Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
jano_77
nagyúr
Mentem 2 karikát a Mino-val és nem rossz, nem rossz, de azért elég lassan tölt be a lőszer a tárban hiába táras.
Azt hittem, hogy rámegyek a tankra és puff..puff..puff, de ehelyett az volt, hogy puff aztán rohadt nagy kuss, közben kaptam a pofont és aztán töltött be. Na legközelebb már jobban figyeltem. -
h1mpi
félisten
Nem úsztam meg az ezüst rang eléréssel, napi 20 pontot von le, ha nem játszok…
-
jano_77
nagyúr
Van most fent esetleg vki? Van kb 1 órám...csapathatnánk
-
ritkaság
aktív tag
Na én akkor kihagyom a TS-t úgysem jön fel senki.
-
ritkaság
aktív tag
Előző Roham sem engedett 800 pont fölé és most sem!!
-
Multipass
csendes tag
Régebben az életem volt a WoT, de a sok változtatás, játékmód, stb. elvette a kedvem.
Ha lehetne, legszívesebben eladnám az accot, csak fájdítja a szívem... -
jano_77
nagyúr
TS szerver:
VTEPS: teamspeak.vteps.hu - jelszó nincs! A Vendégszobákba be tudtok menni. Ha fent vagyok, akkor bármilyen szobába be tudok húzni ha jönne vki. Az a javaslatom, hogy ph névvel lépjetek fel a könnyebb beazonosítás miatt - persze csak akkor ha a játékban más a nevetek. -
ritkaság
aktív tag
Akkor a következő 2 nap megint agyhalott leszek, mert nem lesz segítségem szakaszban.
-
jano_77
nagyúr
-
ritkaság
aktív tag
Szia!
Ts szobát légyszi intézd! kellene a link is.
Én bronz D-ig jutottam, majd vas 402 pontig. sajna teljesen máshogy pontoz mint előzőleg. nem tudom húzni a tankjaimat. 60TP-vel visszaküzdöttem magam bronz d-ig. Ma sajna meló, de péntek-szombat ezerrel.
Ingame nevek kellenek. Vegyük fel egymást barátlistára! -
h1mpi
félisten
Én megcsináltam a kvalit, de holnap mehetünk szakaszban. Van valami TS szoba?
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Akkor most hogyan állunk? -
ritkaság
aktív tag
Tudom nem ide való, de 18 óra környékén szakasz?
Más: valaki akkor intéz nekünk egy TS szobát? Ne az utolsó pillanatban keljen kapkodni. -
köpet
aktív tag
Maus, Minotauro, E50M, TVP, 60TP, illetve a Foch B.
Nekem nem jött be a BC-25t, bár látom sokan jól tolják vele.
Light-ok közül egyszer próbáltam az AMX 13 105-öt, de nem volt jó, mondjuk egy hulladék kör volt ettől függetlenül is. Sajna 10-es light-om csak ez van, meg a T100, majd rápróbálok arra is, de annak az ágyúja olyan mértékben taszít, hogy húha... -
h1mpi
félisten
Igen azt lehet vissza teszik, mert most kötvény tank lett. Eddig ugye black market tank volt. A DBV nem hiszem, hogy nagyon jó lenne ide, nincs idő sunnyogni vele.
Én a Minotauro, SC, TVP, BC.25t, M48 Patton-t (sokan leírják és nem ismerik már) használtam illetve az új titkos fegyver a 430U lett. Van egy olyan képessége, hogy ha elindítod és közben sebzel, akkor 4 mp lesz a reload time. Na az elég beteg
-
ritkaság
aktív tag
Én arra jöttem rá, hogy jól lehet húzni a tankokat. 60TP-t fulloztam ki elsőnek. Maus, E4, Leo ezekkel is próbálkoztam.
-
forras2
őstag
Összefoglalót lehet íratni, akár az első hozzászólást is lehet módossítattni, hogy "összefoglaló" legyen belőle...
Kell a gazda a topikba, hogy ne legyen káosz, ezzel teljes mrtékben egyet értek, de nem egy 15 HSZ-es csoportba, ahol lássuk be, 1 fórumhoz képest igen csekély az életNekem a mostaniban az E100, Canoppener, E3, Hori tankok váltak be leginkább...
Medekkel én most ezt nem igazán éreztem. -
jano_77
nagyúr
én pont ellenkezőleg látom: ha van gazda, akkor sokkal inkább lesz normális menetű egy topik, int gazda nélkül. Vagy írhattam volna úgyis, hogy ha nincs gazda, akkor inkább válhat káosszá egy topik mint gazdával. szerintem
de végül is nekem8, csak érdekes.
egy összefoglaló rész a nevekkel nem lenne rosszki, milyen járműveket szokott preferálni a Roham módban?
én az utolsóban előszeretettel használtam az amcsi Jar-Jar Bings-et (M-V-Y) illetve Ho-Ri3, Kranvagen, AMX M4 54, Cs-63
Következő szezonban biztos ki fogom majd próbálni a DBV-152(sajnos a Halálcsillagra nincs elegendő kötvényem egyelőre
)
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem engedték, hogy topik gazda legyek. Így nem tudok összefoglalót készíteni, pl. a nevekkel meg ilyesmi. Így én ráhagyom az egészet. -
ritkaság
aktív tag
Ingame: tomabear
Ahogy elnézem én nagyon noob vagyok hozzátok képest! -
ritkaság
aktív tag
Akkor szépen megkérünk h1mpi telepítsd legyél kedves a TS3-at.
-
forras2
őstag
Ha úgy adódik, és van hely, szívesen beugranék néha - néha én is 1 kis közös gamera
-
h1mpi
félisten
itt vagyok
-
ritkaság
aktív tag
Mivel csapatban fogjuk tolni kellene hang kommunikáció. Szerintem a játékban lévő az nem jó.
Kinek mi lenne jó?
DC-n ugye könnyű szobát létrehozni.
TS szerverhez van-e hozzáférése valakinek? Valaki aki klánban van és van TS szerverük kérhetne egy szobát.
Klánjaitokból is lehetne toborozni olyanokat akik nincsenek fent itt. -
ritkaság
aktív tag
Idevárom azokat akik csatlakoznának a WOT ROHAM módjához.
Itt meg tudunk beszélni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest