- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltg4s
tag
Ma megnyomkodtam egy P9-est az Auchanba. 12 mp-re állítottam a kamerát, majd auto módban csináltam egy képet egy ártábláról. Persze a telefont letámasztva. Majd a P7-es is készült szintén auto módban ugyan onnan, szintén arról a tábláról. Jött a nagyítás mind két telefonon. Háááát, nagy különbség nem volt a P9 javára. S7-el is megtörtént ugyan ez és S6-al is. Nálam az S6 nyert. De akkor is P9 lesz a következő. Nagyon gyors telefon. Iszonyú gyorsan exponál. És a kiállított telefonok közül a legszebb volt.
Más...
Akinek kocsiban régebbi rádiója van, nincs Usb és Bluetooth, tudom ajánlani ezt.
Tegnap vettem, 3000 forint. Tökéletesen kihangosít, átviszi rádióra az mp3 fájlokat és ami nálam fontos volt, az Igo hangját is átviszi az autó hangszóróira. Így már hallani lehúzott ablaknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest