- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #18799 üzenetére
A PC-látja?
A recovery-be belép? Wipe volt?
Ha igen, akkor csinálj a systemről és a boot.img - ről egy mentés, majd dobd fel valahová.
Ha nem tudsz belépni, nézd meg az adb devices parancsra csinál- e valamit, így is látnia kellene a gépnek.
Mivel CWM-et írtál, ezért gondolom, hogy 4-es droid van rajta max.Az SD-kártyára másold rá a B839-et és 3 gombos módszerrel told rá a romot. Ez az összes partíciódat átírja.
Sajnos ez a módszer csak akkor megy ha gyári a recovery.
Szóval a B609 gyári recovery-t rá kellene varázsolni.
Ha semmi nem segít, nem tudsz recovery-t cserélni, akkor
az összefoglalóban lévő kangvip romot rakd rá, de azt ami a 4-es droidra való.
A lényege az egésznek, hogy felébredjen az álomból.
Utolsó:
Biztonsági módban sem indul? Hangerő le + power gomb.
Ezeket nézd végig és jelentkezz! -
laci laci
addikt
Üdv újra itt mindenkinek.Volt nekem a régi telom.Annak a bal oldalon nem érzékelt,ehhez vettem egy donort,hátha a kettőből,de ennek annyi a baja,hogy csak bootol és ennyi..Van cwm.Így nem tudom kinek a fija_borja..Hogy tudnám visszahozni az életbe,honnan tudom meg így a verzió számát?Előre is köszönöm..
-
zeon.hu
nagyúr
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #18796 üzenetére
Van fb , de nem csak azzal vannak gondok.
Nem mentésből hanem playről töltöm mindig az épp aktuálisat .
Semmi launcher vagy más rendszerpiszkáló dolog nincs fenn.Főleg mint multimédia és netes eszköz van nálam használatban , nem telefonálás miatt, ezért fontos , hogy jól müködjön a kamera a video, a zenelejátszás és a Sport trackerek, meg persze a net.
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #18792 üzenetére
Ha most a V4 van fent, semmi nem kell, csak gyaluld le a rendszert.
Ami fontos, hogy minden lépésre figyelj és a teljes törlés után, a MOUNT résznél ne felejtsd el kivenni az x-et a SYSTEM elől.
Ezután telepíted a V4-et és ha kész, egyből nyomjál egy wipe-t. Ezután már újra indulhat a telefon.
Az első indulásnál kb, 7-8 percig a bootlogot fogod látni.
Ha elindul, felbukkan egy superuser kérelem a Kangvip-Tools-ra, ezt figyeld és engedélyezd.
A supersu binerálist majd frissíteni kell, itt a normál frissítést kell választani. -
repvez
addikt
Na megjött a 64gb os memoria kártya és most van szabadidőm is, ujra neki futnék ennek a romcserének.
Szóval V4 van most fenn.
Az összefoglalóban ugy olvastam, hogy a v4 elöfeltétele a 839es rom, ez mit takar pontosan?Mert a multkorinál végigmentem az egész rollback folyamaton és ugy sem volt jó ,majd ezután legyalultam mindent és csak a V4et tettem fel .
Jó az összefoglaló, csak egymás után ömlesztve vannak a dolgok és nem mindig tiszta, hogy mi miután vagy mi elött kezdődik.Nem bonyoulut a folyamt csak sok dolog van és sok kombináció hozzá.Most akkor nekem ha full gyalut csinálok akkor elöször fel kéne tennem a 839et 3 gombossal ?, de oda meg gyári recovery kéne nem?
Majd utána megcsinálni a recovery cserét és ugy a V4-t? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Dwayne Hicks #18790 üzenetére
Gyári bill. vagy letöltött?
Milyen rom? -
Dwayne Hicks
tag
...tapasztalt valaki mostanában virtuális billentyű belassulást...? Valamelyik frissítés lehet a ludas?
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Két év használat után jó áron el tudtam adni a P7-et, és egy másik telefonra nyergeltem át.
További jó fórumozást,és sok romot kívánok nektek! :-)
És köszönöm a sok segítséget, amit itt kaptam.Sziasztok!
-
repvez
addikt
Ma megjött az uj samu 64gb-os SDXC SD kártyám, holap megint ujra kéne huznom a telefont, a V4ről akkor ujra gyalu és vissza a V4 a menete és akkor talán megjavul minden?
-
Foose
addikt
Sziasztok! A gyárilag telepített "ne zavarjon" funkciót használja valaki? Tegnap nekem be volt kapcsolva, csak a megadott 7 szám érhetett volna el, ennek ellenére a lakótársam hívott Idegen számról (először szám nélkül, majd számmal) és azt mondja, csörgött nála. Plusz később smst is küldött, ugyanarról az idegen számról, és megkaptam. Most akkor mi van??
-
jonny100
csendes tag
A rom újratelepítés megoldotta a problémát , a mediaszerver továbbra is fut de már csak 4%- ot eszik , ígynem veszélyes . Köszi a segítséget .
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #18772 üzenetére
Jó hír!
Kérdés, hogy a téma volt hibás vagy a romban van valami gubanc. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Örömmel jelentem, hogy megoldódott a mappa, és ikon széteséses probléma, a képernyőkímélőmód bekapcsolásánál. Feltettem ezt a témát, és ennél jól megy.
[link] -
jonny100
csendes tag
Ok ,.kipróbálom, de majd csak holnap .
-
orbit76
tag
Hello, elköszönök tőletek. Totálkár lett a P7. Minden jót nektek.
-
jonny100
csendes tag
Ez a készülék a fiamé , nekem is p 7 _em van ua. rommal , de nekem nincs mediaszerver a fogyasztok között .
-
jonny100
csendes tag
Mivel tegnap lett újratelepítve , nincs rajta video , zene is csak 4 db , a playről a face és a messenger lett letöltve .Van egy zene aminek a címe elég kacifántos , van benne jel , betű stb....Ez most átneveztem , hátha ez a baj .
-
jonny100
csendes tag
Nézem
-
törölt tag
-
jonny100
csendes tag
Sajna megint feltünt a mediaszerver , csak most nem 46%_ot eszik , csak 8 %_ot . Nem tudom mit kellene csinálnom .
-
repvez
addikt
válasz
jonny100 #18748 üzenetére
Ments le a fontos dolgaidat, nekem is ez volt mielött eltünt az egész sd tárhely, azóta se kapcsolódott vissza.
Csak arra azért jó lenne rájönni, hogy miért baj neki ha sok a kép vagy a video és az miért okozza ezt a média serveres gondot vagy, hogy megfekszik az sd kártya.
Mert most rendeltem a 16gb os helyett 64gb osat és többnyire zene meg a telóval készült média tartalmak lennének rajta és elég rossz lenne ha ekkora adatmenyniség cska ugy elveszne. -
Foose
addikt
válasz
#86973952 #18743 üzenetére
A galaxy s4 gyári töltőfeje és kábele eddig tökéletes volt. A p7-hez kapott fekete gyári töltőfej szerintem szintén tökéletes,a hozzá kapott kábel hajlamos nem működni ha mozgatom.... De azt nem értem,hogy jó pár napja a galaxy s4 töltőjét használom,és eddig nem volt vele gond. Most már az is vacakolt. Jelenleg a galaxy s4 fehér gyári kábele,és a huawei gyári töltőfeje tölti. Tehát a telefon csatlakozója szerintem jó.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Pár hete vettem egy független p7-et gsm boltban... Kaptam hozzá huawei töltőt... Elsőre a boltban működött. Itthon ha elmozdul,nem tölt. Oké,nyilván szakadt-tört valahol. Ez ugye 1A-es töltő. Mivel nem jó,a galaxy s4 2A-es töltőjét használom. Nem is volt semmi baj jó pár napig,aztán egyszercsak melóhelyen hiába dugtam 220-ba,jelezte hogy tölti,de nem töltött semennyit. Ugyanannyi %-on volt. Átdugtam máshová,ott jó volt. Itthon soha egyszer nem volt vele baj. Mostmár itthon is csinálja,akár pc-re dugva,akár 220,jelzi hogy tölt,de mégsem. Most egy órája próbálom tölteni,most megint úgy néz ki,tölti. Mi lehet a gond???
-
jonny100
csendes tag
Sziasztok , mostanában elég gyorsan ( egy éjszaka alatt 50 %-ot is ) lemerül a telefonom . Nem tudom hogy ez a aksi baj vagy szoftveres probléma .Jelenleg gyári 852_es rom van rajta .Egy újratelepítés segíthetne rajta ?
Előre is köszi
-
castor84
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ma ismét felhívtam őket, és sűrű elnézések közepette küldték a frissítést, így más tökéletesen működik. A tegnap ügyfélszolgálatos hölgy sajnos nem volt képben, de a mai profi módon megoldotta -
castor84
csendes tag
válasz
Cunaja #18735 üzenetére
végignéztem, ugyan az van beállítva mint nálad, kivéve a wnw helyett az internet.telekom. Érdekes adalék, hogy valamiért 4G helyett H-ra vált át( telefonnál a 4G és társai vannak beállítva )... és erőlködik a betöltéssel( wnw nél kidobja egyből, hogy offline
A többi céges/flottásnál is az internet.telekom van beírva az APN-hez -
castor84
csendes tag
válasz
Cunaja #18733 üzenetére
köszönöm.
Egyik kollégámmal ketten mentünk be a mai nap. Neki is gondja volt, de megoldás volt az APN-nél beírni azt, hogy internet.telekom( ügyfélszolgálatot hívtam fel, ott mondta a hölgyike). Én hiába írom be, nem csinál semmit. Ha nem lesz jó, holnap beviszem a készüléket és nyomkodják ők... -
Cunaja
addikt
válasz
castor84 #18732 üzenetére
Nekem is T-mobil van és flottás. Ezek vannak beállítva, simán megy. Szeretném hozzátenni azt is, hogy nincs CUST mappám, vagyis egyedi saját rom. ( V5 )
A napokban a T-mobnál voltak gondok a flottás csomagokkal. Ha felhívod őket, válaszd a hiba bejelentés és műszaki segítségkérés. Ott az ügyintéző elküldi neked a flottához való beállításokat a telefonodra.
-
törölt tag
válasz
castor84 #18729 üzenetére
Ezek?
A hozzáférési pont neve: Telekom Net
APN: internet vagy internet.telekom
Felhasználónév: [üres]
Jelszó: [üres]
Jelszókérés: Nem
Autentikáció típusa: PAP
IP: Dinamikus
Elsődleges IP cím: 000.000.000.000
Másodlagos IP cím: 000.000.000.000VAGY
Név:Telekom
APN:wnw
Hitelesítés típusa: PAP
APN típusa:default, vagy üres -
castor84
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Huawei p7 gyári telefon(telekom), 4.4.2 Android, EMUI 3.0) flottás előfizetés, amihez lakossági internet volt, és tökéletesen működött.
Ma ugyanehhez a flottás előfizetéshez flottás internetcsomag lett aktiválva.
A probléma a következő APN beállítást kéne végezzek, de sehol nem találom az APN-t ahova be kellene írjam a megfelelő "kódot", ill új hozzáfárási pontnál sem ad lehetőséget, hogy APN-t válasszak
Ebben szeretném kérni a segítségeteket -
Cunaja
addikt
Porterocka válaszol neked biztos, [Itt az off topikban]
Ott bármit, és bármiről kérdezhetsz off nélkül. -
vieri2000
tag
Köszi. Az igazság hogy áfa nélkül lenne kb 50, vártam a p9 lite -t de pont a kamera az ami nagy csalódás Samu a3 2016 ot néztem még de csak a külseje és a mérete ami tetszi, nem vagyok nagy samu párti.
A huawei ascend p7nek viszont tényleg jó a kamerája. Jó kamerás készüléket meg 100 alatt nem nagyon lehet venni . Vagy van tipp? Méretben is inkább max 5" lenne jó. -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #18723 üzenetére
Ebből is látszik, hogy nem rossz kütyü. Sajnos ezt csak a Huawei nem veszi észre, hogy illendő lenne frissíteni.
Szerk.
Off topikot nem olvasol?
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #18723 üzenetére
Azért tartja, mert azok közül mindegyik szürkeimportos. Aztán kitalálták rá egy árat. A 100+ például több mint vicces, majdnem a Honor 8 akciós árán. Másik boltban meg 2 éve árulják és még mindig nem tűnt fel, hogy a P6 képe van kint. Évekkel ezelőtt is volt már téma ez a bolt.
Egyébként ha valaki kérdezné tőlem, hogy vegyen -e ilyen telefont azt mondanám igen. Az, hogy mennyire elég a hardver igény függő. Viszont a kamerát leszámítva mindenben jobb választás annyiért (akcióban) a P9 Lite.
A hardver nem csak abban a tekintetben fontos, hogy mennyire erős. Az is lényeges, hogy mennyire takarékos.
Szerk.:
Még sokszor csak azért szokták kint hagyni a telefont, mert sok rá (vagy sok volt) a kattintás, így több a megjelenésük. Az érdeklődőnek meg azt mondják hogy elfogyott és ajánlanak mást. -
törölt tag
válasz
philoxenia #18719 üzenetére
Az tuti, de 52 -t akkor sem ér.
-
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia #18719 üzenetére
-
vieri2000
tag
Érdemes ilyen készüléket venni még? most 52e kijönne. Vagy hasonló alternatíva ártól függetlenül?
-
repvez
addikt
A Huawei cloud funkcióját használja valaki mentésre?
Mert a filekezelő néha feldobja , hogy tároljam ott a fájljaim, de amikor meg akarom addni neki a gmailes fiokomat, akkor azt irja, hogy már használatba van, bejelentkezéskor meg nem fogadja el a jelszót, jelszóemlékeztetőre küldött egy linket ahol meg lehetne addni uj jelszót, de minden kinaiul van és nem tudom, hova mit kell irni. Valaki csinált már ilyet
Érdemes vele vesződni, vagy ha regisztrálok is azután is csak kinai oldalt lehet használni? -
repvez
addikt
ugy látszik, hogy megadta magát az SD-kártyám, mert ha rámegyek a beállitáűsoknál, hogy felcsatlakozás akkor 1 mp mulva vissza vált arra, hogy biztonságosan eltávolitható a kártya.
ÉS nem is látom a beállitásokban, hogy lenne adat vagy szabad hely és a fájlokat sem tudom elérni . -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Smoker84 #18711 üzenetére
Rövid keresés után őt javasolnám. Megbízható!
Viszont budapesti. -
Smoker84
tag
Üdv.keresnék hozzáèrtő embert!
A problèma a p7esemmel hogy se 4.4en se 5.1en a kamera nem akar fokuszálni.úgy csinál mintha de a vègeredmèny èletlen foto.ha bárki tud segiteni eme hiba megoldásában,tesztelèsben hogy modul cserère szorul e.azt megköszönném.
Pècsi vqgyok -
törölt tag
Huawei P7 OFF topik. HA valaki nem vette volna észre, vagy csak mobilról tolja. Kötetlen beszélgetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest