- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigT
senior tag
válasz
AMD Power #169 üzenetére
felejtsd el a t-simet. én próbálkoztam vele hosszan (voda 845), de ha eldobta a hálózatot (márpedig többször megtette) csak úgy tudtam újra életre kelteni, ha a sim kártyámat átraktam egy másik készülékbe, onnan indítottam egy hívást. A 3 g ahogy előttem is írták kuka, szóval nem ér annyit. Én megoldottam a függetlenítést, bár buktam is a garit azonnal. A "ránézésre elérhető vagyok, de mégsem" gond nálam is rendszeres volt. Egyszóval: használhatatlan.
-
scyllarus
veterán
válasz
AMD Power #169 üzenetére
Droidos telefonok nem nagyon barátkoznak a tsimmel... Sokan próbálták már, de általában 2 hét után feladták. A 3G-ről szinte biztos lemondhatsz, márpedig úgy nem sok értelme van. De ezen kívül hálózateldobások, meg misztikus hibák is gyakran lesznek. Sok-sok példa van erre. Én például jártam úgy, hogy full térerőm volt, tudtam is telefonálni, csak engem nem lehetett felhívni... És ugye nem is tudtam róla, hogy keresnek, csak 2 óra múlva derült ki, hogy volt 7 nem fogadott hívásom.
KTU: úgy működik, hogy bemész a szolgáltatóhoz, és kéred a függetlenítést. Lecsengetsz Dominósnál 20k-t, előfizusnál 10k-t és kifüggetlenítik neked, a garancia megtartásával.
-
DS39
nagyúr
válasz
AMD Power #160 üzenetére
én azt még sosem próbáltam, nem tudom, viszont ha beválik a teló, és pár hét után is jól működik, legfeljebb kifüggetlenítteted a szolgáltatóddal vagy valamilyen gsm boltban, persze ezzel ugrik a gari. igazából az a csomag amivel adják nem rossz (persze a djuice kártyás 29-em jobb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest