- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
littlebuddha #2755 üzenetére
én még mindig azt mondom hogy az ICS_OS a legjobb rom eddig erre a telóra, minden meg van benne amit írtál, és ráadásul nincsenek bug-ok.
-
littlebuddha
csendes tag
válasz
littlebuddha #1904 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nekem is picik a gombok (vagy nagyok az ujjaim
), de épp ezt oldja meg a CooTek billentyűzetelosztás.
Azt használva minimális a félrepötyögések a száma! Meg ami még nekem hasznos, és az új verzióba nem találtam, azok az alternatív szimbólumok.@P.mini Ha még nem oldódott meg jaxer fórumán a reg, nézz bele a spam mappába. Én ott találtam meg az enyémet!
-
Alex_
tag
válasz
littlebuddha #1904 üzenetére
Szia
tessék
s tényleg nem rossz amúgy, de hozzá lehet tenni, hogy mivel a tesztelők nem szívlelik, ezért talán trend is úgy nem szívlelni, hogy nem is használta az ember. bár tegyük hozzá én használtam, de lecseréltem, mert picik a gombok, s félrenyomok vele, bár az androidos alap bill.-re is igaz ez.hopsz majdnem lemaradt a magyar kiegészítés hozzá
-
jaxer
tag
válasz
littlebuddha #1893 üzenetére
Igazából nem olyan nagy kunszt az egész, csak az "Aroma Installer" konfigurációs családoknak fájljainak a szerkesztéséről és a megfelelő zip szerkezet kialakításáról és tesztelésről volt szó. A munka nagyobbik részét amarullz végezte az Installer elkészítésével.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
littlebuddha #1639 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet, nálam 1093MHz-en stabilan fut a készülék, csak ha annál feljebb hozzom akkor tapasztalok ilyneket.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
littlebuddha #1593 üzenetére
Bocsi, emlékezetből írtam. De a lenyeg hogy sikerult es működik.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
littlebuddha #1591 üzenetére
Mi volt a gond? Lehet rosszul emlékeztem és csak a Power + hangerő le gombot kell nyomvatartani.
-
littlebuddha
csendes tag
válasz
littlebuddha #1590 üzenetére
kifutottam a szerkesztési időből!
megoldódott a gond, sikerült fölrakni a kernelt, és működik minden!
Köszönöm a segítséget!! -
SektorFlop
aktív tag
válasz
littlebuddha #1587 üzenetére
Igen, a swap engedélyezett!
1. lépés
Tölsd le az oc kernel-t
2. lépés
Tölsd le a Recovery-t
3. lépés
Kicsomagolod a recoverey-t és a gyökérmappába bemásolod az "oc_kernel_boot.img"-t.
4. lépés
Indítasz egy konzolt, és elnavigálsz a cd parancsokkal a recovery mappájában
5. lépés (ez a lépés lehet hogy nem megy custom rom nélkül, akkor jelezzétek)
A telefont fastboot mótba kell tenni. Kikapcsolod a készüléket és 15-20 másodpercig tarsd nyomva egyszere a Power+Hangerő le gombokat. A készüléken semmi változást nem fogsz látni, meg fog állni a huawei logónál. Ne ijedj meg ez kell majd nekünk.
6. lépés
Ha a készülék telepíti a drivereket akkor várjuk meg, első alkalommal valószínű fog telepíteni!
Ha a driverek fent vannak, írd be a konzolba a következőt:fastboot flash boot oc_kerner_boot.img
fastboot reboot(ha tartósan "walting for devices"-t ír akko az 5. lépés nem sikerült)
A készülék újraindul és elvileg az új swap engedélyezett kernel van a készülékeden.
[ Módosította: mobal ]
-
martensdr2
csendes tag
válasz
littlebuddha #1304 üzenetére
óriási köszönet! működik minden!
-
whiskeys
őstag
válasz
littlebuddha #1308 üzenetére
köszike a segitséget.
-
whiskeys
őstag
válasz
littlebuddha #1306 üzenetére
gyors bootoláson maradt...
-
whiskeys
őstag
válasz
littlebuddha #1304 üzenetére
de a teló ujraindul mire felállna a rendszer állandóan
-
whiskeys
őstag
válasz
littlebuddha #1302 üzenetére
mit tegyek ha leirnád légyszi...
-
St3ven
addikt
válasz
littlebuddha #597 üzenetére
Ha zavar, hogy sms-írásnál a magyar ékezetes betűk miatt lemegy 90-re az elküldhető karakterek száma, a TouchPal billentyűzet belső menüjéből kiindulva telepítsed fel a francia nyelvi csomagot.
Ott lesznek balra dőlő ékezetettel szerelt á, í, ó, ú karakterek, és a probléma máris megoldva.
Akinek van hozzá türelme, minden szó beírása után bővítheti is a francia szótárat, így egy idő után prediktívben is meglesznek "küldhető" ékezettel a gyakran használt szavak.
-
jugamir
csendes tag
válasz
littlebuddha #848 üzenetére
Köszönöm!
-
royalka
őstag
válasz
littlebuddha #633 üzenetére
Nekem az opera viszi a prímet.. Mobilnettel a O. Mobilt.. Otthon meg a simát.. persze ez csak az én véleményem..
-
DS39
nagyúr
válasz
littlebuddha #631 üzenetére
dolphin érzékelése alapvetően nehézkesebb, az Opera Mobile olyan smooth hogy szinte hozzá sem kell érni a kijelzőhöz már is könnyedén görgeti, Dolphinnál tökre le kell tapizni a kijelzőt hogy érzékelje akár az egy ujjas görgetést is.
az 5 lap behozással és a galéria képnagyítással nekem nincs gond, az simán megy, bár az elején egy hétig szoktam hogy hogyan is kell multi-toucholni, azóta könnyen megy már. (előző telóm egy rezisztív, egy ujjat érzékelő telefon volt, ott kb fizikailag kellett nyomni a kijelzőt, kapacitívnél meg elég csak "megsimogatni") -
DS39
nagyúr
válasz
littlebuddha #627 üzenetére
egy-két játékban tapasztaltam ilyen nehézséget mintha nem menne rendesen, viszont más progiban játékban meg tökéletes, és böngészők is különbözően kezelik ezt Opera Mobile tök jó, meg a gyári is, a Dolphin kicsit nehézkes, meg a O. Mini is.
de majd megnézem azt a testert amit írtál.
-
Goatmoon
csendes tag
válasz
littlebuddha #627 üzenetére
Erről az esetleges multitouch hibáról a német fórumon is írnak. Személyesen viszont nem tapasztalom. Korábban én írtam, hogy az Operában problémás a zoomolás, de annak más oka lehet, mert a gyári bögészőben vagy pl. a Google Mapsben minden rendben vele.
-
St3ven
addikt
válasz
littlebuddha #597 üzenetére
Én úgy vettem észre, nincs benne balra dőlő ékezet, ahhoz más billentyűzetprogit kéne feltenned.
-
BigT
senior tag
válasz
littlebuddha #577 üzenetére
ha nem bízol magadban (vagy a fórumokban), akkor javaslom, tedd azt, amit sokan korábban. Először ne törölj semmit, titaniummal jegeld, így kicsit olyan, mintha törölted volna, nem fut, nem látod. DE!!! és itt a lényeg: ha valami gebaszt tapasztalsz, ami gyaníthatóan arra vezethető vissza, hogy kilőttél egy progit, nem kell bepánikolni, felolvasztod a progit és béke boldogság. Ha 1 hét intenzív használatot követően nem tapasztalsz ilyet, akkor a lefagyasztott progit törölheted is, szintén a titaniumon belül. Én ezt javaslom.
-
Alex_
tag
válasz
littlebuddha #574 üzenetére
csak a német fórumon irkálnak ilyen listát:
de szerintem ez amúgy is ízlés dolga kinek mire van szüksége, már a rendszerappokon és összetevőkön kívül persze.
link -
KTU
addikt
válasz
littlebuddha #523 üzenetére
Üdv a klubban!
"Kérdésem csak annyi lenne, hogy létezik e a készülékhez valamiféle PC-n használható program, a frissítésekhez meg egyebekhez"
inkább csak az egyebekhez vagy még azt se használom mert mindent le tudsz menteni kártyára azt meg át lehet rámolni akár kártyakivétel nélkül ezekkel:
WiFi File Transfer vagy WiFi File Explorerde ha szinkronizálgatni akarsz:
Myphone Explorer PC-re telepíted meg a telefonra és akár SMS-t is írhatsz, hívást fogadhatsz / indíthatsz stb.
már nem használom, de jó kis progi
erre telefonra sajna még nincs Chrome, csak ICS-re béta
és az akku idő tényleg brutálisan jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest