-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
Tompie
őstag
válasz debcamp #18695 üzenetére
Üdv,
Beállítások / Adatvédelem & Biztonság alatt van az Értesítéskezelő illetve a Védett alkalmazások, itt nézz szét.
Értesítéskezelőben ki/be lehet kapcsolni melyik alkalmazás küldjön értesítőt illetve a Védett alkalmazásokban lehet azt állítani melyik alkalmazások fussanak a képernyő kikapcsolása után is. Lehet valamelyik alkalmazásnak kell futni ekkor is és csak akkor küld értesítőt. -
debcamp
aktív tag
Üdv,
Most került ismerősömhöz egy ilyen telefon.
Olyan probléma lenne, hogy lezárt állapotban nem kapja meg az alkalmazások értesítéseit (sms,hívás értesítés igen, alkalmazások pl viber whatsapp fb értesítés nem), csak mikor pl felébreszti a telefont egy bekapcs.gomb megnyomásával vagy esetleg fel is oldja a készüléket.
Ez valamiféle Huawei bug/feature vagy csak szimpla beállítási hiba van mögötte?Köszönöm
-
zeon.hu
nagyúr
No, lehet, hogy mégsem az igazi az értesítési hangerő.
Ha állítok rajta, kilépve megnézem a csengőhang erejét és az is változik.
Szóval nem lettünk előrébb.
(Maradok E-robotnál, az jól állítja )#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz aprokaroka87 #18689 üzenetére
Valószínűleg.
Nálam E-robot állítja az értesítési hangerőt P7-en, Flex meg tudja alapból (bár ott is belenyúl a robot).#?*@&!
-
aprokaroka87
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
Foose
addikt
válasz zeon.hu #18683 üzenetére
Gyári romon: Beállítások=>hang=>hangerő. Itt lehet csengőhang,média,ébresztés,hívás hangerőt állítani. A lentebb írt "alapértelmezett értesítési hang" menüben csak a csengőhang választható ki,a hangereje nem. (4.4.2,emui 3.0)
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Cunaja
addikt
Aki az értesítési hang állítását keresné, annak itt a megoldás.
Beállítások>Hang>Alapértelmezett értesítési hang>Itt lehet kiválasztani az értesítés hangját, Ezen a felületen ha valaki megnyomja a hangerő gombot, tudja állítani az értesítés hangerejét.
Csak itt lehet, máshol nem.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Player
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy az alábbi kérdésemre nagyon egyszerű a válasz, de én a beállításoknál nem találtam.
Át lehet-e állítani úgy a telefont, hogy a bejövő hívást ne jobbra húzással, hanem csak érintéssel lehessen felvenni? Nagyon ritkán van olyan hívásom, ahol egy körben van a zöld felvevő ikon, és azt csak meg kell érinteni a felvételhez. Azt szeretném, ha minden hívásomat így lehetne kezelni. -
TaRka94
senior tag
Üdv.
B852 után van már valami új?
Bocsi srácok, csak ritkán nézem ezt a topicot, sok lenne visszaolvasni -
zorb
tag
üdv. A mobilos chrome másnál is lefagyasztja a telót? A választ előre is köszönöm
Samsung Galaxy S9 duos
-
Cunaja
addikt
Teszt megvolt mind a két verzión + root is lett felrakva. A navi mindkét romnál eltüntethető.
Hozzád fordulnék. Szükségem lenne egy teljes rendszer mentésedre ha megoldható.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Kell a IMEI *#06#
Kell a sorozatszám,
Kell a készüléked ID-je *#*#1357946#*#*Ezeket küld el nekem privátban és küldöm a kódodat a nyitáshoz a részletekkel.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Foose
addikt
Sikerült végigzongorázni,előttem a telón a fehér képernyő kis robottal,zöld színnel "phone locked" felirat. azaz zárt bootloader. De sajnos mindjárt indulnom kell melóba,reggelig.
-
Foose
addikt
válasz Cunaja #18660 üzenetére
Azt írja az sdk hogy nem kompatibilis a google usb driver linuxxal. Így akkor most hogy tudom meg,hogy zárt vagy nyitott a bootloaderem? És rootolni sem tudom hogy fogok,mert nincs windows-om,csak linux. Sehogy sem jó ez...
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Cunaja #18660 üzenetére
Na oké,de még mindig nem tudom,hogyan telepítem a gépre az sdk-t,és a többit amit kell?! Nem értek a parancssoros-terminálos dolgokhoz Közben szereztem egy 4GB-os memóriakártyát,tehát lenne hely is a főzött romnak,ha tudnám a bootloader zártságát vagy épp nyitottságát... Hiába teszem ki az sdk mappát asztalra,a cd ~ paranccsal akkor sem látja a gép. Valami nem kerek.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Ez fent van a gépen? [android-sdk_r24.4.1-linux]
Ha nincs akkor rakd fel. A google driver legyen mindenképpen telepítve.
Ezután az ADB driver kell.
[Itt megtalálsz mindent, de angol]Ha fel vannak telepítve a dolgok, jöhetnek a parancsok, de a telefonon az USB hibakeresést kapcsold be.
Nyissál egy terminál ablakot, majd a parancsokat egyesével beírod.cd ~/Android/sdk/platform-tools/
sudo service udev restart
./adb kill-server
./adb start-server
./adb devicesEzután ha jó minden, ezt fogja kiírni.
List of devices attached
123456678456ABCD( telefonod azonosítója) devicesadb reboot bootloader ezután bootloader módban kell elindulnia, ha Locked felirat van az zárt.
Ez sajnos Kernel hiba, de egyenlőre nem tudom miért csinálja, mert nálam csak havonta 1x jelentkezik.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Mitől fordulhat elő olyan, hogy a telefon bekapcsolt állapotban a power gomb megnyomására nem reagál semmit? Azaz nem tudom használni, pedig be van kapcsolva. Mi okozhatja ezt a problémát?
V4 Lite van rajta, CPU 1995 Mhz.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz zeon.hu #18643 üzenetére
Hát,kicsit mérges vagyok,két napja van huawei-m,és egy gyári funkció nem működik... Átállítottam hogy mintát kérjen,működik is,de ugyanúgy inaktív a lenti képen látható további 3 lehetőség. Ezek aktívak voltak,mielőtt először beállítottam a pint. Most nem engedi.
-
-
Foose
addikt
Sziasztok! Gyári 4.4.2 van a telómon,root nincs,ma először használtam a képernyő lezárás lehetőséget,amit ezelőtt galaxy s4-en sokat használtam. Lezártam a képernyőt pin kóddal,(biztonság menüben,nem appal) és most ha ki akarom kapcsolni hogy ne kérje a pint,csak sima huawei feloldás legyen,nem engedi. Ilyen lehetőségek maradtak csak választhatóak. Amiket letiltott,nem tudom mi tiltotta,és hogyan,miért?! Hogyan tudom ezt a gondot megszüntetni??
-
A media server rész az mit csinál vagy hol lehet kikapcsolni? Mert ma az be ragadt ér 3 óra alatt lemeritette 51%ra a telot, az akksi allapotnal írta, hogy az összes folyamat közül a média server 82%ban használta az akksit. És a töltés levétele és az észlelés közötti 3 órába megint üres részt mutat a grafikon.
-
fatomas673
tag
Gyári B852 vodafone és van alsó navi eltüntetés!
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #18630 üzenetére
Nos akkor már tényleg nem értem. Majd ha lesz időm leszedem mindkét B852-t és darabokra bontom.
Fogadni mernék, hogy neki is van a telefon tulajdonságoknál Cust verzió.szerk.
Amit én szerkesztettem ma, abban sem volt.A két rom között van különbség.
Te felraktad a májusi verziót?[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Áhh,én láma,persze,most nyálaztam át az összefoglalót. Na de,gonban vagyok,mert nincs SD-m jelenleg,így sokminden most kiesik. Root is? Már nem emlékszem annál mit olvastam. OTA-n kersztül akkor ne is frissítsek? Sajnos itthon csakis linuxom van,tehát amihez gép/windows kell,az itthon kilőve. 2 éve nem az eredeti othonomban élek,elköltöztem meló miatt,egyenlőre nincs ismerős akihez átmennék pc(windows) ügyben.
-
Cunaja
addikt
Szia!
Mindent lehet, csak akarni kell.
A legfrissebb rendszer sajnos az Android 5.1.1 ami B852 néven fut.
Az összefoglalóban mindent megtalálsz a romokhoz.Van custom rom is, ezek közül a Cunaja V4-Lite ajánlott.
Ha valamit nem értesz az összefoglalóban, nyugodtan kérdezd meg.
A Custom romhoz és a root-hozzáféréshez gyári romon, nyitott bootloader kell. Az is benne van, hogyan tudod ezt ellenőrizni.
Ha zárva van, akkor az összefoglalóban van a nyítás módja, de ha szerény személyemnek elküldöd privátban az adatokat, akkor megírom neked a kódodat.Röviden ennyi.
Légy üdvözölve köreinkben!
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Pár órája vettem egy független p7-et gsm boltban,persze használt. Gyárilag 4.4.2 van rajta. Van rá frissebb rendszer? Illetve ha van,érdemes frissíteni? Érdemes-e,úgy értem hogy pl galaxy s4 esetén kit-katről lollipop-ra frissítés esetén sokan írták hogy rosszabb lett az akksi üzemideje. Root? Lehet rootolni a a mostani 4.4.2-t? Vagy ha van frissebb,akkor a frissebb rendszert?
-
használja valaki 64gb os sd kártyával a telót? a Samsunk SDHC u1 es verziós kártyák mennek vele aminek elvileg 80mb/s az olvaási sebessége?
Mert most egy 16os van benne, de lehet már halldoklik, mert most pár képemet nem találom meg a videoimat se az intézővel se a telefon fájkezelőjével.
DE a hisuit is csatlakozik majd pár mp mulva eltünik a darabszám kijelzése a képeknek a föoldalon majd pedig megszakad a kapcsoalat a gép és a telefon között fél perc után ujra csatlakozik majd megint eljátsza ugyan ezt.igy meg nem merek nekiállni adb-vel flashelni a recoveryt hátha az irás közbe csatlakozik szét.
-
Valaki tapasztalt már ilyet? Van egy nagy lyuk az aksi monitorozasnál, és a wifin kívül minden megszabadulás.
Viszont a telefon nem kapcsolt ki az idő alatt, csak le volt téve az asztalra, a kijelző bekapcsolasa után újra számolta. Viszont az ertesitesek is csak akkor jönnek még az email szinkronizáció amikor bekapcsolom a kijelzot, Stand by ban nagy ritkán. És a wifi hálózathoz is ilyenkor csatlakozik újra, pedig folyamatosra állítottam, hogy ne a mobilnetet használja.
[kép]
A gyári ébresztő nem ébreszt, befagy mielőtt aktivalodnaMeg v4el rom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz coyote55 #18606 üzenetére
Elég sok programnál nem tűnik el, és ha valaki huzamosabb ideig használja kényelmesebb, ha nincs ott.
Olyankor röbbnyire kitölti a helyét a képernyő. Néhány esetben nem, pl. egyes játékoknál.
Plusz az esetek többségében ezeknél nincs is szükség a navigációs gombokra, mert az adott programban lehet menüt váltani, visszalépni...stb. nélküle is.
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
Biztos velem van a baj, de... ez a ficsör miért is jó?
Mi értelme, haszna van?
Homályosítson már fel valaki![ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
B852 alsó navigációs sáv eltünthethető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest