- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20490 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki, igazad lett. Megjött az aksi, ki is cseréltem délután. Amikor bekapcsoltam 30%-os töltöttséget jelzett. Újraindítottam és beléptem a TWRP-be, ott 40%-ot írt. Újraindítás után megint 30-at. ezután feltettem töltőre, de nem jelez töltést, viszont felugrik 50%-ra. Kikapcsolt állapotban is feltettem töltőre. Ekkor nem kezdi el tölteni, hanem bekapcsolja a telefont és feláll a rendszer. Ha összekötöm a géppel akkor látja, lehet is másolni ide-oda. Akkor felment 60%-ra. Odalett szegény. -
karelgott12
tag
-
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20490 üzenetére
Leszedtem a hátlapot, kivettem az aksit. Amennyire én láttam nem volt sérülés a csatlakozónál. Lőttem két fotót a tablettel, de olyan rossz minőségűek, hogy nem látszanak jól a részletek. A neten ráakadtam egy leírásra, miszerint ha kivettem az aksit, nyomva kell tartani a power gombot több, mint 30 mp-ig. Ez nekem működött. Miután visszatettem az aksit, bekapcsoltam a telót, és el is indult. Feltettem Cunaja V5 romját. Érdekes, mert a TWRP-ben 61%-ot írt az aksi töltöttségre, de amikor felállt a rendszer ott már csak 56%-ot. Tegnap 57-tel kapcsolt ki. Amikor a telepítő 2. részét kezdte felrakni, akkor pirosan villogott a led. Újraindítás után már csak 40%-on állt. Majd újraindításkor kiírta, hogy az akkumulátor lemerült, és a telefon 30 mp múlva kikapcsol. Ezután már nem nyösztettem szegényt. Az egész folyamat alatt nem volt töltőn a teló. Hát így.
-
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20488 üzenetére
A hátamon a bringás felső zsebében. Az alatt póló, alatta meg a kantáros gatya, van rajta egy vastag nillkin tok is. Nem juthatott bele egy csepp sem.
Nyáron, amikor csak pólóban tekertem - olyankor izzadok is rendesen - akkor sem volt semmi baja, a melegedésen kívül. Én mégis az aksira tippelnék. Bár tévedhetek is.
-
karelgott12
tag
TWRP alól elindítottam a V5 rom telepítését. Végig is ment, de amikor a boot logónál járt, 5 perc után villant egyet a kijelző és kikapcsolt a telefon. A töltés jelző megint 57%-on állt. A töltő végig benne volt a telefonban, mert ha kihúzom, azonnal leáll.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #20479 üzenetére
Csak töltőn tudom indítani, akkor is csak power gomb + hangerő fel a twrp-be lépve. Ha onnan system reboot-tal próbálom indítani, akkor leáll. Töltő nélkül semmire nem reagál. Ha a töltőn van és úgy power gomb + hangerő le kombóval indítom, akkor belép a fastboot & rescue mode-ba, és kiírja, hogy csatlakoztassam az usb kábelt a géphez és nyissam meg a hisuite alkalmazást. Mitől sérülhetett a kernel?
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #20472 üzenetére
Csináltam egy factory resetet, de folyamatosan töltőn kell legyen a teló, mert egyébként azonnal kikapcsol. Nem vitte végig a folyamatot. Kb. fél óra töltés után most 100%-ot mutat. Nem értem. Semmilyen előjele nem volt, nem merült gyorsan, vagy ilyesmi. Egyszer csak kikapcsolt, és most így maradt.
Coyote55: Ha összekötöm a géppel linux alatt, akkor elkezd villódzni a huawei ascend felirat a képernyőn 3 másodpercenként. Ennyi.
-
karelgott12
tag
Sziasztok!
Zene hallgatás (Spotify) közben kikapcsolt a telefonom. A töltést veszi - 57%-on van. Bekapcsolni nem tudom, még töltés közben sem. Viszont power gomb+hangerő fel gombbal beenged a TWRP-be. V5 van rajta.
Tudna valaki segíteni, ilyenkor mit lehet tenni? -
karelgott12
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Tegnap este 17%-on volt a telóm, amikor fogadtam egy bejövő hívást. Egy perc beszélgetés után a telefon kikapcsolt.Többször próbáltam újra indítani, de nem sikerült. Nem itthon történt az eset. Miután hazajöttem, feltettem töltőre és vártam. Fél óra után is pirosan világított a led, és 1%-on állt a töltés jelző. Néhány másodpercre sikerült bekapcsolnom, amikor is este fél 9-kor 1:14 percet, és január 1-ét írt ki a kijelzőre - csütörtököt, tegnap szombat volt. Ma reggel újra töltőre tettem, és ekkor már 16%-os töltöttséget jelzett. 22%-nál bekapcsoltam, fel is állt a rendszer, azóta is tölt rendesen. Mi történhetett? Az akkumulátor romlott el? Semmi erre utaló jelet nem tapasztaltam ezen eset előtt. Elindítottam a Battery calibration appot. 39%-nál a feszültségre 4020 mV-ot ír, a hőmérsékletre 24 C-t, a státuszra pedig jó-t.
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #20288 üzenetére
Azzal kezdtem, amivel újra telepítés után szoktam, visszaraktam a gyári kernelt, mert folyamatosan újra indult. Fb, youtube, messenger nincs. Böngészőből szoktam felmenni időnként, messenger helyett disa van, zene meg spotify, hangos könyvet szoktam néha hallgatni mx playeren, nem játszom, tényleg nem nyúzom szegényt
. 2 naponta kitakarítom a telefon kezelővel és ki is kapcsolom egy rövid időre. Ha továbbra is melegszik, akkor felteszem a polcra emléknek. Köszönöm a segítséget!
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #20281 üzenetére
Az a gond, hogy már a 3-as twrp-vel csináltam a nandroid mentést, majd utána neki is fogtam a telepítésnek. De a biztonság kedvéért csináltam egy mentést Titaniummal is. De most a régebbi twrp-nél is 2x újraindult telepítés közben. Gondolom, ez valami hardver hiba lehet.
Szeretem ezt a telefont, amire én használom arra bőven jó, de lehet, hogy ő adja fel.
Hátul nézetben a kamera, a huawei logó és a hangerő gombok közötti részen kezd el nagyon melegedni. Ebben a nagy hőségben úgy hallgattam rajta zenét itthon, és úgy töltöttem, hogy egy ruha darabba tekert jégakkura tettem. -
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #20279 üzenetére
Én köszönöm a válaszod!
Igazából azért akarom újrahúzni a romot, mert elkezdett nagyon melegedni a telóm.
Csinált olyanokat, hogy random újra indult, vagy leállított, kilépett alkalmazásokból. Szóval fura dolgai voltak. Az újabb TWRP-vel meg megszívtam, mert nem tudtam vele végig vinni a telepítést. széttördelte a feliratokat és jobbra-balra mozgatta a kijelzőn, lefagyott. Elég ijesztő volt. Végül visszaraktam a 2.8.7.0 verziót. Neki ugrok megint a telepítésnek. Lehet a végét járja már a telefon.A 3-as TWRP-n kijelzi a hőmérsékletet, 50 C-t mutatott.
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #20277 üzenetére
Köszi! Azért kérdeztem meg, mert ezt az üzenetet kaptam, amikor telepíteni akartam a V5 zipet:
"This operation may install incompatible software and render your device unusable.
Press back to cancel adding this zip."
Már nem emlékszem a 2.8.7.0 - nál is írja-e ugyanezt a figyelmeztetést...?
Akkor nyugodtan telepíthetem az újabb alól is?
-
karelgott12
tag
Üdv!
A Cunaja V5 romot csak a TWRP 2.8.7.0 verziójában szabad telepíteni, vagy az újabb, 3.0.3-0 - ban is lehetséges?
-
karelgott12
tag
Valaki el tudná nekem küldeni a gyári e-mail kliens telepítőjét?
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #19577 üzenetére
Először is köszönöm a munkádat, és hogy foglalkoztál ezzel a fagyás, újraindítás problémával.
Minden amit eddig készítettél a romok, viper4audio teljesen jól működnek. Viszont ezzel a tuning kernellel meggyűlik a bajom. Fogalmam sincs mi okozhatja a gondot nálam. Korábban írtam, hogy már tiszta rendszer telepítésnél is jelentkeztek ezek - amikor még semmilyen általam használt alkalmazás nem volt felrakva.
Miután feltettem ezt a javított verziót és frissítettem a supersu-t, kiírta, hogy sikeres telepítés, indítsam újra a telefont. Újraindítás után a supersu-t megnyitva ez az üzenet fogadott:Root checker-rel viszont ez:
Gondoltam, egy újraindítás nem árthat. Megállt az újraindítás logónál, és csak a power gomb hosszú nyomásával tudtam kikapcsolni. Amikor be tudtam kapcsolni, beléptem a supersu-ba. Ekkor már rendben talált mindent, nem volt hiba üzenet. Ezalatt többször fagyott és indított újra a teló. Ezután csináltam egy dalvik + cache törlést - Zeon írta, hogy ezután már nála nem volt gond. Miután ez megvolt, elkezdett folyamatosan újraindítani. Nem nyúltam hozzá. Amikor egyszer csak abbahagyta és felállt a rendszer, nem volt mobil jel és wifi sem,
és - isten tudja miért - leválasztotta a külső sd kártyát is. Amikor elsötétült a képernyő és fel akartam ébreszteni, akkor azonnal újraindult. Ha feloldottam a képernyőzárat, akkor lefagyott majd újraindult. Esélyem se volt felcsatolni. Végül kiszedtem a kártyát, felmásoltam rá az eredeti kernelt, és TWRP-ből visszatettem.
Remélem, másoknak működik. Nekem valamiért nem akar.
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #19498 üzenetére
Nekem már a 2.zip telepítése után is 2x újraindított, majd a kis fehér ablakban kiírta, hogy 14 alkalmazás optimalizálása. Ezután megint 2x reboot, majd újabb ablak: 130 alkalmazás optimalizálása. Miután végzett 2 rezgéssel és logóval újraindult. Ezután felállt a rendszer, rögtön újraindítottam recovery módban, de nem a TWRP jött be, hanem normál módban állt fel a rendszer. Gondoltam, megpróbálom normál módban frissíteni a super su-t, de a wifi beállításoknál lefagyott a teló, majd újraindult. Mégegyszer neki futottam a rom telepítésnek, de ugyanezeket a tüneteket produkálta.
Ezek szerint a tuning kernel a ludas. Korábban próbáltam már felrakni, de akkor is belefutottam a random újraindításokba. Azt még megtudnád mondani, mért van az, hogy valakinek működik a tuning kernellel, másoknak meg nem? -
karelgott12
tag
Sziasztok!
Felteszem Cunaja V5 romját. Két kérdésem lenne. Ebben a romban is leállnak a beállított háttérben futó appok? Greenify, Amplify, Power nap appokat futtatok háttérben, de hosszabb (több órás) tétlenség után a teló leállítja őket, ha a "ne zavarj" mód be van kapcsolva. A viper4audio működik a gyári zene lejátszóval?
-
karelgott12
tag
válasz
repvez #18390 üzenetére
Én is ezzel kínlódtam egy pár hónapja már. Azt hittem én állítok be rosszul valamit a telón. Szórakoztam mindenféle optimalizáló progikkal, de nem lett jobb. Aztán meguntam és rendeltem egy aksit Ebay-ről. Megjött, fél óra alatt kicseréltem, s most ez van:
A második képen látszik, hogy adtam az adatforgalomnak is.
Azt gondolom, ez is olyan lehet, mint bármi mással; autóval, műszaki cikkekkel vagy akár az élettel. Valaki jót fog ki, más meg nem. Ennyi
-
karelgott12
tag
válasz
#86973952 #18217 üzenetére
Igen, telegramot használom sokat, ritkábban viber, whatsapp, meg UC browserből kapok fb üzeneteket, értesítéseket olykor.
Igen, Cunaja v4 lite romja van fent. GPS-t mostanság nagyon keveset használom, inkább fejből navigálok.
A TIME_TICK pontosan mit csinál? Felraktam a Gsam appot, holnap megnézem. Sokkal többet tud, mint a WLD. Köszönöm a segítséged! -
karelgott12
tag
válasz
karelgott12 #18205 üzenetére
Kapkodtam, bocsi.
u0_a130@hwp7:/ $ su
root@hwp7:/ # dumpsys power
POWER MANAGER (dumpsys power)Power Manager State:
mDirty=0x0
mWakefulness=Awake
mWakefulnessChanging=false
mIsPowered=false
mPlugType=0
mBatteryLevel=82
mBatteryLevelWhenDreamStarted=0
mDockState=0
mStayOn=false
mProximityPositive=false
mBootCompleted=true
mSystemReady=true
mHalAutoSuspendModeEnabled=false
mHalInteractiveModeEnabled=true
mWakeLockSummary=0x0
mUserActivitySummary=0x1
mRequestWaitForNegativeProximity=false
mSandmanScheduled=false
mSandmanSummoned=false
mLowPowerModeEnabled=false
mBatteryLevelLow=false
mLastWakeTime=27790581 (261812 ms ago)
mLastSleepTime=27767384 (285009 ms ago)
mLastUserActivityTime=28052299 (94 ms ago)
mLastUserActivityTimeNoChangeLights=28042575 (9818 ms ago) mLastInteractivePowerHintTime=28052299 (94 ms ago)
mLastScreenBrightnessBoostTime=0 (28052393 ms ago)
mScreenBrightnessBoostInProgress=false
mDisplayReady=true
mHoldingWakeLockSuspendBlocker=false
mHoldingDisplaySuspendBlocker=trueSettings and Configuration:
mDecoupleHalAutoSuspendModeFromDisplayConfig=false
mDecoupleHalInteractiveModeFromDisplayConfig=false
mWakeUpWhenPluggedOrUnpluggedConfig=true
mWakeUpWhenPluggedOrUnpluggedInTheaterModeConfig=false
mTheaterModeEnabled=false
mSuspendWhenScreenOffDueToProximityConfig=false
mDreamsSupportedConfig=true
mDreamsEnabledByDefaultConfig=false
mDreamsActivatedOnSleepByDefaultConfig=false
mDreamsActivatedOnDockByDefaultConfig=true
mDreamsEnabledOnBatteryConfig=false
mDreamsBatteryLevelMinimumWhenPoweredConfig=-1
mDreamsBatteryLevelMinimumWhenNotPoweredConfig=15
mDreamsBatteryLevelDrainCutoffConfig=5
mDreamsEnabledSetting=false
mDreamsActivateOnSleepSetting=false
mDreamsActivateOnDockSetting=true
mDozeAfterScreenOffConfig=false
mLowPowerModeSetting=false
mAutoLowPowerModeConfigured=false
mAutoLowPowerModeSnoozing=false
mMinimumScreenOffTimeoutConfig=10000
mMaximumScreenDimDurationConfig=7000
mMaximumScreenDimRatioConfig=0.20000005
mScreenOffTimeoutSetting=30000
mSleepTimeoutSetting=-1
mMaximumScreenOffTimeoutFromDeviceAdmin=2147483647 (enforced=false)
mStayOnWhilePluggedInSetting=0
mScreenBrightnessSetting=128
mScreenAutoBrightnessAdjustmentSetting=0.80700004
mScreenBrightnessModeSetting=1
mScreenBrightnessOverrideFromWindowManager=-1
mUserActivityTimeoutOverrideFromWindowManager=-1
mTemporaryScreenBrightnessSettingOverride=187
mTemporaryScreenAutoBrightnessAdjustmentSettingOverride=NaN
mDozeScreenStateOverrideFromDreamManager=0
mDozeScreenBrightnessOverrideFromDreamManager=-1
mScreenBrightnessSettingMinimum=4
mScreenBrightnessSettingMaximum=255
mScreenBrightnessSettingDefault=102Sleep timeout: -1 ms
Screen off timeout: 30000 ms
Screen dim duration: 6000 msWake Locks: size=0
Suspend Blockers: size=4
PowerManagerService.WakeLocks: ref count=0
PowerManagerService.Display: ref count=1
PowerManagerService.Broadcasts: ref count=0
PowerManagerService.WirelessChargerDetector: ref count=0Display Power: state=ON
Wireless Charger Detector State:
mGravitySensor={Sensor name="iNemo Gravity sensor", vendor="STMicroelectronics", version=1, type=9, maxRange=9.80665, resolution=0.15328126, power=0.2, minDelay=20000}
mPoweredWirelessly=false
mAtRest=false
mRestX=0.0, mRestY=0.0, mRestZ=0.0
mDetectionInProgress=false
mDetectionStartTime=0 (never)
mMustUpdateRestPosition=false
mTotalSamples=0
mMovingSamples=0
mFirstSampleX=0.0, mFirstSampleY=0.0, mFirstSampleZ=0.0
mLastSampleX=0.0, mLastSampleY=0.0, mLastSampleZ=0.0
root@hwp7:/ #Szerk.: Nincs. A terminált is most telepítettem fel gyorsan. Ilyen szinten nem tudok/merek belenyúlni a rendszerbe.
-
karelgott12
tag
válasz
#86973952 #18202 üzenetére
Az amplify-ban, igen. Ott nagyobb értékeket adtam meg, mint a rendszeré.
Ezen leírás alapján:
[link]Nem mindenhez nyúltam hozzá. A push üzenetek kellenek, de a többit, szinkronizálás, lokáció, stb kb. így állítottam be. A WLD-ban nincs ilyen, ha erre érted. Az appnak nincs net hozzáférése.
-
karelgott12
tag
-
karelgott12
tag
-
karelgott12
tag
válasz
#86973952 #18189 üzenetére
A 3G be van kapcsolva amikor dolgozom, itthon pedig a wifi. A hely hozzáférés és a szinkronizáció csak manuálisan, ha szükségem van rá; navi app, emailek letöltése.
A power gomb hogyan kapcsolódik a nethez?Szerk.: Felhő nincs, csak a huawei cloud a téma letöltés miatt, de ő hibernálva van a greenify-al.
-
karelgott12
tag
-
karelgott12
tag
válasz
fatomas673 #18178 üzenetére
Ugyan. Te segítesz nekem.
Sniper 112 írta fentebb, hogy van olyan hátlap ami eleve ragasztózott. Ehhez is kell a ragasztó szalag, vagy csak a szimpla hátlaphoz kell? -
karelgott12
tag
válasz
fatomas673 #14461 üzenetére
Szia
A segítségedet kérném. Sikerült nekem is sarkára ejtenem a telóm, és elrepedt az üveg hátlap. Lassan 2 éves lesz, ezért összekötném a hasznost a hasznossal és egyúttal már aksit is cserélnék benne. Megnéztem néhány videót a témában. A szétszedés tiszta, de az összerakásra több verziót is láttam. Valaki csak szimplán rányomkodta a hátlapot, más melegítette hajszárítóval is, s mintha te azt írtad volna, hogy kell hozzá két oldalú ragasztó is.
Esetleg privátban leírhatnád részletesen, te hogyan csináltad.
Előre is köszönöm a segítséged! -
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #17961 üzenetére
Az eredeti tuning kernelre gondolsz? Mert azzal is, és a módosítottal is ugyanazt csinálja. Korábban írtam Cunajának ezt újraindítás gondot, erre válaszolta azt, hogy utána néz, s ha megvan felteszi ide a módosított kernelt. Nem baj, a V4 még így is jobb, mint a gyári romok.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #17955 üzenetére
Lehet csak én vagyok ilyen tejbetök, de nálam ezzel a kernellel is újraindít a telóm
Amikor értesítést kapok csevegő appokban lefagy az egész telefon. A böngésző használata közben is lefagy, majd újraindít. Az aksi kicsit melegebb lett a megszokottnál. Az utolsó restartnál elfáradhatott szegény, mert inkább kikapcsolt. Egy percig nem is tudtam elindítani. A következő elindulásnál eltűnt a boot hang. Ezután visszatettem a nandroid mentésem. -
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #17780 üzenetére
Feltettem én is ezt a romot. Eltűnt a root, és random újra indítgat a telefon. Kostyan fórumán azt írja valaki, hogy ugyanígy járt, és a gyári boot.img cseréje megoldotta a gondot. Szerinted is ez a probléma megoldása? Telepítés előtt csináltam nandroid mentést. Ezután 3x raktam fel a tuning romot - majd amikor jelentkezett a hiba, visszatettem a mentést és újra próbáltam, de mindig ugyanaz történt.
-
karelgott12
tag
válasz
aprokaroka87 #17411 üzenetére
-
karelgott12
tag
válasz
aprokaroka87 #17411 üzenetére
Igen, megcsináltam, de fehér alapon fehér betűkkel írta ki az infókat, nem tudtam elolvasni. Csak az android rendszer, a többi zöld betűkkel volt, nem is értem
Tegnap este reseteltem a listát. Várok vele 2 napot és akkor megnézem újra.
-
karelgott12
tag
válasz
#86973952 #17401 üzenetére
Napok óta nézegetem a wakelock detectort, de minden más csak a töredéke annak, amit az android rendszer ébreszt, s eddig nem is mutatott ilyen drasztikus értékeket. Nem jövök rá, mitől lehet.
Ahogy korábban írtam kb. 2 hete tünt fel, hogy érezhetően jobban merül az aksi. Már a P6-oson is használtam xposed-et és greenify-t. Amit nem használok, azok alszanak. Azt is észrevettem, ha nem nyúlok a telefonhoz órákig (pl. autóban) 4G, szinkronizálás kikapcsolva, akkor is merül 3-5%-ot egy óra alatt.
-
karelgott12
tag
válasz
aprokaroka87 #17356 üzenetére
Ki van kapcsolva. Reggel és este kapcsolom csak be amíg szinkronizál. Eddig normális volt az aksi merülés, kb. egy hete látom ezt az erős merülést. Belakott telóm van, nem telepítettem semmit, nem volt beállításokban turkálás. Szóval, ezért gondoltam, hátha nálam is a google szolgáltatások lehet a ludas.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #17353 üzenetére
Jelenleg nekem is hasonló értékeket mutat, de volt már 42%-on is az android OS. Nekem csak a szolgáltatások, áruház és a gmail van fent.
Szerk.: Semmit sem csinálok magamtól. Mindent itt olvasok a fórumon a ti leírásaitok, tanácsaitok alapján. Ahogyan fentebb leírtam, tovább olvastam a másik fórumon, ahol Porterocka leírta ezt megoldást a gyors merülésre. Más is találkozott ezzel, amivel én, erre tanácsolta valaki az adatok törlését - de csak azt, a sorrendet és a továbbiakat nem. Ezért kérdeztem tőled/tőletek, mert elakadtam.
-
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15852 üzenetére
Ma csak úgy kíváncsiságból rányomtam a telefon kezelő keresés ikonjára, és lefuttatta végig. Másfél hónapja beszéltünk erről a hibáról, azóta nem is próbálkoztam vele. Ezután egymás után többször is lefuttattam, de nem akad meg. És nagyon gyors!
Csináltam róla egy videót is. -
karelgott12
tag
Délután óta tesztelgetem - érezhetően gyorsabb lett.
A telefonkezelő még mindig beakad a wlannál kereséskor. A Greenify-ban leáll az automatikus hibernálás - valamivel továbbra is összeakadhat, de a képernyő kikapcsolása után néhány perccel mégis elaltatja amiket kell. Szóval, nekem jó lesz.Köszönöm a munkád!
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #16230 üzenetére
Nem tudhattuk, hogy nem szabad reklám blokkolót használni, hiszen nem írta korábban.
Az adblocker modult használtam az xposedben, és volt AdAway appom is a böngészőhöz. A greenify is rakoncátlankodott. Most kiderül emiatt volt-e, vagy más gond van. Az automata hibernálás állt le bizonyos időközönként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest