- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnó77
tag
Sziasztok.
P7-re érintőpanelt honnan lehet olcsón beszerezni?Itthon 20-22 ezer,én már ennyit nem szeretnék rááldozni. -
mnó77
tag
Sziasztok.
Olyan gondom van,hogy a fiam valahogy elállította a telefonomon a billentyűzet méretét.Most kb. a fél kijelzőt elfoglalja a billentyűzet előtte kisebb volt.Hogy tudom lekicsinyíteni vissza,nem jövök rá.
Köszönöm előre is a segítséget. -
mnó77
tag
Sziasztok.
Nem konkrétan P7-tel kapcsolatos a kérdésem de mivel ilyen a telóm itt próbálok segítséget kérni.Időnként megjelenik a "Telekom Hu" ikon amit nem tudok törölni.(Rendszeralkalmazás nem törölhető)Van belőle legalább 4db ilyen ikon.Hogyan lehetne eltávolítani ezeket ill.megakadályozni,hogy ne jöjjön elő újra és újra.
Köszi a segítséget előre is. -
mnó77
tag
válasz
zeon.hu #11637 üzenetére
B609,Telekom és csak nálam szar a hívott vagy hívó fél rendesen hall engem.A preferált hálózat tipusba a "csak 2G"van beállítva,nem tudom te melyikre gondolsz,hogy kettő is van belőle.A kártyám viszont már elég régi min.7éves,de állítólag a T-nél csak díj ellenében(5000 Ft.)cserélik.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Előfordult már valakinél,hogy főleg 2G hálózatnál rettenetes szaggat a beszélgetés?2/3G-n is tapasztaltam már és ennél a hálózatbeállításnál még ráadásul lényegesen jobban is merül a telefon. -
mnó77
tag
Sziasztok.
Fhd-ban felvett videok visszanézve nálam nagyon szaggatnak vagy egyszerűen kiírja a telefon,hogy a video nem játszható le.Több programmal is próbáltam nem csak a gyárival!PC-re másolva is ugyan ez a helyzet.Van,hogy hd-ban is szaggat de ez annyira nem jellemző.Tapasztaltatok már ilyet? -
mnó77
tag
Sziasztok.
Hogy tudok egy új "csoportot"létrehozni mint pl.Eszközök(számológép,rádió stb.) vagy Legjobb alkalmazások?(Twitter,Polar Office)Magyarul a navi programjaimat szeretném így "csokorba szedni". -
mnó77
tag
Nekem is gyakran kiírta,hogy a"hely nem található",de letiltottam a gyári időjárás appot-mert szükségem nem volt rá-azóta nem csinálja.
-
mnó77
tag
Privátot akartam!
-
mnó77
tag
Sziasztok.
B609 véglegesnél sd-ről frissítésnél a zip fájl megy a kártyára vagy ki kell csomagolni? -
mnó77
tag
Sziasztok.
Mivel új P7 tulaj vagyok én is,nekem is felajánlotta a B609 frissítést.A teló Telekom-os L10V100R001C00B133SP01 EMUI 2.3 verzió van rajta.Rendszeresen olvasom a fórumot és van akinek problémás az OTA frissítés de van akinek minden gond nélkül frissít.Valakitől kérnék egy határozott igent vagy nemet,hogy érdemes-e így frissíteni?A másik ami érdekelne,hogy hogyan nevezi az SD kártyát a P7?
Köszi a válaszokat előre is. -
mnó77
tag
Sziasztok.
A Youtube videók alapból nagyon "pixelesen"jönnek be!Ez természetes?Van úgy,hogy nyomok egy HD-t és elsőre tiszta a kép de van,hogy többször kell nyomni hogy jó legyen.Ráadásul értéket sem lehet külön állítani.(Galaxy Trendnél pl.144p-480p-ig.)Továbbá szeretném még megkérdezni,hogy a beállítások menüben nem minden oldal fordul el,ez nálatok is így van? -
mnó77
tag
Sziasztok.
Szerencsére sikerült beruháznom a T-nél egy P7-re.Biztos,hogy lesz sok kérdésem felétek de most arról szeretnék informálódni miként lehet a böngészőben nagyítani?Mert erre nem sikerült rájönnöm.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Sajnos ennél a szemétláda Telekomnál megszüntették a P7 forgalmazását mielőtt meg tudtam volna rendelni.Előtte meg azt írták,hogy elfogyott és újabb készlet várható.Ráadásul más telefont is olyan kedvezőtlen feltételekkel tudnék vásárolni(Újévi akcióba!!!),hogy nem éri meg.
Többek között nincs részletfizetési lehetőségem sem a webshopban pedig a múlt évben még volt-de még a páromnak sem pedig Ő aranykártyás!-úgyhogy sajnos valami olcsóbb telót kell keresnem függetlenbe,talán P7 mini,G6,P6. Ja,és hozzáteszem,hogy legalább 6 éve vagyok T-s és két előfizetéses számom is van!
Sajnálom,hogy egyenlőre nem csatlakozhatok a P7 tulajok táborába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest