- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigT
senior tag
válasz
Andi-74 #1270 üzenetére
van egy alkalmazásod, ami hibásan, felébreszti a rendszert. Ez azért baj, mert ilyenkor pörög a gép, tehát fogyaszt, merül az aksi. Gondold végig, milyen alkalmazásokat raktál fel mostanában, hátha rájössz, melyik nem hagyja nyugodton. Vannak különböző rendszerfigyelő appok is, ami alapján talán kideríthető, ha magadtól nem jössz rá
-
BigT
senior tag
Azt irtad, mindenről csináltál mentést. Ezután én lehet, hogy egy hardresettel előről kezdeném. De azt tudnod kell, nekem nem ilyen telefonom van! Voda845el küzdöttem sokat rom és memória miatt, most s2 m van.
A google alkalmazásom törlésével csak óvatosan. Először fagyasztani, majd 1 hét problémamentes használat után lehet törölni. -
BigT
senior tag
szerintem vond meg tőle SU-ban a rendszergazdai jogokat, majd indítsd újra, akkor adj neki ismét. Hátha ez okoz gondot neki (nem tudja, hgoy a tbackup rendszergazdai jogokkal bír). Nem helyezted át közben véletlen SD kártyára? ez is okozhat gondot. ha így sem megy, nincs ötletem....
JAH, és ami még fontos: nézz utána neten, milyen appokat lehet törölni rendszer gond nélkül, milyet nem! én nyírtam ki anno így a telefonom, mert egy jelentéktelennek tűnő progit töröltem. -
BigT
senior tag
válasz
littlebuddha #577 üzenetére
ha nem bízol magadban (vagy a fórumokban), akkor javaslom, tedd azt, amit sokan korábban. Először ne törölj semmit, titaniummal jegeld, így kicsit olyan, mintha törölted volna, nem fut, nem látod. DE!!! és itt a lényeg: ha valami gebaszt tapasztalsz, ami gyaníthatóan arra vezethető vissza, hogy kilőttél egy progit, nem kell bepánikolni, felolvasztod a progit és béke boldogság. Ha 1 hét intenzív használatot követően nem tapasztalsz ilyet, akkor a lefagyasztott progit törölheted is, szintén a titaniumon belül. Én ezt javaslom.
-
BigT
senior tag
gugli ezt dobta: beállítások
-
BigT
senior tag
válasz
scyllarus #331 üzenetére
link2sd műxik root nélkül? erre sajnos nem emlékszem, mikor a voda845-öm anno megvettem, 1 órán belül rootoltam és új romot raktam rá, mert használhatatlan volt. Egyébként szerintem a root nem para, hiszen ha gondja van a készülékednek, visszaállítod az eredeti rendszert és nem fogják tudni megmondani, hogy valaha is beletúrtál a rendszerbe (javítsatok ki, ha tévedek)
-
BigT
senior tag
fülest adnak hozzá a trééé nél?
-
BigT
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #244 üzenetére
hopp
-
BigT
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #241 üzenetére
-
BigT
senior tag
válasz
petyametyo #239 üzenetére
köszi, bíztató
-
BigT
senior tag
válasz
petyametyo #237 üzenetére
nem komolyan kérdeztem
Egyébként te megnézted, milyen a kijelző napsütésben? neked is 1400as akku van benne?
-
BigT
senior tag
válasz
petyametyo #235 üzenetére
gyorsan meguntad
-
BigT
senior tag
válasz
AMD Power #169 üzenetére
felejtsd el a t-simet. én próbálkoztam vele hosszan (voda 845), de ha eldobta a hálózatot (márpedig többször megtette) csak úgy tudtam újra életre kelteni, ha a sim kártyámat átraktam egy másik készülékbe, onnan indítottam egy hívást. A 3 g ahogy előttem is írták kuka, szóval nem ér annyit. Én megoldottam a függetlenítést, bár buktam is a garit azonnal. A "ránézésre elérhető vagyok, de mégsem" gond nálam is rendszeres volt. Egyszóval: használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest