- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #17298 üzenetére
Ok, de a robotban mi?
Már elég régóta fent van a rom. Új parancsok akkor készültek, amikor a Talkband B2 meglett, utána meg a wifi/mobil adat kapcsolgatás, mert adott a Voda 2GB adatot nyárra.
B2-höz annyi parancs van, ha leválik, akkor figyelmeztet a robot, így nem hagyom ott sehol.
A másik meg be/kikapcsolja a mobil adatot, kapcsolattól és napszaktól függően.
Jóval ezek előtt került fel a V4.De ha már bluetooth:
Autós reciever-re kapcsolódva leválik a Talkband, ha ezt a Bluetooth menüben csinálom.
Viszont ha a bluetooth eszközválasztóban kapcsolódok, akkor nem válik le a B2. -
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Cunaja #17295 üzenetére
User error, tiltsuk ki, mondjon le!!!!
Szerintem (mint azt privátban is beszéltük) gyári ROM -on kellene tesztelnie, hogy előjön -e a hiba. Rajta kívül senki nem ilyen nagy Robot mágus, lehet az kapcsolgat át valamit, vagy lövi a vezeték nélküli kommunikációt.
Szimpla ROM -on kellene lennie 1-2 hétig ROOT, Robot, Szülinapp, más okosság nélkül. Aztán ha előjön, akkor szerviz, ha nem, akkor el lehet indulni egy újabb vonalon.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #17293 üzenetére
Az a gond, hogy Zeon hibája random jelentkezik és visszahozni az életbe eddig nem sikerült. Rom reinstall oldja csak meg. A wipe se.
Ez azt jelenti, hogy a rendszerben történik valami, de mi? Mi képes a rendszer partición garázdálkodni? Mivel más még nem jelzett ilyen problémát, ezért csak user error lehet.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #17292 üzenetére
Szülinappnál azóta vannak GPS gondok, mióta van fizetős változat a Play -en.
Robotnál úgy értettem, hogy egy új parancs, vagy egy korábbi, ami 5 -ös droidon ütközik valamivel. Elképzelhető az is, hogy nem a Wifi szabályozással kapcsolatos, hanem valamelyik másik, kommunikációs chipnél lövi a kapcsolódást. Pl. BT.
Szerk.:
Egyébként meg lehet hardveres is. Pl. aktív használat után melegszik, és lekapcsolja a nagyfogyasztású vezérlőket. Mint pl. a vezeték nélküli kapcsolatok. Ami nem normális.Szerk.2.:
Eleve a P7 -nél (meg amúgy a Huawei -nél) elég agresszív az órajel kezelés. Van hogy be sem kapcsolja az összes magot, pedig szükség lenne rá. DE a CPU és a GPU órajelére is nagyon vigyáz. Ezért jó customolni. -
zeon.hu
nagyúr
Robot kevésbé valószínű, évek óta használom, más sem jelzett hasonló gondot.
Újrahúzom a romot, szülinapp-ot nem teszem most akkor vissza.
De más is használja, ott miért nincs ilyen vajon.Reboot nem segít, legutóbb is csak a V4 újratelepítése oldotta meg.
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #17281 üzenetére
Cunaja:
A POP C7 -es blogomat folyamatosan linkelgették egymásnak a spanyolok (htcmania, fb, egyéb oldalak) és az oroszok (4pda, fb, egyéb oldalak).Amikor leportoltam a 4.4 gyári teljes ROM -ot (nem custom, az összes rendszer blokkot system, preloader, ebr, mbr..stb.) akkor kb. triplájára ugrott a napi látogatás. Szóval el tudom képzelni, a magyar oldalak amúgy is népszerűek mókolást tekintve. Az említett blognak 35 ezres a látogatottsága.
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #17273 üzenetére
Jelentem a nyomtatás sikeresen lezajlott. OTG kábelen keresztül.
[Ezzel a progival]
-
Cunaja
addikt
A google fordító tud magyar beszédet görögre fordítani?
Nekem nem sikerült. Béna vagyok. -
Rita1209
csendes tag
Sziasztok!
Szoftverfrissítés ügyben tudna nekem valaki segíteni?
-
vzoli1987
aktív tag
-
törölt tag
válasz
vzoli1987 #17259 üzenetére
Melyik verziót próbáltad feltenni? Mert nem mindegyik lesz jó. Egyes verziókon belül van sok variáns.
Nodpi, arm, 5 -ös droid.
Szerk.:
Amúgy csak simán telepíteni kell az .apk -t, aztán ő bepakolgatja magát a systembe. Mást nem szedtél le, akkor mennie kell (pl. fiókkezelő). -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #17255 üzenetére
Én más márkánál, telefonnál is láttam. DE amúgy nem hiszem, hogy önmagában a billentyűzet felelős. Backup transport a bibi.
Bármire le tud forgalmazni, teljesen random jön elő.
Szóval teljesen helyesnek tartom a meglátásod. Google billentyűzet szótárazó, szinkronizáló, backupoló. Puszta jelenléte is elég, más billentyűzet mellett.
-
Cunaja
addikt
Valaki kötött már rá nyomtatót a telefonra kábelen keresztül?
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
Cunaja #17230 üzenetére
Greenify fel van rakva de még ez sem segít, google cuccok tiltva, nem lenne jobb egy miui romot felrakni vagy vmi cunaja féle battery drain mentes romot rakni mert nagyon zavaró, redditen is próbálok megoldást lelni, esetleg még vmit adb konzolban vmi scriptet lefuttatni ezügyben?
-
Cunaja
addikt
válasz
aprokaroka87 #17248 üzenetére
Ezt sokan szeretnék tudni. Ezt viszont nem tesztelem, ezért megfelelő választ sem tudom. A Cunaja V4-Lite romból, ez miatt töröltem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Cunaja #17238 üzenetére
Csak nem tudom melyik verzió jön ide.
Érdekes módon a legtöbb telefon nodpi -t használ, viszont most lett egy P8 lite, ami 320dpi -re ment...
VISZONT!!! 9.2.56 mintha jó lenne már. Frissült valakinek erre? Arm és arm64 bitnél is megy, viszont csak nodpi alapon. 320dpi -ről nem fog felfrissülni.
Szerk.:
Droid 5 és 6 az érintett, tehát 4.4 -en nincs újabb.Szerk.2.:
Lehet tévedek, most tesztelem. Eddig 8% -on futott fogyasztóként, közben felugrott 16% -ra...szóval meglátjuk. (9.2.56) -
törölt tag
válasz
#86973952 #17233 üzenetére
Annyi különbséggel, hogy itt ebből a verziószámból, de ezzel a telefonnal kompatibilis verziót kell frissíteni. Tehát nem azt a letöltést, ami a hozzászólásomban van. Csak most nem tudok bogáraszni, mert nem vagyok otthon és elfogyott a mobilnetem.
Szerk.:
Fejből... arm nodpi -s kell azt hiszem. Értelemszerűen 5 -ös droidra 5.0+, KitKat -ra meg 4.4+ verzió. -
törölt tag
válasz
coyote55 #17229 üzenetére
Mi a fő fogyasztó? Android rendszer?
Szerk.:
Hő hatására egyébként pont kevésbé kellene merülnie, mert alap ROM -okban a beállított érték alapján visszaveszi az órajeleket a szoftver.Van ahol még magokat is kikapcsolja. Vagy szimplán kikapcsol, vagy nem fog menni minden app.
-
vzoli1987
aktív tag
másnál is tapasztalható az akkumulátor gyorsabb merülése a mostani hőségek miatt? b852
-
ataribalint
csendes tag
Tárgytalan
megoldódott.
-
Cunaja
addikt
Egyenlőre nem jött válasz a levelemre. Most biztos a fejüket vakarják.
-
-
-
akoska23
aktív tag
Még egy kérdés. akárhány tesztet olvastam mindenhol ott van hogy fotózásnál van egy "s" piktogramm és ott lehet kiválasztani hogy milyen mód.Na én azt nem találom...........
-
zorb
tag
üdv. Gravity box megy 852-n? A választ előre is köszönöm
-
KKrisz751
aktív tag
Lenne még egy kérdésem.
Tudom off topic kicsit, és talán van saját témája, de itt a kommentelők véleményére többet adok.
Mivel lejár a hűségem lehet hogy váltanék szolgáltatót.
Ami engem érdekel, melyik megbízható térerőben?
PL: Én telenor vagyok és még itt a lakásban a völgy mélyén (Pécs széle) is van térerő full 3g, enyhe 4G. De még a Mecsek tetején is az erdőben is fullon vagyok. Vagy kint vidéken a Húgomnál, Olasz(falu)-ban.
Ugyanakkor ő Tmobil, és sose tudom felhívni szinte, mert nincs térereje neki otthon ahol nekem full 3g van
Viszont neki windows-os nokia van, és nem android (típust nem tudom, 3 éves)Vodafonról semmit nem tudok, de az egyik red csomagja ami minden irányba ingyenes beszélgetést ad, számomra olcsóbb lenne a mostani szolgáltatónál lévő ugyan ilyen csomagnál.
Szerintetek, tapasztalat?
-
törölt tag
100 mega a különbség, nem 10 mega. Rásdásul ez tömörített, szerintem nem 100/100%.
Meg Huawei -nél nincs egy build alatt különböző SW verzió. Valamit nagyon elírtak.
zorb:
Lehet a B853 -as general verziója.Valakinek van kedve/ideje letölteni, akkor belenézhetne a manualba vagy a build.prop -ba.
DE szerintem az a 853 -as, az elé mindenképp kell a második B852 -es letöltés.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #17201 üzenetére
A google javítás van benne.
Javasolnám, akkor a második telepítését, majd arra az elsőt.
Nem néztem, vagyis csak a szoftvert néztem, de nem raktam fel. Nem igazán akarok már az 5.1.1-es verzióval foglalkozni.
Majd ha megjön a válasz, a levelemre a Huawei felől, akkor döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kompakt vízhűtés
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged