Hali!
1 olyan kérdésem lenne hogy volna-e valamilyen zenelejátszó 1.6 androidra? pontosabban x10minire?Ha tudtok valamilyent ajánlani azt megköszönném
elöre is köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Új Nokia CR-117 + HH-20 autós tartó Nokia N97 mini-hez eladó, vagy cserélhető microSD kártyára.
Új Samsung E250i, gyárilag független, csak kipróbált, minden tartozékkal+adatkábel, dobozában!
VÉGKIÁRUSÍTÁS! Új, Traveller i720 4,3" PNA | FM | TMC | 1év gar.
VÉGKIÁRUSÍTÁS! Új, PROFI Traveller i920 PNA GPS - 5 coll | BT | FM | 1 év garancia!

Hali!
1 olyan kérdésem lenne hogy volna-e valamilyen zenelejátszó 1.6 androidra? pontosabban x10minire?Ha tudtok valamilyent ajánlani azt megköszönném
elöre is köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Helló!
Egy fekete HTC hero boldog tulajdonosa lettem és kérdéseim a következőek lennének: van valamilyen "kötelező" program a taskkilleren kívül amit ajánlanátok?
másik: hallóttatok már a ps emulatorról androidra? valakinek működik? tapasztalatok? [link]
üdv és köszönet
Csaba
Ericcson T10 - T39 - Sony J7 - k700 - p900 - k750 - k800 - lg arena - htc hero black mind elkelt végül, szóval a hero is eladó.. akit érdekel pü-ben jelezze!

taskkillert is csak úgy érdemes, ha ki van kapcsolva az autokill, és csak akkor lősz ki pár progit, ha nagy memóriaigényű progit akarsz elindítani és különben nem tudna. (pl iGo) meg ha az órát/ébresztőt lövöd ki, akkor nem fog ébreszteni. (de inkább csak fogyasztja az akut, mert az android magától úgyis kilövi ami nem kell)
ps emulátor meg: "psx4droid, the Sony Playstation (PSX/PS1) emulator for high-end Androids"
hero meg ha jól tudom nem igazán high-end, inkább droid incredible.
vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd Rendeléssel kapcsolatban 1.hsz-t olvassátok el!

Tudtok olyan programot amivel RENDSZERSZINTEN tudnék EQ-t állítani?(Motorola Droidban gyárilag van ilyen)
Mert jelenleg csak a beépített lejátszóban van EQ állítási opció, ha pl külső programokat szeretnék használni, akkor kenhetem a hajamra.
Jahh... és persze még ez sem tökéletes..mert pl a kézi EQ baromira nem müxik...
(Spica 2.1)
Real eyes realize real lies!
Sziasztok
A gmail levelezőből, hogy lehet egyszerrre sok vagy az összes levelet kitörölni? (persze a szolgáltatónál fent maradjanak meg, csak a telefonon ne legyen 1600 levél feleslegesen. 
Luke Skywalker igazi apja Chuck Norris.

Szia,
Ez egy jó kérdés... szerintem a GMAIL alapértelmezetten IMAP-ot használ (telefonon), de be tudod állítani hogy POP3 fiókon keresztül fogadja a leveleket. Tehát ne az eredeti Google GMail klienst használd, hanem a beépített Mail-t (vagy alternatívát a Marketről).
Egyszerre le fogja tölteni az összeset, onnan meg sajnos csak kézzel lehet kiszedni a leveleket.
[ Szerkesztve ]
ASP.NET (C#) + Coolite developer
De Galaxy Spica-ról van szó, így annak a kliens programja egy szar. Esetleg van valami progi mobilra amivel lehet? vagy más kliens?
Luke Skywalker igazi apja Chuck Norris.
Ha telón fent vagyok talkon, miért nem az androidos állapotjelző ikonomat látják?
////Android @ Google
arhíváld őket a szerveren, és akkor nem tölti le.
Pulse + FLB v1.2
Valaki tudna adni egy linket, az IM+ teljes változatára?
Jöhet akár privátban is.

Udv mindenkinek,
Mivel egyre tobb QVGA( 240x320 ) felbontasu mobil jelenik meg, elerhetove tennem a jatekunkat.
Segitseget kernek, akinek van ilyen mobilja es van kedve, az dobja fel a kovetkezo demot: [Bunny_QVGA_demo]
A jatek egeszen addig muxik, mig vegig nem csinalsz egy tesztpalyat. (ott utana hibas lesz az ertekeles kepernyo, vagyis hibasnak kene lennie, de back button-al visszalepheto).
Kerdes az, hogy egyaltalan jatszhato e a jatek ekkora felbontasban, es ilyen pici telefonon 
inditas lepesek: Start Game -> Bunny Island-ra rabokni -> Start-ra ranyomni.
az options es a tobbi meg nem kompatibilis 
kilepes: Back gombal barhonnan visszalep, main menuben kilep
meg egy kerdes:a jatek kozbeni tutorial mekkora betukkel jelenik meg? olvashato e, vagy nem 
Koszi elore is a segitseget.
Marton
Tudnátok egy olyan progit ajánlani amivel be tudom állítani, hogy mi induljon a telefon bekapcsolásakor? De az is elég ha ki tudom lőni, hogy mi nem kell.
Köszi.
////Android @ Google

fizetős és root kell hozzá: [link]
újakat nem lehet hozzáadni, csak meglévőeket tiltani, meg amiből kettő van, abból ne lődd ki csak az egyiket, mert más szolgáltatás (pl üzeneteknél sms és mms külön van)
vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd Rendeléssel kapcsolatban 1.hsz-t olvassátok el!
Értem, köszi.
Az SNS, Java meg az ilyeneket amit nem használok, azokat szeretném kilőni.
////Android @ Google

Sziasztok!
Szeretném rögzíteni a telefonomon a beszélgetéseket!
Lehetséges ez valamivel?
Desert Combat 4ever!!!

Szia,
HVGA lesz belőle?
Üdv,
Q.
Ez nem válasz a kérdésre.
Csak a kihangosított hívást lehet felvenni, mert nincs más mód.
Az meg nem feltétlen elég.
Beer Aided Software Engineering

már van, market/google

Valamilyen úton módon be lehet állítani, hogy ne kapcsoljon ki a bluetooth láthatóság két perc múlva? Elég gáz, mikor két perc után lekapcsolódik a kihangosítóról hívás közben...
A tudás szüli meg az akaratot; Az akarat szüli meg az erőt; Az erő szüli meg a cselekvést; A cselekvés szüli meg az eredményt.

Köszi, kipróbáltam jó kis játék, a lányom élvezni fogja 

Igen, jobban utánamentem, a hívások rögzítése sérti a személyi jogokat, ezért nem nagyon van olyan program ami ezt tudja a marketen, max 1-2, de azok fizetősek és nem írnak jót róluk.
ezt még a dián állítottam be, de nagyon hasznos volt. 
hiváskor ha lefordítod némít.
Az elefánt nem felejt. De én nem vagyok elefánt.
Technikai akadálya van főleg, nem jogi.
Beer Aided Software Engineering

Hmmm, lehet hogy igazad van (sztem mindkettőnknek) mivel a Google keze meg van kötve az androidnál az amerikai jog szerint hogy rögzíteni lehessen a hívásokat.
Ezt találtam, olvasd végig:
http://androidforums.com/t-mobile-g1/3228-possible-record-your-phone-conversations.html#post19989
valaki megtudná mondani, hogy hogyan tudok letölteni számítogéppel a marketből?
előre is köszi a válazokat.
[ Szerkesztve ]

sehogy
illetve google a program neve + apk, de az nem marketről való letöltés, és amúgy is kell valami fájlkezelő, amivel felrakod az apk-kat
[ Szerkesztve ]
ok akkor ezt érthetőbben el tudod mondani?
van egy voda 845 telefon.
megvan a reg a marketa, meg a brianhoz is, de hogyan tovább?

a market csak mobilról működik, mégpedig úgy, hogy bejelentkezel a gmail fiókoddal, és onnantól kereshetsz és tölthetsz le dolgokat a mobilodra (azonnal települnek, és nem lesz telepítőjük, persze különböző backup progikkal ki lehet őket menteni egy fájlba), ez azért jó, mert ha felmész netre, akkor keresi, hogy van e frissítés.
ha nincs net a telón, akkor más forrásból kell beszerezned a cuccokat, és android sdk-val kell őket felraknod (vagy csak egy fájlkezelőt, amivel utána már tudsz mást telepíteni) így kell
appbrain meg úgy működik, hogy megjegyzi, hogy milyen programok vannak fent, meg gépről is beállíthatod, hogy jegyezzen meg egy progit, és akkor csak mobilról rá kell böknöd és rádob a marketes oldalára a proginak, ahonnan telepítheted.
[ Szerkesztve ]
És az android is olyan mint a win, hogy pl activesynk-elvagy mással összekötöm, és megy a net a telón?

nem pontosan értem mit akarsz mondani, de csak úgy megy a telón a net, ha be van állítva apn (sim kártyáról megkapja a beállítást, szóval a beállításokban változtasd meg az apn nevét, ha nincs netelőfizud), vagy van wifi. és szinkronizálni meg leginkább csak gmail/naptár/névjegyzéket lehet neten keresztül, vagy ha van valamilyen progi gépre, akkor azzal (samsung eléggé leszarja a progiját, úgyhogy nálam hellyel közzel csak a névjegyeket lehet lementeni gépre), a google-s progi a gépre gyakorlatilag a gmail/egyéb.
Tudnátok ajánlani egy olyan zene lejátszó programot, amivel mappákat tudok megnyitni?
Mert ami most van, az megnyit minden zenét ami az SD kártyán van. 
////Android @ Google

telón vagy akár gépen kreálsz playlistet, az jó az alap lejátszóhoz.
de market:folder player és kiad egy csomó lehetőséget (pl mortplayer vagy meridian player noble)
én arra gondoltam, hogy a gép netét használom a telefonon.

ja, magyarul (usb) reverse tethering kéne neked. én még nem találtam rá megoldást.
és a wifi adhocot sem támogatja az android, szóval ha nincs routered, akkor spéci reouteremulátor kell a gépre. (connectify pl, de nem tudom hogy az mennyire működik, de elvileg arra való)
Látom nem lesz akkor olyan egyszerű feladat. addigis ha telepíteni szeretnék valamit cserélnem kell a két sim-et. 
Köszi

settings manage applications
van ott olyan, hogy gmail storage. legalábbis desire-n.
torolni kell
Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - - - - - - - - - - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=w_yA50m-L_8 ''Human error, change user'' - http://snoopy.lap.hu

Beautiful Widgets 2.999-es verzióját feltelepítettem Astro-val, indításkor viszont "Activity not found" van. Hogyan segíthetnék ezen?

Sziasztok, nagyon új vagyok még az android világában, ezért kérnék egy kis segítséget.
Van olyan sms beállítás-app, ami külön rendezi a bejövő, illetve elküldött smseket?
Keveset használt barátnőt iPhone 4-re cserélnék! :)

És még egy kérdés: "hozzám került" egy Grand Prix Live nevű mappa. Hogyan tudnám ezt a játékot beizzítani? Hova kell másolnom, mit kell tennem vele? Ha valaki képben van esetleg a mobilos játékokkal...

Csak egyszer, amikor letöltesz valami programot amivel tudsz memóriakártyáról telepíteni. (pl. AppInstaller) ezután már elég letölteni netről a programot, átnyomni telefonra és felrakni.
Guni
Hogyan tudom megállapítani, hogy rootolva van a telefon? Rengeteg itt a kérdés ne kezdjek el készíteni egy faq-t? Olyasmire gondolok, mint az LG arenamnak volt..
Ericcson T10 - T39 - Sony J7 - k700 - p900 - k750 - k800 - lg arena - htc hero black mind elkelt végül, szóval a hero is eladó.. akit érdekel pü-ben jelezze!
.. [annó].. alig találtam meg a lapot, pedig mennyi óra van benne 
ha valaki lát benne fantáziát, vagy a fórum egyértelműen nem utasítja vissza, akkor a napokban hozzáfogok.. segítségre mindenképpen lesz szükségem, mert jelenleg halvány fogalmam sincs még az android-ról.. a bajtársak jelentkezését várom és természetesen az építő jellegű ötletet/kritikákat is.. mint mindig. 

a telót a kikapcs és a home gomb egyidejű nyomásával kapcsolod be,és ha bejön a recovery menu akkor rootolva van.ugye jól irom uraim?
az irányár nem félarat jelent!...............................tel.szám: 06706125660

Keveset használt barátnőt iPhone 4-re cserélnék! :)
házikó+bekapcsSajnos, ha ezt megnyomom, akkor csak egy piros háromszög jön be..

próbálj ki egy progit, amihez root kell.
mondjuk android terminal emulatorba írd be ezt:
su
reboot
és ha újraindul, akkor rootolva van.