- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex_
tag
ezt most kérdezted? mert idegesítő fagyásokkal speciel én még nem találkoztam. olyan már előfordult hogy egy futó app hibaüzenettel bezáródott, de szerencsére ez a névnapp volt s nem tárcsázó, vagy valami fontosabb. nekem lapátkezem van, de nagyobb nem kellene. nálunk napi nyúzáson van, asszonykám először kijelentette hogy neki ilyen tapicskolós nem kell, de egy két játékra azóta eléggé rá van kattanva
-
DS39
nagyúr
nálam a flash videók úgy 360p-ig el el futnak, de csak a gyári böngészővel.
én inkább ajánlanám ha van alkalmazás (úgy mint az axn player) azzal nézzen filmet, vagy töltse le és MX Playerrel, sokkal jobb élmény.
sajnos a 256 MB ram elég karcsú a flashhez, arra jó hogy flash telepíthető hogy flash alkalmazásokat lehet futtatni vagy böngészőből megnézni. -
-
KTU
addikt
szerintem nem ér 2 év rabságot, de még a jobb készülékek se
nagyon gyorsan hozzák ki az új modelleket
most Dominóban Webshop ár 17% kedvezménnyel: 24 990 Ftbár attól függ mire szeretnéd használni,
frenkizni nem lehet vele,
amennyiben ismered a korlátait és a helyén kezeled,
használható készülék
de ezt már írtam, talán
és azt válaszolták f.s hozzászólásmire megírtam már válaszoltak ,meg írtál is
-
Most túl azon, hogy ez a hűségidőszak egy idejét múlt modell (és a T - többek közt - ezért bukja sorra a Digi net által lefedett előfizetőket), nem jobb venni egy független telefont hűségidő és egyéb szirszar nélkül? Online shopban becsekkolod, hogy legyen kártyás, legfeljebb nem használod, de lesz azon is 1000Ft lebeszélhetőség hálózaton belül, valamint ingyen házhoz szállítják.
-
KTU
addikt
Adobe Flash Playert telepíted és simán mennek az alap böngészővel a flash-ek.
Skate-be ill. Blade-en alapból az utasításkészlet nem támogatja. itt a pont
Rá lehet hekkelni de az eredmény nem kielégítő, sőt.van ZTE Librám és S7 slim-em is (az Y200-at 2. telefonként használom)
szóval azt írják hogy 1. androidos telefonnak jó, de aztán rájön hogy kevés a memó
és pont ez az, a kezdő droidos minden sz@rt letölt, telepít (lásd llive wallpaper stb.) és csodálkozik hogy nem megy ez-az, 2 éve én is átestem ezen
nem értek a linuxhoz / droidhoz, de mára már tudom mik azok a progik amire szükségem van.
Használok app managert, letöltöm az alkalmazást, telepítem hogy lássam hogy működik, és ha nincs rá folyamatosan szükségem, app managerrel elmentem és ezután el is távolítom, pl. laborlelet, stb.
ha kell, app manager indít, végignézem a mentést és telepítem, fél perc az egész
persze memóriakártyára szükség van.
és persze valamelyik App2SD progi -
Alex_
tag
hirtelen nem mernék megesküdni rá, de amikor próbáltuk egy letöltött játék asz'onta neki kell a flash player, s leszedte az adobe flash player 11-et a play-ről, s vele leindult.
zte skate is volt már kezemben, bár nem huzamosabb ideig, ha a nagyobb kijelző kell akkor nincs vita zte, abba úgy rémlik a ram is több, felbontása is jobb, de bár ez nagyon szubjektív a huawei mintha zökkenésmentesebben menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest