- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
Jól járt vele, 20-at bőven megér. Ha 16k lett vna vmi hiba folytán, egyből 2-őt vettem volna, párommal szinte egyszerre vettünk LG Optimust (GT540), mindketten utólag már kicsit bántuk, én eredetileg Blade-t akartam (illetve T-s mini vagy mi volt az az olcsó droid amin még vaciláltam), csak aztán a T-ben megláttam ezt és ez lett.
Nekem elég ennyi memó, bár kicsit szűkös, de beosztom. Az Optimusba se volt több emlékeim szerint, csak ugye az 2.1-es droidos, szal még sd-re se lehet pakolni....
Mondjuk havernak G300-asa van (ő vodás), céges flottás előfizetéssel 35-ért vette, egy darabig gondolkodtam én is, csak nekem a családdal T-s előfizetésem van, ezért nem mertem bevállalni még1 előfizut, csak a teló miatt. Múltkor mondja hogy játszik vmivel, 100 mb memóriát zabál a játék... mondom király, nekem annyi összesen nincs -
DS39
nagyúr
akkor sok vagy nagy méretű játékot vagy appokat használhattál, mert még most is van 37 MB helyem és pontosan 33 alkalmazás van telepítve.
mindenesetre igazad van kinek mi, én inkább használok kisebb vagy kevesebb appokat, de a kép legyen szép és relatíve nagy a netezéshez, videónézéshez (akár helyi, akár streames), a Pocket számomra olyan lenne mint a korábbi telefonom, a Samu Champ csak androiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest