- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #17898 üzenetére
Csak később leszek gépnél, megnézem.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #17780 üzenetére
Feltettem én is ezt a romot. Eltűnt a root, és random újra indítgat a telefon. Kostyan fórumán azt írja valaki, hogy ugyanígy járt, és a gyári boot.img cseréje megoldotta a gondot. Szerinted is ez a probléma megoldása? Telepítés előtt csináltam nandroid mentést. Ezután 3x raktam fel a tuning romot - majd amikor jelentkezett a hiba, visszatettem a mentést és újra próbáltam, de mindig ugyanaz történt.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #17890 üzenetére
Fekete pénteken, de karácsonykor már 120 lesz kb.
Esetleg másik sim kártya nincs a közelben?
Független a telefon?
Az összefoglalóban benne van a lekérdezés menete. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ricsi8800gt #17890 üzenetére
Pedig akár 100 alá is megy majd...
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
philoxenia #17887 üzenetére
Hát nehéz lesz el hinni hogy egyszer csak pl 100ezer lesz egy P9 vagy 90e
-
Almuci
csendes tag
válasz
Cunaja #17877 üzenetére
Felraktam a B852-t, de sajnos így sem működik. Annyi furcsaság van, hogy a telefonon csak a 4G-s telekomos hálózatot látom. Egy másik telefonon pedig csak a 2G-s és 3G-s hálózatokat látom. Tehát a régi telefonon nem tudom kipróbálni a 4G-s hálózatot (mivel nem 4G képes) és az új telefonon (Huawei P7) pedig a régi hálózatokat nem tudom használni. Arra gondolok még, esetleg a SIM kártya nem kompatibilis a 4G hálózattal, mert olvastam a Telekom oldalán, hogy ha nincs 4G képes SIM kártyád, akkor lehet igényelni. De az még nyitott kérdés, hogy a 4G alatti hálózatokat miért nem látom. Arra rákérdeztem, hogy nincs-e tiltva maga a készülék, a telekom kikereste a rendszerből és mondta, hogy nincs tiltva az IMEI alapján.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #17887 üzenetére
Egy Mate 8 nekem is jól jönne.
De csakis a P7 mellett, nem helyette! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ricsi8800gt #17886 üzenetére
Még egy évet kibír nálam, nemigen látok akkora előnyt a fejlesztésben más típusra, ami indokolná a cserét. Amúgy a P9 is olcsóbb lesz egy év múlva.....
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
philoxenia #17885 üzenetére
P7-be?elég minden mert ügyes kis teló,de haladni kell a kórral meg már lassan értéktelen lesz
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ricsi8800gt #17884 üzenetére
Mi nem elég benne?
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #17882 üzenetére
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #17878 üzenetére
Ezt nem kell találni, ha a TWRP-ben installáltad. Ez nem program, hanem a kernel.
-
zorb
tag
válasz
ricsi8800gt #17878 üzenetére
ha megy az angol, ott az xda-s link, sajnos én nem tudok angolul
-
ricsi8800gt
addikt
[tuning]---Fel tettem TWR-ben,telefonba hol találom ?
-
Cunaja
addikt
válasz
Almuci #17875 üzenetére
Szia!
Nyugodtan feltolhatod a B852-t, nem kell visszatérni, mert a B853nál csak a régió más, de a rom ugyanaz.
Ha V4-lite kell, akkor viszont tényleg vissza kell menni a B609-re vagy a B623-ra. A B609 egyszerűbb. Majd B839>Cunaja V4-Lite.
Javaslatom , először nyomj ezen a romon egy wipe-t.
Hangerő fel + bekapcs gomb. Belép a recoverybe, majd a középső wipe.
Ha ezután sem lesz jó, akkor a B852. A gyári romon mennie kell. A V4-lite akkor javasolt, ha szereted a gyorsaságot és az extrákat.
Ha véletlenül nem megy a B852-n sem, akkor hardver hiba sajnos. Csak szerviz a megoldás.
Tudom sok a "ha" de csak így tudtam gyorsban leírni. -
zeon.hu
nagyúr
-
Almuci
csendes tag
válasz
zeon.hu #17874 üzenetére
Akkor van esély arra, hogy működni fog? És először vissza kell állni valamire vagy egyből telepíthetek rá 852-t? Ugye a leírásban az áll a 852 feltételnél, hogy P7-L10C900BXXX, de később már arról van szó, hogy 4.4-re kell visszaállni telepített 853 esetén. Nekem igazából az a lényeg, hogy ne legyenek fent extra alkalmazások (én majd letöltök valamit, ha kell) és, hogy minél több idő teljen el két töltés között. Nem akarom naponta tölteni. Természetesen nem nyomkodom órákig, néha telefonálok, naponta 1-2 perc internet és körülbelül ennyi.
-
Almuci
csendes tag
Sziasztok!
Van egy P7-es nálam. A telefonáláson kívül minden működik rajta. SIM kártyát felismeri, PIN kódot kér, hálózatokat látja, de mikor próbálnék csatlakozni a megfelelő hálózathoz (telekom), azt írja, hogy nem sikerült csatlakozni. Van tippetek, hogy szoftveres vagy hardveres hiba lehet-e? Itt vannak az adatok:
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #17855 üzenetére
Rendszer alkalmazás eltávolítóval szinte mindent meg lehet oldani. Rengeteg dolgot tud, még apk extractor is van benne.
-
zeon.hu
nagyúr
Cunaja, tessék belehúzni, már nagyon várjuk az új ficsőrt
(Tudom, tavaly porterocka már linkelte) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zyelor #17849 üzenetére
Ha custom rom (KangVip, cunaja V3-V4) van fent:
Ha nem tudod ébreszteni, hívasd fel magad, hívás közben pedig lépj ki (de ne te rakd le, mert akkor lezár megint) a főoldalra.
Speciális beállításokban van lehetőség a hangerő gombokat is beállítani a képernyő ébresztésére. -
zorb
tag
üdv. Hogyan lehet a térképet és a gmailt felhasználói programmá tenni? A választ előre is köszönöm
-
Attush
csendes tag
válasz
Cunaja #17834 üzenetére
Egyelőre nem szeretnék visszatérni, de még pár hónap garancia van rá, ezért kérdeztem.
Ami kérdésem lenne. Leírásban szerepel, hogy "Telepítéskor figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a KangVip eszköznek (Nagyon fontos: Mindenképp menjünk a SuperSu-ba és ellenőrizzük, hogy sikerült-e megadni a a root jogot!" Na, hát én telepítés közben ezt pont nem figyeltem.
Ez okozhat bármi problémát? Nekem még picit szokatlan, de belenézek a speciális beállításokba, plusz rákeresek erre a tuning kernelre is. Remélem lassan összeáll
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #17842 üzenetére
Azzal nem megy sajnos.
A fizetős P amp., viszont brutális. -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #17840 üzenetére
Ezért kérdeztem!
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #17818 üzenetére
Azért, mert amikor a CPU-t állítottam, hogy a 4. magot is használja, akkor váltogattam az intelligens, és normál beállítás között, de amikor újraindítottam a telefont, akkor mindig visszaváltott intelligensre.
DE
Most újra raktam az egész romot, és most érdekes módon, nem jelentkezik egy a probléma.
Amikor írtam ide, hogy ezt csinálja, akkor kérdezted, hogy Kernel módosítás volt-e, és mondtam igen, amikor a dupla koppintásos ébresztést állítottam be.
És innen gondoltam, hogy lehet, hogy akkor vissza kéne állítsam az eredeti Kernel-re. Ám de mielőtt, írtam ezt a hozzászólást, megnéztem, hogy jelentkezik-e ez a hiba még, de már nem produkálta. Tehát akkor egy Wipe megoldotta a problémát. -
Attush
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült felraknom a V4 LITE verziót, tök jó meg minden és tényleg jó gyors. Igaz egy kicsit beparáztatott, mikor hajnali 2-kor végeztem vele és másnap meló, de az ébresztő óra ébresztés helyett azt írta, hogy nem válaszol
Viszont újraindítás megoldotta. Mondjuk az még érdekelne, hogy V4-ről, hogy lehet visszatérni egy gyári ROM-ra. Ugyanúgy mint v3-ról, vagy v-2-ről? Arról is van leírás?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
coyote55 #17827 üzenetére
Hmm, ez van fent (sajnos). Újraindítás, kikapcs, semmi sem segített eddig sajnos.
Utóbbi időben volt sok szó arról, hogy lehallgatnak-e... Mostmár az is megfordult a fejemben, h azért merül a teló, mert kémprogram van rajta
Ami vicces lenne, mert tényleg becsületesen játszom, nincsenek telepített APK-k, stb-k...
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
coyote55 #17815 üzenetére
Hát én csak pislogok.
Most B852 van fent root nélkül. Autó frissítésen. Meg se tudom mondani fejből mi milyen verziószámmal megy. a gugle vackai, meg úgy álltalában bármi. (nem is érdekel, működik teszi a dolgát)
De a teló 2-2.5 napig bírja, ha régi átlag módba használom.De most pár napja kikapcsoltam az intelligens módot.
Állandóan megy a blútúsz az óra miatt, megy a wifi, hogy a TV-n távolról irányítsam a videólejátszót a számítógépen(Életem első FHD tv-je most élvezkedek 3D ben is UE48H6400), És szoktatom magam a waze navigációhoz, mert túrják 1-2 hónapja az utakat a városban, és változik a forgalom, reggel - este össze vissza, és ahogy elnézem korrektül be is tolják páran az infókat. 1-2 éve még alig volt jelzés, ma már szinte azonnali a változás. Persze a mobil adat is megy, a waze miatt, a wifi meg a telekomos free wifi miatt, hogy ne az adat fogyjon ha lehet. Reggel 4 órát megy az FM rádió is.Ez a mai napomon most 33%on vagyok, ha párom megérkezik tecsóból akkor leülünk filmezni. És kb 20% ra fog esni ha még youtube zenét is hallgatunk akkor 5% , ahogy múlt héten minden nap. (Bár akkor 40% volt, de szabin voltam és nem ment a rádió és nem mindig filmezés volt az esti program.
)
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #17809 üzenetére
Miért akarod visszaállítani? Nálam semmi baja!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #17812 üzenetére
-
Newlachka
őstag
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Már kezd megőrjíteni a kis telefonom aksija, ezért a segítségeteket szeretném kérni. A főbb információk:
- Gyári B852, Root NINCS
A hiba:
- Valami ébren tartja a telót.
- 1.5 óra OST után lemerül
- Böngészők, csevegőprogramok vannak futtatva, játékok nem nagyon, LTE-n keresztül.
Jöjjön néhány kép:
- Augusztus 5: Pont éjszakára töltött fel a telefonom, ezért úgy döntöttem, hogy éjjelre Ultra energiatakarékosba rakom. Ez segített, éjjel nem merült a telefon, de ami azután jött, azt magam sem hittem el: [link]
Az eredmény számokban siralmas: 10 óra töltő nélkül, 1.5 óra OST: [link]
Volt egyszer ez... Aztán jöjjön a kedvencem:
16 perc OST, -60%az akkuból... [link] Itt inkább a 16 percről nem linkelnék külön képet, tényleg annyi volt...
Egy átlagos nap pedig ilyen: [link], 1 óra 17 perc OST...
Nézegettem, hogy mi lehet a baj, általában az Android OS és a Google Play szolgáltatások a ludas: [link]
Sajnos nem tudom mi tévő legyek... Húzzam újra a telót? Fog az segíteni? De ez a 1.5 óra OST egy rossz vicc kb.
Köszi a helpet előre is!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #17812 üzenetére
Innen
Mindjárt megnézem, van-e mentve nekem. -
Zsoltg4s
tag
Ma megnyomkodtam egy P9-est az Auchanba. 12 mp-re állítottam a kamerát, majd auto módban csináltam egy képet egy ártábláról. Persze a telefont letámasztva. Majd a P7-es is készült szintén auto módban ugyan onnan, szintén arról a tábláról. Jött a nagyítás mind két telefonon. Háááát, nagy különbség nem volt a P9 javára. S7-el is megtörtént ugyan ez és S6-al is. Nálam az S6 nyert. De akkor is P9 lesz a következő. Nagyon gyors telefon. Iszonyú gyorsan exponál. És a kiállított telefonok közül a legszebb volt.
Más...
Akinek kocsiban régebbi rádiója van, nincs Usb és Bluetooth, tudom ajánlani ezt.
Tegnap vettem, 3000 forint. Tökéletesen kihangosít, átviszi rádióra az mp3 fájlokat és ami nálam fontos volt, az Igo hangját is átviszi az autó hangszóróira. Így már hallani lehúzott ablaknál is. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #17809 üzenetére
TWRP alól telepíted az eredetit.
-
orbit76
tag
Sziasztok! Érdeklődnék az egybegyűltektől, hogy ha diktálva szeretnék pl. üzenetet írni és nem pötyögve, ahhoz feltétlenül le kell töltenem a Google billentyűzetet, vagy a Huawei bill. is tudja ezt a ficsört?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #17803 üzenetére
Igen, ahhoz is kell cserélni.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #17802 üzenetére
Nem cseréltem semmit, felraktam a V4-Lite ot, semmit nem állítottam el, csak az Xposed-t telepítettem. Úgy tudom, akkor kell kernel csere, hogyha húzni akarom, a CPU órajelét, nem?
Szerk:
Most hogy visszagondolok, régebben a V2-nél talán, valamit csináltam a kernellel, amikor be állítottam a dupla koppintásos ébresztést. Úgy emlékszem, ott kellett valamit a kernellel variálni. Nem? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #17794 üzenetére
Rendben, újraraktam a Romot, beállítottam, hogy ne Intelligens módba legyen az energiatakarékosság. Beállítottam Normál-ra, de minden egyes újraindításnál visszaállítja magától Intelligensre. Gondolom ezzel, nem lehet mit kezdeni? Te hogyan szoktad?
Nem mintha gond lenne, mert pár másodperc alatt be lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest