Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darknoise

csendes tag

válasz DS39 #489 üzenetére

Jó köszi, persze jellemző a többire is, csak hátha segítek azoknak akik nem szeretnének belefutni ilyen hibákba. Mi meg meglátogatjuk a szervizt! :) Ja és senki ne értsen félre, tényleg nem fikázni akarom, azért is írtam le a pozitívumokat is, amik jók benne azok tényleg jók! Vitát sem szeretnék, pusztán mint felhasználó véleményeztem.

• Darknoise

csendes tag

válasz DS39 #487 üzenetére

Feleségemnek ugyan ez a problémája, ha a félregépelésre gondolsz. (2db egyforma telefon. )Neked ilyen típusú készüléked van? Tapasztalsz hasonlót?

• Darknoise

csendes tag

FIGYELEM! AJÁNLOM MINDEN VÁSÁRLÁST TERVEZŐ FIGYELMÉBE!

Üdvözletem mindenkinek, erről a telefonról szeretném a tapasztalataimat leírni, segítség képen azoknak akik a vásárlását tervezik!
    Egy jó ideje használom, és több pozitívumra illetve negatívumra jöttem rá.

Kezdeném a pozitív dolgokkal: Elsősorban maga a telefon, szerintem dizájn ügyileg rendben van, kellemes a fogása, könnyű, tényleg nem kelt olcsó hatást, nem recseg ropog, mozog stb... A telefon első hangszórója jó, még max hangerőre sosem volt szükségem, szépen hallani a beszélgetőtársam. Nem doboz hangú, nem torzít. A hátsó is hasonló kép rendben van, bár ott már max hangerőnél egy picit hallani, hogy a határt súrolja. Dual miki király, tényleg jól szűri a háttérzajokat pl. szél, suhanó autók... A kijelzője szép, jók a színek, napfényben is elég jól olvasható. A menürendszer, főoldal lapozásnál villámgyors, tényleg jól van optimalizálva. Bootolás nálam van hogy még 5mp se, király.

Most jöjjön a fekete leves: A kijelzője mint említettem rendben van, viszont! Szerintem a kalibrálás kicsit félre sikerült. Azt vettem észre, hogy ha rányomok valamire alatta érzékeli. Rengeteg billentyűzetet kipróbáltam, mindegyiknél ugyan az a hiba, félre gépelés folyamatosan, még prediktíven is, mert van hogy egy szón belül többet téveszt és már az is bele zavarodik. Szörnyű, Whatsapp, Viber, E-mail, stb rendszeres használatára förtelmes. És mondom, szerintem kalibrálási hiba. Böngészőben is simán félre nyomsz, pedig a böngészője még a pozitív dolgokhoz mehet, jó, gyors. A telefon 32GB ig bővíthető, teljesen feleslegesen ha csak valaki nem akar több ezer órányi zenét, több ezer fényképet, videot tárolni. Ugyanis a belső memória a gyári appok frissítése után kb 30mb re csökken. Namár most bármit feltelepítünk sdre az 1-2 MB-t a belsőn így is úgy is el fog foglalni és kb 5 app után kiírja, hogy megtelt a memória. Különösképp figyelmeztetnék mindenkit, hogy a google play kompatibilisnek jelzi olyan játékokkal, mint real racing 2, shadow gun, gta 3. Nyilván senki sem gondolja, hogy ez ráfér, és el is fut. De azért szólok, csak felesleges pénzkidobás letölteni. (Illetve le se fog jönni). Ide említeném, hogy a ram az nagyon hamar elfogy, egy kisebb 3D-s alkalmazás még el el indul rajta, Pl.: PES 2012. De egy valamivel komolyabbat simán bezár. Senki ne álmodjon jó játékokról ha emellett a készülék mellett dönt. És végül a kamera. Siralom, gyötrelem... Verőfényes napsütésben is hányás amit csinál.

Én nagyon vegyes érzelmekkel használom, jó is meg nem is, nyilván ezért a pénzért nem vár sokat az ember, de nálam sajnos még ezt is alul múlta, főleg mert sok üzenetet küldök, és lehetetlen normálisan írni vele.
    Ezekkel a tapasztalatokkal szeretnék segíteni azoknak akik kacérkodnak a vásárlás gondolatával.
    Szerintem nálam már biztos nem lesz sokáig.

További szép estét mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák