- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16599 üzenetére
Jó is lesz, amíg valamelyik visszarakott alkalmazásod tönkre nem teszi megint. Jól nézd meg, miket raksz vissza! Rendszeralkalmazás ne legyen köztük.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16597 üzenetére
Ne tegyél vissza semmit, küldjél magadnak üzit. (sms-t)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #16578 üzenetére
Napok óta ment, nem lőttem ki egy alkalmazást sem, így mértem ennyit.
Engem nem izgat, kértek egy ilyet. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16594 üzenetére
A mount menüben a system előtt ne legyen X! Különben nem fogja tudni felrakni a romot.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16591 üzenetére
Az external sd a mount menüben be van jelölve?
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16589 üzenetére
Rajta van egyáltalán? Nem formáztad mégis le? Advanced menü és File manager, nézd meg, hogy ott van-e?
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16587 üzenetére
Melyik memória kártyát vitte? Direkt felkiáltójeles figyelmeztetés van a külső sd miatt. A belső sd-t ne sajnáld, az kell a tiszta rendszerhez.
Ezért van kiemelve, az egész az összefoglalóban!
-
ricsi8800gt
addikt
Ez a TWR-recovery nagyon izé.Le akartam formázni a System-Data-Cach meg a többit és vitte a memóriakártyát is
Hogy ujra tenném a Lite-ot -
Cunaja
addikt
Kérném a tisztelt fórum társaimat arra, hogy ami nem a P7-telefonnal közvetlenül kapcsolatos, azt OFF-ban szíveskedjenek tárgyalni. Nem győzöm off-ba rakni a beszélgetéseket.
A vezetőség nevébenSzerk.
Lehet itt Mate8, P9, Mate9 , P10talán azt veszek majd.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #16584 üzenetére
Mate 8 addigra szerintem már csak mobilboltos lesz.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #16582 üzenetére
Érdemben nem hoz annyi változást a Plus, mint amennyivel drágább.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #16580 üzenetére
Nem akarok Mátét.
Szerintem P9, de igazából érdemesebb várni az új Mátéra. Vagy az új Honorra.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #16578 üzenetére
HA leállítod az UI -t, 100% -on rádugod töltőre, wifi alatt csinálod még jobb lesz. Ezek a csupa "hasznos és reális" dolgok is képesek növelni a pontszámot.
Sőt, build.prop -pal még hátécé emtízenöt is lehet belőle.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16569 üzenetére
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #16548 üzenetére
Nekem is kifagyott állandóan a facebook, de én szimplán kikapcsoltam az automatikus videó lejátszást és megoldódott egyből.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #16559 üzenetére
Azt vágom, de én nem akarom átdobálni a gyáriakat. Droidos verzió kellett volna, csak nem találok olyan embert, akinél menne.
Nem ROOT -olt cégesre kellene, ott több a fiók, egyebek.
Mindenkinél "nem kompatibilis"... Egyébként bitang jó dolog a HUB, BB pedig a legbiztonságosabb. Ajánlom mindenkinek, ha megy....
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16561 üzenetére
Metrón is bármikor szoftvert cserélek.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16558 üzenetére
Hogy állsz?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16556 üzenetére
Van itt több mega link.
De ha rootolt, nem tűnik egyszerűnek. -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16553 üzenetére
Akkor gyalulj, nem kell visszatérni. Azt olvasd el, V2 és V3 rom tulajdonosok.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16550 üzenetére
Most a V3 van fent?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #16549 üzenetére
Rendben, a telepítéskapcsán:
Így is felrakhatom?
"Kicsomagolni a letöltött fájlt > android 5.1 rollback to android4.4 transition package szintén kicsomagolni és a dload mappát átmásolni a külső SD - kártyára, majd kikpapcsolni és 3 gombos módszer.
Ezután töröld ki a dload mappából, másold be a 2. pontot. Majd telepít megint 3 gombos.
2. Az Android 4.4 target version P7-L10V100R001C00B623.zip fájt szintén kicsomagolni és a dload mappa tartalmát átmásolni a külső SD - kártyára, majd kikapcsolni és 3 gombos módszer.Ha kész, megint töröld ki és mehet bele a B839 update.app majd 3 gombos.
Ha ez megvan, akkor jöhet a TWRP, ha elindult, kikapcs és hangerő fel és bekapcs egyszerre amíg elindul a recovery.
Itt semmit nem állítasz, csak végig húzod alul.
Ezután Wipe, megint végig húzod. Visszalépsz és install. Itt kikeresed a V4-at majd install." -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16548 üzenetére
Azért van a fórum, hogy ilyeneket leírj. Első körben rom csere, mert sajnos amit felraktál programot, az rendesen átírta a rendszert. Ha más rommal is csinálja, teljesen mindegy milyen rom, akkor sajna szerviz lesz a vége. Ez nagyon GPU hibára hasonlít.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Mai napon elég érdekes dolgok csinált a telefonom. Úgy kezdődött, hogy játszani szerettem volna a Thumb Drift nevű játékkal, de sajnos akadozott, minimum grafikán is. Gondoltam, hogyha bekapcsolom a képernyőkímélést, akkor jobban fog menni. Így is volt, de még minidig akadozott sajnos.
Majd megpróbálom a V4-el, ott, szerintem nem fog akadozni. Jelenleg V3 van fent. (Bár szerintem ez nem aa ROM "hibája", hanem valami nagyon bekavarhatott, a működésbe, talán egy alkalmazás (?) )
Ma reggel megnyitottam a Facebook alkalmazást, akartam görgetni egy kicsit, erre lefagyott. Annyira. hogy csak a hard reset segített (10mp ig nyomtam a bekapcsoló gombot, és újraindult). Miután bebootolt, megint megnyitottam, és megint lefagyott, de az volt az érdekes, hogy ugyan annál a résznél. Ekkor megint hard reset. A restart után kikapcsoltam a képernyőkímélést, gondoltam hátha az okozott problémát. De utána ugyan úgy lefagyott.
(Néha szokott akadozni a scrollozás a kezdőképernyőn, de azzal nem foglalkoztam, mert nem volt zavaró)
Meg akartam nyitni a Music FM internetes rádió alkalmazást, de nem tudtam elindítani. Rányomtam a lejátszásra, és folyamatosan csak "Rádió indítása" felirat volt. Jó hát beletörődtem, hogy most reggel nem hallgatok rádiót. DE ezután jött a fekete leves.
Próbáltam elindítani valamilyen zenét ami a telefonon van, de mikor rányomtam, hogy lejátszás, akkor nem indította a zenét, hiába nyomtam rá semmi nem történt, ez volt a gyári zenelejátszóval. Ekkor megpróbáltam az Es File Kezelő zenelejátszójával, ugyan ez volt. Jó hát akkor rakok Youtube-ről zenét, kiválasztottam a lejátszani kívánt zenét, erre azt írja, hogy a videó nem játszható le. Kerestem egy másikat, ott meg csak töltötte be a videót, töltött és csak töltött, de nem történt semmi. Megnyitottam, a speedtest alkalmazást, hogy megnézzem, hogy az internettel van-e probléma. Erre lefagyott a telefon.Ekkor elhatároztam, hogy csak érjek haza, és felrakom a V4-et.
Próbáltam egyet telefonálni, és miután lezajlott a beszélgetés, és elemeltem a fülemtől a telefont (A szenzor telefonálásnál kikapcsolta a kijelzőt, tehát ott nem volt hiba), azt vettem észre, hogy eltűnt a navigációs sáv, és az értesítési sáv helyén a fehér csík volt. Egyiket sem tudtam előhívni. Próbáltam hátha megjelenik a navigációs sáv, hogyha az ujjamat lentről felfelé húzom, a telefon képernyőjének alsó részénél, de nem jelent meg. Az értesítési sáv sem. Egyszerűen nem tudtam kilépni a tárcsázóból. A telefont sem tudtam lezárni, ekkor megint csak a hard reset segített.
Bármi ötlet, hogy miért voltak ezek?Kicsit hosszú lett ez a levél, köszönöm hogy elolvastad.
Üdv:
Zoli -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16544 üzenetére
A második működik.
Ezt olvastad? -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16542 üzenetére
Benne van az összefoglalóban. Teljesen gyaluld le, és telepítés után ne rakjál vissza még semmit. Ezután kérj meg valakit, hogy küldjön sms-t, és látni fogod, hogy nem jelzi a nem fogadott hívást.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16541 üzenetére
Úgy értem, hogy nem androidra töltöd le, hanem pc-re, onnan teszed fel telóra.
mondjuk így, vagy esetleg ezzel -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16537 üzenetére
Esetleg gyalulva kell felrakni a V4-et. Valamit elrontottál. Jidd el, nem rom hiba, hanem user hiba.
-
törölt tag
BlackBerry HUB kompatibilis nektek?
-
ricsi8800gt
addikt
Én vissza térek a B851C-V2.-re.Lite esetében ugye nálam valami oknál fogva mutatja ha kapok sms-t akkor az 1 nem fogadott hívást is mutatja.Meg a napokban ha alvó képernyőről meg nyomom a bekapcs gombot és el van fordulva a zárolási képernyő akkor nem akar vissza fordulni csak 4-5 képernyő ki-be kapcsolás után
-
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #16534 üzenetére
Igen, közben frissült is, kíváncsi leszek mit frissítettek, most viszem hosszabb útra.
Más: Szégyen szemre vissza kellett állítanom 720p-re a kijelzőt, mert egyszerűen kevés lett a vas hirtelen.
Mióta "takarékoson" van, 2-300 MB több szabad ram van és pörög a gép. Annyira nem lett rosszabb a kijelző, de észrevenni a különbséget. Csak már nagyon idegesített ez a döcögés. Remélhetőleg idén sem felejtik el ezt a telefont és kap még valami extrát szoftver téren. -
zeon.hu
nagyúr
Ismét letölthető a hivatalos IGO szülinapp a playről.
Valószínűleg megint csak pár napig lesz elérhető. -
törölt tag
válasz
Zyelor #16528 üzenetére
Android OS. Gondolom orrba-szájba ébren tartja a telefont és pörgeti a procit. Ugyanaz van nálad is, ami minden telefonnál téma. Lesz majd frissítés rá, Google szívja le az akksit.
Értelme nincs törölni a frissítését, mert vissza fogja állítani.
Szerk.:
5.+ és 6.+ droidon mindenki ezzel szenved. -
repvez
addikt
Az utóbbi hetekben nekem is jobban merül a telóm , és én nem cseréltem mostanában romot rajta csak frissítettem az aplikációkat amik már több hónapja rajta voltak , mostanában nem tettem mást fel.
reggel 6kor leveszem töltőről és mire 5re hazaérek már volt, hogy 20%on volt, pedig egy hívást nem csináltam csak pár oldalt megnéztem mobilneten edge hálózaton. -
Zyelor
aktív tag
-
vzoli1987
aktív tag
xda-n is kérdezték már de nem találtam sehol választ rá
s-view cover kinézetét lehet vmivel moddolni akár appal? -
törölt tag
válasz
CarTom #16522 üzenetére
Huawei -nél legalább annyi a hiba, mint az LG -nél. Azért amikor aktívabban jelen voltam a fórumon, sok témában, elég komoly dolgokkal mentek a szenvedések. Pl. G620s -nél friss ROM -on a használhatlan GPS, amit megkoronázott az, hogy nem volt downgrade -re lehetőség. Semmilyen módon.
Ez nagyon készülék specifikus. P7 -nél azért eléggé rendben vannak a dolgok, kis hibáktól eltekintve.
Samsungnál már nem írom ezt alá.
DE ha már LG, a sokak által kedvelt G2 engem szét idegelt a széria hibáival. G3 sem volt az igaz, ami nem magánvélemény. G4 -gyel viszont nagyon elégedett vagyok. 1366 órája volt utoljára újraindítva a telefon, és egy deka röccenésem nincs.
P7 -et imádtam, és imádom a mai napig. Annak ellenére, hogy GPU -ban bizonyos dolgokhoz kevés, de magasan hozza még a szintet. De igazából a mai napig is a játékok 99% -t jól el lehet rajta vinni. Customozás nélkül is.
Mellesleg én még mindig azt tartom, hogy a P7 -nek van a legjobb kijelzője Huawei -ek között. Persze a P8 óta használt új IPS technológia frankó, csak helyenként nem színhű, és alacsonyabb a fényerő.
-
CarTom
csendes tag
válasz
Cunaja #16521 üzenetére
Nekem a fenti időszakban képes volt 15% merülni. Amúgy normál esetben 2-3% persze adatforgalom és wifi nélkül.
Biztos gyengült is az akku, mert a 2 napos üzem már nem igen jön össze, pedig anno a rekordom 68 óra is volt, nem is egyszer...Porterocka
Igen, én is erre gondoltam. Nem feltétlenül a gyártok húzzák le a készülékeiket, hanem a google.
Bár vannak gyártók mint pl a Samu és az Lg. akik halmozzák a hibákat a saját szoftverükben és ez is rátesz egy lapáttal. Minnél több készüléket forgalmaz egy gyártó, annál kissebb az esélye, hogy minden hardverre optimalizálja az újításokat.
Szinte lehetetlen lépést tartani az újításokkal.
Az univerzális platform lenne a tuti, csak azzal meg úgy járnánk mint az openoffice-al, jó jó, minden platformon fut, de lassú mint a bűn. -
Cunaja
addikt
válasz
CarTom #16518 üzenetére
Pont ma éjszaka volt az akku teszt. Este 8 és hajnal 4:32 között 3%-ot merült. Zeon kolléga meg is kapta a képet róla. Amúgy a Google tud érdekes dolgokat művelni. Az semmi, hogy eszi az akkut, de a Google bill. A mobilnetet is képes megenni 1 nap alatt (1Gb). Javaslom neked is és másnak is a törlését, ha mobilnet van. A V4 lite-ból pont ez miatt került törlésre.
Szek.
nálam rendesen ment. (V4-Lite). Akadhat valamivel. Majd nyilatkozik más is.
-
zorb
tag
Üdv. Másnál se tud rendes mentést csinálni a titánium b v3-on (1xml elem sikertelen)? A választ előre is köszönöm
-
CarTom
csendes tag
válasz
#86973952 #16517 üzenetére
Sziasztok. Itt voltam végig én is csak nem volt mit írjak.... mostanáig.
Én még mindig a B609 futtatom, gyári állapotban. Próbáltam az 5 -ös droidot hivatalos frissítésből, de nekem sem jött be így vissza tértem.
Cunaja munkásságát tisztelem, de még nem volt időm bátorságom, stb. bele vágni.
Nos, gyakorlatilag másfél éve amióta megvan a kedvencünk nem változott rajta szoftveresen semmi kivéve, hogy kb három hónapja került fel pluszba a wazze a belakott telefonra.
A múlt hét elején vettem észre, hogy bitang gyorsan elkezdett merülni a telefon. (a felhasználói szokásaim sem változtak)
Gondoltam valami beragadt, kilőttem mindent kézzel, majd töltöttem. Másnap ugyan ezt tapasztaltam.
Éjszakára kikapcsoltam és úgy töltöttem kb 6 órát.
3 napig ismét minden a régi....
4 nap megint előjött a merülős jelenség.
Ismét off állapotban töltés, mai az első nap azóta, jelenleg 65% reggel 6 óta!
Ma is ugyan annyit telefonáltam, böngésztem, csevegtem.....Van egy teóriám.
Szóval a készülékek elég erősek manapság, főleg a flagship telefonok.
Nem is jellemző hogy tönkre mennének, pláne gari időn belül.
E miatt ki kellett dolgozniuk valamit a gyártóknak, hogy az új cuccokat is el tudják adni. Így a tervezett elavulást szoftveresen valósítják meg, hisz azt meg lehet magyarázni a bíróság előtt, így elkerülvén egy újabb Apple (iPod) pert.
Minderre úgy jutottam, hogy nálam nem igen változik a környezet, csak az aktuális frissítéseket töltöm le, vagyis fogadom el. Pl. böngésző, viber, és persze google play szolgáltatások (itt is csak amit használok, a többi tiltva van)
Amikor belaktam és elkezdtem használni a telefont, átlag 900 MB, és 1 GB körül mozgott a szabad memória, mostanában 600 és 700MB!
Ráadásul néha laggol is, alkalmazás váltáskor, híváslista görgetéskor, némely program lassabban indul mint korábban.
Summa, így terelgetnek minket felhasználókat újabb vásárlásba. Ha nem hozza a régi fílinget a kütyü, tudat alatt máris a cserén gondolkodik a tisztelt user.Szóval érik a V4 teszt nálam is, csak legyen egy kis időm is hozzá.
Esetleg másnak is van hasonló tapasztalata?
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ezek egy 1.5 éves P7-nél, hogy 2,5 óra kijelzőidő után beadja a kulcsot?
Játék nem volt futtatva a telefonon, csak különböző csevegőprogramok, és böngésző, és lám, mégis... Szó se róla, nyomkodtam a telót, de azért ez talán túlzás...
Nem tudom mire vélni
ui: A Wifi az bugos, nem is volt belőve. Ezt csak és kizárólag LTE-n produkálta
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #16514 üzenetére
Letölteni tudnám persze, de hogy használni tudjam, regelni kellene, az meg ki van csukva
Ha megtennéd, hogy kipróbálod, megköszönnénk, mert anélkül nehéz javítani. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #16512 üzenetére
Facebook.
Csak nekünk nincs, ezért nem tudjuk tesztelni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #16510 üzenetére
V4 a menő
Neked nem az van fent?
Fb működik nálad? -
ricsi8800gt
addikt
Pár napig távol voltam a fórumtol.Van ujj rom esetleg ?
amit a kicsikére lehetne aggatni
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #16499 üzenetére
Mert melegebb képeket csinál, és sajnos el is mossa részleteket a P9. Nem lett az igazi. A Z5 sem, szerintem...
P7 -nek pedig elég jó volt a kamerája, meg még most is jónak számít. Régi Z -k meg borzasztóak.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16499 üzenetére
Azért az ilyet jó olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Wise (ex-TransferWise)
- Bundle topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest