ugyanarró szól, csak a Ramexpander a plusz. Össze lehetne vonni.
- A rootolásnál meg lehetne említeni, hogy a két gyári romhoz különböző recovery.img kell, amit másik rootcsomag tartalmaz.
- Rom cserélése előtt a CWM backupja hasznosabb lehet, mint a Titaniumé. -
woodworm
veterán
Kicsit átrendezték a myhuawei.net-et. Van egy tisztított 889-re alapuló rom, kernelt itt találsz hozzá, meg itt is.
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
Furcsa dolog ez! Van egy pár progi, ami hiányzik a 898-as rom alól. Az érdekes az, hogy a telepítőben benne vannak az apk fájlok. Aki helyreállította az eredeti rolót a könyvtár átnevezéssel, az tudna referálni, hogy a reset után nem jelennek-e meg a hiányzó programok.
-
shootme2
senior tag
Be kell másolni a root csomagba. Töltsd le ezt ebben már alapból benne van. Ezenkívül még a superuser.zip kell amit innen tudsz letölteni.
- Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez az USB kábellel.
- Meg fog jelenni egy új CD meghajtó a Sajátgépben. Menj be a Drivers mappába, és telepítsd fel az adb_drivert.
- A root...zip fájlt csomagold ki valahova a számítógépeden.
- A Superuser...zip-et másold fel a telefonra, a microSD kártya gyökérkönyvtárába - de ne csomagold ki!
- Kapcsold ki: beállítások > alkalmazások > gyors bootolás
- Kapcsold be: beállítások > alkalmazások > alkalmazásfejlesztés > USB hibakeresés
- Csatold le a telefont az usb kábelről, majd kapcsold ki a telefont.
- Tartsd _egyszerre_ lenyomva a bekapcsolás gombot és a hangerőszabályzók közül a halkítást kb. 10 másodpercig.
- Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez. (Ha driver települ a csatlakoztatás után, várd meg, amíg lefut a telepítés.)
- Indítsd el a korábban kicsomagolt root...zip fájlban található mappából a root...bat fájlt.
- Ha minden rendben zajlik, néhányszor entert kell nyomni a batch fájl futása során, más teendő nincs.
- Miután lefutott a batch fájl, csatold le a telefont az usb kábelről, és vedd ki az akkut.
- Tartsd lenyomva a hangosítás hangerőszabályzót és a bekapcsolás gombot, ÉS miközben lenyomva tartod őket, helyezd vissza az akkut. A gombokat közben ne engedd el egészen addig, míg a képernyőn azt nem látod, hogy...
- a recovery mode-ba jutottál. Itt a hangerő le-fel gombokkal tudsz navigálni, a bekapcsolás gombbal tudsz okézni.
- Válaszd az "install zip from sdcard"-ot.
- Válaszd ki a Superuser...zip-et
- A következő menüben válaszd a "Yes - Install..."-t
- Ha végzett, válaszd a reboot opciót.
- Miután újraindult és bebootolt a telefon, töltsd le a Google Play áruházból a Root-Checker alkalmazást. Ezzel ellenőrizheted a rootolás sikerességét. -
Lacika0002
aktív tag
Én volt hogy 1 nap 5x újra telepítettem a telót, végig probáltam a romokat és a végén visszatértem a cm7-re. Vannak hibái, de még mindig ez a legjobb az összes között, meg talán a cbr, de az meg gyári launcherrel van, az meg hát elég szarul néz ki, és az a kevés ramot nem akarom még tovább fogyasztani egy másik indítóval. Ugyhogy CM a nyerő!
-
P.mini
aktív tag
Kicsit visszaolvastam, és láttam, hogy ezt már próbáltátok és nem jött be. Én most ezt szeretném felrakni, erről mondtátok a legszebbeket. A kérdés: OC Kernel kell a Wi-Fi-hez?
Hol tudom letölteni?
Közben meg lett. -
zobika
tag
Nem kell OC kernel, a ROM-ban alapból olyan kernel van, ami támogatja az OC-t.
Természetesen nincs felhúzva, neked kell egy program segítségével. (Pl. Set CPU) 1017-nél tovább ne húzd.
Én ext3-at csináltam, de ext2-vel is jó.
Ram expandert egyszerűen, ha feltelepíted a progit, rájössz értelemszerűen kell használni.
Egyesek szerint BusyBox program is legyen feltelepítve a telódon, mert azzal együtt működik csak a ram expander.(Ezt nem tudom, hogy miért, meg, hogy tényleg fontos-e hozzá, de lényegtelen) -
rcsaba74
csendes tag
-
rcsaba74
csendes tag
-
joestone
addikt
Root nélkül is lehet menteni a szűz rendszert.
adb reboot bootloader
fastboot boot recovery.imgAhol a recovery.img a cwm vagy twrp recovery image fájl neve.
ez csak bebootolja a cwm vagy twrp recovery-t és máris lehet menteni az eszközt.Így a gyári recovery is mentésre kerül. -
DS39
nagyúr
Grand Theft Auto III 10 Year Anniversary Edition is now available on:
• Android Phones: Galaxy Nexus, HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Droid Bionic, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, Samsung Galaxy S2, Sony Ericsson Xperia Play, T-Mobile G2xPlease ensure you have at least 1GB of free space before installing Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition.
esélytelen, ez még a G300-on se menne.
-
Cbumi28
csendes tag
-
DS39
nagyúr
mobilról bemegyek play-be, nem ajánl frissítést YouTube (v2.4.4 van telepítve)
gépről megnézem a play-en, legfrissebb verzió v4.0-s (ICS-re) és v2.5-s (régebbiekhez), de valóban azt írja nem kompatibilis az eszközzel
(a Galaxy Gio az ARMv6-jával persze az, jól van google, köszönjük)mindenesetre nekem a 2.4.4-es is tökéletesen megfelel és jó, biztonsági mentésben is megvan.
-
Vesztor87
senior tag
Nem sok ember van itt szerintem, vagy fene tudja
Én csatlakozom a klubhoz, július 27-én megvettem én is Domino-ban, bár kicsit sokalltam a 34k-t érte, de eldöntöttem hogy kell. és azonnal akartam.... utólag persze már inkább neten rendelném, de most már mindegy. Bár az hogy 25k volt előtte, az nem hagy kellemes szájízt
-
joestone
addikt
-
DS39
nagyúr
-
Vityaboy
csendes tag
-
DS39
nagyúr
hát a play-t mondjuk pont nem tudod megakadályozni az magát lefrissíti, én már többször töröltem hozzá a frissítéseket, a következő elindításkor letölti a legújabbját.
(pedig az alap 3 megánál kisebb verzió is pont ugyanolyan jó nem kéne a legfrissebb ami majd 9 mega)ezenkívül nekem a youtube meg a gmail app van legfrissebb gyári, a többinél még azt is töröltem ami volt hozzá letöltve, a maps is szépen megy az alappal.
-
DS39
nagyúr
KTU írta hogy megy vele (bár így még egyszer elolvasva lehet a turbo sim-mel együtt értette, nem tudom)
ügyesen megoldotta ezt a T, a telefon nem kér hálózat feloldó kódot de mégsem lehet használni... gondolom az új modellekbe, amik azután kerültek forgalomba hogy elindult a Blue beletették, hogy ne tudjon mindenki átvándorolni. (a Blue mobile topicjában többen írták hogy bepróbálták T-s telóba és ment nekik, lehet azok régebbi modellek voltak.)
bognarandras: milyen egyéb problémáról beszélsz? egyáltalán nem vettél volna szart ha ezt választod, pusztán takarékoskodni kell a tárhellyel ennyi.
-
Alex_
tag
Szia
a data\dataapp mappában MediaCenter.apk
csomag neve com.android.mediacenter
4 folyamata van.
ide felraktam: MediaCenter.apk -
Alex_
tag
azért csak majd csínján az app törlésekkel.
én először jegelem a link2sdvel, s ha minden oké, még akkor is átmásolom az sdre egy mappába s csak utána törlöm a ghost commanderrel. valami rendszercuccos kitörlése után képes nem elindulni, úgyhogy csak ésszel, s csak annak aki szeretné.
hja s játék nem nagyon van fennt rajta, tehát nem tudom azok jobban mennek-e -
DS39
nagyúr
gondolom mivel egyre több minden került rá úgy fogyott a memória. de nézd meg a futó alkalmazások között hogy amikor ilyet játszol ne fusson, google play, maps és hasonlók, amik szeretnek maguktól a memóriába töltődni.
egyébként egyetlen játékkal játszom, ami 3d-snek (vagy olyan hatásúnak) mondható, az a Fruit Ninja, de az is meg-meg reccen indulás után, aztán belejön.
mondjuk ahhoz hogy a 3d-s játékok simán fussanak, 512 MB RAM és Adreno 205 kellene bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest