- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #19399 üzenetére
Csinálj egy mentést, aztán mehet a FR, utána mindent vissza tudsz állítani.
(Pár alkalmazás nem szereti, ha mentésből megy vissza, gmail, pushbullet, stb. Ha valamivel gond lenne utána, adatok törlése, alkalmazás törlése, majd playről reinstall. Szerencsére ezek olyanok, ahol nem veszítesz adatot, mert újra tudja szinkronizálni.) -
repvez
addikt
ha csak egy kicsit fel akarom frissíteni a rendszert, hogy újra gyors legyen és minden beragadó program bezáródjon, de úgy hogy semmi programot és adatot ne veszítsek akkor elég egy sima wipeot csinálni a recoverybe?
Vagy a factory resetet nem úszom meg ? a hétvégén külföldre megyek és nem szeretném ha akadozna vagy lefagyna esetleg gyorsabban merülne mint kellene .
-
zeon.hu
nagyúr
Igen, Banggood-on Paypal fizetés van.
Itt nézz körül, hogy van-e hozzá valami kupon. -
zorb
tag
üdv. Érdeklődnék, hogy baj-e, hogy a töltő hangot ad ki. A választ előre is köszönöm
-
Foose
addikt
Cunaja,beállítás amit írtál,nálam ilyen: [kép] Eddig a képen látható fenti beállítás volt,azaz az automatically.... de az on demand javasolt értéke itt 60 a legkisebb,Te 0-át írtál. Hagytam 60-on,de nem automatically-n,meglátjuk... Köszi,remélem ez is segít!
Basszus,rejtett SSID! Tényleg,ez eszembe sem jutott.....
-
Cunaja
addikt
Szivesen, de a SSID legyen rejtve, hidd el érdemes. Észre sem fogod venni ha más is benne van. 1 perc alatt feltörném, ha ott lennék. Ti tudjátok a nevét, és a hálózat hozzáadása opciót kell kiválasztani az eszközökön. Nem tudom milyen router, de ha többen használják, annál gyengébb lesz a jel.
-
Foose
addikt
Nah,akkor egyszerre mindenkinek... Amiket írtatok,magamtól is eszembe jutottak. De mivel ezek kizárt dolgok,(pl feltörték,ugyanis nyílván kódolva van,gépen nézve is csak hárman használjuk a jelét,összesen tegnap délután óta 6 eszközzel. Eddig 4 volt,de jött egy új lakó...) szóval egyenlőre nem tudom hogyan tovább. Meglátjuk. A router firmware-ét nem igazán merem frissíteni,mert olvastam már olyat,hogy hiba csúszott be,és tégla lett a router. Ahogy a telóm is szuperül működik régi rendszerrel,úgy a routernek is bírnia kell firmware frissítés nélkül. Az ondemand menüt mindjárt megnézem gépen,ugyebár hozzáférek a router ip címén a beállításokhoz. Köszönöm aki hozzászólt...!
-
Cunaja
addikt
De van, kipróbálni másik routeren. Ha ott sem jó, akkor az teló szoftver hiba! Érdemes megnézni a routeren ha a fickó ébren lesz, ezt a beállítást. Connect on Demand, ez legyen 0 ( nulla ), esetleg csatornát is válthatsz, mert lehet túlterhelt az egész.
Ilyenkor szokott előfordulni. A másik lehetőség, hogy látható a router SSID-je ( wifi neve ) és feltörték.
Magánvéleményem: Nem tudom hol dolgozol és mit csinálsz,( nem is érdekel )de a mai világban egy mikro sd kártya 8GB, nem összeg.Szerintem csak érdemes lenne rááldozni, mert a telefonodon jelenleg nem biztonságos rom fut. A B852 tartalmazza a biztonsági frissítéseket!
-
zeon.hu
nagyúr
Javaslom a lollipop felrakását, fenti összefoglalóban megtalálod leírással együtt.
Van gyári (B852) és custom pre rooted (Cunaja V5).Wifit csak alvó állapotban dobja el vagy bekapcsolva is?
Szerk.
Ha esetleg L00 típus, akkor figyelj, mert nem ugyanolyan rom megy rá, mint az L-10-re! -
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap délután óta a telóm megállás eldobálja az itthoni wifi jelet. Nem tudom miért?! Eddig nem volt ilyen gond vele. A router a másik szobában van,ahol egy idősebb fickó lakik... Ugyaninnen kábelen jön a gépembe a net,az hiba nélkül megy. A Router kb két hónapja van használva,azelőtt a dobozban volt kb fél évig,nem volt használva. Tehát mondhatni a router új. Mi lehet a baj? December közepe óta lakok itt,akkor lett a routerem beállítva,és egyetlen egyszer nem volt vele ilyen gond. A telóm a hibás?
-
Cunaja
addikt
válasz
ati240 #19351 üzenetére
[Cunaja V5 L00 1-rész]
[Cunaja V5 L00 2-rész]Felrakásának menete V4 esetén, teljes gyalu és az L10 V5 Special telepítése szerint. Az összefoglalóba nem teszem, mert nincs tesztelve és majd te megmondod, hogy jó-e?
Előfeltétele! V4- vagy [B851 L00 Full rom].
Két lépcsőben települ! 1.) 1-rész, majd wipe és indulás után a mozgásvezérlésbe menni. 2). 2. rész, ezután nem kell wipe.
Várom az eredményeket! -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #19365 üzenetére
A V5-ön, megy mindegyik a saját alkalmazásával is.
Telón vagyok, néha átírja a betűket. -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #19363 üzenetére
Mindennel!
Megyek a Face rendesen, gyorsabb és gördülékenyebb.
A duplakopphoz már nem kell kernelt cserélni, viszont akkor többet is fogyaszt. -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #19357 üzenetére
Kiegészítve a robotos kolléga(Zeon)
válasza! A gyári lejátszóval nem megy. Ha nem használsz okostokot, és tudsz angolul, akkor a HiApp alkalmazása frissítheted a zenét. Így viszont a lebegő zenéről is le kell mondanod, de a minőség jobb lesz.
Javaslom a PowerAmp alkalmazást, vagy a Neutron alkalmazást. Ezekkel brutálisan szól.Szerk.
Csak akkor lesz yes, ha előtte elindítod a PowerAmp appot, mert az indítja a Viper drivert. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #19359 üzenetére
Nem szoktam használni, csak a Poweramp-ot, de az előbb megnéztem, gyárival is "Processing: yes"
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #19357 üzenetére
Védett alkalmazássá teszed ezeket és nem állnak le.
Viper4android jól működik. -
karelgott12
tag
Sziasztok!
Felteszem Cunaja V5 romját. Két kérdésem lenne. Ebben a romban is leállnak a beállított háttérben futó appok? Greenify, Amplify, Power nap appokat futtatok háttérben, de hosszabb (több órás) tétlenség után a teló leállítja őket, ha a "ne zavarj" mód be van kapcsolva. A viper4audio működik a gyári zene lejátszóval?
-
ati240
csendes tag
Cunaja, V5 lesz elérhető L00-ra?
-
imi290
aktív tag
Üdv ! Szerettem volna rootolni a telefont,de nem jött össze.Az összefoglaló szövegben ami van emui 3 root szerettem volna elvégezni.Az első lépést megcsináltam,de a root genius nem fejezte be a rootolást.Nagyon sokáig tartott.A program futása közben a telefon egyszer újraindul,de 77%-nál megáll,és kiírja hogy a telefonod túl "solid". Van valakinek valami ötlete ? Köszi
-
CarTom
csendes tag
Egy újabb kérdés.
[link]Innét szedtem le a Huawei P7 Firmware (P7-L10, Android 5.1.1, EMUI 3.1, C900B852) állományt.
Sajna nincs benne Vendor mappa.Ez okozhat problémát, vagy egyáltalán nem hiányzik?
A .zip tartalma:
dload mappa 2,126 GB
HUAWEI P7-L10C900B852 SD card Software Upgrade Guideline(For Service).pdf
Open Source Software Notice.pdfA .pdf állomány a vendor mappára nem terjed ki, csak az update.app állományra hivatkozik.
THX.
-
CarTom
csendes tag
válasz
coyote55 #19324 üzenetére
Huh, ez gyors volt!
Hálásan köszönöm a megerősítést!
Amúgy erősen gondolkodtam a P9 és H8 cserén, de végül arra jutottam jó még a P7!
Nekem az akksi is jól bírja, ha nem gyilkolja a google play, akkor nem veszek rajta észre kapacitás vesztést, pedig egész éjszaka a töltőn lóg!Üdv Nektek coyote55, Cunaja!
-
CarTom
csendes tag
Sziasztok.
P7-L10, B609 Rom van fent.
Folyamatosan olvasom a fórumot a kezdetektől fogva.
Sajna nem rémlik pontosan, hogy most a legfrissebb hivatalos Rom a B852 ajánlott, vagy gond van a stabilitással?
Jelenleg a Huawei.hu-ról csak ez érhető el.Mehet rögtön a B609-re vagy előbb kell a B839? Esetleg ez a stabilabb?
A keresőt használtam, de elvesztem a rengetegben és konkrét választ kérdésemre nem leltem.
Korábban már volt fent 5.1, de nem emlékszem melyik verzió. Sajnos nem volt stabil, ezért tértem vissza a B609-re.Most viszont ez is rakoncátlankodik, ezért gondoltam upgradelek, ha nem jön be, vissza teszem a B609-et
Előre is köszönöm.
-
CyberJedi
tag
válasz
zeon.hu #19235 üzenetére
szia Zeon, megoldódott a rejtély, gondoltam megírom (beragadt állandó adatforgalom generáló P7): kiderült, hogy a tulajnak 43 db, sok képes csatolmánnyal rendelkező kimenő emailje volt a telefonján, ami nem tudott kimenni (valszeg méret problémák miatt) és állandóan próbálkozott vele a teló hónapok óta. Lezabálta a havi 8GB keretét, majd amikor wifi-re ment, akkor meg annak az 50GB (!!!) keretét (mobilnet alapú volt a wifi is)....
Persze Gmail-es emailcím volt a sima E-mail alkalmazásban kezelve, ami eleve nem célszerű...
Most minden lenyugodott.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Szeretném kigyomlálni a teló gyári romjából a bloatware-eket. Root-olnom kell hozzá a telót? És, ha igen, később vissza tudom majd kapni a rootolatlan gyári romot, ha valami gebasz lépne fel? Köszönöm szépen! -
repvez
addikt
meg a hideget sem szereti, nekem egy övtartóban van a készülék, és most amikor voltak ezek a minuszok, volt, hogy akartam csinálni egy képet 26%os akksinál mire elindult a kamera app kikapcsolt a készülék akksi lemerülést irt ki 9% ra,majd melegen rádugva a powerbankra, meg 46%os akksi töltöttséget mutatott.
Nem teljesen értettem egyik kijelzést sem, de hogy ilyen gyorsan merüljön a hideg miatt vagy belassuljon azt sem nagyon tudom hova tenni.
-
Cunaja
addikt
Jelentem morzézott a P7!!!
Nem lehetett bekapcsolni.
Megoldás, hálózati töltés és bekapcsolt. Jelenség oka, akku 0%.
Bolond fejemmel, tegnap a TWRP-ben hagytam és az leszívta rendesen. -
Cunaja
addikt
L00 kérdés!
Most milyen rom van fent?Alap romja a B851-L00!
Felrakása megegyezik a V5-Lite felrakásával, csak a rom más! -
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Az létezhet, hogy nem tudom kikapcsolni a wifit a telefonon? Gyári B852 ROM van rajta.
screenshot
Az elmúlt időszakban többször volt bekapcsolva-kikapcsolva a wifi is, meg a telefon is, mégis folyamatos vonalat húz az állapotnál...#19141-re nem érkezett valami válasz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest