Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Én voltam a tettes
A Sony-nál van egy "szabály", hogy mennyi pixelhibánál cserélnek (tudom, hidd el). A Huawei-nél (Telemax) nincs ilyen, ha feltünteted mint hibát, akkor cserélni fogják. Persze garanciavesztéssel járó hiba ne legyen a telefonban, gondolok itt esetleg arra, hogy ne legyen a burkolat szétverve, ne legyen a panel oxidos, de ez szerintem egyértelmű. Kijelzősárgulás abszolút garanciális csere. Mielőtt leadod a telefont csinálj róla képeket, ha lehet bent a T-Mobilenál, úgy hogy az átvételi lappal együtt fotózod (így a tuti). Cserekészüléket a Vodafone ad, más szolgáltató nem tudom hogyan csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A Sony-nál van egy "szabály", hogy mennyi pixelhibánál cserélnek (tudom, hidd el). A Huawei-nél (Telemax) nincs ilyen, ha feltünteted mint hibát, akkor cserélni fogják. Persze garanciavesztéssel járó hiba ne legyen a telefonban, gondolok itt esetleg arra, hogy ne legyen a burkolat szétverve, ne legyen a panel oxidos, de ez szerintem egyértelmű. Kijelzősárgulás abszolút garanciális csere. Mielőtt leadod a telefont csinálj róla képeket, ha lehet bent a T-Mobilenál, úgy hogy az átvételi lappal együtt fotózod (így a tuti). Cserekészüléket a Vodafone ad, más szolgáltató nem tudom hogyan csinálja.