- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attush
csendes tag
válasz
Cunaja #17834 üzenetére
Egyelőre nem szeretnék visszatérni, de még pár hónap garancia van rá, ezért kérdeztem.
Ami kérdésem lenne. Leírásban szerepel, hogy "Telepítéskor figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a KangVip eszköznek (Nagyon fontos: Mindenképp menjünk a SuperSu-ba és ellenőrizzük, hogy sikerült-e megadni a a root jogot!" Na, hát én telepítés közben ezt pont nem figyeltem.
Ez okozhat bármi problémát? Nekem még picit szokatlan, de belenézek a speciális beállításokba, plusz rákeresek erre a tuning kernelre is. Remélem lassan összeáll
-
Attush
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült felraknom a V4 LITE verziót, tök jó meg minden és tényleg jó gyors. Igaz egy kicsit beparáztatott, mikor hajnali 2-kor végeztem vele és másnap meló, de az ébresztő óra ébresztés helyett azt írta, hogy nem válaszol
Viszont újraindítás megoldotta. Mondjuk az még érdekelne, hogy V4-ről, hogy lehet visszatérni egy gyári ROM-ra. Ugyanúgy mint v3-ról, vagy v-2-ről? Arról is van leírás?
-
Attush
csendes tag
Srácok!
Úgy tűnik, kicsit megváltozott a bootloader unlock kód igénylésének folyamata.
Elküldtem nekik az emailt olyan formában, mint ami a leírásban szerepel. Kaptam egy elég hosszú levelet tőlük amiben már megköszönik, hogy hozzájuk fordultam, de rögtön elnézésemet is kérik.Szóval kicsit komplikáltabb lesz a dolog. Regisztrálnom kell a telo ID-t az oldalukon, be kell vele jelentkezni... stb stb. Nem annyira problémás, mint amennyire hosszú a levél, csak gondoltam szólok, hogy ez kissé megváltozott sajnos.
-
Attush
csendes tag
SZiasztok.
V4 Lite telepítésnél eljutottam addig, hogy TWRP Recovery telepítés. Gépen kész a mappa, windows-ba benne minden, futtatásba beírtam a parancsokat, kiírta a a device számot, majd adb reboot bootloader futtatása. Teló újraindul "egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel. ( itt fontos, hogy Phone Unlocked felirat legyen.)". Na nekem Locked. Ilyenkor mi a teendő?
-
Attush
csendes tag
Sziasztok.
Lassan 2 éves lesz a kis kütyü, eddig komolyabb probléma nélkül tart a kapcsolatunk. Viszont egy pár hónapja egészen nagy mértékben kezdett el lassulni. Mint kiderült, megtelt az SD kártya, bár ez nem tudom mennyire lehet befolyásoló tényező ebben az esetben, mindegy cseréltem nagyobbra és jobbra. Picit javult a rendszer sebesség, de lehet ez is csak placebo
Szóval nem tudom mi lehet a gond, de például írás közben a saját beépített ékezetes Swype billem annyira lassan reagál, hogy 4-5 leütés után írja csak ki az addigi karaktereket.
Típus: P7-L10
EMUI verzióm: 3.0
Android: 4.4.2.Elképzelhető, hogy egy újabb Android verzió megoldaná a problémát? Tervezem majd lecserélni, de azért egy évet még jó lenne, ha megfelelően szolgálna. (P9 ára addigra csak lentebb megy valamivel
)
Bocsánat, hogy így kérdezem, nyilván választ kapnék, ha visszaolvasnék 15000 bejegyzést, de erre most nem lenne időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest