- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
-
vimes
senior tag
Köszi a választ, akkor inkább maradok még a 889-nél, nem tudom, hogy zavarna-e, egyelőre nem kockáztatok. Persze azért megvan a 899-es ROM is, hátha mégis úgy döntök, hogy frissítek. Most annak is örülök, hogy megint alapból van Google Maps és a YouTube is normálisan működik most, h újraraktam.
-
andreina
csendes tag
Köszönöm a választ.
1/ gyorshívók sorrendjét akkor kézzel rendberakom
2/ a telefonon a könyvjelzők között hírcsatornák Android könyvjelzők és opera dossziét látok
sehol sincs importálási lehetőségMegpróbáltam egy könyvjelzőt az asztalin berakni a az opera mini alá, telefonon semmi változás, a beállításnál ki és bekapcsoltam az opera minit, de úgy se vette át a változást.
Mit csinálok rosszul?
-
andreina
csendes tag
-
woodworm
veterán
A kijelzőn mutatja a térerőt, operátor logó van (Telenor), de ha hívást kezdeményezek eldobja és az engem hívóknak a "jelenleg nem elérhető" üzenet megy.
(#3749) P.mini:
A kernel topikjában van visszajelzés róla, hogy régebbi cbr rommal is működik. Az még a 889 előttire épül. Már ha kísérletezni akarsz. -
heidricha
őstag
Hát igen... csak neki ilyenek miatt kellett az okostelefon... Sajnos ez az én hibám elsősorban, pedig volt kisebb erőforrással is telefonom (Pulse mini) viszont sosem volt ilyen "tamagocsim" mint ez a kis kaki.
Na de ez is egy tanács, Pou megy a kukába egy időre. Ha jelentős a változás, talán rá lehet beszélni a hölgyet, hogy hagyjon fel vele, vagy marad a csak Pou-ra használható telefonja!
-
DS39
nagyúr
vagy automatára kapcsolom vagy a gyári ezt is kezelő widgeten az első fokozatra. (4 állása van: kb. közepes fényerős, teljes, auto, és a "nulla")
tigipuf: a kamera miatt ne bánkódj, a tesztképeket elnézve, az tényleg "kínai"-s lett. a többiben persze szépen fejlődött a teló. ha kevesebb lenne a káva a kijelző körül, én is rámozdulnék (nekem így már túl nagy lett... 4,3-4,5-es kijelző simán beleférne abba a kasztniba :S)
-
Foose
addikt
Na hát pont ezt írtam az előbb,hogy csak ilyen "egyszerű" megoldás van ilyenkor??
Ez van,minden oprendszerre nem gondolnak akik kitalálják a root-ot...
Nekem mázlim van hogy van xp-m. És nagyon kellene a root,mert az ideg öl meg,hogy ennyire kevés a hely,és a felének a felét sem telepítettem annak,amit eddig használtam androidon.
Meg pl én a maildroid appot használom (használtam) gmailre,ezért a gyárit jó lenne lepucolni. Két dolog aggaszt nagyon ezzel a telóval,az egyik a kevés RAM,a másik a kevés készülékmemória.
-
St3ven
addikt
Az új rommal jobb lett az akkukezelés, legalábbis már nem ugrál össze-vissza a százalék, illetve egyebletesebbé is vált a merülés kijelzése. Eddig 40%-ig elment 3-4 napot, majd ugyanolyan használat mellett 40%-tól lefelé mélyrepülésbe kezdett, és alig bírta végig a 4. vagy 5. napot.
Üzemidőt tekintve úgy néz ki, marad az átlag négy nap, szóval ha nem lesz semmi kellemetlen meglepetés (pl. a szerviz előtti újraindulások, szellemhívások), akkor nem piszkálom.
-
shootme2
senior tag
Komoly nekem is ez van fent és igen ez az új rom. A redőnyről tényleg eltűntek a kapcsolók de widget-ként kirakhatóak.
(#3158) jakabtamas: Nekem van backup-om de a felrakása után a Huawei Ascend feliratnál nem jut tovább a telefon. A netről is letöltöttem egy backup-ot és azzal is ugyanaz a helyzet.
(#3173) somé: Van recovery...
-
Bizsu1st
aktív tag
Ezzel az a baj, hogy nem ér annyit az egész, hogy még kétszer kocsikázzak miatta, nah, meg az okos Telenyomor nyüfög, hogyha nem náluk lett vásárolva a teló, akkor nem jár cserekészülék...
Találtam neten törött telóról 1-2 ezerért hátlapot, megpróbáljuk!
Jah, a legviccesebbet még nem is írtam, m.társamnak van ilyen telója, kiváncsiságból kicseréltük a hátlapokat! Tippeljetek, mi történt: Mindkét telóra passzol a másik hátlap, de nem akarja elcserélni a srác... -
SektorFlop
aktív tag
hát ha már az email címedet szinkronizáltad a telefonon, akkor a market is aktiválódott.
Talán az segítene neked, hogy a Fiók és szinkronizálás beállításoknál leveszed a két pipát. "Háttéradatok", "Automatikus szinkronizálás". De lehet nem ez a legjobb megközelítése a dolognak. Vagy rootolt telefonról ellehet távolítani a marketet. Egyébként megkérdezhetem, hogy mi a baj a play áruházzal?
-
pinnacle
nagyúr
Persze, hogy drága. Azt nem értem, ha már októberben kezdték el forgalmazni, akkor miért nem ért még ide? Igazán lehetne nálunk is a Lidl-ben.
Ráadásul, ha jól látom független. "Kein Vertrag, ohne SIM-LOCK1" Igaz éppen kifogytak a készletből. -
zobika
tag
Virtuális memóriával, ram expander nevű program segítségével.
Az SD kártyából vesz el egy kis területet, és azt feltudja használni RAM-nak.
Így olyan játékok is elindulnak a telón, amik simán 256MB RAM-mal nem,(annyival el sem indultak, most meg szépen futnak) tehát számomra mindenképp hasznos volt. Illetve nem is jelez sosem, hogy kevés lenne a memória. -
DS39
nagyúr
azt nem tudom, az van írva mikor kikapcsolod hogy egyes programok így is használhatják.
azt tudom hogy a gyári időjárás widget így is frissíti ha be van lőve a net, talán a gmail is mint gyári app, bár azt nem használom autofrissítéssel csak amikor akarom ránézek és kész. -
b0bcat
addikt
Ha elvakult Y200 rajongó lennék, most biztosan rosszmájú megjegyzést tennék arra, hogy bezzeg a zindexen milyen lehúzós cikket írtak róla, meg hogy a 2-3x ennyibe kerülő készülékek topikjai tele vannak panaszáradattal, ehhez képest itt szuper elégedettek a júzerek, de szerencsére nem vagyok olyan.
(De amúgy tényleg borzasztó pozitív csalódás számomra ez a készülék. Nem, nem vártam semmi rosszat tőle, de amikor megvettem, azt gondoltam, hogy sokkal "androidosabb" - értsd: nyűgösebb - lesz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Quadro FX 570 eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest