- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almuci
csendes tag
Sziasztok!
A telónak milyen a jack csatlakozó érintkezőinek sorrendje? Van egy mikrofonos és egy nem mikrofonos fülhallgatóm és anno a ZTE Grand X Pro-n mindkettő jó volt, de a P7-nél a mikrofon nélkülinél csak a jobb oldal szól, a mikrofonosnál pedig mindkettő szól, de csak úgy, ha épphogy majdnem bedugom a csatlakozóba, egy nagyon pici helyet hagyni kell.
-
Almuci
csendes tag
válasz
Cunaja #17877 üzenetére
Felraktam a B852-t, de sajnos így sem működik. Annyi furcsaság van, hogy a telefonon csak a 4G-s telekomos hálózatot látom. Egy másik telefonon pedig csak a 2G-s és 3G-s hálózatokat látom. Tehát a régi telefonon nem tudom kipróbálni a 4G-s hálózatot (mivel nem 4G képes) és az új telefonon (Huawei P7) pedig a régi hálózatokat nem tudom használni. Arra gondolok még, esetleg a SIM kártya nem kompatibilis a 4G hálózattal, mert olvastam a Telekom oldalán, hogy ha nincs 4G képes SIM kártyád, akkor lehet igényelni. De az még nyitott kérdés, hogy a 4G alatti hálózatokat miért nem látom. Arra rákérdeztem, hogy nincs-e tiltva maga a készülék, a telekom kikereste a rendszerből és mondta, hogy nincs tiltva az IMEI alapján.
-
Almuci
csendes tag
válasz
zeon.hu #17874 üzenetére
Akkor van esély arra, hogy működni fog? És először vissza kell állni valamire vagy egyből telepíthetek rá 852-t? Ugye a leírásban az áll a 852 feltételnél, hogy P7-L10C900BXXX, de később már arról van szó, hogy 4.4-re kell visszaállni telepített 853 esetén. Nekem igazából az a lényeg, hogy ne legyenek fent extra alkalmazások (én majd letöltök valamit, ha kell) és, hogy minél több idő teljen el két töltés között. Nem akarom naponta tölteni. Természetesen nem nyomkodom órákig, néha telefonálok, naponta 1-2 perc internet és körülbelül ennyi.
-
Almuci
csendes tag
Sziasztok!
Van egy P7-es nálam. A telefonáláson kívül minden működik rajta. SIM kártyát felismeri, PIN kódot kér, hálózatokat látja, de mikor próbálnék csatlakozni a megfelelő hálózathoz (telekom), azt írja, hogy nem sikerült csatlakozni. Van tippetek, hogy szoftveres vagy hardveres hiba lehet-e? Itt vannak az adatok:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged