- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex_
tag
válasz
Robertó79 #1987 üzenetére
sajnos képernyőrepedést garanciában nem javítanak. a szolgáltató szervíze megcsinálja, de hogy mennyiért s megéri-e, nem tudom, de szerintem az kétséges. b verzió hogy bevinni telós boltba ahol bevállalják (de pl az extratelgsmnél egy ilyen móka uszkve10.000 ft), c verzió, e-bayon keresni kell egyet, s otthon nekiesni, biztos ez a legolcsóbb, meg a legkockázatosabb.
azt lehet tudni milyen behatástól repedt meg?
-
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #1361 üzenetére
hardver+, hardver, szoftver, szoftver (gyors mód) dekódolásokkal próbáld végig.
ha mindegyik megoldásnál szaggat, akkor az vmi nagyon elbaszott videó lehet, vagy
nagy a fájlmérete és/vagy lassú az SD kártyáról az olvasás.nekem MX playerrel csak pozitív tapasztalataim vannak, a legfrissebb verzióban lévő hardver+ dekódolás olyannyira hatékony, hogy nem csak több videót tud lejátszani ilyen módon, de lényegesen kevesebb az akku fogyasztás is, mint szoftveresnél vagy sima hardveresnél.
-
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #1283 üzenetére
1, Miért szaggat a film amikor nézem? Mindegy milyen lejátszóval (MX és gyárival is)
Milyen formátum, milyen felbontás?2, Ha headseten hallgatom a zenét akkor nagyon torzít és nem lehet hallani. (montéhoz kaptam és 3 fekete csík van rajta 2 stereo a harmadik a mikrofoné ha nem dugom teljesen bele akkor jól hallatszik)
Próbáld ki másik fülessel. Nekem az Samsung Champ-hez kapottal tökéletesen megy. -
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #817 üzenetére
bejelentkezel a telóban megadott google fiókoddal, rányomsz egy appnál a telepítésre, akkor kis idő múlva töltődik is le a telódra, ha az adatkapcsolat/wifi be van kapcsolva.
a másik: ezt a forgalom figyelést sose értettem miért használják az emberek, a szolgáltató online felületén meg lehet nézni az egyenleget és az adatforgalmat is. (ráadásul Opera Mini/Mobile szépen loggolja az adatforgalmat, persze az csak a böngészést mutatja)
-
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #807 üzenetére
felső menüt lehúzod, ott az adatkapcsolatot lekapcsolod, akkor biztos nem megy semmi sem. auto szinket sem árt kikapcsolni.
egyébként összefoglalva:
- használati utasítás jár hozzá, ha nem kaptál verd az asztalt Telenoréknál!
- widgetet fogd és vidd megoldással tudod leszedni, arrébb tenni. rányomsz, megjelenik a bal alsóban egy kuka, és ráhúzod a kukára. kirakni újat is így tudsz, rányomsz üres területre megjelenő listából kiválasztod mi kell. (ezt menügombra kattintva is eléred)
- van analóg óra widget és naptár is a listában, bár az gyári analóg szerintem trén néz ki, play-ről sokkal jobbakat lehet tölteni.
- hívásidő a hívásnaplóban tekinthető meg, adatforgalom mérés gyárilag nincs, de a kolléga által ajánlott jó rá.
- play-ről letöltésre célszerűbb wifi-t használni, mert sok adatforgalmat fogyaszt és lassú is.
- használati útmutatót pedig mindjárt keresek. -
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #785 üzenetére
- a Li-Ion-os aksikat már nem szükséges ilyen hosszan tölteni, de ha rajta hagyod nem lesz baja, mert úgy is lekapcsol a töltés 100% elérésével.
- ha van net csomagod akkor a benne foglalt adatforgalom erejéig természetesen nem kerül pénzbe sem az időjárás frissítés, sem a netezés. és ha olyan csomagod van lehet túlforgalmazási díj sincs csak lassítják.
- én nem használok navit, de itt páran igen, majd ajánlanak neked hogy melyik jó. (amúgy ha torrenten keresel androidos appokat, biztos találsz navit)gab0r0: ez azért nem így van, ha átteszed SD-re a dolgokat lesz helyed telepíteni a programokat, nekem több mint 30 app van telepítve. a RAM pedig minden androidos telefonnál így van egy 512 MB-os Samu Galaxy Gio is 278-at ír ki, mert a többit lefoglalja az oprendszer és az alap progik. ill. figyelni kell arra hogy mi fut, mert nálam 140-150 RAM-om van össz amit mutat
a widgetnél pedig nem jól írja magyarul nem memória nincs, hanem férőhely az hogy kirakja a képernyőre, pl az egyik 4 sort foglalna el, de csak 2 üresed van, akkor van ez. ahogy ezt már Steven írta korábban.
-
gab0r0
csendes tag
válasz
Robertó79 #785 üzenetére
A következő miatt bántam meg, hogy megvettem: belső SD kártya 17,96MB; belső tárhely 165MB (az alapok már első bekapcsoláskor 137-et elfoglalnak); 135MB RAM (az alap futó programok 117-et elfoglalnak). Bár mindenhol 256MB RAM-ot írnak, bizony ez csak 135MB. Egy widget elindítására is azt írja, hogy nincs elég memória, hát még a netezésre! Pár megás szoftverekre is kiírja, ha telepíteni akarom, hogy nincs elég hely. Egy rakás katyvasz, sajnos.
-
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #782 üzenetére
beállítás kérdése, ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést, szinkronizációt, ill. ha nem kell, ki kell kapcsolni az adatkapcsolatot. egyébként ilyen számlát csak akkor csinálna ha előfizetéssel vetted, és nincs hozzá net csomag, ami ha T-nél vetted már alapból van. (és a Telenornál is már sok ilyen van)
ha már megvetted a memóriát magad is láthatod mennyi, kevés de attól függ mennyi programot akarsz telepíteni rá.
ingyenes navi nincs, de netről könnyen tudsz szerezni ingyen is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest