Új hozzászólás Aktív témák
-
Weather
csendes tag
Igen, olyan kártya van benne ami másik telefonban tökéletesen működik. De további két kártyával is próbáltam már.
Azt nem írtam, hogy mikor hívom/hívják a telefont, a hívó fél a kicsengés helyett azonnal foglalt jelzést hall, és foglaltat is ír ki neki. Ezen a telefonon meg csak annyi történik, hogy ki se cseng, hanem helyette csak kiírja hogy nem fogadott hívásom volt...A tel T-mobilos. Mikor kölcsönadtam, valószínűleg svájci kártyát raktak bele mivel ő ezt nem tudta. Nem tudom ez számít-e.
-
poldres
csendes tag
-
KTU
addikt
-
DS39
nagyúr
magyarán 512-es RAM modul van benne, tehát ettől a Plus-os
tényleg megéri, bár szerintem a ZTE Blade 3-at most nem veri semmi ár/érték arányban, ráadásul az Telenoros (tehát használható djuice-szal is), a T-Mobile-nál csak a net a jó, mert mindig akciózzák, a percdíjak katasztrofálisak. -
-
b0bcat
addikt
"...mint pl. néztem az Alcatel-eket is..."
Alcatel 918D? Dicsérik nagyon.
De a legolcsóbban (15-16e Ft + áfa, de ez utóbbit többnyire meg lehet úszni) Kínából tudsz rendelni az Y200-hoz hasonló jellemzőkkel rendelkező (3,5", 1 GHz proci, 256MB RAM, 2.3.6-os GB, stb.) két SIM-es telefont. Csak várni kell rá kb. 2 hetet.
-
DS39
nagyúr
tudom, itt el van írva, de a ZTE oldalán és egyéb mobilos oldalakon mind 256-ot írnak, a topikjában is azt lehetett olvasni. erről a Plus-os verzióról nem tudom pontosan de ha 512 lenne benne, csak feltüntetnék a T oldalán mint feature.
a mi telónk specifikációs lapján se javították még az akkut, pedig mindenkinek 1400-as EU-ban. -
shootme2
senior tag
Megnéztem a témaindító írást de én tulajdonosOK gyakorlati tapasztalatára lennék kíváncsi nem egy emberére aki néhány napot használta. Annyi szabadidőm nincs hogy órákat keresgéljek ezért is tettem fel inkább a kérdést így egy hsz-ben össze lennének szedve a fontos dolgok eddig úgy tudtam erre való a fórum de ezek szerint tévedtem.
-
aboriginal74
tag
Szvsz nem bonyolult értelmezni...de ha nagyon akarnék tuti rátalálnék a root visszaállítása leírásra is Magyarul
Egyszerüen most nincs kedvem, más elfoglaltságom akadt...
na jó itt egy backup huawei sonic u8650 igaz Német nyelven
-
Vityaboy
csendes tag
Hát ott kezdődött az egész, hogy Root-oltam a telót.
Majd a Titaniummal sikerült lejegelnem a Huawei indítóalkalmazást, ami fagyáshoz vezetett.
Na ez után se kép se hang, ezért jött a Factory reset.
Ami után bizonyos progik nem települtek újra.
Azóta megtaláltam egy xml file-ban, hogy miket telepítene még pluszban, de a forrásuk már nincs meg a telón (vagy én nem találom). Majd otthonról leírom.
Ami miatt sírok, hogy a google voice search sincs meg ez után (Play szerint meg nem elérhető az ország számára), illetve a Pico TTS is kifingott, a beállításokban hozzá se tudok adni TTS hangot (nincs ilyen menü).
Röviden ennyi a Factory reset utáni állapotról...egyelőre. -
DS39
nagyúr
köszönöm.
olvastam már, csak ez ilyen trükkös megoldás melyről hallottam már ismerősöktől jót is rosszat is, hogy elhasználódik, meg hogy rongálhatja a sim foglalatot stb, szóval ezzel még várnék. a Blue mellett szól hogy a kipróbálásával meg max egy ezrest bukok ha nem válna be és a t-s mobilnet (legolcsóbb is túlforgalmazási díj nélküli)
tesco nem rossz, csak tényleg ez a baj vele hogy 30 napig használható a duplázás, különben simán kijönnne a 29,5-es tarifa.
-
-
littlebuddha
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Inkább a frissítések miatt kerestem valami progit, a többi dolgot valóban könnyen meglehet oldani máshogy is.
Azt lehet amúgy tudni, vagy valahol követni, hogy terveznek-e frissítést, vagy várni kell custom ROM-okra, ha lesznek egyáltalán? Nem mintha baj lenne a gyárival, csak szeretem szétbuherálni a telefonjaimat.
-
Alex_
tag
mi kollegák négyen vettünk ebből a hatos csomagból, négy telefon volt az alany, egy lett tökéleteshez nagyon közeli, három meg elfogadható, de mindegyiket a végén már vizesen raktuk fel, s akkor lett korrekt, ha lapot eleve nem a saját súlyával, hanem már a bankkártyával nyomtuk rá szépen lassan. akkor volt gáz, ha közben derül ki hogy ferde, s lehet előlről kezdeni...
ami elsőre felment, nem kellett leszedni az lett tökély amit vissza kellett szedni ott sem középen van bubi, hanem ahol felemeltük (műanyaggal, próbáltuk celluxal felemelni, nem sikerült) a széle már ott nem tapad tökéletesen.
nekem egy darab fóliám még van, ha valaki akar vele próbálkozni szívesen odaadom.
én vizesen ajánlanám. -
pumpedlix
tag
Valóban az első indulás volt csak lassabb viszont a Marketről-Playre váltás egy következő alkalmazásindításnál történt először csak panaszüzenet jött amit nem olvastam el és bezárta a Marketet, de valóban csak egyszeri alkalom volt
Nekem ami még Samsungos megoldás az az alapból meglévő fájlkezelő a menüben, SE, LG, HTC telókban nem rémlik hogy alapból lenne, sőt ott irány a market egy Astro-ért -
Giot
addikt
Csatlakoznék, az előttem szólóhoz:
"ha valaki tud függetlent, kérem ossza meg itt a topikba
szürke import, meg a sarki GéeSeM boltos garis nem érdekel"Báár a cikk első oldalán olvasható ez a mondat:
"a Huawei - amely nem foglalkozik kártyafüggetlen értékesítéssel "
Ez nem kecsegtet semmi jóval. -
DS39
nagyúr
jaja, jó lenne telenor/djuice-nál is vagy függetlenül, engem is csak ez tart vissza kb, meg egy kicsit ez a rész a tesztben: A Wi-Fi érzékenységét lehetett volna még növelni, éppen csak meglátja azt a jelet, amit a számítógépem teljes erősségűnek könyvel el.
mert én ha már van, elsősorban wifivel neteznék vele, nem tudom hogy ez mennyire jelentős, és általános hiba vagy csak egyedi, ill. szoftveresen javítható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest