- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #18595 üzenetére
Lejárt közben a szerk. Idő és nem rakta ki a gazda képét.
Azért azt nem tudom, miért kell a Huaweinek mindent elrejteni a romokban?Porterocka:
Sajnos a csomag miatt nincs 4G, mert 1GB net van benne 3G adattal.Na mentem aludni!
Kedves fórum társak!
Délutánra várom a választ a kérdésemre.Szerk.
A legidegesítőbb, ha bedöglik a 3G torony, már nem is csinálják meg. Az ilyenek miatt fordul elő, hogy Pest belvárosában eltűnik a térerő. -
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #18594 üzenetére
Már hirtelen annyi feladatot adtál, hogy azt sem tudom melyiket csináljam?
Navi, kamera, romna megérkezett a kis kiváncsi gazda.
Azért te sem vagy semmi a kívánságaiddal, de viszont előnyt élvezel a sorban.
A bootanimációt is megoldom délután.Persze nem adtál semmi feladatot Porterocka, csak tudod kinek kell valamit megemlíteni.
-
törölt tag
válasz
Cunaja #18588 üzenetére
Ez szokott lenni a ROM egyetlen problémája. Mivel távol-keleti, át van custolva, viszont így nem tudja kezelni a Telenort, mert az nincs benne az EU csomagban.
Csak 2G-n megy. Nem magát a SIM -et, hanem a hálózatot. Tehát lehet benne akár Voda kártya is, a Telenorra irányuló és az onnan érkező hívások nem lesznek használhatók 3G/4G -n.
Olyan, mintha beszűkítené a hangtartományt, csak egy mély zúgás megy át beszédkor.
-
Cunaja
addikt
Kérdés!
Gyári B852-es romon lehet rejteni a navisávot?
Simán és nem küldő alkalmazással. -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #18585 üzenetére
Van, csak még nem teszteltem és addig nem osztom meg. A másik baja, hogy Kínai a fele.
-
törölt tag
válasz
Cunaja #18575 üzenetére
Megyek kutyázni, később bele lesek a témába. Még félhomályban vagyok.
Addig is itt van a gyári Egészség app, ha valakinek kell. A következő 3 link valamelyikéből töltsd le és telepítsd:
Első indításnál a kért engedélyeket add meg neki, mert nélküle nem fog működni.
Elvileg itt is menni fog, de azért majd jelezzetek vissza. Droid 6 EMUI -n megy, illetve másik gyártó Lollipop ROM -on is próbáltam, ott is működött. Feltételezem itt is menni fog.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #18570 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Igen, de ha ki tudod osztani a képernyőt, akkor nem kell hozzá parancssosrozni.
Én mondjuk eleve ajánlom az SD -re mentést és a felhő a szinkronizációt. Így kb. minden a használat során menthető.
Mert más gond is adódhat a telefonnal. Pl. Hardveres bootloop.
Nálam minden felhőbe megy, napi egyszer fut fel a szinkron.
-
Cunaja
addikt
válasz
Lehet, de most alszom, holnap leírom.
-
Atlantisz48
őstag
Ti tudtátok, hogyha tegyük fel betörik a kijelzője a telefonnak és valamilyen fontos adatot szeretnénk lementeni a telefonról, de nem sikerül, akkor az ADB-vel is lehet a telefonról mentést csinálni?
-
törölt tag
-
snake1977
őstag
válasz
#86973952 #18562 üzenetére
Ha a samsungon múlna évente cserélnénk telefont, persze az újjabbak már elértek arra a szintre hogy nem nyújtanak annyival többet hogy a tavalyi modellt lecseréljék. Azt aláírom hogy nem épp korszerű és modern már a hardver, de egy MTK 6582-eshez képest még mindig jobb, ráadásul azokban 1GB ram van és kaptak 6-os droidot, tehát ebből a szempontból nézve ez nevetséges.
Szimplán vegyél újat/újabbat/másik modellt, mert rá vagy kényszeritve, ha kell a legújabb droid.
Egyébiránt a Mate7 is megkapta, az sem sokkal fiatalabb csak 4 hónappal, igaz abban 925 van már. -
törölt tag
válasz
snake1977 #18561 üzenetére
Amikor kijött a droid 6 Huawei -nél már majdnem 2 éves volt. Plusz jelenleg várni bármit is már felesleges közel 2 és fél évesen.
Mobilgyártásban az a cél, hogy 2 évente legalább lecseréld a telefonod.
Azt azért ne feledjük el, hogy a Kirin akkoriban még elég kezdetleges volt, alig volt túl egy-két generáción. Az optimalizálás ellenére ez már nem számít kiegyensúlyozott SoC -nak.
Én elhiszem, hogy lehet szeretni a P7 -et, mert jó telefon, de a hardver kicsit már akkor is korszerűtlen volt, amikor megjelent.
Huawei Kirin 950 óta tudott letenni valódi felső kategóriás hardvert.
-
snake1977
őstag
válasz
Cunaja #18559 üzenetére
Én játszani nagyon minimálisan játszom rajta, sajnos nem is megy a kedvenc csr2-őm rendesen, a hardver sebességgel pedig elégedett vagyok (fhd mkv simán megy), épp ezért akadok ki amikor snapdragon 410-es chipsetre kihozzák a 6-os droidot, pl. LG Spirit...igaz az 9 hónappal ifjabb mint a P7, de még a H420-as modellre ami MTK 6582 is kitolták, sőt millió meg egy kinai telefonra van gyenge MTK chipsetesekkel...
Legfőképp ami miatt idegesítő hogy ez azért a Huawei csúcsmodellje volt ha jól tudom a Mate mellett, és 2,5év után megy a sülyesztőbe, amikor még a kamerája is versenyképes a mai modellek közt sokat maga mögé utasít.
Porterocka: oké 2,5éves de a 6-os droid amikor kijött év elején épp csak 2éves múlt a P7, ez inkább simán marketing/kényszeritett elavulás, vedd az újabbat...csak egy csúcsmodellre azért 2év után még egy update beleférhetne. -
Cunaja
addikt
válasz
snake1977 #18558 üzenetére
Azért nem adják ki, mert a P7 mai napig a legjobban összerakott Huawei. Ez üzlet politika, ha kiadnák a 6-os droidot, lehet nem adnák el az emberek és vennének másikat.
Végül is miért kell nekünk 8 mag, ne a telefonon akarjunk videót konvertálni, illetve a legújabb Fifával játszani. Utóbi nem is nyerte meg tetszésemet. A dream soccerrel játszom. Dupla kamera? A P7 manual kamerával leverné őket.
Lehet a gpu nem a leggyorsabb, de az is minek? Tudom, ne szaggasson a játék, vagy a videó. Nem szaggat, ha negfelelően van kódolva. -
snake1977
őstag
Az szuper lenne, remélem sikerül.
Azért nem értem a Huawei-t, szinte mindent enged a telefonnal, boot loader nyitás etc. de nem adja ki a 6-os droidot, miközben a hardver meg simán elbírná, sőt láttam sokkal gyengébb konstrukciókon is már 6-ost, nem értem a céget.Simán el tudnék képezelni egy szép letisztult 6-os rendszert minden fölös marhaságot kigyomlálva, főleg az előretelepített dolgokat, amiket egyébként is a play áruházból be lehet szerezni két klikkel.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
snake1977 #18555 üzenetére
Kamerában csak cunaja tudja, de a kettős ablak már működik
-
-
snake1977
őstag
Srácok itt mi alapján tudok szint választani?
<color name="status_bar_recents_panel_text_color">#ffed5215</color> Hol tudok utánanézni a színválasztásnak? Létezik valami online paletta vagy picker, vagy progam ezekhez a 10 karakteres színekhez?
Az alap Porterocka féle témával kisérletezgetek, használtam a keresőt is, de használható infót nem igazán adott. -
snake1977
őstag
-
Cunaja
addikt
root van, tudom.
Van root?
Root nincs, tudom.
Szükségem lenne Cust verzió számára is. A beállítások>telefonról és az oldal alján van.
-
Cunaja
addikt
Akinek B852 van fent, a kesztyű módot keresse már nekem meg, majd kellene a pontos elérhetősége. A beállításokban van simán, vagy valamiben külön?
-
repvez
addikt
válasz
Atlantisz48 #18526 üzenetére
Ma nálam is ez volt, nem ébresztett a gyári ébresztő, csak a lenti sajnáljuk ablak fogadott, és a Facebook is rendszeresen ezt csinálja, a viber nem csatlakozik és nem jönnek az üzenetek sem azonnal.
Sztem vissza térek a 852 re. -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Mitől fordulhat olyan elő, hogy reggel a gyári ébresztő alkalmazás, ahelyett hogy ébresztene, leáll az alkalmazás.
Azaz nem ébreszt, hanem amikor éppen felkelek, akkor látom, hogy az Óra alkalmazás leállt. -
Zotya21
senior tag
Sziasztok
ez nem csak a p7 hez kötődne
de azt szeretném kérdezni, hogy a törölt sms eket elvileg ugye vissza lehet állítani, szóval ha én azt szeretném hogy onnét ki legyen törölve (nehogy valaki még is megnézze) akkor azt hogyan lehet megtenni Full wipe nélkül ?
köszi
-
Cunaja
addikt
mindenki türelmét, már itt vagyok!
-
Gabszi.hu
csendes tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #18512 üzenetére
FB-om nincs.
Viber nálam hibátlan. Jogosultságkezelőben nézz körül.
Esetleg nincs letiltva/korlátozva valahol a nethasználata?V4-ben kirakható alulra egy lakat ikon (speciális beállítások-navigációs sáv-lakat gomb), pipáld ki. Alatta az is állítható, mit csináljon rövid és hosszú nyomásra, de alapból zárja a képernyőt, illetve a power menü jön be.
Ha ezzel se működik, más gond lesz.(#18513) Gabszi.hu Milyen ROM van fent?
Korábban nekem is voltak gondjaim a Dragonnal, de a V4 romon stabil. -
törölt tag
-
Gabszi.hu
csendes tag
Sziasztok!
A közelmúltban már megtörtént és most újra belefutottam egy érdekes dologba: a Swype+Dragon-ban egyszer csak nem működnek a hosszú érintéssel választható funkciók. Minden más Ok. Eddig nem találtam rá más megoldást, csak a reboot. Érdekes módon ilyenkor viszont a bekapcsológombra előjövő négy gombos (repülő, hangos, újraindít, kikapcsolás) sem működik, bár az érintést visszajelzi, de nem csinál semmit. Marad a bekapcsoló hosszú lenyomása, amíg ki nem kapcsol. Kérdés: meg lehet-e oldani a Swype problémát reboot/kikapcsolás nélkül? Egyáltalán valaki találkozott már ilyennel? A másik: az előzőekben leírt két kikapcsolás különbözik valamiben? A gépen B852 van, és egyébként stabil, problémamentes.
ezért is furcsa, ha valamivel gond van
-
repvez
addikt
Valami a fb alkalmazással nem jó a v4nél, mert annál még mindig feldobja az alább linkelt sajnáljuk üzit.
Más proginál még nem tapasztaltam. a vibernél van még olyan, hogy müködik a progi, de nem csatlakozik és nem tölti be a kontaktok képeit és az utolsó elérhetőségének időpontját, csak ha ujrainditom a telefont.igy azt még nem tudtam tesztelni, hogy ilyen esetben tudok e küldeni üzenetet vagy megkapom e öket. mivel elég ritkán kapok üzenetet vagy hivást.Nálam a böngészésben és zenehallgatásban kimerül a telefonhasználat.
viszont az ujrainditás menü sem jön be a hosszu power gombra, nem tudom kiválasztani, hogy ujrainditás kikapcs vagy bootba induljon ujra, csak simán kikapcsol a hosszunyomásra. -
repvez
addikt
válasz
Cunaja #18509 üzenetére
egyenlöre még csak wifin használátam, de eddig amit akartam az megy és a üzenetküldő alkalmazásokról is most egyből jön értesités, legalább is wifin.
Majd ha valaki ráér akkor elmagyarázhatná, hogy a jogosultság kezelőben és a védett alkalmazásoknál, mit hogyan érdems állitani, mert ha most például a facebooknál a helyadatokhoz kér jogosutságot és visszautasitom, akor vagy minden alkalommal amikor megynitom kapok róla egy értesitést, még akkor is ha be van pipálva, hogy jegyezze meg.
Nem nagyon értem, hogyha valami funkciót letiltok az hogyan befolyásolja a müködését a proginak , de azt sem akarom, hogy minden dolgot naplózzon és amiatt menjen feleslegesen a progi a háttérbe
-
repvez
addikt
nálam ilyen van szinte mindennél, insta, face, viber, meg hasonlók, chrome
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged